אכן כן, כשבן משפחה עובד הוט..dodi88 כתב:בהחלט עדיף, אם יש אפשרות מבחינת התקציב. (הטריפל של הוט מאוד משתלם אם זה בר ביצוע)arik35 כתב:יש כמה סוגי ממירי HD? , נראה לי שאם כבר אני מתחבר להוט אני אקח HD , עדיף לא?......
כך נראה קונקטור שמתאים לPV80 והוט מג'יק
- arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 688
- levikon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 759
כרגע יש רק אחד.arik35 כתב:אכן כן, כשבן משפחה עובד הוט..dodi88 כתב:בהחלט עדיף, אם יש אפשרות מבחינת התקציב. (הטריפל של הוט מאוד משתלם אם זה בר ביצוע)arik35 כתב:יש כמה סוגי ממירי HD? , נראה לי שאם כבר אני מתחבר להוט אני אקח HD , עדיף לא?......,אבל יש כמה סוגי ממירי HD?
...
- arik35
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 688
אם יש אחד הבעיה נפתרה
שבת שלום
- דאוס
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 417
אני מקווה שזה באמת כמו שאתה אומר, הראשונים שנתקלו בבעיה לפני חודשים, אכלו הרבה מאוד ח** עד שזכו לראות איזה כבל מאולתר.efi1965 כתב:חברל'ך.........יש כבלים כבר בשפע בהוט והם יודעים ומכירים בבעיה. בפניה לשרות לקוחות יש לציין שהטכנאי יבוא עם הכבל הנדרש. לפני כמה ימים באו והחליפו לי. הם הזמינו כבלים מוכנים ולא מתעסקים יותר עם תוספת נגדים. למי שתהייה בעיה שיכתוב ואני אפנה אותו למחלקת הנדסה לבחור בשם עידן בדאני. הוא דאג שהטכנאי יבוא אליי ללא צורך בתאום עם מחלקת לקוחות....
יכול להיות שבמחלקת הנדסה יודעים על מה מדובר, עדיין יש פער מידע בין שירות הלקוחות והטכנאים.