מה שהם לא מבינים וכנראה גם לא יבינו זה שזה שהם אוהבים את החברה לא אומר שהחברה אוהבים אותם בחזרה.
מין סוג של יפות נפש ורגש עליונות על אלה שנתפסים נחותים.
וואלה כבר אין לי מילים לתאר את האיוולת הזאת.
האנשים האלה הם הסכנה הכי גדולה לקיומה של מדינת ישראל.
...
המצחיק הוא שמדובר בילדים בני 18, שלא עשו צבא, שחושבים שהם יודעים מה היה ומה עשו החיילים (הם משתמשים במילה טבח בכתבה, שזה ממש מרגיז).
כפי שנאמר, עוד יש להם שאריות חלב על השפתיים, אבל הם חושבים שהם יודעים הכל...
ממה התרגזת ?
מכמה שמאלנים הזויים ?
תן להם לפנטז את השטויות שלהם ולחלום על מה שהם רוצים.
בכל חברה יש כאלה.
TANDBERG
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
שליחה
אני רוצה לראות אותם מדברים ככה בארה"ב. חוק הפטריוט ישכיח את קיום שיח ראאד מהשמו.
Vocare Ad Regnum
mulder
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7666
שליחה
מה שמעצבן אותי זה שסוגרים חצי מתל אביב בקצב של פעם בחודש עבור כל מיני אירועים וחלילה שזה יהיה באמצע השבוע באיזור נוח יותר. לא. בואו תמיד נפיל את זה ביום חמישי-שישי שמתאימים לסידורים ונסגור את מרכז העיר. מה אכפת לי שאנשים רוצים לרוץ את המרתון? אדרבא, לבריאות להם, אבל אם זה מתחיל בגבול יפו שיסגרו את קויפמן בטיילת שירוצו עד רוקח.
shraga007 כתב:גם אני לא מכיר בעם שנראה פלסטינים, אז מה?
...
אתה צודק , הבעיה שלך ושל כולנו שכול העולם רוצים שנעשה שלום עם מישהו שמפרסם שהוא לא רואה בך ישות מדינתית שאיתה עושים שלום , והוא מרשה לעצמו לפרסם את זה , כי הוא יודע שהשמאל והעולם יאלצו אותך ל"אכול" גם את זה ולעשות "מחוות" ל"שלום" שהוא לא קיים
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2
mulder
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
מעצבן אותי אנשים שמזמינים את עצמם להצטרף בכח בלי לשאול, כשברור שאם היו רוצים שהם יבואו היו אומרים להם מראש.
truejoker
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
שליחה
נמאס לי לראות איך שכול פעם שעושים תקציב למדינה , נערי האוצר דואגים לעשירים ע"י הורדות מיסים ועושים גזרות על העניים ומעמד הבניים הנמוך והבינוני . והכי מעצבן זה, שמבחינה כלכלית נטו, הם אמורים לדעת שזה הדבר הכי לא נכון לעשות , אבל כול הזמן עושים את זה . לעיתים נראה לי שהם מתחנפים לאולגרכים ששולטים במדינה כדי לקבל תפקיד בכיר אצלהם כשהם יצאו מהאוצר
mulder
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
truejoker כתב:נמאס לי לראות איך שכול פעם שעושים תקציב למדינה , נערי האוצר דואגים לעשירים ע"י הורדות מיסים ועושים גזרות על העניים ומעמד הבניים הנמוך והבינוני . והכי מעצבן זה, שמבחינה כלכלית נטו, הם אמורים לדעת שזה הדבר הכי לא נכון לעשות , אבל כול הזמן עושים את זה . לעיתים נראה לי שהם מתחנפים לאולגרכים ששולטים במדינה כדי לקבל תפקיד בכיר אצלהם כשהם יצאו מהאוצר
אמנם זו ידיעה על כמעט טרגדיה ועל מעשה הירואי, אבל זה רק מוכיח שלאנשים כבר לא אכפת מכלום.
אנשים עמדו במשך דקות מסביב, ואף אחד לא חשב לקפוץ למים. בושה!!
כל הכבוד לאבי טויבין!!!