ובמקרה מדהים הבעלים הוא אחיו של היבואן של פארדיים.yarino כתב:סטריאו סטאר בפ"ת...
רמקולים של BNW סדרת CM9
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
ואצלי זה היה בדיוק ההיפך, למרות שמאוד רציתי לקנות את ה 804 ולמרות שקיבלתי מחיר מדהים (כהרגלי הגעתי עם מזומנים לחנות) יכולתי לפזול לכיוון ה 803.
כשהשוותי את סדרת ה-S מול סדרת ה-800 פשוט גיחכתי. אפילו לא קרוב....
.
למרות הבדלי המחיר, גם פארדיים יכולה להיות אלטרנטיבה ל-802D, הכל עניין של אוזן.זה בדיוק העניין, כשבן אדם מחפש אלטרנטיבות ל-802D יש להפנות אותו לא לפארדיים אלא לחברות אחרות וזו היתה כוונתי....
- danlior
-
- חבר מכור קשה

עזוב, לו היית אומר מרטין לוגן, SF, אקוסטיק-זן, הייפריון, הייתי אומר שטעמנו שונה אך פארדיים? ממש לא. אין פה עניין של טעם. רמקול נחות בכל הפרמטרים. אף אחד בעולם לא סופר אותו ממטר. רק בארץ היבואן ביחד עם החנות של האח שלו הצליחו לעשות מזה שם שעומד מול B&W.yarino כתב:ואצלי זה היה בדיוק ההיפך, למרות שמאוד רציתי לקנות את ה 804 ולמרות שקיבלתי מחיר מדהים (כהרגלי הגעתי עם מזומנים לחנות) יכולתי לפזול לכיוון ה 803.
כשהשוותי את סדרת ה-S מול סדרת ה-800 פשוט גיחכתי. אפילו לא קרוב....
.למרות הבדלי המחיר, גם פארדיים יכולה להיות אלטרנטיבה ל-802D, הכל עניין של אוזן.זה בדיוק העניין, כשבן אדם מחפש אלטרנטיבות ל-802D יש להפנות אותו לא לפארדיים אלא לחברות אחרות וזו היתה כוונתי.......
שמעתי אותם, צליל טוב אך סתמי ופשוט, ללא כל ברק ויחוד. אולי זה מה שאתה אוהב בו.
ולגבי ה-802D, נותר לי רק לחייך
- yarino
-
- חבר מביא חבר

אני הרמתי ידיים.
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
בחור מאוד רציני ומבין בתחום טוען:
"רמקול נחות בכל הפרמטרים. אף אחד בעולם לא סופר אותו ממטר"
אני חושב שהמשפט הזה אומר הכל.
רוץ לקנות B&W.
רוץ לקנות B&W.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

B&W או כל מותג אחר עליהם נמליץ לך אני ואחרים בפורום אודיו איכותי אך בתקציב שלך, רק לא פארדיים.moshem74 כתב:בחור מאוד רציני ומבין בתחום טוען:
רוץ לקנות B&W....
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
תודה חברים,
לגבי POWER יש לכם המלצות לכוון הסט שרשמתי?
לגבי POWER יש לכם המלצות לכוון הסט שרשמתי?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- moshem74
-
- עוסק בתחום

מעניין דווקא באתרים בחו"ל חושבים "קצת" אחרת :
http://www.stereophile.com/searchresult ... gm&x=8&y=9
טוב נו....אולי הם התבלבלו....
נראה לי אתר משוחד, לא? אולי הם קרובים או חברים של החבר היבואן שיש לו חבר שיש לו חנות בפ"ת שקוראים לה סטריאו סטאר.
נראה לי אתר משוחד, לא? אולי הם קרובים או חברים של החבר היבואן שיש לו חבר שיש לו חנות בפ"ת שקוראים לה סטריאו סטאר.
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
הרבה לפניך כבר הרימוyarino כתב:
אני הרמתי ידיים....
דנליאור, מה אתה רוצה שאשווה רמקולים לא באותו תקציב? אני לא מכיר מישהו
שמשווה כך
- moshem74
-
- עוסק בתחום

