HTPC או סטרימר?.... צריך את עזרתם...
-
maccabi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
ז"א שאני אוכל לראות את אותם סרטים בקבצי MKV לצורך העניין ב-2 טלויזיות כשהסטרימר מחובר לאחת מהם או למחשב?
כי את האמת קראתי הכל על זה ועדין לא הבנתי...
כי את האמת קראתי הכל על זה ועדין לא הבנתי...
- guy_k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
בוא תנסה להגדיר לעצמך קצת יותר פרמטרים:
1. לאיזה מסך אתה רוצה לחבר
2. לאיזה מגבר אתה רוצה לחבר?
3. חשוב לך פורמט אודיו true HD
4. מה אתה הולך להוריד? MKV או ריפים שך בלו ריי
5. מיקום בסלון + נגישות לרשת (חוטית או אלחוטית)
6. רוצה להשתמש בו גם כ PVR? (להקליט מהטלביזיה תוכניות?)
7. רוצה לגלוש באינטרנט מהסלון
כל תשובה תכוון אותך לכיוון אחר,
קח בחשבון נפחי איחסון גבוהים (בפרט לריפים של בלו ריי - אתה מוצא את עצמך ממלא 4 טרה בקלות...)
האם יש לך ציוד שתומך בפורמטים הגבוהים והמעודכנים? אם אין לך מגבר שתומך ב TRUE HD ואתה לא מתכוון לרכוש - אין לך צורך בריפים של בלו ריי לדוגמא,
האם יש לך מקום בסלון למחשב או לסטרימר?
האם יש לך אפשרות לחבר רשת חוטית? (אם לא להזרים מדיה אז לפחות להעתיק ממכשיר אחד לשני)
בקיצור - תנסה לכוון יותר את עצמך וקח תוכל לקבל מושג טוב יותר,
יכול להיות שגם סטרימר כמו הפופקורן A100 יוכל לעזור לך בעלות של פחות מ 1000 ש"ח למשומש לדוגמא...
גיא
1. לאיזה מסך אתה רוצה לחבר
2. לאיזה מגבר אתה רוצה לחבר?
3. חשוב לך פורמט אודיו true HD
4. מה אתה הולך להוריד? MKV או ריפים שך בלו ריי
5. מיקום בסלון + נגישות לרשת (חוטית או אלחוטית)
6. רוצה להשתמש בו גם כ PVR? (להקליט מהטלביזיה תוכניות?)
7. רוצה לגלוש באינטרנט מהסלון
כל תשובה תכוון אותך לכיוון אחר,
קח בחשבון נפחי איחסון גבוהים (בפרט לריפים של בלו ריי - אתה מוצא את עצמך ממלא 4 טרה בקלות...)
האם יש לך ציוד שתומך בפורמטים הגבוהים והמעודכנים? אם אין לך מגבר שתומך ב TRUE HD ואתה לא מתכוון לרכוש - אין לך צורך בריפים של בלו ריי לדוגמא,
האם יש לך מקום בסלון למחשב או לסטרימר?
האם יש לך אפשרות לחבר רשת חוטית? (אם לא להזרים מדיה אז לפחות להעתיק ממכשיר אחד לשני)
בקיצור - תנסה לכוון יותר את עצמך וקח תוכל לקבל מושג טוב יותר,
יכול להיות שגם סטרימר כמו הפופקורן A100 יוכל לעזור לך בעלות של פחות מ 1000 ש"ח למשומש לדוגמא...
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
-
maccabi
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי אז ככה...
אני מתכוון לראות רק פה בחדר שינה אצלי בחדר בלי כל הבלאגן של גלישה וכו וכו'....פשוט להגיע למצב שאוכל לראות באיכות סאונד+צפי בהHD.
guy_k
הטלויזיה שברשותי היא sharp D44 יציאת סקארט HD READY אבל בכל מקרה המעבד של הטלויזיה פצצה רואים ממש טוב.
