התחדשתי בסמסונג 46A650 - כמובטח תמונות
- zomer-shai
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
מה זה איזולטור?
-
shmil_y
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 411
זה תוסף קטן שמתחבר לממיר ומבודד ומסנן רעשים או כמו שרשמו פה:zomer-shai כתב:מה זה איזולטור?...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&p=22467
בקיצור רואים יותר טוב עם זה ב LCD.
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
תתחדש ותהנה לפי דעתי מסך זה הינו אחד המוצלחים בטכנולוגית ה-LCD עם תאורת CCFL
רמת שחורים שלא נופלת ממסכי פלזמה איכותים כגון פנסוניק ,סמסונג
רמת שחורים שלא נופלת ממסכי פלזמה איכותים כגון פנסוניק ,סמסונג
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- huli2000
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
יש לך מארז מחשב כמו שלי....
SilverStone שולטטט....
תתחדש, אחלה תמונות
SilverStone שולטטט....
תתחדש, אחלה תמונות
- coldfire2007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
אני חולק על דעתכם ותבור אחד שיש לו את A650 שחור יפה יש לה אבל לא כמו לפלזמות היותר אכותיות כגון פיוניר סמסמונג ואפילו הדגם החדש של היטאצ'י
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
תתחדש, נראה טוב
ורק מחזק אצלי את המסקנה שאני חושק במקרן ולא בטלוויזיה 
- ironman
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
תתחדש ותהנה
- alvar
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
איזה כיף לך,
תתחדש!!!
תתחדש!!!
- rokestar
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
קודם כל תתחדש,
עכשיו יש לי שאלה כי אני מתלבט ואולי גם קונה את המסך הזה
1.הבחנת בבעית של מריחה? שמעתי שהחסרון של המסך הזה הוא שהוא משאיר שובל אחריו וצריך לבטל את הsharpness או משהו
2. הטלויזיה עושה עבודה טובה בהפיכת שידורי 4:3 לפורמט רחב? היא מותחת אנשים בצורה מוגזמת או שזה נראה טבעי? (והאם זה אוטומטית או שצריך לעבור כל הזמן בשלט בין כל מיני מצבים?)
1.הבחנת בבעית של מריחה? שמעתי שהחסרון של המסך הזה הוא שהוא משאיר שובל אחריו וצריך לבטל את הsharpness או משהו
2. הטלויזיה עושה עבודה טובה בהפיכת שידורי 4:3 לפורמט רחב? היא מותחת אנשים בצורה מוגזמת או שזה נראה טבעי? (והאם זה אוטומטית או שצריך לעבור כל הזמן בשלט בין כל מיני מצבים?)
-
shmil_y
-
- חבר פעיל מאוד

תודה,rokestar כתב:קודם כל תתחדש,
2. הטלויזיה עושה עבודה טובה בהפיכת שידורי 4:3 לפורמט רחב? היא מותחת אנשים בצורה מוגזמת או שזה נראה טבעי? (והאם זה אוטומטית או שצריך לעבור כל הזמן בשלט בין כל מיני מצבים?)...
1. לא שמתי לב לדבר כזה.
2. לי זה נראה טבעי מאוד, אני לא עובר בשלט בין מצבים. אבל הכי טוב שתראה בעצמך בתצוגות.
- ohad522
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 434
תתחדש נראה מעולה...
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- vov4ik
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
ל- shmil_y
תתחדש!!!
נראה פצצה
אני בדרך לקנות כזאת בדיוק ויש לי כמה שאלות אליך:
1) איך אתה מחובר מממיר לטלויזיה?
2) מישהו כבר שאל את השאלה הזאת ואני רוצה לחדד... האם יש לטלויזיה הזאת מנגנון חכם למניעת מתיחת פנים בתכנים שהם 4:3 ?
כמו שלמשל ב - SONY יש את ה- SMART שעושה עבודה מצויינת.
3) שאלה לא קשורה למקום אבל בכל זאת: אתה משתמש ב- HTPC. בתמונה השניה - איזו תוכנה זאת? זאת הרחבה ל VMC?
ניסיתי להשתמש ב- My Movies 2 אך זה רק באנגלית והתמונות של הסרטים קטנות מאוד. מה שיש לך נראה הרבה יותר טוב.
תתחדש!!!
נראה פצצה
2) מישהו כבר שאל את השאלה הזאת ואני רוצה לחדד... האם יש לטלויזיה הזאת מנגנון חכם למניעת מתיחת פנים בתכנים שהם 4:3 ?
3) שאלה לא קשורה למקום אבל בכל זאת: אתה משתמש ב- HTPC. בתמונה השניה - איזו תוכנה זאת? זאת הרחבה ל VMC?
ניסיתי להשתמש ב- My Movies 2 אך זה רק באנגלית והתמונות של הסרטים קטנות מאוד. מה שיש לך נראה הרבה יותר טוב.
- ok12
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
תתחדש
איך רואים SD
איך רואים SD
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
vov4ik
הוא משתמש בתוסף ל VMC בשם media browser. מומלץ מאוד.
הוא משתמש בתוסף ל VMC בשם media browser. מומלץ מאוד.
-
shmil_y
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה.vov4ik כתב:ל- shmil_y
תתחדש!!!
נראה פצצה![]()
ניסיתי להשתמש ב- My Movies 2 אך זה רק באנגלית והתמונות של הסרטים קטנות מאוד. מה שיש לך נראה הרבה יותר טוב....
1) הממיר מחובר לי לכרטיס טלויזה PVR-150 במחשב. ככה שטלויזיה אני רואה דרך ה VMC, והמחשב מחובר ב DVI-HDMI לטלויזיה.
2) יכול להיות שיש ולא שמתי לב, יש הרבה מאפניים שדלוקים אולי אחד מהם אחראי על זה. בכל מקרה כשהמסך מחובר למחשב אז ה-DNIe Pro כבוי.
3) media browser - כמו שכתבו פה, תוכנה מצויינת, שעברה גם שדרוג משמעותי מאז שצילמתי את התמונות עם סקין חדש ומדהים.
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

