התחדשתי בסמסונג 46A650 - כמובטח תמונות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
zomer-shai
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41

שליחה

מה זה איזולטור?

shmil_y פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 411

שליחה

zomer-shai כתב:מה זה איזולטור?
...
זה תוסף קטן שמתחבר לממיר ומבודד ומסנן רעשים או כמו שרשמו פה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&p=22467

בקיצור רואים יותר טוב עם זה ב LCD.

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181

שליחה

תתחדש ותהנה לפי דעתי מסך זה הינו אחד המוצלחים בטכנולוגית ה-LCD עם תאורת CCFL
רמת שחורים שלא נופלת ממסכי פלזמה איכותים כגון פנסוניק ,סמסונג
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

huli2000
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22

שליחה

יש לך מארז מחשב כמו שלי....
SilverStone שולטטט....

תתחדש, אחלה תמונות

coldfire2007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137

שליחה

אני חולק על דעתכם ותבור אחד שיש לו את A650 שחור יפה יש לה אבל לא כמו לפלזמות היותר אכותיות כגון פיוניר סמסמונג ואפילו הדגם החדש של היטאצ'י

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

תתחדש, נראה טוב (Y) ורק מחזק אצלי את המסקנה שאני חושק במקרן ולא בטלוויזיה 8)

ironman
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271

שליחה

תתחדש ותהנה

alvar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91

שליחה

איזה כיף לך,

תתחדש!!!

rokestar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63

שליחה

קודם כל תתחדש,
עכשיו יש לי שאלה כי אני מתלבט ואולי גם קונה את המסך הזה :)

1.הבחנת בבעית של מריחה? שמעתי שהחסרון של המסך הזה הוא שהוא משאיר שובל אחריו וצריך לבטל את הsharpness או משהו
2. הטלויזיה עושה עבודה טובה בהפיכת שידורי 4:3 לפורמט רחב? היא מותחת אנשים בצורה מוגזמת או שזה נראה טבעי? (והאם זה אוטומטית או שצריך לעבור כל הזמן בשלט בין כל מיני מצבים?)

shmil_y פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

rokestar כתב:קודם כל תתחדש,
עכשיו יש לי שאלה כי אני מתלבט ואולי גם קונה את המסך הזה :)

1.הבחנת בבעית של מריחה? שמעתי שהחסרון של המסך הזה הוא שהוא משאיר שובל אחריו וצריך לבטל את הsharpness או משהו
2. הטלויזיה עושה עבודה טובה בהפיכת שידורי 4:3 לפורמט רחב? היא מותחת אנשים בצורה מוגזמת או שזה נראה טבעי? (והאם זה אוטומטית או שצריך לעבור כל הזמן בשלט בין כל מיני מצבים?)
...
תודה,
1. לא שמתי לב לדבר כזה.
2. לי זה נראה טבעי מאוד, אני לא עובר בשלט בין מצבים. אבל הכי טוב שתראה בעצמך בתצוגות.

ohad522
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 434

שליחה

תתחדש נראה מעולה...

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

אכן נראה מעולה

שליחה

מברוק

vov4ik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23

שליחה

ל- shmil_y
תתחדש!!!
נראה פצצה (Y)
אני בדרך לקנות כזאת בדיוק ויש לי כמה שאלות אליך:
1) איך אתה מחובר מממיר לטלויזיה?
2) מישהו כבר שאל את השאלה הזאת ואני רוצה לחדד... האם יש לטלויזיה הזאת מנגנון חכם למניעת מתיחת פנים בתכנים שהם 4:3 ?
כמו שלמשל ב - SONY יש את ה- SMART שעושה עבודה מצויינת.
3) שאלה לא קשורה למקום אבל בכל זאת: אתה משתמש ב- HTPC. בתמונה השניה - איזו תוכנה זאת? זאת הרחבה ל VMC?
ניסיתי להשתמש ב- My Movies 2 אך זה רק באנגלית והתמונות של הסרטים קטנות מאוד. מה שיש לך נראה הרבה יותר טוב.

ok12
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84

שליחה

תתחדש (Y)
איך רואים SD :?:

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805

שליחה

vov4ik
הוא משתמש בתוסף ל VMC בשם media browser. מומלץ מאוד.

