מהם הפלזמות המומלצות בגודל 42"

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359

שליחה

מלאך כתב:
guy11 כתב:
מלאך כתב:מכל מה שראיתי באתר הזה שכל מה שיש לקבוצה מצוצמצת של של אנשים להגיד
שאם פלזמה קח PV8/PV80 טחנתם לאנשים את המוח בלי לתת להם אפשרויות נוספות
מה שמגביר את החשש לאוביקוטיבות שלכם (n)
יש עוד הרבה פרמטרים חשובים להמלצה כמו התאורה ,אפשוריות כיוון,מחיר,אחריות,עלות מול תועלת,יופי ועוד.
...
ההמלצות על ה PV80/8 זה רק בגלל שהן באמת הכי טובות למחיר שלהן ובשורה התחתונה אתה רוצה לראות הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב,גם אם יש קצת פחות אפשרויות כיוון במסך וגם אם הוא לא הכי יפה שיש.מבחינת עלות מול תועלת אז אין ספק שאלו המסכים המומלצים.
...
אני בטוח שהמבחר יותר גדול במסגרת התקציב של PV80 כמו כן בבודאי ש PV8
לא מראה יפה סרטי HD כמו מסכי מותג בעלי מסך קריטלי. וגם לידעתך בחיבור RF
הPV8 לא מציג תמונה טובה בכלל ..ואל תחשוב של PVB80 אין השתקפויות עוד לא ראיתי מסך קירטלי שאין לו השתקפויות...לכן התשובה איננה פשוטה כפי שמנסים להציג כאן
שוב ושוב.. אה אתה צריך פלזמה קח PV80 .
אחי תגוון קצת...
...
אפילו בציניות - אל תגזים אין מסך LCD/PLASMA בגדלים הללו שמציג נורמלי חיבור RF.

מלאך
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246

שליחה

תתפלא..אנסה לעלות תמונות בשני החיבורים ותראה לבד.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559

שליחה

מלאך כתב:
guy11 כתב:
מלאך כתב:מכל מה שראיתי באתר הזה שכל מה שיש לקבוצה מצוצמצת של של אנשים להגיד
שאם פלזמה קח PV8/PV80 טחנתם לאנשים את המוח בלי לתת להם אפשרויות נוספות
מה שמגביר את החשש לאוביקוטיבות שלכם (n)
יש עוד הרבה פרמטרים חשובים להמלצה כמו התאורה ,אפשוריות כיוון,מחיר,אחריות,עלות מול תועלת,יופי ועוד.
...
ההמלצות על ה PV80/8 זה רק בגלל שהן באמת הכי טובות למחיר שלהן ובשורה התחתונה אתה רוצה לראות הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב,גם אם יש קצת פחות אפשרויות כיוון במסך וגם אם הוא לא הכי יפה שיש.מבחינת עלות מול תועלת אז אין ספק שאלו המסכים המומלצים.
...
אני בטוח שהמבחר יותר גדול במסגרת התקציב של PV80 כמו כן בבודאי ש PV8
לא מראה יפה סרטי HD כמו מסכי מותג בעלי מסך קריטלי. וגם לידעתך בחיבור RF
הPV8 לא מציג תמונה טובה בכלל ..ואל תחשוב של PVB80 אין השתקפויות עוד לא ראיתי מסך קירטלי שאין לו השתקפויות...לכן התשובה איננה פשוטה כפי שמנסים להציג כאן
שוב ושוב.. אה אתה צריך פלזמה קח PV80 .
אחי תגוון קצת...
...
אני לא מבין אותך, גדולים וחכמים מאיתנו קבעו שה PV80 זה הפלזמה 42 HDR הכי טובה.
אין שום מסך, בטווח מחירים של עד 8000 שהוא טוב יותר מה PV80, גם ב HD וגם ב SD, אז למה שלא ימליצו עליו?
וזה לא נכון שממליצים רק על זה, ברור שמתחשבים בעוד פרמטרים, פשוט ההשתקפות בפנסוניק ובפיוניר כמעט ולא מורגשת,כמובן שאם מישהו יגיד לנו שיש לו ויטרינה ענקית מול המסך שלא ניתנת להחשכה והוא צופה במסך רוב שעות היום ועיקר השימוש שלו במסך הוא מחשב אז נמליץ לו על LCD, למרות שהוא יציג תמונה פחות טובה מהפנסוניק.
לסיכום, ביחס עלות תועלת אין ספק שה PV80 הכי משתלם, כי הוא המסך הכי טוב בתקציב של עד 8K, למעשה רק פיוניר וסדרות גבוהות יותר של פנסוניק מציגות תמונה טובה יותר ממנו, וממה לא בטוח שההפרש הכספי מציג את ההפרש באיכות, התמונה שלו ב SD לא נופלת מהם, ואולי קצת ב HD, אבל אין ספק שלמחיר שלו הוא הכי משתלם והכי טוב BY FAR.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430

