5HD - עדכון מצב

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
idan309 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #21 

עידו,

אני מסכים שערוץ הספורט הוא הגוף המרכזי שאליו יש לפנות עם בעיות תוכן אבל לצערי אין לי קשר של ספק-לקוח ישיר איתו ולכן אני תלוי ברצונו הטוב (שהוא לא כל כך טוב).
תאמין לי שאם היה לי אפשרות לשלם 150 ש"ח לחודש ולראות רק את ערוצי ספורט (תכנים קיימים, ללא HD) הייתי עושה זאת מזמן.
למי שיש קשר ספק-לקוח עם ערוץ הספורט וצ'רלטון ויכול לעשות משהו זה רק YES ו-HOT בדרכים הבאות:
1. פנייה למועצה לרשות השנייה בכדי לבטל את עניין השידור חיוב שידור מקביל בערוץ פתוח.
2. חיוב ערוץ הספורט לשדר יותר תכנים (ליגה איטלקית, גרמנית, NBA...), גם אם זה אומר שהוא ישדר יותר בערוץ 5 רגיל ופחות ב5 פלוס ולייב, התחייבות של הערוץ לשדר ב-HD כל תוכן שמצולם ב-HD ומשודר בערוץ 5 רגיל (השבוע - מילאן-אינטר, אולסטאר), אחרת תשלם לערוץ פחות ותשקול את קשריה איתו בעתיד
3. לחייב את קברניטי צ'רלטון לפתוח ערוץ HD לשידור תוך X זמן, אחרת YES אחרת תשלם לערוץ פחות ותשקול את קשריה איתו בעתיד.

לבחור שלא אופטימי בנוגע להורדת ערוצים שמאפשרת ניתוק ללא קנס.
רק לפני כחודש היתה אופציה כזו (הורדיו את יורוספרט ניוז) אבל בגלל שמעולם לא צפיתי בערוץ לא חשבתי שזה יהיה הוגן מצידי להתנתק על בסיס זה.
בדיעבד כמובן שאני מצטער.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #22 

עידו
מרבית המצטרפים בפורום הזה לקחו את ה HD בגלל הספורט
אני מבטיח לך
תעשה סקר ותיווכח
לתכנים אחרים יש לרובנו (בפורום) פתרונות אחרים
העם דורש..... כל מיני דברים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #23 

לא מבין מה התלונה, לא טוב אל תקנו. יס יודעת מה הבעיות והם עושים חכם שהם קודם משיקים את ה max hd ורק אז מעבים את התוכן.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #24 

דבריי הבאים כאן הינם ביקורת כלפי טענות שהועלו ע"י חברי הפורום וכן כנגד yes. אין בדברי ביקורת שלילית אזכור של חבר פורום כזה או אחר ואין לי כל כוונה לפגוע בחבר פורום כזה או אחר.

תחילה, אני לא מבין מדוע בכל פעם שמזכירים את ערוץ ספורט 5 HD מוזכרת גם yes (מוזר שאת HOT לא מזכירים) - למה ? כי ב- yes זה עולה כסף ? אין התחייבות על הערוץ. אם אין מה לראות - אל תזמינו את הערוץ. יש מה לראות ? תזמינו.

לגבי הערוץ עצמו. כמו בת'רדים קודמים שעסקו בנושא, אני מסכים עם idan309 ורוצה לחזק אותו (Y) על כל מאמציו (גם אם לא נשאו פרי) בטיפולו כנגד הגוף האטום והמטופש - ערוץ הספורט, ובנוסף כנגד הגוף המיותר והטפשי - המועצה לשידורי כבלים ולווין שלא מבינה את צרכי הציבור, בעיקר צרכי ציבור לקוחות ה- HD. אם נאמר פה של- yes (ו- HOT) אסור להתערב בתכני ערוץ הספורט, איני מבין מדוע אי אפשר להתנות את חידוש החוזה עם ערוץ הספורט על ערוץ ספורט 5 HD בשיפור מסיבי של תכנים - אם יהיה שיפור יחודש, אם לא יהיה שיפור - ביי ביי להסכם ביניכם. החלטה כזו, אם תהיה משותפת ל- yes ו- HOT תצבור מספיק כח מול ערוץ הספורט. זכותכם ב- yes לא לחדש חוזה אם לא נראה לכם שהערוץ טוב מספיק - הרי עשיתם את זה עם ערוצים אחרים - חלקם, ד"א טובים (בעיני הלקוחות).