כנראה זה מה שהוא רוצה.
אגב, את סידרת הרפרנס סטודיו משווים לרמקולים אחרים ברמות מחיר של 10,000$
תקראו ביקורת בלינק כמה מודעות מעל באתר סטריאופיל.
אגב, את סידרת הרפרנס סטודיו משווים לרמקולים אחרים ברמות מחיר של 10,000$
תקראו ביקורת בלינק כמה מודעות מעל באתר סטריאופיל.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

הלינק שלך מפנה לשלושה מבחנים של סדרת הסטודיו הזולה יחסית, אנחנו מדברים כאן על היי-אנד אמיתי.moshem74 כתב:מעניין דווקא באתרים בחו"ל חושבים "קצת" אחרת :
נראה לי אתר משוחד, לא? אולי הם קרובים או חברים של החבר היבואן שיש לו חבר שיש לו חנות בפ"ת שקוראים לה סטריאו סטאר....
ואם יש לך מה לצטט, ציטןט אמיתי שיביא הסמך לטענותיך אז צטט טקסט ולא לינק סתמי.
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 16/01/2009 16:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

לא? הרשה לי להציג בפניך את YARINO:niko כתב:הרבה לפניך כבר הרימוyarino כתב:
אני הרמתי ידיים....![]()
דנליאור, מה אתה רוצה שאשווה רמקולים לא באותו תקציב? אני לא מכיר מישהו
שמשווה כך...
רבותי, צר לי שאני פוגע באהבה העזה שסטריאו-סטאר הצליחו להחדיר בכם לפארדיים אך עבורי אין לשים אתם בשורה אחת עם שאר החברות שהמלצתי עליהם אלא בליין אחד עם חברות מיד-לבל קאנטון ואינפיניטי.למרות הבדלי המחיר, גם פארדיים יכולה להיות אלטרנטיבה ל-802D...
- yarino
-
- חבר מביא חבר

תעשה לי טובה, רק רואים עד כמה אתה מבין בתחום.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

הרבה פחות ממך זה ברור. אילו רק הבנתי 50% ממה שאתה מבין, כבר מזמן הייתי עושה עלייה לרגל לסטריאו-סטאר ואחרי הדלקת הקטורת רוכש לי זוג רמקולים נוצץ של פארדיים.yarino כתב:תעשה לי טובה, רק רואים עד כמה אתה מבין בתחום....
- moshem74
-
- עוסק בתחום

