מקומם !

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
satantin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333

שליחה

המחירים בארץ בחנויות (עבור מוצרים חדשים) עולים בערך פי 2 מהמחירם בחו"ל... בממוצע כמובן....
המקרה של CERWIN VEGA הזה מאוד יוצא מן הכלל.... אולי ליבואן נפלה איזה טעות חשבון?... להביא את CERWIN VEGA לא שונה מייבוא של רמקולים רצפתיים אחרים.... אני בשוק... אני בהלם!!!

cerwin-vega-IS-GOOD
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 173

שליחה

יש הרבה מאוד אתרים שסרוין ווגה זוג עולה 600 דולר אז זה לא נפילה בחשבון פשוט וחלק זאות מדנת מיסים אנחנו חיים בשויל מסיםם
חבל מאוד על תקנו את זה ותירו אך זה ירד זה אחי טוב איזה אחד בטראקלין חשמל ניסה לעשות אלי קובניה ולא הצליך עשתי לא פדיחות אמרתי לא איזה גנבים אתם למה זה עולה 13 אלף ובחוץ לארץ זוג 600 דולר בנתים אנשים התחליו לצאתת וזה ואז הוא שינה את המחיר ל10 אלף עם מגבר של ימאה ראים למה אני אומיר מדינה של גנבים
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049

שליחה

Mentally

אתה גם יכול להתפלא עד כה כל הזמנה שלי לא עברה את ה 25 ימים דרך הים ( דרך USADDRESS ) הדוגמאות שאתה נותן במחירים ( 1300 דולר דרך האוויר ) הם לא לעניין כי דיברנו על שילוח דרך הים ולא יקרה כלום אם מישהו יחכה לרמקולים כחודש תמורת חיסכון משמעותי.

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש

שליחה

lironk כתב:Mentally

אתה גם יכול להתפלא עד כה כל הזמנה שלי לא עברה את ה 25 ימים דרך הים ( דרך USADDRESS ) הדוגמאות שאתה נותן במחירים ( 1300 דולר דרך האוויר ) הם לא לעניין כי דיברנו על שילוח דרך הים ולא יקרה כלום אם מישהו יחכה לרמקולים כחודש תמורת חיסכון משמעותי.
...
מה הזמנת?

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049

שליחה

לדוגמא : נגן של ARCHOS ה AV500 ב 420 $ , ארונית מיוחדת לסטיראו ( שהתרסקה באדיבות אחותי היקרה ) ב 400 $ ויש עוד הרבה.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”