בתירוצים אנחנו אלופי העולםguyezra כתב:כרגיל "שער לא מחוייב במציאות"...
אוואט בתצוגה לא טובה....
כמו גם בבאוף הפרשנים ומאמנים
חבל אולי עוד 4 שנים

בתירוצים אנחנו אלופי העולםguyezra כתב:כרגיל "שער לא מחוייב במציאות"...
אוואט בתצוגה לא טובה....

בדיוק. העסק לא כל כך מסובך - הרכבים, שיטת משחק, שחקן X כן הוזמן לא הוזמן וכו', כל זה לא משנה, כנראה זה מה שהנבחרת שווה וזהו.shraga007 כתב: הנבחרת שיחקה בפול גז היום וכנראה שזה מה שהכדורגל הישראלי שווה....

shraga007 כתב:אני אומר שזה יקרה ברגע שיהיה שינוי במנטליות של הכדורגלן הישראלי. ביום שהוא יהיה מקצוען לכל דבר אז יהיה סיכוי.
כל עוד הוא מתנהג כמו פרחח מצוי אל לנו להלין למה אנחנו לא מגיעים לרמות הגבוהות....

ניתן גם לראות את ההתקדמות הנהדרת שעושה מכבי נתניה עם המשטר הקשוח של מתיאוס..theAman כתב:shraga007 כתב:אני אומר שזה יקרה ברגע שיהיה שינוי במנטליות של הכדורגלן הישראלי. ביום שהוא יהיה מקצוען לכל דבר אז יהיה סיכוי.
כל עוד הוא מתנהג כמו פרחח מצוי אל לנו להלין למה אנחנו לא מגיעים לרמות הגבוהות....![]()
בזה אני מסכים איתך, ואכן רואים את ההבדל בין ליגיון הזרים שלנו (בן סהר, אלברמן, עומר גולן ושות') לעומת השחקנים המקומיים....

להזכירך נתניה שיחקה אותו דברStonedJunglist כתב:ניתן גם לראות את ההתקדמות הנהדרת שעושה מכבי נתניה עם המשטר הקשוח של מתיאוס..theAman כתב:shraga007 כתב:אני אומר שזה יקרה ברגע שיהיה שינוי במנטליות של הכדורגלן הישראלי. ביום שהוא יהיה מקצוען לכל דבר אז יהיה סיכוי.
כל עוד הוא מתנהג כמו פרחח מצוי אל לנו להלין למה אנחנו לא מגיעים לרמות הגבוהות....![]()
בזה אני מסכים איתך, ואכן רואים את ההבדל בין ליגיון הזרים שלנו (בן סהר, אלברמן, עומר גולן ושות') לעומת השחקנים המקומיים....
זה אולי גם החוסר מקצועיות אבל גם לדעתי פחדנות וחוסר רעב לנצח... נתנו יותר מידי כבוד ליוונים כמו שאמר עומר גולן...

איזו תקרית?shraga007 כתב:ישחק לא ישחק, לדעתי היום הסיפור יגמר.
רק מצורת ההתנהלות של מר לוזון והתקרית שהיתה במלון בין אריאל שיימן(גם כן ראש משלחת) לרמי וויץ ושלמה שרף אתה רואה שהנבחרת שלנו זה לא יותר משכונה....

shraga007 כתב:אריאל שיימן גילה ששלמה שרף ורמי וויץ משתכנים במלון של הנבחרת והחליט שעקב הביקורת של מר שרף בשבת(שאני לא מת עליו) לא יהיה באותו מלון של הנבחרת וניסה להוציא אותם בכוח מהמלון....

בדיוק עכשיו ראיתי שההחלטה הסופית היא שהוא לא ישחק.sam22 כתב:ובניון עם שפעת
יסתדרו בלעדיו...

אני מזמין אותך להסתכל קצת אחורה ולבדוק את מצבו לפני כל משחק נבחרת בקמפיינים האחרונים.moco כתב:למה אינך עצוב?
אתה לא חושב שבניון (כשהוא בריא כמובן) זו תרומה קריטית לנבחרתנו החלשה?
(זה שכל העיתונות חוגגת סביבו זו בעייה אחרת)...