חומר למחשבהambar כתב:הגיע היום הטכנאי מיורוקום, בדק את שעות השימוש ומספר הדלקות של המסך
סה"כ 8 שעות עבודה ו-28 הדלקות
למרות שהמסך עבד מספר שעות קצר זה בוודאות לא אצלי שכן מהיום שקיבלתי אותו בקושי הפעלתי אותו בגלל מעבד דירה...
בקיצר הבהרתי לנציג שאני ממש לא שקט אם זה שיש ספק שהמסך לא בתול במיליון אחוז, על אחת כמה וכמה שמדובר במסך לא זול ובגלל זה אני רוצה מסך אחר חדש דנדש עם 0 קילומטרז'
חבר שלי שקיבל מסך יום קודם עם אותו תאריך ייצור קיבל מסך עם מדבקות ייצרן....
אני ממתין כרגע לתשובה של יורוקום
עם המזל שלי בסוף יחליפו את המסך ויגיע אחר חדש עם מדבקות ופיקסלים שרופים...
PY800 הגיע ללא מדבקות פ'יצרים מקדימה - עדכון - סוף טוב
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בדיוק.ambar כתב:עם המזל שלי בסוף יחליפו את המסך ויגיע אחר חדש עם מדבקות ופיקסלים שרופים...
הייתי בודק את המסך טוב טוב לפני ההחלפה, אם הוא תקין - לא הייתי מתעסק
- Traklin
- עוסק בתחום

- תגובות: 190
- שם מלא: ליאור א.
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לא היית מתעסק....?michael123 כתב:בדיוק.ambar כתב:עם המזל שלי בסוף יחליפו את המסך ויגיע אחר חדש עם מדבקות ופיקסלים שרופים...
הייתי בודק את המסך טוב טוב לפני ההחלפה, אם הוא תקין - לא הייתי מתעסק...
אם היית רוכש מסך יקר ומגלה שהוא עבד כבר לפני שהוא היה אצלך בסלון?
בשביל פיקסלים יש ללקוח אחריות..
טרקלין חשמל באינטרנט
www.traklin.co.il
www.traklin.co.il
- michael123
- חבר מכור קשה

אם המסך תקין וללא סריטות?Traklin כתב:לא היית מתעסק....?michael123 כתב:בדיוק.ambar כתב:עם המזל שלי בסוף יחליפו את המסך ויגיע אחר חדש עם מדבקות ופיקסלים שרופים...
הייתי בודק את המסך טוב טוב לפני ההחלפה, אם הוא תקין - לא הייתי מתעסק...
אם היית רוכש מסך יקר ומגלה שהוא עבד כבר לפני שהוא היה אצלך בסלון?
בשביל פיקסלים יש לבחור אחריות.....
הרי ברור לך שמסך עובר הרצה ובדיקה אצל יצרן..
אגב, כמה שעות יש על מסך "בתול"?
- Traklin
- עוסק בתחום

הרצה 8 שעות?
אם זה היה עיניין של הרצה בלבד במפעל הטכנאי היה מציין את זה,
לדעתי אחרי הרצה במפעל מאפסים את זה.
לדעתי אחרי הרצה במפעל מאפסים את זה.
טרקלין חשמל באינטרנט
www.traklin.co.il
www.traklin.co.il
- michael123
- חבר מכור קשה

טוב, נוTraklin כתב:הרצה 8 שעות?
לדעתי אחרי הרצה במפעל מאפסים את זה....
כ-"עוסק בתחום" - תוכל להגיד לנו כמה יש "שעות" על מסף חדש?
- Traklin
- עוסק בתחום

אני אבדוק מחר מול יורוקום
למרות שאני בטוח שמאפסים את זה במפעל.
למרות שאני בטוח שמאפסים את זה במפעל.
טרקלין חשמל באינטרנט
www.traklin.co.il
www.traklin.co.il
קניתי בין הראשונים PY800 - הגיע עם מדבקות כמובן.
