תגובות לביקורת: מסך פלזמה של פנסוניק 50PY800 FULL HD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
לא עניין של תחרות (למרות שיש לו תחרות מאוד רצינית מול ה A450),זה יותר עיניין שהרבה יותר אנשים רוכשים או מעוניינים לרכוש את המסך הזה מאשר את ה PY.oferlaor כתב:ל-PV80 אין ממש תחרות, כך שאין הרבה טעם לבחון אותו, אני חושב......
וזה היה נותן גם הרבה אינדיקציה לגבי ה PV8 שדומה לו מאוד.
צודק בהחלט,amitgba כתב:ביקורת מעולה כתמיד,אבל לדעתי היא לא נחוצה מכיוון שבדקת את ה42 והיה עדיף לבדוק את הPV80 - הדגם החם של השנה פה עם מעל ל1000 איזכורים פה..או סוף סוף לשים סוף לשאלה מה יותר טו : A450 VS PV980
בכל מקרה תודה...
האתר משופע בביקורות של מוצרי היי אנד, שהם אולי הכי מרתקים מבחינה טכנית אבל הרוב המוחלט של הקוראים לא יכול להרשות לעצמו,
אני לא אומר להתחיל לכתוב עכשיו על כל מסך מדבקה אבל לדעתי בהחלט יש צורך וביקוש רב לכתבות על מסכים שהם מעל האנטרי-לבל ומציעים יחסי ביצועים/עלות טובים - הPV80 לדוגמה, (או לחילופין גרועים-- תמיד כיף לקרוא ביקורת נוקבת)
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
כרגיל בקורת מעולה של עופר ,נהנתי מכל שורה ותמונה
אם הייתי יכול למכור את הפלזמה שלי במחיר ריאלי (ללא הפסד ניכר)-אוי המחלה "שדרגיסטית" מכה שוב
אז קרוב לוודאי שהייתי רוכש את המסך הנ"ל
אם הייתי יכול למכור את הפלזמה שלי במחיר ריאלי (ללא הפסד ניכר)-אוי המחלה "שדרגיסטית" מכה שוב
אז קרוב לוודאי שהייתי רוכש את המסך הנ"ל
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
Re: The Panasonic TH-50PZ850U Price range: $1,664.95 - $2,
850 זה מסך premium, שונה מ-PY800benson כתב:store price in stock Vanns.com $1,879.88 Yes Amazon.com Marketplace $1,799.00 Yes Best Buy $2,699.98 Yes B&H Photo-Video $2,099.00 Yes Ecomelectronics
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... 96587.html...
FYI
חוץ מזה שהוא נמכר ב-1,729.95 ב-B&H, הרגע בדקתי
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
נהניתי ( כרגיל ) מהסקירה ,
אך לא הבנתי את המשפט הבא ( פרק "השורה התחתונה " ) :
.....................................................................................................................................
"בנוגע להשוואה המתבקשת בין ה-KURO 2 לבין הפיוניר. אין ספק שהקורו "שחור יותר" ועמוק יותר, "...
......................................................................................................................................
KURO זה לא פיוניר ?
כ"כ אם ( ורק אם ) מדובר על פנסוניק ברמה גבוהה , הייתי רוצה לראות מבחן דרכים בין ה פיוניר 5090H לבין הפנסוניק ...
.....................................................................................................................................
"בנוגע להשוואה המתבקשת בין ה-KURO 2 לבין הפיוניר. אין ספק שהקורו "שחור יותר" ועמוק יותר, "...
......................................................................................................................................
KURO זה לא פיוניר ?
כ"כ אם ( ורק אם ) מדובר על פנסוניק ברמה גבוהה , הייתי רוצה לראות מבחן דרכים בין ה פיוניר 5090H לבין הפנסוניק ...
שעפר כותב קורו 2, הוא מתכוון לדור שני של פיוניר קורו, קרי 5090 ...רונן כתב:נהניתי ( כרגיל ) מהסקירה ,![]()
KURO זה לא פיוניר ?
כ"כ אם ( ורק אם ) מדובר על פנסוניק ברמה גבוהה , הייתי רוצה לראות מבחן דרכים בין ה פיוניר 5090H לבין הפנסוניק ......
הואיל ויש מאמר ביקורת על ה-5090 וגם 50PY800 באתר זה,
שבוצעו ע"י אותו בוחן, מה חסר לך עוד ?
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לא חסר לי דבר ...varon כתב:שעפר כותב קורו 2, הוא מתכוון לדור שני של פיוניר קורו, קרי 5090 ...רונן כתב:נהניתי ( כרגיל ) מהסקירה ,![]()
KURO זה לא פיוניר ?
כ"כ אם ( ורק אם ) מדובר על פנסוניק ברמה גבוהה , הייתי רוצה לראות מבחן דרכים בין ה פיוניר 5090H לבין הפנסוניק ......
הואיל ויש מאמר ביקורת על ה-5090 וגם 50PY800 באתר זה,
שבוצעו ע"י אותו בוחן, מה חסר לך עוד ?...
עלי להקדים ולומר כי סקירותיו של עפר הינן סקירות מקצועיות , אובייקטיביות , מושקעות וללא רבב
אבל אני רוצה עוד
אם הייתי עומד לפני החלטה איזה מסך לבחור ? , היה עלי לקרוא את 2 הסקירות המעמיקות ולהחליט ( לא שזה נורא )
הייתי מבקש , וכאן הנקודה , את חוו"ד של עפר בהשוואת פרמטרים חשובים ודומיננטיים
כגון :
השוואת איכות הצליל , הנדסת אנוש של התפריטים , רושם כללי , עלות מול תועלת ,
ועוד פרמטרים ראשוניים שיעזרו לי להחליט מי מהשניים ?
