סטיראו+פרוססור

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #21 

nimmer - מאיפה קבלת את הנתון שה EMOTIVA יוצא בחודש הבא?

לשואל - אפשר (בקרוב) יהיה לחבר מערכת בחלקים שכנראה תהיה איכותית יותר מרסיבר - רק חשוב להבין שכמות החוטים שתרוץ לך - תהיה לא קטנה - וגם צריך מקום מתאים לכל הרכיבים הללו. מזל שהמציאו HDMI :)

שאלה קטנה למומחים - איך שולטים על הווליום במערכות הללו? במיוחד במידה ורוכשים מגברים נפרדים ולא מגבר אחד מרכזי כמו ה XPA-5 לדוגמא?

nimmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #22 

ה UMC-1 אמור לצאת באפריל 2009 - כך במפורסם בפורום שלהם.

לשאלתך -

למרבית מגברי הכוח קיים טריגר 12V שמדליק את המגבר כאשר הפרוססור נדלק.

למגברי הפאוור יש GAIN בצידם האחורי (זה לא ווליום !! ויש המון הבדל..) - המגברים מספקים הגברה בריאה באופן קבוע והפרוססור שולט בעוצמת האות המגיע אליהם (ממש כמו ברכב..)

אם אתה מעוניין בפרוססור נוכל להזמין יחד ולחסוך בעלויות (אם הם מציעים 40% הנחה ללקוחות חוזרים, משמע שיש הרבה משחק במחיר המוצר)

udi13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 766
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #23 

lawpower כתב:
שאלה קטנה למומחים - איך שולטים על הווליום במערכות הללו? במיוחד במידה ורוכשים מגברים נפרדים ולא מגבר אחד מרכזי כמו ה XPA-5 לדוגמא?
...
זה מאוד פשוט, כל המכשירים DVD/מזרים מדיה/CD/נגן בלוריי/פטיפון וכו' מתחברים למכשיר אחד שהוא פרה/פרוססור וממנו למגברים, לכן אין כל בעיה של שליטה על הוולים באופן שווה לכולם(כמובן שזה אחרי כיוון ראשוני של כל הערוצים ביחס למקום הישיבה שלך)

davidc פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
קיבל תודות: 0

שליחה #24 

שווה לבדוק את ההצעה של זיו לגבי UMC-1+XPA-5

לגבי המקום הרב שנדרש+חוטים ,לא הבנתי למה , הרי מדובר בשתי יחידות במקום אחת (רסיבר ק"ב ).

יש לאמוטיבה יבואן בארץ (אני לא מת על רכישות מחו"ל ) ?
האם לשתי היחידות הנ"ל של אמוטיבה יש את כל האפשרויות כמו ברסיבר ק"ב ( חיבורים ,טיונר , רום-קורקשיין וכו' ) ?

לגבי האיכות במוסיקה ובק"ב אני מבין שכולם מסכימים ששתי חלקים של אמוטיבה הרבה יותר איכותי מרסיבר ק"ב(1) ... ?

רונן - זאת הייתה כוונתי בהתחלה באמת ,כי יש לי מגבר סטריאו וחשבתי רק להוסיף לו פרוססור,
באיזה מעבד וידאו אתה משתמש?
נערך לאחרונה על ידי davidc ב 25/03/2009 13:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

udi13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #25 

davidc כתב: יש לאמוטיבה יבואן בארץ (אני לא מת על רכישות מחו"ל ) ?
...
מי אמר חוויה ולא קיבל :lol:

nimmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

1. אם תקרא את הת'רד, תגלה שכבר נאמר ש EMOTIVA הוא יצרן שלא עובד עם משווקים ומשכך הוא מוכר את תוצרתו באינטרנט או באמצעות חנות המפעל.

2. אפשר להגיד כמעט בוודאות שבתקציב כזה לא תמצא רסיבר שמשתווה מבחינת האיכות.

