BigDragoon כתב:PopPy,
יצא לי היום לקרוא את המדריך במלואו ויחסית בעיון.
אני שוב חייב להגיד: כל הכבוד!!
ממש יעזור להרבה אנשים בהתקנות.
אני לא רוצה להיות קטנוני, אבל מכיוון שרשום שם אז -
הדבר היחיד שהיה חסר לי בו שלא היה רשום מה יש בגרסא המלאה של הIMPORTER של הצרפתי שאין בחינם
...
שמחה לשמוע
האמת, אני כבר לא זוכרת מה ההבדל, אז אל תתפוס אותי במילה אבל אם אני זוכרת נכון בגירסת תורמים יש יותר אפשרויות מבחינת הורדה והעלאה של ערוצים, ותזמון התוכנה אוטומטית. לא סגורה על זה.
בכל אופן, בגירסאות קודמות ההבדלים היו יותר מהותיים.
PopPy כתב:תודה על הפרגון חברים!
תומר, יכול להיות שאתה צודק, צריך לבדוק על התקנה נקייה של SageTV אם נוצר קובץ sage.properties לפני שמפעילים אם התוכנה בפעם הראשונה. יש מתנדבים?
עופר, לא זכור לי שזה היה פשוט יותר בגירסאות קודמות, עד כמה שאני זוכרת גם בגירסה 4 השתמשנו בXMLTV Importer.
...
כרגע ביצעתי התקנה חדשה של sage 6.5.9, הקובץ Sage.properties לא נוצר. לכן קפצתי לשלב של הגדרת ה-sagetv. בשלב של ה-program guide, הזנתי 00000 וזה לא מצא לי כלום. חזרתי שוב לשלב של עריכת הקובץ...והוא היה. כעת אני ממשיך משם.
PopPy כתב:תודה על הפרגון חברים!
תומר, יכול להיות שאתה צודק, צריך לבדוק על התקנה נקייה של SageTV אם נוצר קובץ sage.properties לפני שמפעילים אם התוכנה בפעם הראשונה. יש מתנדבים?
עופר, לא זכור לי שזה היה פשוט יותר בגירסאות קודמות, עד כמה שאני זוכרת גם בגירסה 4 השתמשנו בXMLTV Importer.
...
כרגע ביצעתי התקנה חדשה של sage 6.5.9, הקובץ Sage.properties לא נוצר. לכן קפצתי לשלב של הגדרת ה-sagetv. בשלב של ה-program guide, הזנתי 00000 וזה לא מצא לי כלום. חזרתי שוב לשלב של עריכת הקובץ...והוא היה. כעת אני ממשיך משם.
מדריך מעולה! חוסך המון צרות שהיו לי בעבר.
ישר כח!
...
בכיף. קיבלתי עוד תיקון קטן למדריך השבוע, כשיהיה לי זמן אני אוציא גירסה חדשה עם התיקונים.
Joshua_G כתב:האם קיים לוח שידורים מעודכן ל- YES לאחר שהם שינו מספרי ערוצים בשבוע שעבר?
...
אם משתמשים ב-EPGFROMDVB ו-PROCESSEPG יש אופציה (של PROCESSEPG) לעדכן אוטומטית את קובץ ה-LINEUPS של ה-IMPORTER של הצרפתי. כך מקבלים אוטומטית את כל עדכוני הערוצים (הוספה, הורדה, שינוי שם, שינוי מספר) בכל הרצה של עדכון ה-EPG.
Joshua_G כתב:האם קיים לוח שידורים מעודכן ל- YES לאחר שהם שינו מספרי ערוצים בשבוע שעבר?
...
אם משתמשים ב-EPGFROMDVB ו-PROCESSEPG יש אופציה (של PROCESSEPG) לעדכן אוטומטית את קובץ ה-LINEUPS של ה-IMPORTER של הצרפתי. כך מקבלים אוטומטית את כל עדכוני הערוצים (הוספה, הורדה, שינוי שם, שינוי מספר) בכל הרצה של עדכון ה-EPG.
...
לא ברור לי איך אני מפעל את זה. לחצתי על PROCESSEPG ושום דבר לא קורה.
1. עשיתי הכל אבלאני רואה עברית שלי הפוכה בתפריטים ובGUIDE (במקום וידאו אני רואה ואדיו)
מה לעשות ??
2. אני משתמש ב HOT אנלוגי ולמרות כל מה שעשיתי (בהתאם למדריך) הערוצים למרות שהם בשם הנכון מראים שלג.
אני מנסה לבקש מ SEGA למצוא ערוצים אבל זה לא מצליח. מה לעשות ?