1) האיכות דרך ה PVR150 לא משהוא. עדיף לחבר את הממיר ישירות למסך כאשר צופים בכבלים. אני משתמש בחיבור דרך ה PVR150 אך ורק בשביל הקלטות.shmil_y כתב:תודה רבה.vov4ik כתב:ל- shmil_y
תתחדש!!!
נראה פצצה![]()
ניסיתי להשתמש ב- My Movies 2 אך זה רק באנגלית והתמונות של הסרטים קטנות מאוד. מה שיש לך נראה הרבה יותר טוב....
1) הממיר מחובר לי לכרטיס טלויזה PVR-150 במחשב. ככה שטלויזיה אני רואה דרך ה VMC, והמחשב מחובר ב DVI-HDMI לטלויזיה.
2) יכול להיות שיש ולא שמתי לב, יש הרבה מאפניים שדלוקים אולי אחד מהם אחראי על זה. בכל מקרה כשהמסך מחובר למחשב אז ה-DNIe Pro כבוי.
3) media browser - כמו שכתבו פה, תוכנה מצויינת, שעברה גם שדרוג משמעותי מאז שצילמתי את התמונות עם סקין חדש ומדהים....
2) לסמסונג אין מתיחה חכמה (רק של קצוות התמונה). אבל מי באמת צריך את זה? עדיף כבר לראות ב 4:3.
3) הסקין החדש הוא היפה ביותר שראיתי בין כל התוכנות שבדקתי.
-
shmil_y
-
- חבר פעיל מאוד

eagle75 - לגבי ה PVR 150, יש את ה TWEAK שפורסם פה ואיתו ניתן לכוון ולשפר את איכות התמונה, ככה שכמעט אין הבדל בין חיבור ישיר לבין חיבור דרך ה PVR. אני חושב שרואים SD בצורה מעולה גם דרך ה PVR ובכלל בצורה מדהימה יחסית ל LCD אחרים. אולי אני אעלה בהמשך תמונה גם של שידורי SD...
וחוצמזה מי מסוגל לראות שידורים ישירים עם פרסומות??? מאז שיש לי HTPC אני רואה ערוצים 2 ו-10 בדיליי של חצי שעה לפחות, וכבר ממזמן שכחתי מה זה פרסומות.
וחוצמזה מי מסוגל לראות שידורים ישירים עם פרסומות??? מאז שיש לי HTPC אני רואה ערוצים 2 ו-10 בדיליי של חצי שעה לפחות, וכבר ממזמן שכחתי מה זה פרסומות.
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

shmil_y כתב:eagle75 - לגבי ה PVR 150, יש את ה TWEAK שפורסם פה ואיתו ניתן לכוון ולשפר את איכות התמונה, ככה שכמעט אין הבדל בין חיבור ישיר לבין חיבור דרך ה PVR. אני חושב שרואים SD בצורה מעולה גם דרך ה PVR ובכלל בצורה מדהימה יחסית ל LCD אחרים. אולי אני אעלה בהמשך תמונה גם של שידורי SD...
וחוצמזה מי מסוגל לראות שידורים ישירים עם פרסומות??? מאז שיש לי HTPC אני רואה ערוצים 2 ו-10 בדיליי של חצי שעה לפחות, וכבר ממזמן שכחתי מה זה פרסומות....
אתה יכול לפרסם את הנתונים של הtweak שבהם השתמשת? אני גם השתמשי בו, אבל לא הגעתי לאותה האיכות כפי שאני מקבל בחיבור ישירות למסך.
אני מסכים שיכולות ה SD של המסך נהדרות יחסית למסכים אחרים.
- vov4ik
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
חברה,
אפשר לקבל לינק ל- media browser הזה?
ואיך יש תמיכה בעברית? מאיפה נמשך ה DATA BASE?
תודה.
אפשר לקבל לינק ל- media browser הזה?
ואיך יש תמיכה בעברית? מאיפה נמשך ה DATA BASE?
תודה.