קבל ציטוט:
סתאם נכנסתי ללינק הראשון מיני 10 דפים של לינקים לגבי מבחנים של כמעט כל דגמי פאראדיים.
אגב Kalman Rubinson שהוא עורך האתר(מגאזין):
I am biased in favor of Paradigm loudspeakers. I've used them for 10 years;
שים לב למה הסטודיו 60 מושווים:
http://www.stereophile.com/loudspeakerreviews/302/
עכשיו לציטוט :
My reference Revel Ultima Studio speakers were given a brief vacation in the next room, and the Paradigms were connected to an admittedly overkill system—see Sidebar— that the Reference Studio/60 v.3s are unlikely to encounter in real life. But they were not embarrassed, sounding very much like the $10,000/pair speakers they'd rep-laced
אתה אנטי המוצר שנקרא Paradigm אז אל תשמיץ סתאם.
ויש עוד המון ביקורות, כנס לגוגל,הכי פשוט שבעולם.
אפילו על סדרות זולות שלהם יחסית (סידרת מוניטור), ישנם תשבחות ,הביקורות מהללות, בכל האתרים שהם נבחנו.
הייאנד אמיתי,הייאנד מזוייף.....אתה מדבר באויר.
אתה מזכיר לי את אלו שאומרים:
אני לא קונה רכב יפני כי הוא עשוי מנייר....
תעשה לי טובה.
שבת שלום.
עוד לינק על הדרך:
לגבי סטודיו 100 המפלצתי של פאראדיים:
עורך : John Atkinson .
ציטוט:I used the Studio/100s for six weeks or so of serious listening
the Paradigm Reference Studio/100 v.3 offers superb performance with a clean, neutrally balanced presentation and powerful low frequencies. Its lowish impedance will require some care taken with choosing an amplifier or receiver, but set against that will be its above-average sensitivity. This is a true full-range audiophile loudspeaker at a much lower price than you'd expect to pay for a similar design from a boutique brand. Highly recommended.
סתאם נכנסתי ללינק הראשון מיני 10 דפים של לינקים לגבי מבחנים של כמעט כל דגמי פאראדיים.
עכשיו לציטוט :
My reference Revel Ultima Studio speakers were given a brief vacation in the next room, and the Paradigms were connected to an admittedly overkill system—see Sidebar— that the Reference Studio/60 v.3s are unlikely to encounter in real life. But they were not embarrassed, sounding very much like the $10,000/pair speakers they'd rep-laced
אפילו על סדרות זולות שלהם יחסית (סידרת מוניטור), ישנם תשבחות ,הביקורות מהללות, בכל האתרים שהם נבחנו.
תעשה לי טובה.
שבת שלום.
עוד לינק על הדרך:
the Paradigm Reference Studio/100 v.3 offers superb performance with a clean, neutrally balanced presentation and powerful low frequencies. Its lowish impedance will require some care taken with choosing an amplifier or receiver, but set against that will be its above-average sensitivity. This is a true full-range audiophile loudspeaker at a much lower price than you'd expect to pay for a similar design from a boutique brand. Highly recommended.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

ללא ספק ציטוט מרשים שגרם לי להרים גבה. דע שלפני שהלכתי לשמוע אותם עשיתי מחקר נירחב ולא מצאתי הרבה פידבקים לחברה הזאת בכלל באינטרנט חוץ מאשר בפורומים כמו זה.moshem74 כתב:קבל ציטוט:
עכשיו לציטוט :
תעשה לי טובה.
שבת שלום.
עוד לינק על הדרך:
the Paradigm Reference Studio/100 v.3 offers superb performance with a clean, neutrally balanced presentation and powerful low frequencies. Its lowish impedance will require some care taken with choosing an amplifier or receiver, but set against that will be its above-average sensitivity. This is a true full-range audiophile loudspeaker at a much lower price than you'd expect to pay for a similar design from a boutique brand. Highly recommended....
לפני שהקשבתי לסיגנטור נתנו לי לשמוע את אחד מסדרת הסטודיו שנמכר בכ-10,000 ש"ח לזוג והוא נישמע לי כמו רמקול פשוט ובסיסי ללא כל יחוד, ברק או יתרון. סתם רמקול. כשעברנו לסיגנטור כבר הרגשתי אחרת אבל עדיין אין מה להשוות לחברות אחרות ששמעתי בתקציב של 20K
שים לב שרוב האנשים שקונים פארדיים משדכים אותם לרסיברי פשוטים של כמה אלפי שקלים, אפילו בסטריאו-סטאר ממליצים לקנות את ה-3800 עם הרפרנס.
אתה מכיר אנשים שיושבים עם מגברים של עשרות אלפי שקלים ועם רמקולים של פארדיים? אני באמת שואל.
- moshem74
-
- עוסק בתחום