לגבי ערוצי ה- HD המופקים ע"י yes:
אני מסכים עם עידו_F שהערוצים yes movies HD ו- yes stars HD ערוצים מצוינים. ערוץ הסרטים משדר כ- 20 שעות ביממה ואת הבכורות משדר במקביל, או יום לפני ב- HD.
ערוץ yes stars HD - החל מה- 14/12/08, כל סדרה שעלתה ב- yes stars Drama וב- yes stars Action עלתה במקביל גם ב- HD (ואם לא באותו היום, כי אין מקום בלו"ז, אז באותו השבוע, בין אם לפני השידור ב- SD, כמו "חף ומפשע" ובין אם אחרי, כמו "דם אמיתי").
עם זאת, הערוץ עדיין טעון שיפור ויש צורך לשדר גם סדרות מצליחות מ- yes stars Comedy במקביל ב- HD (כמו "איך פגשתי את אמא", "שני גברים וחצי", "המפץ הגדול" וכיו"ב) ולהביא סדרות מצליחות ב- HD לשידור מקבילי - כאלו שעוד לא הובאו. סה"כ ערוץ מצוין, אך עדיין טעון שיפור.

לגבי ה- DD 5.1:
אם כעת ידוע שהסיבה לכך שאין שידורים ב- DD 5.1 מסיבה כספית - אז רצוי שגם באתר של yes יסירו כל אזכור של צליל היקפי ואת הכוכבית עם "התכנים התומכים" - כי זה פשוט לא יהיה. שיכתבו ש- NGC-HD משדר ב- DD 5.1. כאשר יגיע היום ובו כן ישודרו התכנים ב- DD 5.1 שיוסיפו מחדש את ההערה שלהם לאתר.

לגבי אלה מבין חברי הפורום שהצטרפו ל- yesHD רק בשביל ערוץ הספורט אחרי שקראו את כל הת'רדים שעוסקים בדלות תכני sport 5 HD. אני לא מבין למה yes אשמה פה ? אתם בחתימתכם הסכמתם לתנאי החבילה של yesHD שכוללת התחייבות וקנס. אם טרחתם להצטרף אחרי שראיתם את הת'רדים שעוסקים בדלות תכני sport 5 HD - אז האשמה היא רק שלכם. הייתם צריכים לחשוב על זה טוב יותר.

לגבי אלה מבין חברי הפורום שהצטרפו ל- yesHD רק בשביל ערוץ הספורט לפני שפורסמו כל הת'רדים שעוסקים בדלות תכני sport 5 HD - אני יכול רק להשתתף בצערכם ולומר לכם שאני מבין את גודל אכזבתכם.

לגבי אלה שמתלוננים על המחירים של yes:
yes היא חברה כלכלית ובראש ובראשונה המטרה העיקרית שלה היא להרוויח כסף (גם אם זה על גב הצרכן - בעצם, רק על גב הצרכן כי אין לה מקור הכנסה אחר). אם המחיר לא נוח לכם, תשקלו לעזוב (בין אם זה ל- HOT, בין אם להתנתק משתיהן לגמרי). ההחלטה צריכה להיות של הצרכן. הצרכן צריך להחליט עם המחיר טוב לו, לא yes צריכה להתאים את המחיר שלה לצרכן. היא צריכה להרוויח כסף.

לגבי אלה שמתלוננים על איכות השידור של yesHD:
שידורי HDTV (גם בארה"ב ובבריטניה) לא מתקרבים גם הם ל- blu-ray. זה גם לא יקרה. בשביל זה יש הבדל בין HDTV לבין blu-ray. כמו שיש הבדל בין שידורי SDTV ל- DVD. כמובן, שצריך לשאוף לשפר את תנאי השידור, ובטח ובטח שלא לפגוע בתנאי השידור, אבל מכאן ועד לאיכות של blu-ray - תמשיכו לחלום - זה לא יקרה, בטח לא בעשור-שניים הקרובים.

עצה לסיום:
תתאימו את הציפיות שלכם למציאות. אם הציפיות שלכם גבוהות - אין טעם שתצטרפו לשירות כזה או אחר - כי אתם מיד תתאכזבו והכי קל להאשים את ספק השירות.
אם הציפיות שלכם נמוכות יותר או תואמות - אז, קדימה, תצטרפו, להתאכזב כנראה שלא תתאכזבו.

