זתומרת,
נגיד שמעת מערכת ב100 אלף אז לדבריך הייתה מערכת ב20 אלף שנישמעה טוב יותר.
ואז אם יש ב20 אלף אז לדבריך יש אחת ב4 אלף טובה יותר, ואם יש ב4 אלף אז יש בפחות מאלף... וכו' וכו' וכו'...
יענו מערכת בפחות מאלף טובה יותר ממערכת ב100 אלף....
סתם...
.
ילדיעפים
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
שליחה
ואז אתה מחלק שורש ריבועי בפאי נקודה ארבע עשרה ומקבלמגבר של שרווד שמשתווה באיכותו
למרק לווינסון אחד פלוס אחד ברשת שופרסל
אמן מייסר
hornless
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
שם מלא: גיא
שליחה
לא לגמרי נכון אבל מרמות מחיר מסויימות.
גיא
ילדיעפים
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
hornless כתב:לא לגמרי נכון אבל מרמות מחיר מסויימות.
...
עכשו אני מסכים איתך אם הבנתי נכון-אני מסכים בהחלט שהסט שלי בחמישים
משתווה לסטים במחיר פי שניים או שלושה
סט באיכות כמו אצלי בחצי או בשליש לא מצאתי-הרבה שנים,כן?
אם הייתי מוצא הייתי לוקח בעצימת עינים-תנו לי סיבה למה לא הייתי עושה את זה
כידוע לי ליגאל סבו אין אקדח
אמן מייסר
רועי51
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899
שליחה
העובדה שההרבת' שלך נשמע לך טוב יותר מרמקולים זולים יותר, אינה שוללת את האפשרות שקיימים בנמצא רמקולים טובים יותר וזולים יותר. פשוט לא שמעת אותם.
גם אי אפשר לשלול שיש בינינו חייזרים, או כל מיני שטויות אחרות.
אני לא שמעתי מעולם את זוג הרמקולים באלף דולר שישמעו טוב יותר מכל רמקול בכל מחיר, וגם לא את המגבר באלף דולר שישמע טוב יותר מכל מגבר בעולם, וכנ"ל לגבי פטיפון, קומפקט, ראש וכ"ו.
הקיום האפשרי של מוצרים אלה במישור הדמיוני האקסטטי לא תורם לנו כלום בחיי היום יום.
ברור שכשאתה מביא את הדברים לידי קיצוניות מופרכת, העמדה הנוגדת נראית כמעט אוילית. כל שאני מנסה לומר הוא שהאמירה לפיה מוצר יקר יותר יהא תמיד טוב יותר, נכונה באופן כללי ותו לא. חריגים לה ודאי שניתן למצוא. לכן התייחסות גורפת כפי שמופיעה אצל הצפתי למעלה ובשינוי גוון גם אצל אייל, פשוט אינה במקום.
בהחלט יש מגברים באלף דולר שישמעו טוב יותר ממגברים באלפי דולרים, וכנ"ל ברמקולים ובכל מוצר אחר.
אבל זה שיש מוצרים רבים, יקרים יותר או פחות שלא מצדיקים את מחירם, לא משנה את העובדה שיש גם מוצרים יקרים יותר או פחות שכן מצדיקים את מחירם.
בכל תחום מחיר יש את המוצרים הממוצעים, הטובים, ובאלפיון העליון את הממש ממש טובים.
העניין הוא שהמוצרים הממש ממש טובים בתחום מחיר X, אולי יהיו טובים יותר מהמוצרים הממוצעים בתחום מחיר של פי שלוש או ארבע או חמש, אבל יהיו פחות טובים מהמוצרים הממש ממש טובים בתחום המחיר הגבוה הנ"ל.
איל פור
Shtirlitz
חבר מביא חבר
תגובות: 4976
שליחה
אחרי הויכוח ההיפוטטי, והפרחת קונצפציות וספקולציות, נשאר לעשות רק דבר אחד: לנסוע לחנות ארמה אודיו, לשבת ולהשוות את הI57 עם משולבים + CD באותם טווחי מחירים. אפשר גם לגוון את הטווח מחירים לשבירת אחידות ושגרה.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
ילדיעפים
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
רועי51 כתב:העובדה שההרבת' שלך נשמע לך טוב יותר מרמקולים זולים יותר, אינה שוללת את האפשרות שקיימים בנמצא רמקולים טובים יותר וזולים יותר. פשוט לא שמעת אותם.
...
יש לי חדשות בשבילך-שמעתי מספר רמקולים לא פחות ממך בלשון המעטה
ועוד חדשות טריות לא רק שהם יותר טובים מכל הרמקולים הזולים מהם אלה גם יותר טובים
מהיקרים מהם עד פי 5
יאללה בוא נראה את התגובה הצינית שלך
אגב אוזני לא פחות משובחות משלך אדון יקר מר
אמן מייסר
MartinHSabag
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
שליחה
לכל אלו עם האגו בגודל שמנסה לפצות כנראה על דברים אחרים, נא להירגע.
מי שיהפוך את הדיון לעיניין אישי ייאלץ להיפרד מאיתנו.
אילפור כתב:וודאי שיש מוצרים לא טובים וטובים בכל תחום מחיר.
בהחלט יש מגברים באלף דולר שישמעו טוב יותר ממגברים באלפי דולרים, וכנ"ל ברמקולים ובכל מוצר אחר.
אבל זה שיש מוצרים רבים, יקרים יותר או פחות שלא מצדיקים את מחירם, לא משנה את העובדה שיש גם מוצרים יקרים יותר או פחות שכן מצדיקים את מחירם.
בכל תחום מחיר יש את המוצרים הממוצעים, הטובים, ובאלפיון העליון את הממש ממש טובים.
העניין הוא שהמוצרים הממש ממש טובים בתחום מחיר X, אולי יהיו טובים יותר מהמוצרים הממוצעים בתחום מחיר של פי שלוש או ארבע או חמש, אבל יהיו פחות טובים מהמוצרים הממש ממש טובים בתחום המחיר הגבוה הנ"ל.
...
יכול להיות שלא הבנתי ואולי בצדק, כי זה הלא בדיוק מה שאני טוען. ממוצעים זו שיטה סטטיסטית בדוקה ונכונה. קביעת אקסיומה נטולת חריגים אפשריים, זה כבר סיפור אחר לגמרי.
tomertsin
חבר ותיק
תגובות: 1844
שליחה
אשמח לשמוע את דעתו של מי ששמע/ישמע את ה-CARAT I57.
תומר
שמעון-מור-יוסף
עוסק בתחום
תגובות: 1321
שם מלא: שמעון מור יוסף
שליחה
tomertsin כתב:אשמח לשמוע את דעתו של מי ששמע/ישמע את ה-CARAT I57.