תגובות לביקורת: נגן DVD ומזרימדיה Venice V36
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
סקירה מצויינת.
למעשה זהו מוצר מצויין עבור הצרכן הלא מתוחכם שמחפש פתרון לצפייה באוסף ה DVD שלו וגם קצת סרטי DIVX ועדיין לא גילה את עולם ה HD וקבצי MKV. מהיכרותי את עמך ישראל, זה קהל יעד לא קטן בכלל.
למעשה זהו מוצר מצויין עבור הצרכן הלא מתוחכם שמחפש פתרון לצפייה באוסף ה DVD שלו וגם קצת סרטי DIVX ועדיין לא גילה את עולם ה HD וקבצי MKV. מהיכרותי את עמך ישראל, זה קהל יעד לא קטן בכלל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
דעתי היא ש
מכשיר זה לא מיועד לקהל המתחוכם יותר שלא יוותר על mkv ומאידך לא מתאים לקהל הדיוידי ב 80 שח שלא יודע בכלל מה זה סטרימר...
קצת קשה למצוא פלח שוק ביניים , אני אישית כרוב קודמיי צופה לו כשלון.
קצת קשה למצוא פלח שוק ביניים , אני אישית כרוב קודמיי צופה לו כשלון.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לאו דווקא. אם תבחן את המקרה של נגן המדיה החדש של WD תגיע למסקנה שאפשר למכור כל דבר לקהל הרחב והלא מתוחכם אם ישימו אותו במקום הנכון על המדף הנכון בחנות.
אתה ואני לא היינו קונים אותו אבל אני מבטיח לך שהייתי יכול למכור אותו להרבה אנשים שהיו שואלים על נגן DVD טוב שיודע גם לקרוא DIVX והם צריכים חדש כי הזבל האסייתי שהם קנו ב 80 שקל התפגר להם אחרי חצי שנה ויש להם ערמה של דיסקים בבית שהם לא יודעים מה לעשות איתם והם לא רוצים יותר לקנות ב 80 שקל כל שלושה חודשים.
אתה ואני לא היינו קונים אותו אבל אני מבטיח לך שהייתי יכול למכור אותו להרבה אנשים שהיו שואלים על נגן DVD טוב שיודע גם לקרוא DIVX והם צריכים חדש כי הזבל האסייתי שהם קנו ב 80 שקל התפגר להם אחרי חצי שנה ויש להם ערמה של דיסקים בבית שהם לא יודעים מה לעשות איתם והם לא רוצים יותר לקנות ב 80 שקל כל שלושה חודשים.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
יחי ההבדל ( במחיר .. )Catskinner כתב:לאו דווקא. אם תבחן את המקרה של נגן המדיה החדש של WD תגיע למסקנה שאפשר למכור כל דבר לקהל הרחב והלא מתוחכם אם ישימו אותו במקום הנכון על המדף הנכון בחנות....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זנ רק הופך את זה לאתגר יותר מעניין.
שנינו יודעים שהמחירים בשוק ה A/V לא מתנהלים לפי Cost+ אלא לפי מה שהשוק יכול לשאת. כל מה שצריך זה לגרום לשוק לחשוב שהוא יכול לשאת את המחיר. זה מצליח יופי עם כבלים ולכן אין שום סיבה שזה לא יצליח גם עם גדג'טים ולא חשוב עד כמה לא נחוצים הם באמת.
שנינו יודעים שהמחירים בשוק ה A/V לא מתנהלים לפי Cost+ אלא לפי מה שהשוק יכול לשאת. כל מה שצריך זה לגרום לשוק לחשוב שהוא יכול לשאת את המחיר. זה מצליח יופי עם כבלים ולכן אין שום סיבה שזה לא יצליח גם עם גדג'טים ולא חשוב עד כמה לא נחוצים הם באמת.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
סקירה מעניינת למוצר מעניין
תומר תודה
תומר תודה
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
מוצר שלא יכול לנגן קבצי MKV היום , מבחינתי מחוץ לפוטנציאל הקניה .
זהו לא איזה פורמט (כמו מפורמטי הסואנד האיזוטריים) שניתן לוותר עליו , בוודאי בצפיה ב HD !
ובשביל צפיה ב DIVX ישנם טובים וזולים (זה בטוח) ממנו.
בלי כל קשר, סקירה מהנה של תומר , כן ירבו !
זהו לא איזה פורמט (כמו מפורמטי הסואנד האיזוטריים) שניתן לוותר עליו , בוודאי בצפיה ב HD !
ובשביל צפיה ב DIVX ישנם טובים וזולים (זה בטוח) ממנו.
בלי כל קשר, סקירה מהנה של תומר , כן ירבו !
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
זה נכון לגבינו, אנשי ה HD.madror כתב:מוצר שלא יכול לנגן קבצי MKV היום , מבחינתי מחוץ לפוטנציאל הקניה ....
שימו לב שלא כל האוכלוסיה רוצה להתעסק עם המחשב בהורדת תוכנות/סרטים ועוד.