* הנושאים הקשורים למחירים, DD 5.1, איכות השידור והצטרפות לחבילת ה- HD שבדבריי מובאים כשאני מתייחס רק ל- yes - אני מתייחס במידה שווה גם ל- HOT. דבריי תקפים גם ל- HOT ולא רק ל- yes.

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #25 

אני אענה בקצרה לdjeuro, סם ועידן...

djeuro,
yes וHOT מחוייבות לשווק לכל לקוח לפחות את חבילת הבסיס, זה חלק מתנאי הרישיון שניתנו להן ע"י משרד התקשורת. כך שyes וHOT מחוייבות למכור לך את חבילת הבסיס ואתה מחוייב לרכוש אותה. רק ליידע אותך, שאפילו על ההרכב שלה יש פיקוח ע"י משרד התקשורת. חבילת בסיס צריכה לכלול מעבר לערוצים פתוחים (ערוצי DTT וערוצים ברישיון מסחרי כמו מוזיקה 24 וישראל פלוס) לפחות ערוץ ילדים אחד, לפחות ערוץ העשרה אחד, לפחות ערוץ סרטים אחד ולפחות ערוץ ספורט אחד. בנוסף ישנה חובת שידור ערוץ אחד בשפה הרוסית ושני ערוצים בשפה הערבית כחלק ממינימום של שפות זרות חובה.

בפועל אתה מקבל בחבילת בסיס יותר מהכמות הזו. ייתכן שבעתיד הלא רחוק, בגלל לקוחות כמוך, שרוצים יותר את הערוצים שעולים בנפרד, חבילת הבסיס תצטמצם בעידוד מועצת הכבלים והלווין (הארגון המפקח עלינו).

חברת yes לא תוכל לתת לכל דורש תקופת ניסיון, כי זה יגרור מסחרה על עניין הHD שפשוט תוזיל (לא במחיר אלא באיכות) את היכולות הקיימות של תכני הHD. המטרה היא לעודד שימוש בHD כדי שגם אנחנו נוכל לקנות עבורכם יותר תוכן.

סם,
עם כל הכבוד, מה אכפת לי מה רוב הפורום הזה עושה עם הHD שלו. רוב הפורום הזה הוא לא רוב הלקוחות של yes בHD. החברה צריכה לענות לצרכים של כמה שיותר לקוחות, לא רק ללקוחות שאתה מכיר. בפועל - הערוץ הכי מדובר בHD הוא yes Stars HD, לא ערוץ הספורט. יותר אנשים בשירות הHD מתעניינים בסרטים וסדרות מאשר שידורי ספורט, זוהי העובדה בשטח (ולא בפורום)

עידן,
סעיף 1 - כמו שאמרתי קודם, yes וHOT לא יכולות לפנות כגוף מסחרי למועצה כדי לחייב גוף מסחרי אחר לשנות את אופי המוצר שלו. אין הגיון בזה ואין סיכוי שזה יזכה להקשבה ממישהו.

סעיף 2 - מדובר בעוד נגזרת של הסעיף הראשון. ללחוץ באופן פרטני על חברות בשוק הזה אף פעם לא מוביל לדבר טוב. בפעם האחרונה שזה קרה צופי HOT לא קיבלו את ספורט 5 לייב וגולד במשך חצי שנה. גם במקרה זה, הדבר היחיד שעלול לקרות הוא שאנשי ערוץ הספורט פשוט יורידו את הערוץ עד אשר ישתלם להם להקים אותו מחדש. ולפי קצב תמחור תכני הHD של חברות זרות לישראל, זה אומר שתצטרכו לחכות הרבה זמן.

סעיף 3 - עליו אענה לא כנציג yes אלא כאחד שיצא לו לפגוש אנשים בצ'רלטון. הם יותר גרועים מאנשי ערוץ הספורט. בעוד חברת ערוץ הספורט עושה מאמצים לקדם ולחזק את המוצר שלה על אף הבעיות הקיימות שלו, אנשי צ'רלטון מודעים לבעיות המוצר שלהם ובהפגנתיות לא ממש אכפת להם. לא מפריע להם להחליף שידורי משחקים שעות לפני השידור, לא אכפת להם מאיכות שידור בעייתית ולא אכפת להם ממה שהלקוחות שלהם חושבים על הערוצים. הם ללא כל צל של ספק קיימים בשביל שתשלמו. חברת yes, אגב, לא משלמת לצ'רלטון כסף עבור הערוצים הקיימים, הם עושים גבייה ישירה מול הצופים ברישיון מיוחד. צ'רלטון לא מכניסה כסף לא לyes ולא לHOT.