3. אין צורך בהמון מקום (כמו שכבר נאמר, שתי יחידות) - נהפוך הוא, אפשר ל"קבור" את הפאוור במקום מאוורר ולראות מול הפנים רק את הפרוססור.. - מבחינת כבלים אז לעומת רסיבר רגיל דרוש עוד חיבור חשמל, 5 * RCA, וכבל + קטנטן לטריגר הדלקה - סה טו.

4. כן, יש ב EMOTIVA טיונר רדיו, רום קורקשין, ממשק גרפי, 4/5 כניסות HDMI ויציאה אחת - הוא עושה UPSCALE (זה בטח לא DVDO אבל ניתן להעריך כי הוא יהיה טוב יותר מרסיבר)

davidc פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
קיבל תודות: 0

שליחה #27 

לא עניין של חוויה, אלא של אחריות , של בדיקת המוצר לפני הקנייה ,התעסקות עם המכס והמיסים וכו',
בכל אופן לפי החישוב של nimmer
8700 ש"ח זה עיסקה מעולה, אז שווה לחשוב על זה.
לגבי שאלה ששאלתי על האפשרויות ב- umc-1 אז יש טיונר ורום קורקשיין
multi channel room correction and automatic loudspeaker setup
אבל לא ראיתי חיבור פטיפון ...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #28 

המהדרים ייקחו מגבר לכל ערוץ (אחרת זה באמת דומה מאוד לרסיבר) - ואז המחיר ו/או המקום - יגדלו

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46353
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5074 פעמים

שליחה #29 

המהדרים לא תמיד צודקים :idea:

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #30 

davidc כתב:לא עניין של חוויה, אלא של אחריות , של בדיקת המוצר לפני הקנייה ,התעסקות עם המכס והמיסים וכו',
...
אם אתה שולח דרך MUSTOP (סליחה שאני מזכיר אותם כל הזמן, לא עבדתי עם אחרים..), אין לך את ההתעסקות הזאת. זה מגיע עד הבית עם DHL

מבחינת מחירים - ללא ספק אין הרבה קרובים אליהם.
יש את Outlaw Audio אבל הדגמים שלהם הם 120V בלבד כך שזה לא רלוונטי לנו

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #31 

זיו - תקן אותי אם אני טועה - מבדיקה באתר EMOTIVA - ההספק המירבי ב-8 אום של ה XPA 5 או של שאר המגברים הדומים - הוא 200 W לערוץ - בערך כמו ברסיבר הגדולים. לעומת זאת במונובלוקים - הם מדברים על 500W לערוץ.
כמובן שהכל פה הוא בגדר פנטזיה גדולה - אבל מי שכבר קונה מערכת בחלקים - לא בד"כ מחזיק גם ברמקולים הזקוקים להגברה "כבדה" שכזו?

udi13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #32 

ziv_r כתב:המהדרים לא תמיד צודקים :idea:
...
בואו לא נתחיל :D

nimmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #33 

1. לא ניתן באמת להשוות 200W של מגבר פאוור ל 150-180W של רסיבר זה או אחר (הבדל של שמיים וארץ מבחינת עוצמה !!)

2. מונובלוקים זה משהו אחר אבל גם מגבר פאוור ייעודי לסטריאו עם שתי שנאים (DUAL MONO) יעשה את העבודה יפה מאוד (אין טעם בלהגביר כל ערוץ נפרד במונו, אלא, רק את הקדמיים)

3. כמו שאמרתי קודם, כל הרעיון הוא בעצם אפשרויות השדרוג.. - לדוגמא - היה לי בסלון פרוססור ופאוור של PARASOUND שקניתי מיד שניה. בגלל שמדובר בציוד יד שניה ועלותו הייתה בהתאם, כל שלושה - במשך שנתיים החלפתי שלושה פאוורים (היו ADCOM, ROTEL) וזה היה כל הכיף להחליף, לשדרג, ללמוד על ההבדלים ביניהם, להבין את האוזן שלי..

לצורך העניין - היום אני עם HK255 כשרק יציאות ה SURROUND BACK מחוברות אליו - הוא מחובר למגבר של NAD 973 שמספק 7 ערוצים * 140 - 4 ערוצים מספקים לי BI AMP וה 3 האחרים לסנטר ולאחוריים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”