לא שכחתי הארד דיסק או מארז. מקלדת ועכבר - לא צריך. עדיין - מ-2000 שקלים ישאר לך עודף.toxin כתב:מה עם הארד דיסק? מארז? עכבר אלחוטי ומקלדת? שכחת אותם?...
(אגב, גם הסטרימר לא מגיע עם הראד דיסק...).
לא שכחתי הארד דיסק או מארז. מקלדת ועכבר - לא צריך. עדיין - מ-2000 שקלים ישאר לך עודף.toxin כתב:מה עם הארד דיסק? מארז? עכבר אלחוטי ומקלדת? שכחת אותם?...

boot - ממצב של מכשיר כבוי (לצורך העניין, מחוץ לחשמל) ועד המצב בו יש GUI ושליטה מלאה. (קרי אפליקציה עלתה).toxin כתב:BOOT זה הזמן העובר ב"הדלקה קרה" של המחשב עד לעלייה של המערכת ההפעלה. גם במחשב מהיר מאוד קשה לי להאמין זה פחות מ25 שניות.
SHED אם התכוונת לזמן שהסטרימר עושה בוט ממצב כבוי לגמרי אז לא הבנתי אותך נכון. התכוונתי ממצב STANDBY....
אכן עלית על נקודות המפתח בהחלטה סטרימר vs מחשב:נעשה פשוט שד -
נראה כמה זמן ייקח לי לייצב ולהגדיר את המחשב שאני רוצה להרים לעבודה - ואז נהיה יותר חכמים.
השאלה העיקרית היא מה המטרה...
מי שרוצה להזרים סרטים ומוזיקה - לא צריך יותר מסטרימר...

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר,Giliboy כתב:חבר'ה..
תרדו מעניין ה- BOOT הזה,
הוא משתנה מאוד שולי בהתלבטות בין שתי האופציות..
תשמרו אוויר, יש פרמטרים הרבה יותר אקוטיים להתנצח לגביהם.....

הנה, Shed מסר את הנתון..ziv_r כתב:Giliboy, כמובן, אך מכיוון שהצהירו על זמן נמוך כזה - הייתי מעוניין מאוד לדעת מהו עבור ה HTPC המדובר. בנתיים אף אחד לא מוסר משום מה את הנתון....

ויש עוד פקטורים..toxin כתב:חסרון משמעותי אתה לא חושב? בימים של מיתון מחיר הוא פקטור גדול...
אז כאן אתה טועה ובגדול. כי דווקא סטרימר הוא מוצר ל-power user, כזה שיודע להוריד, להוסיף כתוביות, להתקין תוכנות עזר על מחשב מהצד כדי לסדר GUI יפה וכו' וכו'.Lior_M כתב:ויש עוד פקטורים..toxin כתב:חסרון משמעותי אתה לא חושב? בימים של מיתון מחיר הוא פקטור גדול...
זמן עבודה, וידע .. שכידוע אין לכולם ( התקנה, קנפוג, התעסקות עם קודקים וכיו"ב ).
בוא נגיד שהפתרון להדיוטות ולכאלה שאין להם זמן מיותר ( כמוני למשל ) זה סטרימר.
השאר יכולים להמשיך לבצע סימולציות של ביקוע האטום על ה HTPC שלהם במקביל כמובן
לצפיה בסרט 1080P עם פס קול של 13.1 ערוצים ובביטרייט ממוצע של 9874535436546Kb/s...

ממש לא נכון. משתמשי VMC מחזיקים מקלדת בקרבת מקום. אצלי בסלון אין מקלדת (אין שום מקלדת או עכבר מחוברים ל-HTPC שלי), אני יודע שגם אצל כמה ממשתמשי sage tv כאן בפורום המצב זהה.ziv_r כתב:בתאוריה זה באמת כך, במציאות - בעלי HTPC תמיד מחזיקים מקלדת בקרבת מקום....