המחירים בארץ בחנויות (עבור מוצרים חדשים) עולים בערך פי 2 מהמחירם בחו"ל... בממוצע כמובן....
המקרה של CERWIN VEGA הזה מאוד יוצא מן הכלל.... אולי ליבואן נפלה איזה טעות חשבון?... להביא את CERWIN VEGA לא שונה מייבוא של רמקולים רצפתיים אחרים.... אני בשוק... אני בהלם!!!
מקומם !
- satantin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
- cerwin-vega-IS-GOOD
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
יש הרבה מאוד אתרים שסרוין ווגה זוג עולה 600 דולר אז זה לא נפילה בחשבון פשוט וחלק זאות מדנת מיסים אנחנו חיים בשויל מסיםם
חבל מאוד על תקנו את זה ותירו אך זה ירד זה אחי טוב איזה אחד בטראקלין חשמל ניסה לעשות אלי קובניה ולא הצליך עשתי לא פדיחות אמרתי לא איזה גנבים אתם למה זה עולה 13 אלף ובחוץ לארץ זוג 600 דולר בנתים אנשים התחליו לצאתת וזה ואז הוא שינה את המחיר ל10 אלף עם מגבר של ימאה ראים למה אני אומיר מדינה של גנבים
חבל מאוד על תקנו את זה ותירו אך זה ירד זה אחי טוב איזה אחד בטראקלין חשמל ניסה לעשות אלי קובניה ולא הצליך עשתי לא פדיחות אמרתי לא איזה גנבים אתם למה זה עולה 13 אלף ובחוץ לארץ זוג 600 דולר בנתים אנשים התחליו לצאתת וזה ואז הוא שינה את המחיר ל10 אלף עם מגבר של ימאה ראים למה אני אומיר מדינה של גנבים
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
Mentally
אתה גם יכול להתפלא עד כה כל הזמנה שלי לא עברה את ה 25 ימים דרך הים ( דרך USADDRESS ) הדוגמאות שאתה נותן במחירים ( 1300 דולר דרך האוויר ) הם לא לעניין כי דיברנו על שילוח דרך הים ולא יקרה כלום אם מישהו יחכה לרמקולים כחודש תמורת חיסכון משמעותי.
אתה גם יכול להתפלא עד כה כל הזמנה שלי לא עברה את ה 25 ימים דרך הים ( דרך USADDRESS ) הדוגמאות שאתה נותן במחירים ( 1300 דולר דרך האוויר ) הם לא לעניין כי דיברנו על שילוח דרך הים ולא יקרה כלום אם מישהו יחכה לרמקולים כחודש תמורת חיסכון משמעותי.
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
מה הזמנת?lironk כתב:Mentally
אתה גם יכול להתפלא עד כה כל הזמנה שלי לא עברה את ה 25 ימים דרך הים ( דרך USADDRESS ) הדוגמאות שאתה נותן במחירים ( 1300 דולר דרך האוויר ) הם לא לעניין כי דיברנו על שילוח דרך הים ולא יקרה כלום אם מישהו יחכה לרמקולים כחודש תמורת חיסכון משמעותי....
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
לדוגמא : נגן של ARCHOS ה AV500 ב 420 $ , ארונית מיוחדת לסטיראו ( שהתרסקה באדיבות אחותי היקרה ) ב 400 $ ויש עוד הרבה.