סקירת כל הסקירות של ה- CES...
- logan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
סיקור תערוכה כפי שצריך הוא עבודה קשה בתנאי ריכוז גבוהים
כמויות החומר והמוצרים החדשים הן אינסופיות, הזמן מוגבל, ויש לקבל החלטות מהירות על מה אתה מתעכב ועל מה אתה מוותר.
יש למצוא זוויות צילום טובות, לאסוף את כל הפרטים הטכניים הרלבנטיים, לשוחח עם המדגימים על הפרטים הטכניים - לסחוב טונות של תיקי עתונות למלון, ובערב בחדר לסכם פרטים חשובים, לאסוף תמונות מתוך התיקים ולזרוק מיד כמעט את כל החומר, כי אחרת תשלם אובר-ווייט מטורף לחברת התעופה.
אחרי ארבעה, חמישה, או תשעה ימים של תערוכה משולבת בימי עתונות אתה חוזר לארץ הרוס מעייפות. ועוד לא דיברתי על ההליכה המרובה בין הביתנים העצומים.
נכון שמאה אחוז של הקוראים כאן היו שמחים לעבודה כזו - אבל בזמן ההתרחשות זה לא תענוג גדול כפי שאתם חושבים.
תומר ועפר בודאי יסכימו איתי.
כמויות החומר והמוצרים החדשים הן אינסופיות, הזמן מוגבל, ויש לקבל החלטות מהירות על מה אתה מתעכב ועל מה אתה מוותר.
יש למצוא זוויות צילום טובות, לאסוף את כל הפרטים הטכניים הרלבנטיים, לשוחח עם המדגימים על הפרטים הטכניים - לסחוב טונות של תיקי עתונות למלון, ובערב בחדר לסכם פרטים חשובים, לאסוף תמונות מתוך התיקים ולזרוק מיד כמעט את כל החומר, כי אחרת תשלם אובר-ווייט מטורף לחברת התעופה.
אחרי ארבעה, חמישה, או תשעה ימים של תערוכה משולבת בימי עתונות אתה חוזר לארץ הרוס מעייפות. ועוד לא דיברתי על ההליכה המרובה בין הביתנים העצומים.
נכון שמאה אחוז של הקוראים כאן היו שמחים לעבודה כזו - אבל בזמן ההתרחשות זה לא תענוג גדול כפי שאתם חושבים.
תומר ועפר בודאי יסכימו איתי.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
מסכים ב-100%...
והתערוכה הפעם היתה קשה מאוד בגלל שהיא היתה מפוזרת כ"כ בין האתרים השונים ובגלל הפקקים המטורפים בכבישים (נסיעה שלוקחת בד"כ כ-10 דקות לוקחת לפעמים שעתיים באוטובוס!).
זה מעולם לא היה כ"כ עמוס. אני כמעט ויתרתי לחלוטין על ה-NORTH HALLS (עשיתי אותם ברפרוף), פשוט לא היה מספיק זמן וזה לא היה מספיק מעניין עבורי.
החלק המעניין הוא דווקא מה ש-logan לא ציין וזה המפגשים עם כל החברים שרואים פעם בשנה שנתיים. מדובר בכל מני INDUSTRY INSIDERS. בגלל שיש לי הרבה חברים בתעשיה, לפעמים אני גם פוגש חברים. למשל, פגשתי את STACEY SPEARS ואת JOE KANE המפורסמים, והיתה לנו שיחה מעניינת. גם הבעלים של HD.NET היה באיזור, וון שוויקארט (האבא והבן), גאי קוו, סאם רונקו, החברה של AVS ועוד ועוד.
והתערוכה הפעם היתה קשה מאוד בגלל שהיא היתה מפוזרת כ"כ בין האתרים השונים ובגלל הפקקים המטורפים בכבישים (נסיעה שלוקחת בד"כ כ-10 דקות לוקחת לפעמים שעתיים באוטובוס!).
זה מעולם לא היה כ"כ עמוס. אני כמעט ויתרתי לחלוטין על ה-NORTH HALLS (עשיתי אותם ברפרוף), פשוט לא היה מספיק זמן וזה לא היה מספיק מעניין עבורי.
החלק המעניין הוא דווקא מה ש-logan לא ציין וזה המפגשים עם כל החברים שרואים פעם בשנה שנתיים. מדובר בכל מני INDUSTRY INSIDERS. בגלל שיש לי הרבה חברים בתעשיה, לפעמים אני גם פוגש חברים. למשל, פגשתי את STACEY SPEARS ואת JOE KANE המפורסמים, והיתה לנו שיחה מעניינת. גם הבעלים של HD.NET היה באיזור, וון שוויקארט (האבא והבן), גאי קוו, סאם רונקו, החברה של AVS ועוד ועוד.
- aquarius
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 667
א. זה דליפת פלאש(יש בעיות כאלה במצלמות סוני וניקון)
ב. אני רואה שהתייאשת מלכתוב את השם פו שוויקראט באנגלית
ג.LOGAN-איפה בסדר יום הזה נכנסת השינה???
ב. אני רואה שהתייאשת מלכתוב את השם פו שוויקראט באנגלית
ג.LOGAN-איפה בסדר יום הזה נכנסת השינה???
i am in the hi-fidelity first class
- logan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
השינה, זה מעניין
עקרונית כך:
התערוכות נפתחות בעשר בבוקר - מה שאומר יציאה מהמלון עד שמונה וחצי.
הן ננעלות בשש בערב אבל אז נוסעים לקבלות פנים של יצרנים שנמשכות עד עשר בלילה.
חוזרים למלון - מתארגנים על החומר במשך שעתיים והולכים לישון בערך באחת.
למחרת קמים, אם חייבים להעביר כתבה מהתערוכה עצמה, קמים בשש או אפילו בחמש וחצי בבוקר כדי לכתוב (וזה היה המצב שלי בשתיים מהתערוכות). יוצאים מהמלון ומגיעים למרכז העתונות של התערוכה כבר בתשע בבוקר כדי להשתמש בתשתית שלהם להעביר את החומר לארץ.
אם לא חייבים לכתוב - יש זמן לארוחת בוקר רגועה במלון, ושוב לתערוכה ליום נוסף.
בקיצור - לא קל.
התערוכות נפתחות בעשר בבוקר - מה שאומר יציאה מהמלון עד שמונה וחצי.
הן ננעלות בשש בערב אבל אז נוסעים לקבלות פנים של יצרנים שנמשכות עד עשר בלילה.
חוזרים למלון - מתארגנים על החומר במשך שעתיים והולכים לישון בערך באחת.
למחרת קמים, אם חייבים להעביר כתבה מהתערוכה עצמה, קמים בשש או אפילו בחמש וחצי בבוקר כדי לכתוב (וזה היה המצב שלי בשתיים מהתערוכות). יוצאים מהמלון ומגיעים למרכז העתונות של התערוכה כבר בתשע בבוקר כדי להשתמש בתשתית שלהם להעביר את החומר לארץ.
אם לא חייבים לכתוב - יש זמן לארוחת בוקר רגועה במלון, ושוב לתערוכה ליום נוסף.
בקיצור - לא קל.
- Eyal_W
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 7639
ממש לבכות ,
אז כך אם הפורום מחפש משהו שיסבול כך והפורום יממן את הטיסה והמלון אני אשמח לסבול (ותקראו לי סאדומאזוכיסט).
נ"ב
כניראה לא מעט חברים ישמחו לדיל כזה
אז כך אם הפורום מחפש משהו שיסבול כך והפורום יממן את הטיסה והמלון אני אשמח לסבול (ותקראו לי סאדומאזוכיסט).
נ"ב
כניראה לא מעט חברים ישמחו לדיל כזה
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- aquarius
-
- חבר פעיל במיוחד