היי.
אתה טועה לגבי הביקורות כי לכל לינק שתלך(אני כבר עשיתי מחקר), לכל לינק שהמילה Paradigm תפנה אותך,כל הביקורות רק משבחות את היצרן הקנדי.
"אתה מכיר אנשים שיושבים עם מגברים של עשרות אלפי שקלים ועם רמקולים של פארדיים? אני באמת שואל. "
האמת לא,לא מכיר,ויותר מזה,אתה צודק,מי שעובד עם מגבר של 50 אלף שקל(מין הסתם זה יהיה פאוור או אינטגרייטד), לא יקנה פאראדיים כי אין להם מוצרים בלבל הזה של המחיר,כלומר:
אם אני אקנה מגבר ב 40 אלף שקל,אני לא אשדך לו רמקולים ב 10 אלף שקל, כמו שאני לא אחבר אותו עם כבלים שקניתי ב 200 שקל.
אבל מנגד,אם אני בונה מערכת קולנוע עם כמה פאוורים(לכל ערוץ),נניח הגברה בסכום כולל של 40-50 אלף שקל ,ולרמקולים סכום כולל עוד 40-50 אז בהחלט Paradigm יהיו אופציה מעולה אם לא הכי טובה עבורי:
נניח SUB SERVO15
סנטר CC690
קדמיים סטודיו משהו.....
והיד עוד נטויה......
אתה טועה לגבי הביקורות כי לכל לינק שתלך(אני כבר עשיתי מחקר), לכל לינק שהמילה Paradigm תפנה אותך,כל הביקורות רק משבחות את היצרן הקנדי.
"אתה מכיר אנשים שיושבים עם מגברים של עשרות אלפי שקלים ועם רמקולים של פארדיים? אני באמת שואל. "
האמת לא,לא מכיר,ויותר מזה,אתה צודק,מי שעובד עם מגבר של 50 אלף שקל(מין הסתם זה יהיה פאוור או אינטגרייטד), לא יקנה פאראדיים כי אין להם מוצרים בלבל הזה של המחיר,כלומר:
אם אני אקנה מגבר ב 40 אלף שקל,אני לא אשדך לו רמקולים ב 10 אלף שקל, כמו שאני לא אחבר אותו עם כבלים שקניתי ב 200 שקל.
אבל מנגד,אם אני בונה מערכת קולנוע עם כמה פאוורים(לכל ערוץ),נניח הגברה בסכום כולל של 40-50 אלף שקל ,ולרמקולים סכום כולל עוד 40-50 אז בהחלט Paradigm יהיו אופציה מעולה אם לא הכי טובה עבורי:
נניח SUB SERVO15
סנטר CC690
קדמיים סטודיו משהו.....
והיד עוד נטויה......
- danlior
-
- חבר מכור קשה

או, זה בדיוק העניין. אתה מסתכל על רמקולים לק"ב ואני מסתכל על רמקולים עבור מוסיקה בסטריאו וכן, רמקולים שעולים 20K+ כמו שעולים סידרת הסיגנטור של פארדיים אמורים להיות משודכים למגברים איכותיים בעלי אותו התקציב לפחות.moshem74 כתב:היי.
נניח SUB SERVO15
סנטר CC690
קדמיים סטודיו משהו.....
והיד עוד נטויה.........
וכמו שאמרתי, אני לא שמעתי על חובבי היי-אנד שיושבים בבית עם מגברים יקרים, CDP היי-אנד ורמקולים של פארדיים.
- yarino
-
- חבר מביא חבר

יש פה בפורום וגם בפורום יוקרתי כמה חברים שהפראדיים שלהם משודך למרידיאן, תסכים איתי שזאת הגברה מאוד מכובדת, אני מניח שאותם חברים מבינים דבר או שניים באודיו.danlior כתב: אתה מכיר אנשים שיושבים עם מגברים של עשרות אלפי שקלים ועם רמקולים של פארדיים? אני באמת שואל....
גם אני עומד לרכוש מרידיאן לרמקולים שלי.
אתה כנראה קצת מתבלבל עם חברות רמקולים שמיוצרות בדנמרק.
אגב, גם פראדיים (הסדרות הגבוהות) נכלל בפורום יוקרתי.
- avi_roz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
איזה שטויות
מאיפה הבאת את זה שאחיו של הבעלים של סטריאו סטאר הוא היבואן של פרדיים בישראל?!
מה זה השטויות האלה?!
לא אומרים דברים שלא מבינים בהם...

מה זה השטויות האלה?!
לא אומרים דברים שלא מבינים בהם...