הבורר
פרק 3 הודלף
ניתן להורדה מהמקום הרגיל
(לא נמצא ב-VOD)
בקצב הזה-כל הסידרה תצא עוד לפני שבהוט ישודר הפרק הראשון
(לא נמצא ב-VOD)
בקצב הזה-כל הסידרה תצא עוד לפני שבהוט ישודר הפרק הראשון
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
מישהו ראה את 2 הפרקים הראשונים? הגעתי למסקנה שהסידרה הזו היא בעצם פארודיה ולא דרמה. חצי מהשחקנים שם (או יותר, כדגומאת השחקן שמחשק את נדב, השחקנים שמשחקים את המאפיונרים הרוסיים ועוד) יודעים לשחק כמו שפרה יודעת לרקוד הורה ממטרות! השחקנית שמשחקת את הבת הגדולה של הבורר פשוט יוצרת דמות קומדית הזויה ומטופשת ברמות שלא נראו עדיין לדעתי בטלוויזיה הישראלית
ואחרי כל זה אני חייב ליישר את ההדורים - אני נהנה מהסידרה. למרות כל המגרעות שציינתי הערך ה"בידורי" של הסידרה לא נפגם מספיק בשביל לגרום לי לוותר עליה. 2 הפרקים הראשונים היו כ"כ משעשעים שאני בטוח אמשיך לצפות.
ואחרי כל זה אני חייב ליישר את ההדורים - אני נהנה מהסידרה. למרות כל המגרעות שציינתי הערך ה"בידורי" של הסידרה לא נפגם מספיק בשביל לגרום לי לוותר עליה. 2 הפרקים הראשונים היו כ"כ משעשעים שאני בטוח אמשיך לצפות.
ראיתי כבר את השלישיHuber כתב:מישהו ראה את 2 הפרקים הראשונים? הגעתי למסקנה שהסידרה הזו היא בעצם פארודיה ולא דרמה. חצי מהשחקנים שם (או יותר, כדגומאת השחקן שמחשק את נדב, השחקנים שמשחקים את המאפיונרים הרוסיים ועוד) יודעים לשחק כמו שפרה יודעת לרקוד הורה ממטרות! השחקנית שמשחקת את הבת הגדולה של הבורר פשוט יוצרת דמות קומדית הזויה ומטופשת ברמות שלא נראו עדיין לדעתי בטלוויזיה הישראלית![]()
ואחרי כל זה אני חייב ליישר את ההדורים - אני נהנה מהסידרה. למרות כל המגרעות שציינתי הערך ה"בידורי" של הסידרה לא נפגם מספיק בשביל לגרום לי לוותר עליה. 2 הפרקים הראשונים היו כ"כ משעשעים שאני בטוח אמשיך לצפות....
אחלה סדרה
משום מה העונה הזו לא ממש ברמה גבוהה כמו בעונה הקודמת, אני אתן דוגמא.
כשאמרו לרופא לחתום על פטירתו של הבורר והוא לא הסכים, הכניסו אותו לחדר והביאו לו מכות, זה היה נראה כמו סצינה מ"השיר שלנו" ועוד אחרי זה הוא יוצא ומוידע על כך..
זה נהפך לאיזה סוג של סרט ישראלי ישן שלא ידעו איך לשחק.
ויותר מזה, הבורר לא משכנע אותי בעונה הזו במשחק שלו..
אבל בכל זאת אני אמשיך לראות את זה.
אני אוהב את המשחק של אבי, הבן של הבורר.
כשאמרו לרופא לחתום על פטירתו של הבורר והוא לא הסכים, הכניסו אותו לחדר והביאו לו מכות, זה היה נראה כמו סצינה מ"השיר שלנו" ועוד אחרי זה הוא יוצא ומוידע על כך..
אני אוהב את המשחק של אבי, הבן של הבורר.
תראה את פרק 3 ודבר איתי אחרי זה לגבי המשחק של משה איבגיNba כתב:משום מה העונה הזו לא ממש ברמה גבוהה כמו בעונה הקודמת, אני אתן דוגמא.
אני אוהב את המשחק של אבי, הבן של הבורר....
משחק טוב בפרק השלישי
Nba כתב:משום מה העונה הזו לא ממש ברמה גבוהה כמו בעונה הקודמת, אני אתן דוגמא.
ואני אוהב את המאפיונר הג'ינגי-האח קוזלובה
מה אהבת בפרק ה3?kkkkalif כתב:תראה את פרק 3 ודבר איתי אחרי זה לגבי המשחק של משה איבגיNba כתב:משום מה העונה הזו לא ממש ברמה גבוהה כמו בעונה הקודמת, אני אתן דוגמא.
משחק טוב בפרק השלישי...
עדיין דעתי לא השתנתה למרות הפרק ה3
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
Nba, תעשהנ כמוני, אל תבוא עם ציפיות גבוהות מידיי ואל תיקח את הסידרה יותר מידיי ברצינות. אני אישית גם חושב שהעונה הראשונה ייתה ברמה הרבה יותר גבוה והייתה באמת יותר דרמה, העונה הנוכחית הפכה ליותר פארודיה, אבל זה לא מפריע לי להינות ממנה 
שברוך רצח את הילדNba כתב:מה אהבת בפרק ה3?kkkkalif כתב:תראה את פרק 3 ודבר איתי אחרי זה לגבי המשחק של משה איבגיNba כתב:משום מה העונה הזו לא ממש ברמה גבוהה כמו בעונה הקודמת, אני אתן דוגמא.
משחק טוב בפרק השלישי...
עדיין דעתי לא השתנתה למרות הפרק ה3...
שאבי דפק את הבקבוק שמפניה על הראש של הרוסי קובלובה
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
Huber כתב:מישהו ראה את 2 הפרקים הראשונים? הגעתי למסקנה שהסידרה הזו היא בעצם פארודיה ולא דרמה. חצי מהשחקנים שם (או יותר, כדגומאת השחקן שמחשק את נדב, השחקנים שמשחקים את המאפיונרים הרוסיים ועוד) יודעים לשחק כמו שפרה יודעת לרקוד הורה ממטרות! השחקנית שמשחקת את הבת הגדולה של הבורר פשוט יוצרת דמות קומדית הזויה ומטופשת ברמות שלא נראו עדיין לדעתי בטלוויזיה הישראלית![]()
ואחרי כל זה אני חייב ליישר את ההדורים - אני נהנה מהסידרה. למרות כל המגרעות שציינתי הערך ה"בידורי" של הסידרה לא נפגם מספיק בשביל לגרום לי לוותר עליה. 2 הפרקים הראשונים היו כ"כ משעשעים שאני בטוח אמשיך לצפות....
בידיוק התחלתי לראות את העונה הראשונה לאחר המלצות של חברים שאין להם ממש טעם כמו שלי אבל הייתי חייב להיות כמו כולם ולהבין על מה כולם מדברים.. בכל מקרה הפרק הראשון של העונה הראשונה באמת נראה כמו פרודיה, כולם משחקים כזה גרוע במיוחד שהוא בא לשרוף לה את הבית זה פשוט נראה כמו סצינת קומדיה.. וחבל, כי יש לסדרה פוטנציאל, איבגי עוד שומר על איזון אבל האחרים פשוט נוראים וכל מילה שיוצאת מהפה שלהם נשמעת לא רצינית...
ובכל זאת עדיין נהנתי ואני חושב שאמשיך ואעקוב.. גם כי זה בעברית וקשור אליי ואל כולנו וגם כי זה מצחיק