חברות מסכי טלביזיה ואלקטרוניקה טורקיות שפועלות בארץ:
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
בקשר להתאבדות, מצטער, קראתי איזה מילה שלך לא נכון.
משה
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
עוד אחד התאבד בגלל שהפסיד אצל מיידוף(W)moco כתב:בקשר להתאבדות, מצטער, קראתי איזה מילה שלך לא נכון....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3671592,00.html
אור שפע ואהבה
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
טיפ טיפ
dont be a self hating jew
הבעיה הכי גדולה היא שהיהודים מפחדים שיחשבו עליהם את הדברים האלה יותר מהשנוצרים חושבים את זה, מי הם שיחשבו ככה?
אתה רוצה להגיד לי שאין יותר אנסים,רמאים,גנבים,רוצחים נוצרים ומוסלמים מיהודים בארה''ב.....צריך להיות מציאותי הוא היה נוכל, נוכל גאון זה שהוא היה יהודי לא רלוונטי כמו שנוכל או רוצח שמאמין בדת הנצרות האיסלאם לא רלבנטי.
מי שמנסה להפוך את זה לרלבנטי הוא אנטישמי...וככה צריך להתנהג אליו.
הפחדנות הזאת מהעולם הנוצרי הורגת אותי....מי שמרגיש נרדף עתידו שירדפו אחריו, זה טבעי לגמרי שאתה משדר חולשה אנשים יינצלו את זה...
הבעיה הכי גדולה היא שהיהודים מפחדים שיחשבו עליהם את הדברים האלה יותר מהשנוצרים חושבים את זה, מי הם שיחשבו ככה?
אתה רוצה להגיד לי שאין יותר אנסים,רמאים,גנבים,רוצחים נוצרים ומוסלמים מיהודים בארה''ב.....צריך להיות מציאותי הוא היה נוכל, נוכל גאון זה שהוא היה יהודי לא רלוונטי כמו שנוכל או רוצח שמאמין בדת הנצרות האיסלאם לא רלבנטי.
מי שמנסה להפוך את זה לרלבנטי הוא אנטישמי...וככה צריך להתנהג אליו.
הפחדנות הזאת מהעולם הנוצרי הורגת אותי....מי שמרגיש נרדף עתידו שירדפו אחריו, זה טבעי לגמרי שאתה משדר חולשה אנשים יינצלו את זה...
נערך לאחרונה על ידי israeli1948 ב 13/10/2009 17:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
מזכיר לי בדיחה של ביל היקס:
היקס: למה אתה שונא את היהודים?
מישהו: כי הם הרגו את האלוהים שלי
היקס: אם מישהו היה הורג את האלוהים שלי הייתי סוגד להם, היהודים האלה חבר'ה קשוחים לאללה
היקס: למה אתה שונא את היהודים?
מישהו: כי הם הרגו את האלוהים שלי
היקס: אם מישהו היה הורג את האלוהים שלי הייתי סוגד להם, היהודים האלה חבר'ה קשוחים לאללה
Need more cowbell
-
israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517