מתלבט בין שלושה סנטרים
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
הסנטר של דאלי הינו יותר טוב מה LC60 והLC600 של B&W בהפרש לא קטן,
מבחינת עלות\תועלת אני לא מכיר שום מוצר שנותן תמורה מטורפת כמו הסנטר הזול הזה של דאלי,
אולי הוא קצת עוקצני אבל הוא פתוח בצורה יוצאת דופן, טבעי, ובעל פירוט מרשים ביותר
מבחינת עלות\תועלת אני לא מכיר שום מוצר שנותן תמורה מטורפת כמו הסנטר הזול הזה של דאלי,
אולי הוא קצת עוקצני אבל הוא פתוח בצורה יוצאת דופן, טבעי, ובעל פירוט מרשים ביותר
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 440
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אין לי בעיה עם סנטרים אחרים שהם לא של B&W אבל אני לא רוצה סתם להוציא כסף על משהו שלא יתאים מבחינת סאונד למערכת.
מישהו מכיר אותו?
http://audioclub.digitalst.co.il/,prodinfo,672
אני מבין שזו חברה מאוד איכותית.
מישהו מכיר אותו?
http://audioclub.digitalst.co.il/,prodinfo,672
אני מבין שזו חברה מאוד איכותית.
1.איזה רסיבר יש לך?
אני לא מסכים עם טענתו של מרטין (עם כל הכבוד, ויש כבוד), שהמנוע ישמע בהכרח אחרת באמצע, במידה ויש לך כיול של הרמקולים ברסיבר. הסבר - ברשותי רסיבר פיוניר AX5, ויש שם אופציה של כיול כל הרמקולים, ויש אופציה של כיול הסנטר והסראונד לפי הרפרנס(במקרה זה הרמקולים הקדמיים), עשיתי ניסויים רבים בהחלפה של קידמיים וסנטרים לאורך הזמן, ואני חושב שהתוצאה של כיול נכון ברסיבר כן מאפשרת, להגיע לאיזון טונלי בין חברות שנות, כמובן שהיו לי גם עירבובים בין חברות שלו הצליחו להשמע דומים גם לאחר כיול מעמיק.
לכן לדעתי, אתה יכול לקנות סנטר איכותי יותר ומחברה שונה, (במידה ואכן יש לך רסיבר מתקדם), ולהנות ממנו ללא חשש מהבדלים טונלים.
כמובן שלקנות B&W, תהייה האופציה הראשונה ששווה לבדוק, ברשותי הLCR600, והוא סנטר מצויין, אך מעט נינוח מדיי במיד, וסובל מעובר מיד באס מורגש!!!, ללא כיול הוא לא היה קרוב לאיזון הטונלי של הקידמיים שלי, (זה בשבילך מרטין
)
והם B&W 601 S3.
לכן אין כמו מבחן האזנה בבית אחרי כיול מלא של המערכת, לצערנו לא תמיד אפשרי
יש לא מעט חברות טובות אם מאפיינים טונלים דיי דומים לB&W שיכולים לעבוד בהרמוניה.
האידיאל הוא כמובן אותם דרייברים לקדמיים לסנטר ולסראונד, חבל שאנחנו לא חיים בעולם שהכל אידיאלי
אז עם מאוד חשוב לך הקולנוע הבייתי, אין בעיה עם סנטר איכותי יותר מהרמקולים הקדמיים, כמובן עד גבול מסויים של הפרשים באיכות הרמקול ובגוון הטון.
במידה ואתה גר באזור אתה מוזמן לבוא לשמוע את ה-LCR600 בפעולה
אני לא מסכים עם טענתו של מרטין (עם כל הכבוד, ויש כבוד), שהמנוע ישמע בהכרח אחרת באמצע, במידה ויש לך כיול של הרמקולים ברסיבר. הסבר - ברשותי רסיבר פיוניר AX5, ויש שם אופציה של כיול כל הרמקולים, ויש אופציה של כיול הסנטר והסראונד לפי הרפרנס(במקרה זה הרמקולים הקדמיים), עשיתי ניסויים רבים בהחלפה של קידמיים וסנטרים לאורך הזמן, ואני חושב שהתוצאה של כיול נכון ברסיבר כן מאפשרת, להגיע לאיזון טונלי בין חברות שנות, כמובן שהיו לי גם עירבובים בין חברות שלו הצליחו להשמע דומים גם לאחר כיול מעמיק.
לכן לדעתי, אתה יכול לקנות סנטר איכותי יותר ומחברה שונה, (במידה ואכן יש לך רסיבר מתקדם), ולהנות ממנו ללא חשש מהבדלים טונלים.
כמובן שלקנות B&W, תהייה האופציה הראשונה ששווה לבדוק, ברשותי הLCR600, והוא סנטר מצויין, אך מעט נינוח מדיי במיד, וסובל מעובר מיד באס מורגש!!!, ללא כיול הוא לא היה קרוב לאיזון הטונלי של הקידמיים שלי, (זה בשבילך מרטין
והם B&W 601 S3.
האידיאל הוא כמובן אותם דרייברים לקדמיים לסנטר ולסראונד, חבל שאנחנו לא חיים בעולם שהכל אידיאלי
אז עם מאוד חשוב לך הקולנוע הבייתי, אין בעיה עם סנטר איכותי יותר מהרמקולים הקדמיים, כמובן עד גבול מסויים של הפרשים באיכות הרמקול ובגוון הטון.
במידה ואתה גר באזור אתה מוזמן לבוא לשמוע את ה-LCR600 בפעולה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