הוחלף לאחר חודש בגלל 2 פיקסלים "תקועים" וגם אז הגיע מסך חדש עם "מדבקות". בקיצור מסך בלי הוא לא בתול.
נקודה!
עכשיו בידקו אולי המסך הראשון שלי אצלכם...
בכל מקרה יש צורך לבדוק פיקסלים ע"י חיבור מחשב והקרנת מסך לבן לחלוטין או DVD בדיקה.
הוחלף לאחר חודש בגלל 2 פיקסלים "תקועים" וגם אז הגיע מסך חדש עם "מדבקות". בקיצור מסך בלי הוא לא בתול.
נקודה!
עכשיו בידקו אולי המסך הראשון שלי אצלכם...
העיקר כולם פה השמיצו את dvdcenter (הסאגה של קיפקיפוד עם הפיקסל התקוע). שימו לב איך יורוקום מתנהגת עם הלקוחות שלה.
מבחינתי מסך שעבד 8 שעות הוא מסך משומש. אני משלם ממיטב כספי כדי לקבל מסך חדש. חברה גדולה שמעיזה למכור מסך משומש כמסך חדש לא תקבל את השקלים היקרים שלי.
מסתבר שיבואנים רשמיים מרשים לעצמם דברים שיבואנים מקבילים לא חולמים עליהם.
מבחינתי מסך שעבד 8 שעות הוא מסך משומש. אני משלם ממיטב כספי כדי לקבל מסך חדש. חברה גדולה שמעיזה למכור מסך משומש כמסך חדש לא תקבל את השקלים היקרים שלי.
מסתבר שיבואנים רשמיים מרשים לעצמם דברים שיבואנים מקבילים לא חולמים עליהם.
יכול להיות שקרתה תקלה.laad כתב:העיקר כולם פה השמיצו את dvdcenter (הסאגה של קיפקיפוד עם הפיקסל התקוע). שימו לב איך יורוקום מתנהגת עם הלקוחות שלה.
מסתבר שיבואנים רשמיים מרשים לעצמם דברים שיבואנים מקבילים לא חולמים עליהם....
יבואנים מקבילים הרבה יותר בעייתים. יש לי כמה חברים שרכשהו מיבואנים מקבילים ולא קיבלו מוצר חדש . אני מדבר גם על מוצרים שהם לא טלויזיות. (התעקשו לקנות ממקבילי בגלל המחיר)
אז יכול להיות שהיתה נפילה קטנה פה אבל אי אפשר להשוות מול היבוא המקביל. עזוב שהשירות שלהם הוא על הפנים (אני לא מחשיב את הסאגה על DVDCENTER כי אני בטוח שהם עקבו אחר השירשור הארוך שהיה פה, ובמידה שהשרשור הזה לא היה לא נראה לי שההחלפה היתה בכזאת מהירות.)
לפי מה שידוע לי, יורוקום היא חברה מכובדת שלא תעשה בעיות.
- Traklin
- עוסק בתחום

הלקוח לא אמר שהוא רכש מיורוקום ישירות...laad כתב:העיקר כולם פה השמיצו את dvdcenter (הסאגה של קיפקיפוד עם הפיקסל התקוע). שימו לב איך יורוקום מתנהגת עם הלקוחות שלה.
מסתבר שיבואנים רשמיים מרשים לעצמם דברים שיבואנים מקבילים לא חולמים עליהם....
מה שהחנויות עושות בזמן הפנוי לא קשור ליבואן...
טרקלין חשמל באינטרנט
www.traklin.co.il
www.traklin.co.il
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
הבעיה היא לא 8 שעות שהיא עבדה אלא העובדה שקיבלתי מסך לא 100% חדש שאולי נעשה בו שימוש.
נגיד והיית קונה אוטו חדש שהיה מגיע בלי ניילונים, מה היית חושב, הרי כל אותו חדש מגיע עם ניילונים אז למה שלי לא??? אולי משהו כבר קיבל אותו, השתמש בו, היה בו משהו דפוק והחליפו..... 1001 סיבות, האם היית מסכים לקבל אוטו כזה???