כאמור, האופציה היחידה היא או יזם שלישי בנושא שידורי הספורט או כניסה ישירה של HOT וyes לשוק שידורי הספורט, שלא נראה באופק הקרוב בגלל נושא המחיר של זכויות שידור ספורט והלובי החזק ששתי החברות הקיימות (ערוץ הספורט וצ'רלטון) יכולות להפעיל כדי להכשיל מהלך זה.

ותודה לSmallvile4ever על המילים החזקות.
נערך לאחרונה על ידי עידו_F ב 18/02/2009 13:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
עובד בחברת יס

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #26 

עידו טוב שהבאת נתון בנוגע לצפיה בערוץ הסרטים והסדרות כנגד ערוץ הספורט. בתור אחד שעבורו צפייה בתוכניות ספורט זנה מעניין כמו להסתכל בדשא שצומח או צבע שמתייבש על הקיר זה קצת עודד אותי לראות שיש לי שותפים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #27 

Catskinner כתב:עידו טוב שהבאת נתון בנוגע לצפיה בערוץ הסרטים והסדרות כנגד ערוץ הספורט. בתור אחד שעבורו צפייה בתוכניות ספורט זנה מעניין כמו להסתכל בדשא שצומח או צבע שמתייבש על הקיר זה קצת עודד אותי לראות שיש לי שותפים.
...
אני לא יודע. לאור כמות האנשים שכן ספורט מעניין אותם ושמוכנים לשלם עשרות שקלים בחודש על שידורי ספורט, ייתכן מאוד שהסיבה בגללה לא מדברים על ערוץ הספורט ב-HD היא בגלל שאין שם כמעט שידורים?

כמו בסרט של קווין קוסטנר מגרש החלומות - if you build it, they will come

אם תשדר את זה, הרבה אנשים יצפו בזה....

לא יודע כמה אנשים צופים ביורוספורט HD, אבל אני יודע שהוא אחד הערוצים הכי נצפים אצלי בטלויזיה בבית...

HD_Millenium
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #28 

אני מניח שאתה מדבר על שידורי HOT-HD באמת שכחתי שב-HOT יש את הערוץ EUROSPORT-HD .
אולי זה מסביר למה אין כל כך הרבה תלונות כאן לגבי שידורי HOT-HD בהשואה ל-YES-HD כי עושה רושם שבהוט לא רק מבטיחים אלא גם מקיימים .
האם בהוט יש כבר את ערוץ FTV-HD ואת MTV-HD כפי שהבטיחו לקראת סוף השנה שעברה ?

levikon כתב:
Catskinner כתב:עידו טוב שהבאת נתון בנוגע לצפיה בערוץ הסרטים והסדרות כנגד ערוץ הספורט. בתור אחד שעבורו צפייה בתוכניות ספורט זנה מעניין כמו להסתכל בדשא שצומח או צבע שמתייבש על הקיר זה קצת עודד אותי לראות שיש לי שותפים.
...
אני לא יודע. לאור כמות האנשים שכן ספורט מעניין אותם ושמוכנים לשלם עשרות שקלים בחודש על שידורי ספורט, ייתכן מאוד שהסיבה בגללה לא מדברים על ערוץ הספורט ב-HD היא בגלל שאין שם כמעט שידורים?

לא יודע כמה אנשים צופים ביורוספורט HD, אבל אני יודע שהוא אחד הערוצים הכי נצפים אצלי בטלויזיה בבית...
...

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #29 

אם FTV HD זה משהו שחיכית וציפית לו אז צר לי עליך
עובד בחברת יס

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #30 

HD_Millenium כתב:אני מניח שאתה מדבר על שידורי HOT-HD באמת שכחתי שב-HOT יש את הערוץ EUROSPORT-HD .
אולי זה מסביר למה אין כל כך הרבה תלונות כאן לגבי שידורי HOT-HD בהשואה ל-YES-HD כי עושה רושם שבהוט לא רק מבטיחים אלא גם מקיימים .
האם בהוט יש כבר את ערוץ FTV-HD ואת MTV-HD כפי שהבטיחו לקראת סוף השנה שעברה ?

levikon כתב:
...

...
...
כן, יש את שני הערוצים הללו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #31 

מעבר ל-CHECKBOX, אני לא רואה לא ב-MTV HD ולא ב-FTV HD יתרון אמיתי.

