מי מהסנטרים הבאים טוב יותר?
-
יניברון
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
רמקולים ומוצרי חשמל, של חברות ידועות, כאשר הם זולים מהרגיל, הם פחות טובים.
התכוונתי שהוא יקר מדי בשבילי...
ה- JAMO הזה נראה בכלל לא רע
ה- JAMO הזה נראה בכלל לא רע
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5766
הוא מעולה, אחד מהסנטרים הטובים ביותר ששמעתי. הבעיה היא שהעכבה שלו היא 4 אוהם ולכן דרושה הגברה חזקה שמסוגלת לדחוף אותו. הוא גם גדול וכבד.יניברון כתב:רמקולים ומוצרי חשמל, של חברות ידועות, כאשר הם זולים מהרגיל, הם פחות טובים.
ה- JAMO הזה נראה בכלל לא רע...
-
יניברון
-
- חבר פעיל

עם כבד וגדול אני אסתדר
yaצaha rxv1500 יעשה את העבודה?
yaצaha rxv1500 יעשה את העבודה?
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

אם אתה מתכוון לימאהה RXV 1500 אז כן.יניברון כתב:עם כבד וגדול אני אסתדר
yaצaha rxv1500 יעשה את העבודה?...
- guyII
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 351
סנטר
מתעלק על השרשור, כרגע אני בדיוק לאחר בניית מוניטור "PROAC משופר" המורכב מ8545 ו2905\9700 של SCAN SPEAK, לבנות סנטר תואם אני ככל הנראה לא אוכל מפאת בעיות תקציב. (דרך אגב תמונות בקרוב בפורום המתאים).
אני בדיוק בדילמה לגבי סנטר, אופציה אחת ששקלתי היא סנטר של OMEGA סה"כ מדובר בסאונד רך יחסית (ברור לחלוטין שלא זהה) וכרגע אני רואה את הJAMO ונזכר שבדיוק בסדרה זו המוניטורים של הCONCERTO מורכבים מטוויטרים של SS, מה דעתכם איזה מהם עדיף? או לחילופין אם יש אופציה נוספת שלא חשבתי עליה...
אני בדיוק בדילמה לגבי סנטר, אופציה אחת ששקלתי היא סנטר של OMEGA סה"כ מדובר בסאונד רך יחסית (ברור לחלוטין שלא זהה) וכרגע אני רואה את הJAMO ונזכר שבדיוק בסדרה זו המוניטורים של הCONCERTO מורכבים מטוויטרים של SS, מה דעתכם איזה מהם עדיף? או לחילופין אם יש אופציה נוספת שלא חשבתי עליה...
- zeev78
-
- חבר מכור קשה

Re: סנטר
תזדרז לקנות את הJAMO לפני שפותח השירשור יקדים אותךguyII כתב:מתעלק על השרשור, כרגע אני בדיוק לאחר בניית מוניטור "PROAC משופר" המורכב מ8545 ו2905\9700 של SCAN SPEAK, לבנות סנטר תואם אני ככל הנראה לא אוכל מפאת בעיות תקציב. (דרך אגב תמונות בקרוב בפורום המתאים).
אני בדיוק בדילמה לגבי סנטר, אופציה אחת ששקלתי היא סנטר של OMEGA סה"כ מדובר בסאונד רך יחסית (ברור לחלוטין שלא זהה) וכרגע אני רואה את הJAMO ונזכר שבדיוק בסדרה זו המוניטורים של הCONCERTO מורכבים מטוויטרים של SS, מה דעתכם איזה מהם עדיף? או לחילופין אם יש אופציה נוספת שלא חשבתי עליה......
- guyII
-
- חבר פעיל מאוד