אני לא!!!
אני משלם הרבה כסף על מסך ממש לא זול ורוצה לדעת שאני מקבל מוצר חדש, בתול שאני הראשון שפותח אותו מהרגע שארזו אותו במפעל... האם זאת בקשה מוגזמת????
נגיד והיית קונה אוטו חדש שהיה מגיע בלי ניילונים, מה היית חושב, הרי כל אותו חדש מגיע עם ניילונים אז למה שלי לא??? אולי משהו כבר קיבל אותו, השתמש בו, היה בו משהו דפוק והחליפו..... 1001 סיבות, האם היית מסכים לקבל אוטו כזה???
אני לא!!!
אני משלם הרבה כסף על מסך ממש לא זול ורוצה לדעת שאני מקבל מוצר חדש, בתול שאני הראשון שפותח אותו מהרגע שארזו אותו במפעל... האם זאת בקשה מוגזמת????
חשבת על זה שאולי במעבדה עשו לו בדיקות פיקסלים?
אולי זה לטובתך?
מה ההתעקשות על מסך "בתול"..מי ישמע המסך הזה היה בתצוגה במשך חצי שנה כל יום 14 שעות.
כן אני הייתי מוכן לקבל אוטו שמישהו נהג עליו שעה כדי לבצע בו כל מיני הרצות.
כל עוד המסך 100% (ולא מעט מסכים גם של פנסוניק כבר נתגלו כפגומים) אני הייתי משאיר אותו.
מי ישמע מה הסיפור. כולה כמה מדבקות מסכנות.
אולי זה לטובתך?
מה ההתעקשות על מסך "בתול"..מי ישמע המסך הזה היה בתצוגה במשך חצי שנה כל יום 14 שעות.
כן אני הייתי מוכן לקבל אוטו שמישהו נהג עליו שעה כדי לבצע בו כל מיני הרצות.
כל עוד המסך 100% (ולא מעט מסכים גם של פנסוניק כבר נתגלו כפגומים) אני הייתי משאיר אותו.
מי ישמע מה הסיפור. כולה כמה מדבקות מסכנות.
- benny_1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 467
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
קנית פעם רכב חדש מהחברה?OhadR כתב:אנשים פה השתגעו לגמרי
טלוויזה כזו מחזיקה לפי החברה 100 אלף שעות
אז היא עבדה 8 שעות במעבדה שלהם
מה קרה התחרפנתם על השכל...
אתה יודע כמה קילומטרים הוא יכול לעבור לפני שילך מנוע,
פי כמה וכמה מ 100,000 ק"מ...SO ??
אתה מוכן לקבל אותו עם 8 ק"מ ?
תמיד תקנה פלזמה גדולה יותר מזו של השכן..
(ועדיף KURO)
(ועדיף KURO)
קניתי אוטו ב-120 אלף שקל ולא יללתי ששרטו לי אותו אחרי שבועייםbenny_1234 כתב:קנית פעם רכב חדש מהחברה?OhadR כתב:אנשים פה השתגעו לגמרי
אתה מוכן לקבל אותו עם 8 ק"מ ?...
ושהתחלתי לצאת עם חברה שלי לא שאלתי אותה כמה בחורים שכבו איתה לפני , יש פה אנשים שצריכים טיפול נפשי
מה שקורה פה זה שאנשים פה לא יודעים מה חשוב בחיים ומתעסקים בזוטות ושטויות
480 דקות טלוויזיה עובדת ובנאדם ישר חושבים שמרמים אותו, ככה זה בישראל, תסמונת גונבים אותי, משקרים לי עובדים עליי.
לך למבקר המדינה תגיד לו שיורוקום הגדולה חברה שווה מיליארדים הריצו לך את הטלוויזיה
לך תתבע בבית משפט את האמינות של יורוקום, תתקשר מחר לגבי גזית ותספר לו על התלונה הצרכנית שלך.
