התואר "כתב" לא מקנה חסינות מטיפשות

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

oferlaor כתב:הורס אותי שאנשים מספיק תמימים בשביל לחשוב שזה "בטעות" או שהיא "שכחה" ושלא עשתה את זה מתוך מניעים ברורים מאוד - להתפרסם (זה המטרה של כל האנשים באח הגדול, לא?)
...
עופר, אני רואה בזה טיפשות ולא תמימות (Y)

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

כמה רעש עשו מזה, כולה איבר בגוף
Need more cowbell

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Pavelz - אתה רציני? :חושב:

כל העולם סובב סביב כסף ומין - וה"כולה איבר" הזה קשור ישירות לשניהם :שורק:

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

Huber כתב:Pavelz - אתה רציני? :חושב:

כל העולם סובב סביב כסף ומין - וה"כולה איבר" הזה קשור ישירות לשניהם :שורק:
...
עם כל האלימות שמראים בטלוויזיה (חדשות, סרטים, סרטים וכו') לדעתי להראות את החלק הספציפי הזה בשידור חי לא אמור להוות קריסה מוסרית או תרבותית. דעתי האישית כמובן.
לא מצפה שיראו סרטים פורנוגרפיים אבל פה ושם גוף חשוף בקונטקסט הנכון (לא כמו בהאח הגדול מן הסתם) לא יכול להיות נוראי מגופות מרוטשות בסרטי אקשן או בחדשות
Need more cowbell

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

מסכים לחלוטין - גם אני כבר כמעט לא מתרגש מעירום בטלוויזיה/סרטים - אבל בין זה לבין להגיד שחשיפת איברים מוצנעים זה טרוויאלי יש מרחק גדול. בימינו בהחלט יש דיסנסיטיביזציה בכל נושא העירום/אלימות/GORE, אבל למרות ה"הרגל" שבחשיפה במדיה זה עדיין לא דבר טרויאלי והמקרה הנוכחי הוא דוגמא מושלמת לכך. עירום בארצנו הקטנטונת והפרובנציאלית הוא עדיין "הו הא" רציני, עובדה שברב הסרטים והסדרות עדיין עירום הוא לא דבר נפוץ ורב השחקניות הישראליות או שעדיין לא חשפו את גופן או שעשו זאת פעם אחת והתחרטו על כך (לעומת המצב בארה"ב למשל שבו אין כמעט שחקנית שלא עשתה סצנת סקס/ערום ולרב כמעט בכל סרט/סידרה בה היא משתתפת, בהנחה שהיא נראית טוב כמובן).

שלא תבין לא נכון - אני בעד הפיכת כל נושא העירום לדבר טרוויאלי ככל האפשר - עירום בעיניי זה דבר יפה וטיבעי וככל שמסתירים אותו יותר ה"שד" הופך גדול יותר ונוראי יותר.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

הכל טוב ויפה. אני מסכים עם אחד הטוקבקים שכתב את מה שאני מרגיש: נכנסת לבית עם 50 מצלמות, לא נכנסת לבית במסגרת פרוייקט של יגאל שילון, ממש לא. את מכירה את החוקים, חתמת מן הסתם על וויתורים כאלו או אחרים, עכשיו באה כתבת (אם אפשר להתייחס אליה ככזו) ואומרת: "זה חילול הגוף שלה ?". וונסה וויליאמס (מיס ארה"ב לשנת משהו - אני לא זוכר) הצטלמה בעירום - זה פסל את הזכייה שלה. התמונות התפרסמו בפלייבוי, היא תבעה את הצלם והפסידה, למה ? היא חתמה על וויתור שהוא יכול לעשות עם התמונות מה שהוא רוצה, חד וחלק. היות והפצת התכנים היום מאוד מהירה - אפשר היה לצפות שאיזה ש**ק מטומטם שכל הזמן צופה בזבל הזה יקליט משהו עסיסי (אם אפשר לקרוא לזה עסיסי) ויפיץ את זה בתפוצה רחבה. לבוא ולשים דבר כזה בפומבי ולהגיד לאנשים: "תתאפקו", במיוחד לסוג הקהל שצופה בזה (אני מושך אש, אני יודע) זה כל כך צבוע, גם פנייה לקהל שלא צופה לזה. כל התכנית (או איך שזה נקרא) היא מציצנית, הקהל פשוט עושה המשכיות.
Vocare Ad Regnum

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318

שליחה

לדעתי היא לא היתה עירומה לגמרי,זה פשוט תחתונים מצופים דשא סינטטי
אמן מייסר

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ילדיעפים כתב:לדעתי היא לא היתה עירומה לגמרי,זה פשוט תחתונים מצופים דשא סינטטי
...
:lol: :lol: :lol:

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673

שליחה

oferlaor,
גלדיאטורים VIP :-)
חזק (Y)

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

כמו ברומא, רק חסר גלדיאטורים חסרי נשק מול האריות. גם לזה נגיע (והלוואי שזה יהיה גלדיאטורים VIP).
...
זה מה שכתבתי למבקר הרשות השנייה לפני שקיבלתי מכתב מכעיס ומאכזב.
Vocare Ad Regnum

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

לקבל מי שעדיין תמים/טיפש ועדיין איכשהו חושב שאולי זה לא נעשה בכוונה תחילה ולמטרות רווח:

http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 63,00.html

חזור אל “סרטים וטלויזיה”