מזל טוב ליונתן ריכטר (j4richter) על מינויו כאחראי DIY!
איזה רעיון נהדר.
כשאני הייתי כולי באובססיה של בניית מגברים ורמקולים ממש היה חסר לי חוג כזה.
אבל איך תדע אם אתה DIY אמיתי?
תדמיין שנפל עליך מיליון דולר ואז מה היתה התשובה שלך אם היו שואלים "עכשיו, איך תקדם את התחביב שלך?"
תשובה אחת יכולה להיות: "עכשיו אני אלך לחנות ואקנה רמקולים מדהימים, ואקנה סטנדים מקסימים, ואזמין טכנאי שיבוא וירכיב את הכל ......"
תשובה אחרת יכולה להיות: "עכשיו אני הולך לחנות וקונה מכונה מדויקת לחיתוך עץ, ומכונה לליטוש וציפוי, וקרוס שמתאים במדויק לדרייברים המדהימים שיש לחברה...."
אז לכל ה- DIY המתלבטים, יש לכם לאן לפנות - תנצלו את זה.
כשאני הייתי כולי באובססיה של בניית מגברים ורמקולים ממש היה חסר לי חוג כזה.
אבל איך תדע אם אתה DIY אמיתי?
תדמיין שנפל עליך מיליון דולר ואז מה היתה התשובה שלך אם היו שואלים "עכשיו, איך תקדם את התחביב שלך?"
תשובה אחת יכולה להיות: "עכשיו אני אלך לחנות ואקנה רמקולים מדהימים, ואקנה סטנדים מקסימים, ואזמין טכנאי שיבוא וירכיב את הכל ......"
תשובה אחרת יכולה להיות: "עכשיו אני הולך לחנות וקונה מכונה מדויקת לחיתוך עץ, ומכונה לליטוש וציפוי, וקרוס שמתאים במדויק לדרייברים המדהימים שיש לחברה...."
אז לכל ה- DIY המתלבטים, יש לכם לאן לפנות - תנצלו את זה.
מוטי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
ברכות ואיחולים 
מליון דולר? פשוט מאוד...motico כתב: אבל איך תדע אם אתה DIY אמיתי?
תדמיין שנפל עליך מיליון דולר ואז מה היתה התשובה שלך אם היו שואלים "עכשיו, איך תקדם את התחביב שלך?"תשובה אחת יכולה להיות: "עכשיו אני אלך לחנות ואקנה רמקולים מדהימים, ואקנה סטנדים מקסימים, ואזמין טכנאי שיבוא וירכיב את הכל ......"
...
במיליון דולר אני סוגר מוסך בבית, קונה מסור שולחן ועוד כלים טובים אחרים ומתחיל לנגן עליהם.
בקיצור עושה אושר מעושר.
אם זה מעניין אותך בכיףuriler כתב:motico - יש גם רמות ביניים...
יש את אלו שקונים מוכן, אבל מתקינים לבד (במידה וזה לא מפר אחריות)
גם אנחנו מוזמנים למועדון?...
מנסיוני ולא מה שאתם חושבים יש גם את המציצים, לא לוקחים צד בפעילות אבל אוהבים להסתכל. יש מקום לכולם
תירשם,
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
נרשמתי כבר, אל תדאגj4richter כתב:אם זה מעניין אותך בכיףuriler כתב:motico - יש גם רמות ביניים...
יש את אלו שקונים מוכן, אבל מתקינים לבד (במידה וזה לא מפר אחריות)
גם אנחנו מוזמנים למועדון?...
מנסיוני ולא מה שאתם חושבים יש גם את המציצים, לא לוקחים צד בפעילות אבל אוהבים להסתכל. יש מקום לכולם
תירשם,...
כפי שכתבתי - ה DIY היחיד שיצא לי לעשות בינתיים הוא לארגן אוורור למזנון של אחי הגדול בסלון, אבל דווקא עם התקנות אני מסתדר לא רע...
אולי אני אלמד משהו - ואיישם בעתיד (תקציבי סטודנט - יכול להיות דווקא כיוון טוב להכין לעצמי דברים
ברכות 
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
המווון בהצלחה...
אכן נבחר האיש הראוי לתפקיד...
כמי ששמע את יצירי כפיו של יונתן וכמי שראה אותם...פשוט מדהים רמת הגימור, הדבקות בפרטים הכי קטנים הבחור פדנט ומוכשר בטירוף....
אחלה רעיון מועדון DIY ...למרות שאישית ירדתי מהעניין עדיין זה תחום מושך ומעניין וניתן להגיע לתוצאות מרשימות עם יחס עלות תמורה נפלא + הסיפוק שביצירה עצמית.
יונתן עלה והצלח ממש תפור עלייך העניין..
אכן נבחר האיש הראוי לתפקיד...
כמי ששמע את יצירי כפיו של יונתן וכמי שראה אותם...פשוט מדהים רמת הגימור, הדבקות בפרטים הכי קטנים הבחור פדנט ומוכשר בטירוף....
אחלה רעיון מועדון DIY ...למרות שאישית ירדתי מהעניין עדיין זה תחום מושך ומעניין וניתן להגיע לתוצאות מרשימות עם יחס עלות תמורה נפלא + הסיפוק שביצירה עצמית.
יונתן עלה והצלח ממש תפור עלייך העניין..