שליחה

מלאך,רציתי לענות לך אבל roei_s כבר סיכם את הדברים.
אם אתה חושב שיש מסך אחר שעדיף על הפנסוניק בתקציב דומה (ואפילו הרבה יותר) אז אני אשמח לשמוע כי אני לא מצאתי.
ואל תגיד A450 כי הפנסוניק עלה עליה בהרבה (צפיתי בהן אחת ליד השניה אולי ב 4 מקומות וההבדלים ברורים ביותר).
ואם אתה מתכוון לחבר ב RF אז אל תקנה בכלל פלזמה/LCD.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

guy11 כתב:מלאך,רציתי לענות לך אבל roei_s כבר סיכם את הדברים.
אם אתה חושב שיש מסך אחר שעדיף על הפנסוניק בתקציב דומה (ואפילו הרבה יותר) אז אני אשמח לשמוע כי אני לא מצאתי.
ואל תגיד A450 כי הפנסוניק עלה עליה בהרבה (צפיתי בהן אחת ליד השניה אולי ב 4 מקומות וההבדלים ברורים ביותר).
ואם אתה מתכוון לחבר ב RF אז אל תקנה בכלל פלזמה/LCD.
...
(Y)

orib
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

במקרה יצא לי היום לראות בחנות PV80 מול PV8 מול LG 42G80FR LCD. כבר כמה שבועות שאני מסתכל ככה בפורום כי אני מחפש מסך 42 וגם אני ראיתי את שפע ההמלצות על PV8/80.
למרות שלדעתי תנאי הצפייה בחנות לא היו טובים ולמרות שאני לא מומחה גדול זו התרשמותי:
PV80 מול PV8 - ניכר הבדל ברור ומוחלט. הופתעתי מאוד כי מכל מה שקראתי כאן ההבדלים קטנים בתמונה. ב PV8 התמונה הרבה פחות חדה, הגוון מט וחסר אור. כתוביות לבנות נראות אפרפר וכו'. נראה כך גם עם מקור בלו ריי וגם ערוץ 2 רגיל. המוכר טען ששני המסכים על 'אפס' כלומר עם הגדרות יצרן. מה צוות המומחים חושבים? יש פה פאנל שבטח מכיר כל פיקסל בשני המסכים האלו. אגב כבר קראתי ת'רדים על כך שאין הבדל בין המעבדים וכו'

LG 42G80FR מול PV80 - אני לא רוצה לאכזב אף אחד אבל בעיני ההבדל מאוד קטן אם קיים :? . בבלו ריי נדמה לי ש LG טיפה יותר חד. בSD אין הרבה הבדל. שוב המוכר טען ששני המסכים עם הגדרות יצרן וכו'. ניסיתי להסתכל על השחורים שכולם מדברים עליהם, על תנועות חדות למריחות (באטמן לנצח...) לא ממש ראיתי משהו חשוד..