המערכת שקיימת היא מערכת משולבת מגבר דיוידי כזה שזה לפי דעתי המגרעה הכי גדולה כי אין יותר מדי יציאות מאחורה יש 2 RCA פנויים שמהם צריך להגיע למצב של שמיעה מכל חמשת הרמקולים נשמע לי סיכוי אפסי ( זוהי היציאה היחידה ויש גם קומפוזיט).
אני רוצה להוריד קבצי MKV לא יודע אם זה ריפים או לא( מה שרץ היום באינטרנט כנראה שזה ריפ) ומכיוון שכדי לקרוא קבצי MKV אני חייב איזה סטרימר או משו שיודע לקרוא את הפורמטים האלה... אז ראיתי WDTV שמאוד התאים לי מבחינת המחיר ובסופו של דבר יש לו מגרעה גדולה של אי תמיכת הכתוביות בעברית ( הבטיחו שיהיה תיקון אבל עד אז אין לי טעם לקנות המכשיר)
המערכת שלי היא זו : http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp ... &catId=106
לסיכום אין לי צורב בהקלטה של תוכניות(יש לי יס מקס בחדר), אין לי צורך לגלישה באינטרנט בחדר, פשוטט לראות קבצים באיכות גבוהה כמו למשל הMKV שדיוידי רגיל לא יודע לקרוא ולכן אצטרך לעשות משהו בעניין ופה הבעיה....
אם יש לך רעיון בשבילי אודה לך מאוד. ותודה בכל מקרה!
אני מתכוון לראות רק פה בחדר שינה אצלי בחדר בלי כל הבלאגן של גלישה וכו וכו'....פשוט להגיע למצב שאוכל לראות באיכות סאונד+צפי בהHD.
guy_k
הטלויזיה שברשותי היא sharp D44 יציאת סקארט HD READY אבל בכל מקרה המעבד של הטלויזיה פצצה רואים ממש טוב.
המערכת שקיימת היא מערכת משולבת מגבר דיוידי כזה שזה לפי דעתי המגרעה הכי גדולה כי אין יותר מדי יציאות מאחורה יש 2 RCA פנויים שמהם צריך להגיע למצב של שמיעה מכל חמשת הרמקולים נשמע לי סיכוי אפסי ( זוהי היציאה היחידה ויש גם קומפוזיט).
אני רוצה להוריד קבצי MKV לא יודע אם זה ריפים או לא( מה שרץ היום באינטרנט כנראה שזה ריפ) ומכיוון שכדי לקרוא קבצי MKV אני חייב איזה סטרימר או משו שיודע לקרוא את הפורמטים האלה... אז ראיתי WDTV שמאוד התאים לי מבחינת המחיר ובסופו של דבר יש לו מגרעה גדולה של אי תמיכת הכתוביות בעברית ( הבטיחו שיהיה תיקון אבל עד אז אין לי טעם לקנות המכשיר)
המערכת שלי היא זו : http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp ... &catId=106
לסיכום אין לי צורב בהקלטה של תוכניות(יש לי יס מקס בחדר), אין לי צורך לגלישה באינטרנט בחדר, פשוטט לראות קבצים באיכות גבוהה כמו למשל הMKV שדיוידי רגיל לא יודע לקרוא ולכן אצטרך לעשות משהו בעניין ופה הבעיה....
אם יש לך רעיון בשבילי אודה לך מאוד. ותודה בכל מקרה!
- guy_k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
בשביל מה שאתה מתאר אני חושב שפופקורן 100 יספיק לך,
נסה לחפש משומש כזה ויש לך יופי של פתרון בעלות נמוכה מאוד.
לדעתי (אם תתאר את המערכת שלך) אולי יש לך סיכוי לקבל הגברה סבירה.
בכל מקרה לפי המפרט של המסך שלך יש לך שתי כניסות HDMI, תשתמש בהם לחיבור במקום בסקארט ותקבל תמונה יפה יותר.
תהנה.
