Plasma Samsung PS42A451 - בעיה בחיבור למחשב

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
hananmori12
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838

שליחה

אחרי שאתה עושה מה ש-alon3232 רשם (במיוחד לבדוק שהגדרת נכון את הרזולוציה והקצב רענון),ככה:

1. הטלויזיה שיש לי עכשיו היא פיליפס 7403, היה לי לפני זה טושיבה 32A3000 והבעיה הייתה ותוקנה בשני הטלויזיות.
2. כן אותה תקלה
3. כן התקלה נעלמה לגמרי, היה לי ריצודים כאלה במיוחד בכניסה למשחק שעולה הלוגו של KONAMI הוא היה עם פסים שחורים ולא חלק.

תגדיר את הרזולוציה שהגדרת במחשב ותרד לOptions ותשחק עם הV שמופיעים שם,
העלתי תמונה מההגדרות שהיו לי בטושיבה שהיא HDR
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

junky פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13

נפתרה התקלה, תודה רבה!

שליחה

אהלן,

תודה למי שהגיב והציע הצעות, התקלה נפתרה. תודה רבה.

חיברתי את המחשב לטלוויזיה מהDVI במחשב לHDMI 2 בטלוויזיה, ושיחקתי עם ההגדרות של כרטיס המסך, סימנתי איזשהי הגדרה של תצוגה מיטבית עבור חיבורי HD וגם עשיתי מה שחנן המליץ - לגבי הרזולוציה 1024X768 והV SYNC במשחק PES 2009 - התקלה נפתרה לגמרי, התנועה במשחק עכשיו מאוד חלקה, זה פשוט תענוג.
אין לי מושג איך ולמה, אבל המשחק גם עובד הרבה יותר חלק עכשיו מבחינת הביצועים של המחשב, אני מקבל FRAME RATE הרבה יותר גבוה ופחות תקיעות מבעבר ואפילו העלתי את הגדרת איכות התמונה במשחק לMEDIUM במקום LOW.

כרגע אני עובד עם המסך ב60HZ, יכול להיות שאם אני אעלה ל75 עדיין לא יהיו את הריצודים, פשוט כבר אין לי כוח להמשיך לשחק עם זה אחרי כל כך הרבה נסיונות :)

דרך אגב, אלון - בחיבור המחשב בHDMI או D-SUB, אי אפשר לבטל את אפשרות ה E. MODE, האפשרות כבויה מלכתחילה.

בשורה התחתונה, התקלה נפתרה. מסתבר שחיבור DVI TO HDMI עדיף על חיבור הD-SUB.
מומלץ גם לחפש הגדרה של כרטיס המסך של שיפור איכות התמונה למסכי 720P.

בלי קשר לכל זה, לפני התקלה וגם אחריה, אני חייב לציין שהטלוויזיה פשוט מצויינת, איכות התמונה בחיבור הממיר הדיגיטלי בSCART היא מעולה, תענוג לראות טלוויזיה.
לגבי החיבור של המחשב - זה פשוט מטורף, התמונה חדה מאוד והצבעים מאוד מדוייקים, זה פשוט תענוג לראות סרט או להפעיל משחק, אני נהנה מכל רגע.

ושוב תודה לכל מי שעזר, אני באמת מעריך את זה.
(Y) :)

מזמין אותכם לפיצה ובירה על חשבוני: :pizza: (b)

hananmori12
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838

שליחה

בכיף בנאדם

bar333
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705

שליחה

חברים אני רואה שניתן בהחלט לחבר פלזמה כמסך מחשב למשחקים סרטים ואפילו גלישה אם נזהרים קצת...הבנתי שגם הסמסונג a451 - יש לו מנגנונים שמונעים צריבה...

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”