מת'ני- כמו שהוא אמר שהוא חושב שזה כיף הוא גם אמר שבזמן השהייה זה לא כיף
ד"א לי ממש לא איכפת לעשות זאת פשוט להחליף גמרא במערכות וזה סדר יום רגיל(חוץ מהשעות שמוקדשות לפורום)
ד"א לי ממש לא איכפת לעשות זאת פשוט להחליף גמרא במערכות וזה סדר יום רגיל(חוץ מהשעות שמוקדשות לפורום)
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
כבר אמרתי שהייתי ממזמן מתייאש והולך לחפש כוכבות פורנו לבד???
Good advise $5, me shut up $10
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
תאמין לי! אף כוכבת פורנו, אפילו המעוצבת ביותר...לא עומדת בכללtamiral כתב:כבר אמרתי שהייתי ממזמן מתייאש והולך לחפש כוכבות פורנו לבד???...
לבחירה, מול רמקולים של kharma למשל. :crying:
ואתה מוזמן לבחור אחרת,זכותך...
עופר.
=====================
- eladdo
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 342
מחכה בקוצר רוח לשמוע על התפתחויות בתחום ההקרנה הקדמית, ומעבדי תמונה.
I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve...
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
עופרצפריר כתב:תאמין לי! אף כוכבת פורנו, אפילו המעוצבת ביותר...לא עומדת בכללtamiral כתב:כבר אמרתי שהייתי ממזמן מתייאש והולך לחפש כוכבות פורנו לבד???...
לבחירה, מול רמקולים של kharma למשל. :crying:
ואתה מוזמן לבחור אחרת,זכותך...![]()
עופר.
=====================...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
logan,
הפעם הייתי מת בכלל להגיע למלון לפני 3 בבוקר. המסיבות היו מטורפות השנה. הייתי בהופעות ואח"כ במסיבות (2 בערב אחד...)
היה מדהים.
הפעם הייתי מת בכלל להגיע למלון לפני 3 בבוקר. המסיבות היו מטורפות השנה. הייתי בהופעות ואח"כ במסיבות (2 בערב אחד...)
היה מדהים.
- aquarius
-
- חבר פעיל במיוחד

שוב פעם תהנה
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
אתם יכולים לצחוק אבל זה לא נופל מתערוכות רכב
בתערוכת פרנקפורט השנה היו הרבה השקות,היו מליון איש ואני לא צוחק אבל הרגלים פשוט התרסקו
המון המון ברגל,ואז אתה מגיע למצב שלא מעניין אותך אתה פשוט רוצה לעצור.
בתערוכת פרנקפורט השנה היו הרבה השקות,היו מליון איש ואני לא צוחק אבל הרגלים פשוט התרסקו
המון המון ברגל,ואז אתה מגיע למצב שלא מעניין אותך אתה פשוט רוצה לעצור.
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- aquarius
-
- חבר פעיל במיוחד

בתערוכות האלה יש לך תמריץ לעצור-המכשירים
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
MartinHSabag כתב:עופרצפריר, אתה צובר אצלי נקודות.......
אני בטוח, שלא הייתה בוחר אחרת..לא?
עופר.
=========================
- aquarius
-
- חבר פעיל במיוחד

ד"א עופר(לאור). אם אני לא טועה אמור להיות מוצג בתערוכה דיסק הולוגרפי-תחפש
- oferlaor
-
- מנהל