גיא
נסה לחפש משומש כזה ויש לך יופי של פתרון בעלות נמוכה מאוד.
לדעתי (אם תתאר את המערכת שלך) אולי יש לך סיכוי לקבל הגברה סבירה.
בכל מקרה לפי המפרט של המסך שלך יש לך שתי כניסות HDMI, תשתמש בהם לחיבור במקום בסקארט ותקבל תמונה יפה יותר.
תהנה.
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אתה בטח שאין עוד כניסות? (למרות שבסוג הזה זה דיי הגיוני)
לצערך - כל שתוכל לעשות הוא לחבר את הסאונד בסטריאו למערכת.
הייתי מחכה ליציאת הסטרימר החדש ואז שיפלטו לשוק כל מיני נגנים יד שנייה - קונה אחד.
אין לך מחשב בחדר הזה? אם כן - למה אתה לא מנגן איתו?
לצערך - כל שתוכל לעשות הוא לחבר את הסאונד בסטריאו למערכת.
הייתי מחכה ליציאת הסטרימר החדש ואז שיפלטו לשוק כל מיני נגנים יד שנייה - קונה אחד.
אין לך מחשב בחדר הזה? אם כן - למה אתה לא מנגן איתו?
-
maccabi
-
- חבר פעיל מאוד

guy_k - תמונה יפה יותר אני יקבל בוודאות בו ברגע שאני יחבר בHDMI עד לפה פתרנו את הבעיה.
הבעיה היא איך אני מגיע למצב שאני שומע מ5 הרמקולים לאחר חיבור הפופקורן כי שוב זה מכשיר משולב זה לא מגבר... הוא רוב הסיכוויים יגיע למצב של שמיעת סטריאו מ2 רמקולים כי היציאה היחידה היא 2 RCA או קומפוזיט ככה שלא עשיתי כלום ולא ניצלתי את המערכת.
lawpower - - דווקא קיים מחשב בחדר השאלה איך אני מגיע למצב שאני מחבר אותו לטלויזיה ונוצר מצב שאני שומע מ5 רמקולים?
תודה,
הבעיה היא איך אני מגיע למצב שאני שומע מ5 הרמקולים לאחר חיבור הפופקורן כי שוב זה מכשיר משולב זה לא מגבר... הוא רוב הסיכוויים יגיע למצב של שמיעת סטריאו מ2 רמקולים כי היציאה היחידה היא 2 RCA או קומפוזיט ככה שלא עשיתי כלום ולא ניצלתי את המערכת.
lawpower - - דווקא קיים מחשב בחדר השאלה איך אני מגיע למצב שאני מחבר אותו לטלויזיה ונוצר מצב שאני שומע מ5 רמקולים?
תודה,
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אז זהו - שאין מצב לשמוע עם המערכת ב5.1 לא מDVD.. אלא אם אתה עושה אמולציה (DOLBY PROLOGIC וכו').
פשוט מה שאני אומר- אם יש לך מחשב - אין לך צורך בסטרימר.
אם כבר - הייתי מחליף את המערכת כדי שתוכל לנגן 5.1
ד"א - אם יש לך מחשב - אתה צריך רק רסיבר ורמקולים 5.1 (אתה אפילו יכול לנסות לחבר את הרמקולים - ללא הסאב, לרסיבר פשוט יחסית עם כניסת דיגיטלית או 5.1 מהמחשב)
פשוט מה שאני אומר- אם יש לך מחשב - אין לך צורך בסטרימר.
אם כבר - הייתי מחליף את המערכת כדי שתוכל לנגן 5.1
ד"א - אם יש לך מחשב - אתה צריך רק רסיבר ורמקולים 5.1 (אתה אפילו יכול לנסות לחבר את הרמקולים - ללא הסאב, לרסיבר פשוט יחסית עם כניסת דיגיטלית או 5.1 מהמחשב)
-
maccabi
-
- חבר פעיל מאוד

לא הבנת, המערכת יודעת לנגן 5.1 הרי אני רואה סרטים בדיוידי ושומע מכל ה5 רמקולים - ושוב זאת הבעיה כי רקקק בדיוידי אני יכול לשמוע מכל ה5......