כנראה שטעיתי, הסדרה הנ"ל מורכבת מדרייברים של SEAS...
- nimmer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
מה ??
2 דברים.
1. מה בדיוק הקשר בין הסנטר לקדמיים שצריך שהם יהיו מ"אותה סדרה" ?? --> אלא אם אתה שומע FIVE CHANNEL STEREO כל היום, אין שום טעם בהתאמה הזאת..
2. בעברי לא מעט ציוד קולנוע ביתי (החל משיגעון הלייזר דיסק בשנת 1995..) - והסנטר היחיד שאני מכיר שלא מאכזב אף פעם הוא ה TANNOY S6C / S8C, פשוט מדהים ומשחזר קול אנושי באופן מעורר השתאות !!
יש כאלו ביד 2 - תחפש (אין לכם מה לדאוג, כרגע אני עם JBL ואני לא מוכר שום דבר..)
האומגה לא רע בכלל (אם תלך למפעל בחולון תוכל למצוא כמה תצוגות מעניינות..)
1. מה בדיוק הקשר בין הסנטר לקדמיים שצריך שהם יהיו מ"אותה סדרה" ?? --> אלא אם אתה שומע FIVE CHANNEL STEREO כל היום, אין שום טעם בהתאמה הזאת..
2. בעברי לא מעט ציוד קולנוע ביתי (החל משיגעון הלייזר דיסק בשנת 1995..) - והסנטר היחיד שאני מכיר שלא מאכזב אף פעם הוא ה TANNOY S6C / S8C, פשוט מדהים ומשחזר קול אנושי באופן מעורר השתאות !!
יש כאלו ביד 2 - תחפש (אין לכם מה לדאוג, כרגע אני עם JBL ואני לא מוכר שום דבר..)
האומגה לא רע בכלל (אם תלך למפעל בחולון תוכל למצוא כמה תצוגות מעניינות..)
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
הקשר הוא שאם יש לך, למשל, רכב שעובר מצד אחד לצד שני והגוון של הסנטר לא תואם לקידמיים, אז המנוע של הרכב יישתנה באמצע.מה בדיוק הקשר בין הסנטר לקדמיים שצריך שהם יהיו מ"אותה סדרה" ?? --> אלא אם אתה שומע FIVE CHANNEL STEREO כל היום, אין שום טעם בהתאמה הזאת.....
יש?
- guyII
-
- חבר פעיל מאוד

מרטין, הוצאת לי את המילים מהקלדת #@$@##@$#@ תודה 
יש למישהו אולי מושג לגבי סנטר שמורכב מטוויטר של SCAN מדגם 9300 ומעלה?
יש למישהו אולי מושג לגבי סנטר שמורכב מטוויטר של SCAN מדגם 9300 ומעלה?
-
יניברון
-
- חבר פעיל

עשיתי ניסוי קטן על מנת לבדוק את הטענה שלכם על סאונד שעובר מצד לצד...
לקחתי רמקולים קידמיים טובים יחסית וכבדים (של B&W) ורמקול סנטר
פשוט של וורפידל (דיאמונד
:
1) לא הצלחתי להבחין בשינוי בגוון הצליל
2) לא הצלחתי לזהות שהרמקול לא מאותה סידרה
3) יכול להיות שניתן להבחין ב"ירידה" בעוצמת וחדות הסאונד, לא בטוח.
לקחתי רמקולים קידמיים טובים יחסית וכבדים (של B&W) ורמקול סנטר
פשוט של וורפידל (דיאמונד
1) לא הצלחתי להבחין בשינוי בגוון הצליל
2) לא הצלחתי לזהות שהרמקול לא מאותה סידרה
3) יכול להיות שניתן להבחין ב"ירידה" בעוצמת וחדות הסאונד, לא בטוח.
- ramkol
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3075
הרווחת... חסכת טונה כסף....
.
.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
ramkol כתב:הרווחת... חסכת טונה כסף....
![]()
....
גם כשסוסים דוהרים מצד ימין לצד שמאל דרך סנטר לא תואם הם ישנו את גוון הרקיעה שלהם .....
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away