הקיצר, נראה לי צריך לראות בעוד חנות כי באמת לא אהבתי את תנאי הצפייה. אבל עיקר העניין בהבדל בין PV8 לPV80 - הייתכן הבדל כזה גדול בינהם או שבחנות שיחקו בהגדרות כדי שהקונים ייקחו את היקר יותר ?

kuden
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263

שליחה

צריך להשוות לY800 ואז לקנות Z80 שקרובה לדגם הזה בייבוא מקביל P: הPV80 דגם נמוך ורק HD-ready, אם כבר רואים בלו-ריי אז על הפלזמות החדשות יותר בFHD.

raanan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44

שליחה

orib כתב:במקרה יצא לי היום לראות בחנות PV80 מול PV8 מול LG 42G80FR LCD. כבר כמה שבועות שאני מסתכל ככה בפורום כי אני מחפש מסך 42 וגם אני ראיתי את שפע ההמלצות על PV8/80.
למרות שלדעתי תנאי הצפייה בחנות לא היו טובים ולמרות שאני לא מומחה גדול זו התרשמותי:
PV80 מול PV8 - ניכר הבדל ברור ומוחלט. הופתעתי מאוד כי מכל מה שקראתי כאן ההבדלים קטנים בתמונה. ב PV8 התמונה הרבה פחות חדה, הגוון מט וחסר אור. כתוביות לבנות נראות אפרפר וכו'. נראה כך גם עם מקור בלו ריי וגם ערוץ 2 רגיל. המוכר טען ששני המסכים על 'אפס' כלומר עם הגדרות יצרן. מה צוות המומחים חושבים? יש פה פאנל שבטח מכיר כל פיקסל בשני המסכים האלו. אגב כבר קראתי ת'רדים על כך שאין הבדל בין המעבדים וכו'

LG 42G80FR מול PV80 - אני לא רוצה לאכזב אף אחד אבל בעיני ההבדל מאוד קטן אם קיים :? . בבלו ריי נדמה לי ש LG טיפה יותר חד. בSD אין הרבה הבדל. שוב המוכר טען ששני המסכים עם הגדרות יצרן וכו'. ניסיתי להסתכל על השחורים שכולם מדברים עליהם, על תנועות חדות למריחות (באטמן לנצח...) לא ממש ראיתי משהו חשוד..

הקיצר, נראה לי צריך לראות בעוד חנות כי באמת לא אהבתי את תנאי הצפייה. אבל עיקר העניין בהבדל בין PV8 לPV80 - הייתכן הבדל כזה גדול בינהם או שבחנות שיחקו בהגדרות כדי שהקונים ייקחו את היקר יותר ?
...
אין כמעט הבדל בין PV8 ל-PV80 אבל,
כנראה חיישן התאורה (קיים רק ב- PV80 ) ביצע התאמה טובה יותר לתנאי הסביבה .
אולי, אם היו מכוונים טוב יותר את ה-PV8 לתנאי הסביבה, התמונה הייתה פחות או יותר זהה באיכותה.

רענן

מלאך
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

וואלה אתם צמד חמד...
ןמה הממיר עושה בדיוק ?? ומה הטלבזיה עושה ? שניהם ממירים את ה RF לאות דיגטלי
אל תהיה בטוח שכל ממיר עושה עבודה טובה יותר מכל פלזמה.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

orib כתב:במקרה יצא לי היום לראות בחנות PV80 מול PV8 מול LG 42G80FR LCD. כבר כמה שבועות שאני מסתכל ככה בפורום כי אני מחפש מסך 42 וגם אני ראיתי את שפע ההמלצות על PV8/80.

...
לא ראית הבדל כי חנות זו סביבה מוארת, גש לחנות מתמחה שבה קיר המסכים נמצא בחדר חשוך ואז תראה שה LG לא יודעת להציג שחור ואילו הפנסוניק מציגה שחור טוב מאוד, כמו כן עומק התמונה, הפירוט בסצנות שחורות, כל אלה דברים שבהם הפנסוניק מנצחת בקלות את ה LG.
לסיכום הפנסוניק עדיפה, בנוגע להבדלים בין ה 8 ל 80, ממה שאני יודע המעבדים זהים, ההבדל המהותי היחיד הוא חיישן התאורה, שזה משהו שדי טוב, אבל גם ה 8 מסך מעולה.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

שלום לכולם .

אני רואה שאחרי הפוגה ארוכה חזרו הסוכנים של פנסוניק לפעילות .
רק מה שאתם כותבים פו בפורום זה נכון. כל השאר לא מבינים כלום .