עכשיו לדוגמא חיברתי את המחשב ואז מוריד תוכנה שמאפשרת לי ליראות מה שקיים במסך מחשב גם בטלויזיה? (כמובן אחרי כל החיבורים) אם משהו לא תקין בדבריי, תקן אותי...
ואז מהכרטיס קול של המחשב מחבר אל הרסיבר (שזה בעצם דיוידי מגבר) ושומע רק בסטריאו 2.1.
אלא אם כן קניתי רסיבר חדש - אבל שוב לפי עניות דעתי שוב לא ינגן 5.1 גם אם אחליף את הרסיבר לא ? כי הכרטיס קול יודע לנגן גם 7.1
עכשיו לדוגמא חיברתי את המחשב ואז מוריד תוכנה שמאפשרת לי ליראות מה שקיים במסך מחשב גם בטלויזיה? (כמובן אחרי כל החיבורים) אם משהו לא תקין בדבריי, תקן אותי...
ואז מהכרטיס קול של המחשב מחבר אל הרסיבר (שזה בעצם דיוידי מגבר) ושומע רק בסטריאו 2.1.
אלא אם כן קניתי רסיבר חדש - אבל שוב לפי עניות דעתי שוב לא ינגן 5.1 גם אם אחליף את הרסיבר לא ? כי הכרטיס קול יודע לנגן גם 7.1
- rel01
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
לדעתי חבל שתוציא סתם כסף.
בו נבין קודם איזה מחשב יש לך, עם איזה כרטיס מסך וכרטיס קול (ואם זה מובנה על לוח האם אז מה הדגם של הלוח).
יכול להיות שיש לך כבר הכל בחדר ועם קצת הכוונה והגדרות תקבל את מה שאתה רוצה בלי להוציא סתם כספים...
לגבי העניין של הרסיבר/דיוידי שלך, ניסיתי לחפש קצת ברשת על הדגם שלך ולא מצאתי את חוברת המהדריך למשתמש שלה,
חשוב לי לדעת מהן היצאות/כניסות שיש בגב המכשיר, יכול להיות שיש לך כניסה דיגיטלית אבל לא בסיב אופטי אלא ב RCA,
אם זה המצב אז אני נוטה להאמין שתוכל לארגן HTPC ללא שקל נוסף שיצא מהכיס.תבדוק בחוברת שלך מהן היציאות והכניסות ותרשום אותן פה,
לעניות דעתי הפתרון בשבילך הוא HTPC כי כנראה כבר יש לך כל מה שדרוש בשביל זה....
תחזור עם הפרטים ונראה איך מתקדמים....
בו נבין קודם איזה מחשב יש לך, עם איזה כרטיס מסך וכרטיס קול (ואם זה מובנה על לוח האם אז מה הדגם של הלוח).
יכול להיות שיש לך כבר הכל בחדר ועם קצת הכוונה והגדרות תקבל את מה שאתה רוצה בלי להוציא סתם כספים...
לגבי העניין של הרסיבר/דיוידי שלך, ניסיתי לחפש קצת ברשת על הדגם שלך ולא מצאתי את חוברת המהדריך למשתמש שלה,
חשוב לי לדעת מהן היצאות/כניסות שיש בגב המכשיר, יכול להיות שיש לך כניסה דיגיטלית אבל לא בסיב אופטי אלא ב RCA,
אם זה המצב אז אני נוטה להאמין שתוכל לארגן HTPC ללא שקל נוסף שיצא מהכיס.תבדוק בחוברת שלך מהן היציאות והכניסות ותרשום אותן פה,
לעניות דעתי הפתרון בשבילך הוא HTPC כי כנראה כבר יש לך כל מה שדרוש בשביל זה....
תחזור עם הפרטים ונראה איך מתקדמים....