יש כאלו שקונים DVD עם HDMI וחושבים שהם קנו מכשיר HD.
(עבדו עליהם). ואז מתחילות השאלות.
אם אנו מסתכלים על המכשיר כנגד DVD עם יכולות UPSCALE בלבד, הרי הוא קורע אותו !
מסכים עם כל מילה שלכם לגבי MKV, אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה....
עם מזרימדיות למיניהן אנחנו מתעסקים NONSTOP עם המחשב!
כאן לא נגעתי פעם אחת אפילו במחשב! הכל מהשלט
( כולל MAKE DIRECTORY )
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
נראה כמו מוצר מגניב - רק המחיר קצת יקר לטעמי - במיוחד שהוא לא פותר את כל הבעיות (ובכלל זה תמיכה ב MKV)
לא רואה שום סיבה להשקיע 1450 ש"ח על מכשיר מיושן.
אפשר לראות את המחסור בתמיכה בפורמטים מתקדמים כ"מכשיר שלא מתאים לכולם" אבל העובדה היא שזהו פשוט מכשיר עם טכנולוגיה מיושנת וצ'יפ ישן.
זה שהוא פשוט יותר משאר מזרימי המדיה בטח לא מצדיק מחיר כזה.
אפשר לראות את המחסור בתמיכה בפורמטים מתקדמים כ"מכשיר שלא מתאים לכולם" אבל העובדה היא שזהו פשוט מכשיר עם טכנולוגיה מיושנת וצ'יפ ישן.
זה שהוא פשוט יותר משאר מזרימי המדיה בטח לא מצדיק מחיר כזה.
- alizabreuer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כל הכבוד על הסקירה , מענין מאוד !!!! תודה.
נראה שהיתרון המרכזי הוא מימשק משתמש נוח.
החיסרון המרכזי לדעתי הוא שזו קופסה נוספת שלא עושה יותר מאשר מחשב עם כרטיס טלויזיה (תקנו אותי אם אני טועה).
לעומת הנגן, מחשב הרבה יותר גמיש ואינו מוגבל בעדכוני פורמטים עתידיים ומימלא כבר נמצא בבית.
אולי הנכון היה להוסיף ל-LCD/פלסמה תמיכה ב-.wiFi או LAN (אולי זה כבר נתמך) וה- streaming יעשה באמצעות המחשב השולחני.
מה דעתכם ?
נראה שהיתרון המרכזי הוא מימשק משתמש נוח.
החיסרון המרכזי לדעתי הוא שזו קופסה נוספת שלא עושה יותר מאשר מחשב עם כרטיס טלויזיה (תקנו אותי אם אני טועה).
לעומת הנגן, מחשב הרבה יותר גמיש ואינו מוגבל בעדכוני פורמטים עתידיים ומימלא כבר נמצא בבית.
אולי הנכון היה להוסיף ל-LCD/פלסמה תמיכה ב-.wiFi או LAN (אולי זה כבר נתמך) וה- streaming יעשה באמצעות המחשב השולחני.
מה דעתכם ?
כפי שנאמר ע"י כמה חברים, המוצר אכן הגיע לארץ בכדי לתת פתרון מתקדם למשתמש הבסיסי שמבקש חיים קלים ומסודרים ללא שימוש במחשב. ואכן ניתן לעשות חיבור בין העולמות ואפילו לנגן 1080p.eran כתב:הקונספט ,מעניין-אם היתה לו היכולת לנגן קבצי MKV אין ספק שהמכשיר היה מדבר אלי ועוד לרבים. יש הרבה כאלה שלא רוצים להסתבך עם סטרימר ועוד דברים בסלון-ורוצים נגן DVD נןרמלי שיוכל לשדר גם קבצי HD מכל הסוגים...
לערן ולמבקשים תמיכה ב-MKV H.264,בקרוב יגיע ה-V38 שהוא סטרימר דומה ל-V36 שבסקירה עם מעבד חדש יותר (Sigma Design 8635) שיספק את מבוקשכם.
רונן כהן,
HDbox.co.il
HDbox.co.il
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
או! Now you're talking?!רונןכהן כתב: כפי שנאמר ע"י כמה חברים, המוצר אכן הגיע לארץ בכדי לתת פתרון מתקדם למשתמש הבסיסי שמבקש חיים קלים ומסודרים ללא שימוש במחשב. ואכן ניתן לעשות חיבור בין העולמות ואפילו לנגן 1080p.
לערן ולמבקשים תמיכה ב-MKV H.264,בקרוב יגיע ה-V38 שהוא סטרימר דומה ל-V36 שבסקירה עם מעבד חדש יותר (Sigma Design 8635) שיספק את מבוקשכם.
ולתומר, תודה רבה על הסקירה המקיפה והמעניינת. ישר כח!
...
יש לך הערכה בכמה הוא יתומחר?