יאללה מספיק כבר חלאס
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
OhadR כתב:קניתי אוטו ב-120 אלף שקל ולא יללתי ששרטו לי אותו אחרי שבועייםbenny_1234 כתב:קנית פעם רכב חדש מהחברה?OhadR כתב:אנשים פה השתגעו לגמרי
אתה מוכן לקבל אותו עם 8 ק"מ ?...
ושהתחלתי לצאת עם חברה שלי לא שאלתי אותה כמה בחורים שכבו איתה לפני , יש פה אנשים שצריכים טיפול נפשי
מה שקורה פה זה שאנשים פה לא יודעים מה חשוב בחיים ומתעסקים בזוטות ושטויות
480 דקות טלוויזיה עובדת ובנאדם ישר חושבים שמרמים אותו, ככה זה בישראל, תסמונת גונבים אותי, משקרים לי עובדים עליי.
לך למבקר המדינה תגיד לו שיורוקום הגדולה חברה שווה מיליארדים הריצו לך את הטלוויזיה
לך תתבע בבית משפט את האמינות של יורוקום, תתקשר מחר לגבי גזית ותספר לו על התלונה הצרכנית שלך.
יאללה מספיק כבר חלאס...
ואם האוטו היה מגיע עם שריטות היית מוכן לקבל אותו?
איפה הגבול בין לא להתעסק עם זוטות לבין הזכות שלי כצרכן לקבל מוצר חדש?
איך אני יכול לדעת שהמסך לא היה בתצוגה, עבד 2000 שעות, ניקו אותו, חידשו אותו, איפסו את המונה ושלחו אותו כחדש?
ההורים שלי קנו טלוויזיה לחדר שינה שהגיע עם פיקסל שרוף, החברה הסכימה להחליף את המסך בחדש אבל אחרי שהורי ראו את הבעיה הם צחקו עלי ואמרו לי להשאיר את זה כי זה לא מזיז להם... אני באופן אישי דבר כזה מטריף אותי וכל פעם שאני מגיע אליהים אני שם לב רק לפיקסל השרוף...
שאני קונה חולצה חדשה אני משתדל לקנות חולצה שאפילו לא מדדו אותה
שיפצתי דירה עכשיו ושגעתי את הקבלן שלי על כל פיפס על שיהיה פרפקט...
למה להתפשר על פחות ממצויין, אני משלם הרבה כסף על הדברים האלה ומצפה לתמורה הולמת
חברים,
בואו נסכים שהכי חשוב שהמסך מושלם. צריך בדחיפות לבדוק *היטב* פיקסלים. לא ראיתי PY800 ללא פיקסל אחד תקוע (שזה מקובל עלי) אבל אם יש שניים ומעלה צריך לדבר עם יורוקום.
הם יחליפו כמו שהחליפו לי (קצת נדנדתי בשביל זה). יבואן מקביל היה פשוט זורק את הלקוח מכל המדרגות.
המסך הינו מעולה, בחירה מצוינת (טובה יותר מפיוניר לדעתי ולדעת רבים ו CNET) לכן יש לצפות למסך מושלם כמה שיותר. עניין ה 8 שעות פחות קריטי - תסכימו איתי.
בואו נסכים שהכי חשוב שהמסך מושלם. צריך בדחיפות לבדוק *היטב* פיקסלים. לא ראיתי PY800 ללא פיקסל אחד תקוע (שזה מקובל עלי) אבל אם יש שניים ומעלה צריך לדבר עם יורוקום.
הם יחליפו כמו שהחליפו לי (קצת נדנדתי בשביל זה). יבואן מקביל היה פשוט זורק את הלקוח מכל המדרגות.
המסך הינו מעולה, בחירה מצוינת (טובה יותר מפיוניר לדעתי ולדעת רבים ו CNET) לכן יש לצפות למסך מושלם כמה שיותר. עניין ה 8 שעות פחות קריטי - תסכימו איתי.