shmil_y פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

vov4ik כתב:ל- shmil_y
תתחדש!!!
נראה פצצה (Y)
2) מישהו כבר שאל את השאלה הזאת ואני רוצה לחדד... האם יש לטלויזיה הזאת מנגנון חכם למניעת מתיחת פנים בתכנים שהם 4:3 ?
3) שאלה לא קשורה למקום אבל בכל זאת: אתה משתמש ב- HTPC. בתמונה השניה - איזו תוכנה זאת? זאת הרחבה ל VMC?
ניסיתי להשתמש ב- My Movies 2 אך זה רק באנגלית והתמונות של הסרטים קטנות מאוד. מה שיש לך נראה הרבה יותר טוב.
...
תודה רבה.
1) הממיר מחובר לי לכרטיס טלויזה PVR-150 במחשב. ככה שטלויזיה אני רואה דרך ה VMC, והמחשב מחובר ב DVI-HDMI לטלויזיה.

2) יכול להיות שיש ולא שמתי לב, יש הרבה מאפניים שדלוקים אולי אחד מהם אחראי על זה. בכל מקרה כשהמסך מחובר למחשב אז ה-DNIe Pro כבוי.
3) media browser - כמו שכתבו פה, תוכנה מצויינת, שעברה גם שדרוג משמעותי מאז שצילמתי את התמונות עם סקין חדש ומדהים.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

shmil_y כתב:
vov4ik כתב:ל- shmil_y
תתחדש!!!
נראה פצצה (Y)
...
תודה רבה.
1) הממיר מחובר לי לכרטיס טלויזה PVR-150 במחשב. ככה שטלויזיה אני רואה דרך ה VMC, והמחשב מחובר ב DVI-HDMI לטלויזיה.

2) יכול להיות שיש ולא שמתי לב, יש הרבה מאפניים שדלוקים אולי אחד מהם אחראי על זה. בכל מקרה כשהמסך מחובר למחשב אז ה-DNIe Pro כבוי.
3) media browser - כמו שכתבו פה, תוכנה מצויינת, שעברה גם שדרוג משמעותי מאז שצילמתי את התמונות עם סקין חדש ומדהים.
...
1) האיכות דרך ה PVR150 לא משהוא. עדיף לחבר את הממיר ישירות למסך כאשר צופים בכבלים. אני משתמש בחיבור דרך ה PVR150 אך ורק בשביל הקלטות.
2) לסמסונג אין מתיחה חכמה (רק של קצוות התמונה). אבל מי באמת צריך את זה? עדיף כבר לראות ב 4:3.
3) הסקין החדש הוא היפה ביותר שראיתי בין כל התוכנות שבדקתי.

shmil_y פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

eagle75 - לגבי ה PVR 150, יש את ה TWEAK שפורסם פה ואיתו ניתן לכוון ולשפר את איכות התמונה, ככה שכמעט אין הבדל בין חיבור ישיר לבין חיבור דרך ה PVR. אני חושב שרואים SD בצורה מעולה גם דרך ה PVR ובכלל בצורה מדהימה יחסית ל LCD אחרים. אולי אני אעלה בהמשך תמונה גם של שידורי SD...
וחוצמזה מי מסוגל לראות שידורים ישירים עם פרסומות??? מאז שיש לי HTPC אני רואה ערוצים 2 ו-10 בדיליי של חצי שעה לפחות, וכבר ממזמן שכחתי מה זה פרסומות.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

shmil_y כתב:eagle75 - לגבי ה PVR 150, יש את ה TWEAK שפורסם פה ואיתו ניתן לכוון ולשפר את איכות התמונה, ככה שכמעט אין הבדל בין חיבור ישיר לבין חיבור דרך ה PVR. אני חושב שרואים SD בצורה מעולה גם דרך ה PVR ובכלל בצורה מדהימה יחסית ל LCD אחרים. אולי אני אעלה בהמשך תמונה גם של שידורי SD...
וחוצמזה מי מסוגל לראות שידורים ישירים עם פרסומות??? מאז שיש לי HTPC אני רואה ערוצים 2 ו-10 בדיליי של חצי שעה לפחות, וכבר ממזמן שכחתי מה זה פרסומות.
...
:-)

אתה יכול לפרסם את הנתונים של הtweak שבהם השתמשת? אני גם השתמשי בו, אבל לא הגעתי לאותה האיכות כפי שאני מקבל בחיבור ישירות למסך.
אני מסכים שיכולות ה SD של המסך נהדרות יחסית למסכים אחרים.

vov4ik
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23

שליחה

חברה,
אפשר לקבל לינק ל- media browser הזה?
ואיך יש תמיכה בעברית? מאיפה נמשך ה DATA BASE?
תודה.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”