nirsalom כתב:dragon כתב:מה שאמרו לך זה נכון רק למגברי מנורות, רק לחלק מהם ואפילו אז 15 שעות זה זמן חימום מוגזם, עפ"ר הם לא צריכים יותר מ-6 שעות.nirsalom כתב:dragon כתב:....
אוקיי הבנתי....
פשוט לי אמרו שמגבר עובד הכי טוב אחרי איזה 15 שעה שהוא מתחמם קצת...יש אמת בדבר?
ויש לי איזשהי בעיה שאני מדליק אותו יש לי מן פיצוץ מהרמקולים??
הבעיה במגבר???.........
האם מכבים מגבר סטריאו??
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מה זה תפוקה מלאה? - אחוז אחד נוסף ב- 23 שעות לאחר השעה הראשונה?Guru כתב:רצוי מאוד להשאיר מוצרי טרנזיסטור פעילים וחמים {דלוקים}, הם פועלים במיטבם כאשר הם חמים.nirsalom כתב:ברשותי מגבר סטריאו ארמן קרדון ונגן סידי של דנון.
האם יש איזה צורך להשאיר אותם דולקים???...
רצוי לכבות פעם בשבוע או חודש, אך דע כי החזרה למצב תפוקה מלאה יהיה מינימום לאחר 24 שעות של עבודה. {יש מערכות שלוקח להם גם 3 ימים}
בכדי לדעת האם אתה מבחין בכלל בהבדל ורוצה לעשות כן
השאר את המערכת דלוקה כמה ימים רצוף ובאותו היום שתרצה לכבותה שמע קטע ספציפי שאתה מאוד מכיר
לאחר מכן כבה את המכשירים לשעתיים עד שלו שעות ושמע שוב את הקטע האחרון שאליו האזנתה לפני הכיבוי
אם תרגיש בהבדל ...
ואם לא אז תוכל לכבות תמיד.
דווח לנו בבקשה מה התוצאות...
אתה מבין שהמבחן שלך מעט בעייתי עקב הזכרון השמיעתי הקצר של רובנו.
ממה שלמדתי מניסיוני, מספיקה כחצי שעה למנורות וכשעה ל- SS כדי לקבל את המירב השמיע. (ומדובר רק ב- SS איכותיים ולא רסיברים למינהם).
- ds
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
מנוע של מכונית עובד במיטבו כאשר הוא חם, לכן אני מציע שכל אחד שיש לו מכונית ישאיר את המנוע עובד כל הזמן, וכאשר הוא ירצה לנסוע הוא יוכל לעשות זאת מיד ביעילות הגבהה ביותר. אם אתה רוצה לבדוק האם זה עוזר, תשאיר את המנוע עובד כחודש תכבה ליום יומיים ואז תניע ותיסע מיד. אם תראה הבדל אל תכבה את המנוע לעולם אם לא תרגיש בהבדל תכבה ותדליק כאשר אתה צריך. אומנם כאשר המנוע יעבוד ללא הפסק יגרם נזק לסביבה אבל מה זה חשוב העיקר שתוכל לנסוע ביעילות המרבית כאשר יעלה חפץ בידך. לא רק זאת, אתה בטח יודע שהתנעה של המכונית גורמת לבלאי הגבה ביותר למנוע, וזו סיבה מספקת לכך שלא צריך לכבות את המנוע.
נסיעה טובה
נסיעה טובה