אים יש לך לקוחות זאת אומרת שאתה "עוסק בתחום" וצריך להיות מסומן ככזה בפורום...
ואולי זה מסביר את הפירגון לחברה זו או אחרת... למרות מיגרעות ברורות.
חוות דעת LCD 40 דגם A450 סמסונג
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
היה לי דין ודברים בנושא, אני מ מ ש לא נוטה לאף חברה, אין לי פרגון מיוחד לאף אחד, אני משתדל לתת עצה כשאני יודע ולשאול אחרים או להמליץ שאחרים יגיבו כשאני לא יודע. תמיד אני מתחשב במסגרת תקציב.tascam כתב:אים יש לך לקוחות זאת אומרת שאתה "עוסק בתחום" וצריך להיות מסומן ככזה בפורום...
ואולי זה מסביר את הפירגון לחברה זו או אחרת... למרות מיגרעות ברורות....
בכל אופן - מצויין בחתימה שלי שאני מנהל תחום טכני מגזר עיסקי, מספיק הגון. אני לא שייך למולטימדיה ישירות ואני לא נציג של יורוקום או סמליין או ישפאר או אף אחת אחרת. אתה מוזמן לקרוא שרשורים שבהם כתבתי, מעולם לא הטיתי, אין לי רווח מזה.
הלקוחות שלי הן חברות מאוד גדולות, ככאלו, אני נפגש עם המון דרישות ומכאן נסיון שאני חולק.
בברכת יום טוב.