EUROSPORT זה יתרון אמיתי (למי שחובב את זה).

HD_Millenium
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

צר לי על חברת יס

שליחה #32 

לא , זה לא משהו שחיכיתי או ציפיתי לו ואתה יכול להצטער רק על חברה שבה אתה עובד ולא עליי .
אתה יכול להצטער כי בניגוד לחברת הוט ששם עושים הכל כדי לתת ללקוחות את המירב , בחברת יס מפזרים באויר הודעות ללא שום בסיס , בדיוק בסגנון המשפט שלך "חכו שתראו את לוח השידורים של מרץ ..." .
למה לחכות בדיוק ללוח השידורים של מרץ ? למה ? על חודש ינואר אנשים לא משמים כסף על המנוי ? על חודש פברואר אנשים לא משלמים כסף ? על שנה שעברה אנשים לא שילמו כסף רב - 3000 שח למשפחה ?
כלקוח של יס במשך 9 שנים רואה מה קורה אצל המתחרים - הוט ואני מקנא (וכנראה שגם אעבור כלקוח חדש שלהם אבל עוד בודק את העיניין ) .
שם לא הבטיחו "שידורי ישירים מליגת האלופות וכל הליגות המובילות באירופה ב-HD - יסססס !!! " וכנראה שיודעים שיש בעיה עם זה והוסיפו מיוזמתם את EUROSPORT-HD . למה יס לא יכולה לעשות את זה ?
ולמה יס לא יכולה להוסיף גם את FTV-HD ולמה לא את MTV-HD ? אההה , בטח אתה חושב שלקוחות יס שמחכים לזה מסכנים ( כן , כן "צר לך עליי " ) ... זה בכלל לא בליגה של יס ...כן , הבנו כבר שאין שום דבר בליגה של יס ...
מבלי להרגיש לקוחות הוט משלמים פחות , לא מחוייבים ולא מאויימים עם קנסות וגם רואים יותר מלקוחות יס . איך אתה מסביר את זה ?

עידו_F כתב:אם FTV HD זה משהו שחיכית וציפית לו אז צר לי עליך
...

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #33 

אם אתה באמת חושב שבHOT לא מתחייבים ולא מאיימים בקנסות אז אתה מוזמן לעבור לHOT עוד היום, יש לך את ברכתי.
עובד בחברת יס

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #34 

אני לא חושב שיש צורך להשוות בין ערוצי נישה לבין ערוצי בית.
אני מסכים ש- eurosport HD הוא ערוץ שעשוי להיות מצליח מאוד (למי שאוהב אותו), ולשאלה מדוע לא עשתה yes צעד דומה והוסיפה אותו - התשובה פשוטה - HOT חתמה על הסכם בלעדיות שמנע מ- yes לחתום איתם.

על MTVNHD ו- FTV-HD - אבוי למי שמודד איכות שידורים על סמך שני ערוצי הנישה האלה. כמה באמת צופים בהם ? כמה באמת צופים בהם כשיש משהו אחר לראות ? אם יש משהו אחר לראות, אחוזי הצפייה בהם יהיו נמוכים. אם אין מה לראות, אז אחוזי הצפייה בהם יהיו גבוהים (כי אין משהו אחר לראות). כמה באמת רואים את FTV ב- SD ? כמה ?

לא נאמר פה כלום לגבי זה ש- MTVNHD לא יהיה בסוף ב- yes. נאמר רק ש- FTV-HD לא יהיה (ואני ממש לא רואה בזה חסרון, אלא אפילו יתרון - זה *** טהור שתופס רוחב פס משמעותי מערוצים שיכולים להיות טובים יותר).

הבעיה מתחילה בערוצי הבית. אני לא חושב שניתן להשוות כיום בין HOT Definition ל- yes movies HD ול- yes stars HD.

הסיבה שלקוחות HOT HD כ"כ מרוצים מ- MTVN HD ו- FTV-HD לא נובעת מכך ש- HOT הוסיפה ערוצים נוספים, אלא כי זה מכסה על חוסר התכנים החמור ב- HOT Definition ויוצר אשליית שווא של "לנו יש יותר גדול".

ב- yes המצב לא כך. ערוצי הבית שלהם ב- HD מפותחים דיו (וכמובן, ככל שיוסיף להתפתח, כך יהיה טוב יותר). אני בכל התקופה שאני מנוי כבר ראיתי למעלה מ- 120 סרטים ב- HD, ואת ערוץ הסדרות אני רואה קבוע.