לאחר ההשוואה הראשונית כאמור , הייתי קורא לעומק את הסקירות המצויינות של כל מסך ואז
מחליט .
ולהבהרת הנקודה , בתכניות רכב , מבצעים מבחן דרכים לרכבים ספציפיים ובנוסף עורכים "תחרות והשוואה " בין הדגמים ...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לכולם הגיע הזמן .
לביקורת של עופר למסכים אחרים כגון פנסוניק pv-80 .
וסמסונג PS50A450 .
לאחר שהם יעבורו טסט הרוחות ירגעו בפורום הזה .
והרבה חברים בפורום יהיו מאוכזבים.
וסמסונג PS50A450 .
והרבה חברים בפורום יהיו מאוכזבים.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
מצטרף9000es כתב:שלום לכולם הגיע הזמן .
וסמסונג PS50A450 .
והרבה חברים בפורום יהיו מאוכזבים....
אשמח אם באמת עופר ירים את הכפפה ויערוך השוואה/סיקור בין/ל 2 המסכים שמעוררים פה את הויכוחיםהגדולים והטעונים , מין מלחמת יורוקוםVSמיניליין / פנסוניקVSסמסונג.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
רונן אני דווקא מאוד מעריך את השיטה שעופר עובד....
שלא כמו בודקים,באתרים אחרים שמתיימרים להיכנס למשחקי ילדים האלה של איזה מסך יותר טוב,עופר נותן לך ביקורת ממצה מועילה ומופרטת, אתה מספיק אינטלגנטי לעשות את הבחירה בעצמך....של מה התקציב שלך ומה התכנים שלך וכמה כסף אתה רוצה להשקיע.
Re: The Panasonic TH-50PZ850U Price range: $1,664.95 - $2,
רק מדגיש את הנקודה!!!!michael123 כתב:850 זה מסך premium, שונה מ-PY800benson כתב:store price in stock Vanns.com $1,879.88 Yes Amazon.com Marketplace $1,799.00 Yes Best Buy $2,699.98 Yes B&H Photo-Video $2,099.00 Yes Ecomelectronics
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... 96587.html...
FYI
חוץ מזה שהוא נמכר ב-1,729.95 ב-B&H, הרגע בדקתי...
איזה נקודה אתה מדגיש בדיוק ?
פער המחירים בין הפיוניר לבין הפנאסוניק משקף +- את פער המחירים בארץ (כל עוד מדובר ביבואן הרשמי..)
גם את ה PZ80 וגם את ה 5090/20 ניתן למצוא בארץ במחירי יבוא מקביל (11 - 16)
נ.ב - הפיוניר מגיעה ללא רמקולים וללא מתלה קיר מקורי
פער המחירים בין הפיוניר לבין הפנאסוניק משקף +- את פער המחירים בארץ (כל עוד מדובר ביבואן הרשמי..)
גם את ה PZ80 וגם את ה 5090/20 ניתן למצוא בארץ במחירי יבוא מקביל (11 - 16)
נ.ב - הפיוניר מגיעה ללא רמקולים וללא מתלה קיר מקורי
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
כתבה מעולה, ממש עושה חשק לעשות צעד ולרכוש אחת. לגבי מחיר:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713382
ועוד לפני דיבורים. נראה שמחיר השוק בקלות יכול להיות 15,000 ש"ח.
משגע אותי עניין הסקארט. האם מישהו התנסה בהמרת SCART לקומפוננט דרך טרנסקודר? האם האיכות נשמרת 1:1 כמו גם עוצמת התמונה החזקה?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713382
ועוד לפני דיבורים. נראה שמחיר השוק בקלות יכול להיות 15,000 ש"ח.
משגע אותי עניין הסקארט. האם מישהו התנסה בהמרת SCART לקומפוננט דרך טרנסקודר? האם האיכות נשמרת 1:1 כמו גם עוצמת התמונה החזקה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
danlior,
עם TRANSCODER טוב אין הבדל ניתן לראיה.
אני אישית משתמש ב-TRANSCODER למרות שיש לי מסך שתומך ב-SCART...
עם TRANSCODER טוב אין הבדל ניתן לראיה.
אני אישית משתמש ב-TRANSCODER למרות שיש לי מסך שתומך ב-SCART...
עפר
יופי של סקירה.
די ברור שהמתחרה של הפנסוניק זה הפיונייר וטוב שמידיי פעם פזלת בסקירה עם הערות נקודתיות להשוואה בין המכשירים של החברות השונות.
מכיוון שאתה משתמש באותם דפוסי וכותרי בדיקה בכל הביקורות נראה לי, כמו שאבי ורון כתב, שזה מאפשר לנו לבצע השוואה די טובה בין המכשירים גם אם הם לא נבחנו באותה שנייה.
יופי של סקירה.
די ברור שהמתחרה של הפנסוניק זה הפיונייר וטוב שמידיי פעם פזלת בסקירה עם הערות נקודתיות להשוואה בין המכשירים של החברות השונות.
מכיוון שאתה משתמש באותם דפוסי וכותרי בדיקה בכל הביקורות נראה לי, כמו שאבי ורון כתב, שזה מאפשר לנו לבצע השוואה די טובה בין המכשירים גם אם הם לא נבחנו באותה שנייה.
מוטי