לדעתי הבעייה תהיה בתמחור, אם ה V36 מתומחר בסביבות ב 1500, אז ה V38 לא יוכל להיות מתומחר באותו רף מחירים.רונןכהן כתב:כפי שנאמר ע"י כמה חברים, המוצר אכן הגיע לארץ בכדי לתת פתרון מתקדם למשתמש הבסיסי שמבקש חיים קלים ומסודרים ללא שימוש במחשב. ואכן ניתן לעשות חיבור בין העולמות ואפילו לנגן 1080p.eran כתב:הקונספט ,מעניין-אם היתה לו היכולת לנגן קבצי MKV אין ספק שהמכשיר היה מדבר אלי ועוד לרבים. יש הרבה כאלה שלא רוצים להסתבך עם סטרימר ועוד דברים בסלון-ורוצים נגן DVD נןרמלי שיוכל לשדר גם קבצי HD מכל הסוגים...
...
חבל שלא זורקים פנימה גם נגן בלוריי - זה כבר היה שווה את הקפיצה במחיר.
חבל שאתם כבר מפגרים מאחור.רונןכהן כתב:כפי שנאמר ע"י כמה חברים, המוצר אכן הגיע לארץ בכדי לתת פתרון מתקדם למשתמש הבסיסי שמבקש חיים קלים ומסודרים ללא שימוש במחשב. ואכן ניתן לעשות חיבור בין העולמות ואפילו לנגן 1080p.eran כתב:הקונספט ,מעניין-אם היתה לו היכולת לנגן קבצי MKV אין ספק שהמכשיר היה מדבר אלי ועוד לרבים. יש הרבה כאלה שלא רוצים להסתבך עם סטרימר ועוד דברים בסלון-ורוצים נגן DVD נןרמלי שיוכל לשדר גם קבצי HD מכל הסוגים...
...
הצ'יפ 8635 צפוי להתחלף באחד חדש.
לא מבין למה להוציא (שוב) מוצר שהוא דור אחד אחורה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
kipikipod,
תגובה לא לעניין. החבר רונןכהן הינו המשווק, לא היצרן.
מוצר כמו ה V38 הינו רלוונטי ביותר, הוא בין היחידים שמספק יכולות הקלטה וניגון של קבצי mkv. עבור חלק גדול מאוד מהאנשים, מוצר כזה הינו די והותר עבורם.
תגובה לא לעניין. החבר רונןכהן הינו המשווק, לא היצרן.
מוצר כמו ה V38 הינו רלוונטי ביותר, הוא בין היחידים שמספק יכולות הקלטה וניגון של קבצי mkv. עבור חלק גדול מאוד מהאנשים, מוצר כזה הינו די והותר עבורם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
סקירה מעניינת מאוד.
המוצר אכן מציע נישה מיוחדת.
שאלה - לאיזה פורמט הוא ממיר את הDVD? ל ISO?
כדאי אולי גם לציין אם הוא מסוגל או לא לנגן בלוריי (אני משער שהתשובה לכך היא לא)
הוא ממוצב במקום מעניין, כי אמנם הוא לא יכול לנגן קבצי MKV (ובלוריי?) אבל הוא כן יכול לנגן קבצי DIVX HD - דבר שאף DVD בשוק לא יכול לעשות ככל הידוע - מה שאומר שהוא נותן פתרון אמיתי לכל בעלי המסכים התומכים - מצד שני נוצרת פה בעייה מעניינת אחרת - אם בתחום גיבוי הDVD יש פשטות והקלה - הרי שדווקא בתחום ה HD - כנראה שהמכשיר גורם לסיבוך של הדברים - ומשתמש פשוטים לא יוכלו לנצל את העובדה שהמכשיר מנגן HD - כמו שאמרנו - שימוש בתוכנות במחשב בשביל להמיר - זה לא דבר לכל משתמש.
רונן - האם יש כוונה להוריד את מחירו בעקבות הגעת הVENICE V38?
המוצר אכן מציע נישה מיוחדת.
שאלה - לאיזה פורמט הוא ממיר את הDVD? ל ISO?
כדאי אולי גם לציין אם הוא מסוגל או לא לנגן בלוריי (אני משער שהתשובה לכך היא לא)
הוא ממוצב במקום מעניין, כי אמנם הוא לא יכול לנגן קבצי MKV (ובלוריי?) אבל הוא כן יכול לנגן קבצי DIVX HD - דבר שאף DVD בשוק לא יכול לעשות ככל הידוע - מה שאומר שהוא נותן פתרון אמיתי לכל בעלי המסכים התומכים - מצד שני נוצרת פה בעייה מעניינת אחרת - אם בתחום גיבוי הDVD יש פשטות והקלה - הרי שדווקא בתחום ה HD - כנראה שהמכשיר גורם לסיבוך של הדברים - ומשתמש פשוטים לא יוכלו לנצל את העובדה שהמכשיר מנגן HD - כמו שאמרנו - שימוש בתוכנות במחשב בשביל להמיר - זה לא דבר לכל משתמש.
רונן - האם יש כוונה להוריד את מחירו בעקבות הגעת הVENICE V38?