תודה על ההזמנה והתגובה.gro111 כתב:1.איזה רסיבר יש לך?
כמובן שלקנות B&W, תהייה האופציה הראשונה ששווה לבדוק, ברשותי הLCR600, והוא סנטר מצויין, אך מעט נינוח מדיי במיד, וסובל מעובר מיד באס מורגש!!!, ללא כיול הוא לא היה קרוב לאיזון הטונלי של הקידמיים שלי, (זה בשבילך מרטין)
והם B&W 601 S3.
האידיאל הוא כמובן אותם דרייברים לקדמיים לסנטר ולסראונד, חבל שאנחנו לא חיים בעולם שהכל אידיאלי![]()
![]()
במידה ואתה גר באזור אתה מוזמן לבוא לשמוע את ה-LCR600 בפעולה...
אם יותר לי לשאול איזה דרייברים יש לי ברמקול הקדמי?
האם ל-TANNOY יש אותם דרייברים?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתה לא חושב שיש פה איזו סתירה?gro111 כתב:1.איזה רסיבר יש לך?
כמובן שהיו לי גם עירבובים בין חברות שלו הצליחו להשמע דומים גם לאחר כיול מעמיק.
לכן לדעתי, אתה יכול לקנות סנטר איכותי יותר ומחברה שונה, (במידה ואכן יש לך רסיבר מתקדם), ולהנות ממנו ללא חשש מהבדלים טונלים....
מרטין לתשומת לבך אמר - שעדיף רמקול מאותה סידרה. ובתגובה אחרת ששצריך שיהיה להם אותו הגוון. כלומר - גם מרטין אומר שבמקרין מסויימים - אפשר להשתמש ברמקולים שלא מאותה הסידרה.
אתה בעצמך אומר - שהיו רמקולים שגם אחרי כיול לא הסתדרו. אז איך הגעת למסקנה שבהנחה ויש לאדם רסיבר מתקדם - הוא יכול להנות מסנטר חדש ללא חשש?
למעשה - רק אם מי שקונה יבדוק את הסנטר עם הרסיבר והרמקולים שלו - יוכל להיות בנחת.
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

[quote="lawpower"
למעשה - רק אם מי שקונה יבדוק את הסנטר עם הרסיבר והרמקולים שלו - יוכל להיות בנחת.[/quote]
כל הזמן אומרים את זה פה, וזוהי התשובה הכי טובה בהחלט.
העניין הוא שזה לא כזה ריאלי, אני לא יכול לקחת מהחנות 5 סנטרים ולשבת ולהחליט.
בגלל זה אני כבר מתלבט הרבה מאוד זמן.
ודרך אגב יש לי ONKYO 505E.
למעשה - רק אם מי שקונה יבדוק את הסנטר עם הרסיבר והרמקולים שלו - יוכל להיות בנחת.[/quote]
כל הזמן אומרים את זה פה, וזוהי התשובה הכי טובה בהחלט.
העניין הוא שזה לא כזה ריאלי, אני לא יכול לקחת מהחנות 5 סנטרים ולשבת ולהחליט.
בגלל זה אני כבר מתלבט הרבה מאוד זמן.
ודרך אגב יש לי ONKYO 505E.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אתה לוקח את זה יותר מידי קשה , זה לא כזה קריטי , כבר שמעתי מס מערכות עם סנטרים שונים , עוד לא קרה שבמעבר מצד ימין לשמאל , דרך סנטר לא מאותה סדרה הסוסים של המוסטנג נשמעו כמו חמורים .......
קפוץ לאחת החנויות ובקש להקשיב לסנטרים שונים באותה רמה פחות או יותר על אותו זוג רמקולים , ותראה בעצמך אם זה כזה קריטי ואם השינוי כל כך מעיב על חווית ההאזנה שלך , אם לא , מה קל ומה נעים - הרווחת , אם כן ..........
זו דעתי
קפוץ לאחת החנויות ובקש להקשיב לסנטרים שונים באותה רמה פחות או יותר על אותו זוג רמקולים , ותראה בעצמך אם זה כזה קריטי ואם השינוי כל כך מעיב על חווית ההאזנה שלך , אם לא , מה קל ומה נעים - הרווחת , אם כן ..........
זו דעתי
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
sdekalo
- חבר פעיל מאוד

אחלה!
תודה לעוזרים.
בערך עשיתי את הבחירה. B&W htm62.
http://www.superfi.co.uk/index.cfm/page ... ct_ID/3620
מה דעתכם? אישית אני מאוד אהבתי והרגשתי שהוא מאוד מפורט.
תודה לעוזרים.
בערך עשיתי את הבחירה. B&W htm62.
http://www.superfi.co.uk/index.cfm/page ... ct_ID/3620
מה דעתכם? אישית אני מאוד אהבתי והרגשתי שהוא מאוד מפורט.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לא הבנתי מה כל כך יקר בו?(או שלא הבנתי נכון)moshem74 כתב:סנטר מעולה,דגם חדש, יקר בטירוף!
אם הגעת למחיר כזה, אתה יכול לקנות דברים "אחרים"....
244 סטרלינג זה נחשב יקר?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
גם בארץ לא יקר כל כך בהתחשב שמדובר בחברה מוכרת ומכובדת.moshem74 כתב:יקר התכוונתי בארץ.
אם אתה מביא מחו"ל זה כבר סיפור אחר....
אבל כמו שכבר נאמר הכל יחסי בחיים.
3500 ש"ח לסנטר טוב ( אני לא שמעתי אותו אבל בהנחה שהוא טוב) נראה לי סביר בהחלט.
סנטר יקר אפשר להגיד על זה
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=32372
מנסיון אשי עם הדגם הישן יותר שלהם אני יכול להגיד שמדובר בחווית סאונד בליגה אחרת לגמרי יחסית לכל הסנטרים האחרים.