מלאך כותב דברים נכונים (Y)

אבל אתם מנסים לבטל אותו רבותי זה לא יעזור לכם . יש עוד אנשים שמבינים מהי איכות מסך

פנסוניק PV-8 זה לא מסך בינוני זה פשוט מסך בינוני ומטה . מכול הבחינות .
כנ"ל גם לגבי ה PV-80 שאתם טוענים כל הזמן שאין לו הישתקפות . זה נכון שהיהשתקפות שלו פחותה יותר ממסכים אחרים .
אבל זה מגיע על חשבון חדות התמונה .
לכן במסכי פנסוניק חדות התמונה היא נמוכה מאוד ונותנת רושם של מריחת מסך .

לגבי הצבעים הטיבעיים שאתם טוענים שיש למסכים של פנסוניק זה אתם אמרתם .
כל אדם יקבע לעצמו מהטיבעי ומה לא טיבעי .
מסך קונים לפי היתרשמות אישית שרואים אותה בעין .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359

שליחה

גם לי יש קצת בעיות לגבי ההמלצה הכמו עיוורת על ה PV80, אבל קיבלתי את התשובות בהבנה, ראה קישור:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 108#802108

לגבי

כנ"ל גם לגבי ה PV-80 שאתם טוענים כל הזמן שאין לו הישתקפות . זה נכון שהיהשתקפות שלו פחותה יותר ממסכים אחרים .
...
בהחלט יש השתקפויות - גם אצלי ב PY800, אבל איך קשור הציפוי נגד השתקפויות הסוג הזכוכית לתמונה מרוחה?

...
צודק,הכי פשוט זה לומר - היום מה שיש בשוק בטווח מחירים הם PV80/A450 - אבל כשמסך אחד מככב לטובה בביקורות באתרים שונים, ושבארץ קשה למצוא את שני המסכים בדיוק אחד ליד השני...

מלאך
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

9000es כתב:שלום לכולם .

אבל אתם מנסים לבטל אותו רבותי זה לא יעזור לכם . יש עוד אנשים שמבינים מהי איכות מסך

...
( (Y)

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

9000es כתב:שלום לכולם .

...
אוקי אדון נכבד, בפעם ה 10000 לי אין מסך פנסוניק ואני לא סוכן שלהם.
ובפעם ה 10001 אמרתי לך כבר, אם תמצא חנות מתמחה, עוסק בתחום, אתר מקצועי, שאומר שה 450 עדיפה על ה PV80, או אפילו על ה PV8 , אז תקבל מה שאתה רוצה, אין מצב שתמצא כזה, וזה אומר הכל.

אני לא מדבר על אנשים כמוני כמוך, אני מדבר על חנויות מתמחות, אנשים העוסקים בתחום, אתרים מקצועיים, שמבינים קצת יותר ממני וממך, אצל כולם ישנה תמימות דעים שהפנסוניק מסך הרבה יותר טוב ושהוא הפלזמה 42 HDR הכי מומלצת.

וכך כמה לינקים שתוכל לפשפש:
http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... asma-TV/p4
הסמסונג 550 (לא 450) קיבל 7 באיכות תמונה.
http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... asma-TV/p1
הפנסוניק 9 מתוך 10.
הפנסוניק מנצחת סדרה גבוהה יותר של פלזמה סמסונג בהפרש ניכר.
אין שם את ה 450 מרוב שזו פלזמה זניחה ולא מוצלחת.

הלאה:
http://www.cnet.com.au/panasonic-th-42p ... 289465.htm
סיקור של CNET, הפנסוניק PV8 , אפילו לא ה 80, מקבלת ציון יותר טוב מכל מסך בטווח מחירים שלה וכמה אלפים מעל, סתם לדוגמא היא מקבל ציון כמו פלזמה סמסונג דגם 650, ה 450 כמובן לא קיבלה סיקור גם כאן, זה פשוט לא מסך ברמות הגבוהות, בכל אופן גם אם היה, אם ה PV8 (לא 80) קיבלה ציון כמו של המסונג 650 אז אני כבר מתאר לעצמי בכמה היא היתה עוברת את ה 450 :)

הלאה:
לסיכום, אתר שמסכם את כל הביקורות המקצועיות, ופוסק חד משמעית, הפנסוניק PV80 הפלזמה הכי מומלצת:
http://www.consumersearch.com/plasma-tv ... th-42px80u

