קובץ MKV מקרטע ואיטי - הייתכן???
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
Athlon64 זוהי משפחה של מעבדים. איזה סוג? 5200? 5600? 4200?...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אחי תראה אם לזה התכוונת
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800
אם מה שהבאתי לא מספק אותך אשמח לכיוונים נוספים או לחילופין אתן לך את דגם ה MOTHERBOAR .
קבל: M61VME-S2
המון תודות על הסובלנות והעזרה
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800
אם מה שהבאתי לא מספק אותך אשמח לכיוונים נוספים או לחילופין אתן לך את דגם ה MOTHERBOAR .
קבל: M61VME-S2
המון תודות על הסובלנות והעזרה
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ה-3800 הוא מעבד ישן יחסית, והוא גבולי מאוד לתכני 1080P כבדים. כנראה שהוא חלש מדי בשביל לפענח אותם עם FFDShow.
נסה לבדוק איך הקובץ מתנגן עם CoreAVC, שהוא קודק יעיל יותר. במדריך לסדר התקנה נכון של ווינדוס יש הסבר איך מתקינים ומגדירים אותו שייכנס לפעולה.
נסה לבדוק איך הקובץ מתנגן עם CoreAVC, שהוא קודק יעיל יותר. במדריך לסדר התקנה נכון של ווינדוס יש הסבר איך מתקינים ומגדירים אותו שייכנס לפעולה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בכיף, שמח שעובד לך. 
אני לא מצליח להפעיל קבצי AVI של X264 לא במדיה סנטר ולא במדיה פלייר, עובד על ויסטה 64 ורק מהסיבה המוזרה הבאה: יש לי אקסטנדר של LINKSYS DMA2100 עובד מצויין רק עם 64 ב 32 הוא מפיל את המחשב וגורם לריסטראט ולא חשוב איפה, גם בצפייה בשידור חי, או במוזיקה או בצפייה בוידאו לא משנה איפה המחשב נתקע ונופל.
דרך אגב, ניסיתי את WINDOWS 7 64BIT שוב, שימו לב, 64 וכל הקבצים עבדו במדיה סנטר ללא שום התקנת דריבר או קודק כל שהו, התקנתי אותו זיהה אקסטנדר והכל עבד פיצוץ.... נו כבר שיצא בעברית ובגירסה מלאה ולא BETA.... מת להשיג אותו כבר.
זהו לבינתיים יש איזה שהו פיתרון לנושא
? התקנתי את הקוקדים שהיו פה באחד מהמדריכים, כפי שמומלץ, מאחר שלא הלך ניסיתי אחרים, שום דבר לא עוזר 
עזרה בבקשה, דחוןףףףףףףף
דרך אגב, ניסיתי את WINDOWS 7 64BIT שוב, שימו לב, 64 וכל הקבצים עבדו במדיה סנטר ללא שום התקנת דריבר או קודק כל שהו, התקנתי אותו זיהה אקסטנדר והכל עבד פיצוץ.... נו כבר שיצא בעברית ובגירסה מלאה ולא BETA.... מת להשיג אותו כבר.
זהו לבינתיים יש איזה שהו פיתרון לנושא
עזרה בבקשה, דחוןףףףףףףף
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מה כל כך דחוף?
ניסית לפעול על פי המדריך לסדר התקנה נכון עבור 64 ביט - התקנת Vista Codecs Package 32 bit ואז את ה-x64 Components? עדיין לא מנגן לך AVI ב-H.264?
ניסית לפעול על פי המדריך לסדר התקנה נכון עבור 64 ביט - התקנת Vista Codecs Package 32 bit ואז את ה-x64 Components? עדיין לא מנגן לך AVI ב-H.264?