ב- HD, לא הכמות קובעת, כי לעולם כמות השידורים לא תהיה נפוצה כמו שידורים ב- SD, לפחות עד שמחירי התכנים והזכויות יהיו זולים בהרבה ממה שהם היום. לכן, נשאר רק האיכות.
אני חושב ש- yes stars HD (לבדו, בלי ערוץ הסרטים) אוכל את MTVNHD ואת FTV-HD בלי מלח (אה, וברור שאת HOT Definition).

HD_Millenium
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #35 

כן , כדאי לשקול יותר ברצינות לעבור להוט כי בחברת יס יש צער עמוק על אנשים כמוני , שמתעניינים בתצוגות אופנה ושידורי קליפים באיכות HD כמו בחברת הוט .
אבל בחברת יס יש צער גם על אנשים שרוצים להנות מספורט , דרך EUROSPORT-HD . בעצם לחברת יס יש צער על כל הלקוחות שרוצים להנות מתכני HD בזמן שחברת יס בקשיים כלכליים ולא יכולה לספק ללקחותיה את מה שהמתחרים מספקים .
צער לי מאוד על כך אבל חברת יס לא מונופול בתחום וצער לי עוד יותר שחברת יס חושבים שדוקא הם כן . הלקוחות חופשיים לבחור את הטוב ביותר עבורם : צלחת פרטית , אנטנה מרכזית, שידורים דיגיטליים ביולי , הוט - בכל האלטרנטיבות התמורה בעד הכסף טובה בהרבה מזו שחברת יס מציעה .
עידו_F כתב:אם אתה באמת חושב שבHOT לא מתחייבים ולא מאיימים בקנסות אז אתה מוזמן לעבור לHOT עוד היום, יש לך את ברכתי.
...

oren45
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #36 

יס הפסידה בגדול שלא הביאו את יורוספורט HD
במיוחד בזמנים של האולימפיאדה ואליפות אוסטרליה בטניס ששודרו שם

זה היה מוסיף הרבה מאוד מנויים לשירות

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #37 

oren45 כתב:יס הפסידה בגדול שלא הביאו את יורוספורט HD

...
שוב, הערוץ נרכש ע"י HOT תחת הסכם בלעדיות שמנע מ- yes לחתום הסכם דומה ואי-אפשר היה לשדר את האולימפיאדה וכל שאר שידורי הערוץ ב- HD ב- yes.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #38 

smallville4r,

אני לא חושב שחוקי כיום לעשות הסכמים מהסוג הזה (בזמנו קנסו את הוט ויס על רכישות אקסקלוסיביות של תכנים וערוצים).

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #39 

oferlaor כתב:smallville4r,

אני לא חושב שחוקי כיום לעשות הסכמים מהסוג הזה (בזמנו קנסו את הוט ויס על רכישות אקסקלוסיביות של תכנים וערוצים).
...
אבל זו עובדה קיימת שגם פורסמה בעיתונות ש- HOT רכשה את הזכויות בלעדית על שידורי eurosport HD עד לסוף שנת 2008 ושכללה מן הסתם בזמן זה את האולימפיאדה.

לשאלה אם זה חוקי או לא - אני לא בקיא. אם זה לא חוקי אז אני מקווה שקנסו את HOT על כך.

HD_Millenium
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #40 

אם יס לא היו מתקמצנים והיו שמים על השולחן את אותו הסכום שהוט שמו , אז היה אפשר להעביר את זה ללקוחות של יס גם .
אבל כאמור מצד יס לא רוצה להשקיע דבר לטובת הלקוחות ... הרבה יותר פשוט להגיד ללקוח יס "אם FTV HD , MTV-HD , EUROSPORT-HD זה משהו שחיכית וציפית לו אז צר לי עליך " מאשר לנסות להשקיע ולשפר במשהו את טיב התכנים וכמותם .
הרי בסופו של חודש את ה-250-320 שח לחודש עבור המנוי הם מקבלים עם כל הצער שלהם על הלקוחות .
smallville4r כתב:
oren45 כתב:יס הפסידה בגדול שלא הביאו את יורוספורט HD

...
שוב, הערוץ נרכש ע"י HOT תחת הסכם בלעדיות שמנע מ- yes לחתום הסכם דומה ואי-אפשר היה לשדר את האולימפיאדה וכל שאר שידורי הערוץ ב- HD ב- yes.
...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”