אז כמו שאמר הבחור בתגובה מתחתי, אם כל, והדגש על כל, האתרים המקצועיים, החנויות המקצועית, כל האנשים העוסקים בתחום, פלוס 99.9% מחברי הפורום פה (מלבד שלושתכם שקניתם את ה 450, ,"מלאך" רצה להחליף לפנסוניק אחרי שאמר שהוא התאכזב אז לא נתנו ומסע השיכנוע העצמי החל, דוגמא קלאסית) אומריים שללא ספק הפנסוניק PV8\80 הכי טובות בטווח מחירים שלהן וכמה אלפים כלפי מעלה, אז כניראה שזו האמת, אני שונא להתבסס על הדעה שלי, כמובן שאני גם אינני עוסק בתחום אז דעתי פחות שווה, אבל כשכל הסמכויות המקצועיות שבהן ניתן להעזר, אומרות פה אחד ובבירור שהפנסוניק טובה יותר והכי מומלצת אז אין לנו על מישהו אחר לסמוך, פשוט לעשות בדיקה עם העיניים שלך עצמך ולראות אם אתה מאשר את מה שבעלי המקצוע והמבינים בתחום בדקו והסיקו.

כמובן שעיניים זה סובייקטיבי, הרי זה שהשחור בפנסוניק הרבה יותר טוב, זה שהצבעים יותר מדויקים, זה שהפירוט גדול יותר, זה שיש פחות השתקפות, אלו דברים בדוקים, דברים שהם נכונים בוודאות, והם פרמטרים שקובעים שבעולם של מדידות איכות מסכים אז הפנסוניק טובה יותר ובהרבה, אבל בעולם הפרטי של כל אחד ואחד איתנו, לאו דווקא אותם פרמטרים שקבועים שמסך X יותר טוב מ Y הם אלה שקובעים, יכול להיות שאתה דווקא אוהב את התמונה הבוהקת של הסמסונג, לא איכפת לך שחורים, פירוט, צבעים אמיתיים, ואתה דווקא מת על הצבעים הלא אמיתיים של הסמסונג, אז וואלה בכיף, כל אחד יעשה מה שטוב לו, זה שהפנסוניק מסך הרבה יותר טוב לא אומר שלא יהיו כמה שיעדיפו מסך אחר, מסיבה כזו או אחרת, ואם אתה אחד מהם אז שיהיה לך בכיף, ותהנה.

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181

שליחה

למה שלא כולנו נגיד שיש שני אופציות PV80 ו-A450 ושכל אחד יחליט מה טוב בשבילו.......
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

yuria כתב:למה שלא כולנו נגיד שיש שני אופציות PV80 ו-A450 ושכל אחד יחליט מה טוב בשבילו.......
...
פשוט כי זה לא פייר להגיד דבר כזה, שני המסכים ממש לא באותה הרמה, ה PV80 לפחות 2 רמות מעליו, שחורים הרבה יותר טובים, צבעים יותר מדוייקים, רמת פירוט הרבה יותר גבוהה, פחות השתקפות, הסמסונג פשוט מסך הרבה פחות טוב, כל המהות של הפורום היא להמליץ על המסך הכי טוב לתקציב מסויים, אם אתה מתעלם מאיכות המוצר אז פשוט תמליץ על פלזמה באופן כללי וזהו, הרי ה LG PG60 גם טובה יותר מהסמסונג 450, אז אולי נגיד גם לבחור משלושתם? וגם הפלזמה של היטאצי טובה יותר גם מה LG וגם מהסמסונג, אז נוסיף גם אותה לרשימה? אין לזה סוף, המטרה של הפורום לתת מענה הכי מדויק שניתן לצרכים, והמענה הכי מדויק לתקציב של עד 8K הוא הפנסוניק, ללא ספק בכלל, ואת זה קבעו גדולים ממני וממך.

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181

שליחה

roei_s כתב:
yuria כתב:למה שלא כולנו נגיד שיש שני אופציות PV80 ו-A450 ושכל אחד יחליט מה טוב בשבילו.......
...
פשוט כי זה לא פייר להגיד דבר כזה, שני המסכים ממש לא באותה הרמה, ה PV80 לפחות 2 רמות מעליו, שחורים הרבה יותר טובים, צבעים יותר מדוייקים, רמת פירוט הרבה יותר גבוהה, פחות השתקפות, הסמסונג פשוט מסך הרבה פחות טוב, כל המהות של הפורום היא להמליץ על המסך הכי טוב לתקציב מסויים, אם אתה מתעלם מאיכות המוצר אז פשוט תמליץ על פלזמה באופן כללי וזהו, הרי ה LG PG60 גם טובה יותר מהסמסונג 450, אז אולי נגיד גם לבחור משלושתם? וגם הפלזמה של היטאצי טובה יותר גם מה LG וגם מהסמסונג, אז נוסיף גם אותה לרשימה? אין לזה סוף, המטרה של הפורום לתת מענה הכי מדויק שניתן לצרכים, והמענה הכי מדויק לתקציב של עד 8K הוא הפנסוניק, ללא ספק בכלל, ואת זה קבעו גדולים ממני וממך.
...
אני מנסה להגיע לעמק השווה
הבנו שאתה תומך בכל ליבך בפנסוניק .....
אבל אני לא -לא משנה מה יגידו אחרים וכמובן ביקורות מיקצועיות
העדפה הינה דבר סובייקיטי ולא אוביקטיבית
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

מלאך
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

roei_s
נכון הייתי מאוכזב בהתחלה מ A450 אבל כיילתי את הפלזמה עם דיסק כיול ומיקמתי אותה
כך שלא תהיה כניסת אור ישירה והתוצאות ניפלאות לידעתך אני כן ראיתי את ה PV8 ואני יכול לומר לך שהתמונה יותר חדה בסמסונג את הסמסונג קניתי ב 5K והPV80 עלתה 6.5K
אני חושב שה PV80 טלבזיה טובה אבל היא הייתה יותר יקרה מיקום חיבורים פחות טובה
פחות יפה והאחריות הייתה שנה מלאה + 4 על הפנל לעומת 3 שנים מלאות של יבואן רישמי.
אין שום בעייה עם פאנסוניק הטלבזיה הקודמת שלי הייתה פנסוניק ואני חושב שהם אמינות וטובות אבל אני חושב שההמלצות צריכות לתת מיספר אפשרויות אני לא חושב שההבדלים הם באמת כאלו גדולים כמו שאתה מצייר אותם.
סופ"ש טוב לכולם.
:כן:

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

חברים - אם הכל היה מוחלט - הייתה חברה אחת בלבד. ואם לכולנו היה אותו הטעם - היינו נוסעים באותה מכונית, שומעים אותה מוזיקה וכד'... בקיצור - אתם מתווכחים כאילו יש מישהו צודק - אז זהו שאין.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מלאך כתב:roei_s
נכון הייתי מאוכזב בהתחלה מ A450 אבל כיילתי את הפלזמה עם דיסק כיול ומיקמתי אותה
כך שלא תהיה כניסת אור ישירה והתוצאות ניפלאות לידעתך אני כן ראיתי את ה PV8 ואני יכול לומר לך שהתמונה יותר חדה בסמסונג את הסמסונג קניתי ב 5K והPV80 עלתה 6.5K
אני חושב שה PV80 טלבזיה טובה אבל היא הייתה יותר יקרה מיקום חיבורים פחות טובה
פחות יפה והאחריות הייתה שנה מלאה + 4 על הפנל לעומת 3 שנים מלאות של יבואן רישמי.
אין שום בעייה עם פאנסוניק הטלבזיה הקודמת שלי הייתה פנסוניק ואני חושב שהם אמינות וטובות אבל אני חושב שההמלצות צריכות לתת מיספר אפשרויות אני לא חושב שההבדלים הם באמת כאלו גדולים כמו שאתה מצייר אותם.
סופ"ש טוב לכולם.
:כן:
...
ה PV80 עולה 5400 וניתן להשיגה גם ב 4900 פרללי.
בנוגע לחדות, זו אשליה משום שהסמסונג מסך יותר בוהק, הפנסוניק מציגה הרבה יותר פרטים בתמונה.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”