DVICO משחררת לקבוצות קטנות גירסאת תוכנה ל-6500 עם BD
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
או
קמתי הבוקר עם השאלה על האקסטרות - מגניב
אני מבין שלא ניתן להדביק כתוביות כמו שעשינו עד היום על ידי בחירת הקובץ?
קמתי הבוקר עם השאלה על האקסטרות - מגניב
אני מבין שלא ניתן להדביק כתוביות כמו שעשינו עד היום על ידי בחירת הקובץ?
העם דורש..... כל מיני דברים
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
צריך לנסות. גם אם זה לא עובד, לא לשכוח כי זהו רק מימוש ראשון של היכולות, סביר להניח כי תכונות נוספות (כמו שילוב תרגום חיצוני) ישולבו בהמשך.
בכל אופן, זה מעט בעייתי כי תחשבו על מקרה בו הסרט מורכב ממספר קבצי m2ts, יש צורך כי המזרימדיה ידע לדלג כל פעם לקטע הכתוביות הנכון.
בכל אופן, זה מעט בעייתי כי תחשבו על מקרה בו הסרט מורכב ממספר קבצי m2ts, יש צורך כי המזרימדיה ידע לדלג כל פעם לקטע הכתוביות הנכון.
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78954
- שם מלא: עפר לאור
תרגום כרגע לא ניתן להצמדה מבחוץ אם מנגנים את זה בצורה זו - אם לוחצים על TITLE (שזה מה שמאפשר את התרגומים) אז זה מעביר אותנו לתפריט הראשי של המכשיר.
אני מקווה שהם באמת יאפשרו אופציה כזו, אבל צריך לזכור שעם DVD הם לא מאפשרים, כך שזה בהחלט נקודה חשובה.
אני בהחלט אעלה את הנושא הזה בפורום הבטא שלהם.
בנוסף, יש גמגומים בסרטים כבדים כשהתרגום פעיל (גם תרגום מובנה).
התפריטים שזיו הציג הם התפריטים המובנים של המכשיר, אך יש סרטים כמו SIN CITY שבהם הוא מציג תפריטים עם אנימציה וגרפיקה שקופה על גבי הסרט עצמו (זה נראה אחרת לחלוטין מהתפריטים שבסרט שזיו צילם).
זיו - איך הגעת כל כך מהר ל-97 PLAYS? אצלי זה עדיין על 99 (למרות שניגנתי המון סרטים...)
אני מקווה שהם באמת יאפשרו אופציה כזו, אבל צריך לזכור שעם DVD הם לא מאפשרים, כך שזה בהחלט נקודה חשובה.
אני בהחלט אעלה את הנושא הזה בפורום הבטא שלהם.
בנוסף, יש גמגומים בסרטים כבדים כשהתרגום פעיל (גם תרגום מובנה).
התפריטים שזיו הציג הם התפריטים המובנים של המכשיר, אך יש סרטים כמו SIN CITY שבהם הוא מציג תפריטים עם אנימציה וגרפיקה שקופה על גבי הסרט עצמו (זה נראה אחרת לחלוטין מהתפריטים שבסרט שזיו צילם).
זיו - איך הגעת כל כך מהר ל-97 PLAYS? אצלי זה עדיין על 99 (למרות שניגנתי המון סרטים...)
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

-
oferlaor
-
- מנהל

גם לי היה BOOT אחרי בלוריי מסויים.
אחרי ה-BOOT ניסיתי שוב והכל עבד פיקס. לא ברור הקטע הזה.
אחרי ה-BOOT ניסיתי שוב והכל עבד פיקס. לא ברור הקטע הזה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

זהו מימוש ראשוני, לכן צריך לראות בסלחנות רבה התנהגות זו. בכל אופן, אין ספק כי זוהי קפיצת מדרגה ביכולות של ה 6500 מכפי שהורגלנו עד כה.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 01/01/2009 11:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

עכשיו אני מתחיל להוריד אתמה הורדתי בעבר ומחקתי פרט לקובץ עם הסרט.
ולא הכל זמין
חיים קשים
או כמו שעפר ציין בשירשור אחר
צרות של עשירים
אם הייתי חושב קצת קדימה, הייתי משאיר את הספריות האחרות בצד או צורב אותן.
ולא הכל זמין
חיים קשים
או כמו שעפר ציין בשירשור אחר
צרות של עשירים
אם הייתי חושב קצת קדימה, הייתי משאיר את הספריות האחרות בצד או צורב אותן.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

אתה תראה סרט בשנית רק בגלל שעכשיו ניתן לבחור לו תרגום או פסקול אחר דרך תפריט?
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

זיו,
לא,
אבל סרטים שאני שומר
אעדיף שיהיו עם התפריטים
לא,
אבל סרטים שאני שומר
אעדיף שיהיו עם התפריטים
-
oferlaor
-
- מנהל

זיו,
לי יש בעיה דומה. סרטים שעדיין לא ראיתי אבל כבר מחכים ברשימה ועכשיו אצפה בהם עם התפריטים...
לי יש בעיה דומה. סרטים שעדיין לא ראיתי אבל כבר מחכים ברשימה ועכשיו אצפה בהם עם התפריטים...
- zaviv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
עופר,
לא ברור לי משהו, בלו ריי שהורדת ויש לו תרגומים שונים חוץ מעברית כי עדין לא נתקלתי בכזה כותר ברשת ניתן להחליף תרגומים/לבחור בדומה לניגון של BD מקורי ?
והאם יש לך סרט עם תרגום עברי שעובד כהלכה?
לא ברור לי משהו, בלו ריי שהורדת ויש לו תרגומים שונים חוץ מעברית כי עדין לא נתקלתי בכזה כותר ברשת ניתן להחליף תרגומים/לבחור בדומה לניגון של BD מקורי ?
והאם יש לך סרט עם תרגום עברי שעובד כהלכה?
- zaviv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
היי,
באמת יש סרטים שטרם הספקתי לראות ושמרתי די הרבה בלו ריי כבר עוד מעט אני אוכל לפתוח ספרייה
ישנה רק בעייה אחת לכולם כבר הצמדתי תרגום בעברית ונכון לעכשיו התרגום לא רלבנטי כיוון שהוא לא מובנה קצת בעייתי
טוב כנראה שנבקר באחת מספריות הבלו ריי הקרובות..... המבין יבין
באמת יש סרטים שטרם הספקתי לראות ושמרתי די הרבה בלו ריי כבר עוד מעט אני אוכל לפתוח ספרייה
טוב כנראה שנבקר באחת מספריות הבלו ריי הקרובות..... המבין יבין
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
עופר נתקלתי בבעיה
בניגון בלו ריי מלא כשאני לוחץ על info ומשאיר את הזמן שנשאר עד סוף הסרט
מופיע לי כתם כחול ממש קטן על המסך בצד שמאל למטה.
נתקלת בזה?
נתקלת בזה?
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
חייםחיים כתב:עופר נתקלתי בבעיה
נתקלת בזה?...
תערוך..
עופר לא אמור להפיץ את הגרסה..
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

אין לי עדיין סרט עם תפריטים
החדשות הטובות שהגירסא עובדת מצוין עם יתר הדברים
כולל M2TS שנתקעו לי בעבר
החדשות הטובות שהגירסא עובדת מצוין עם יתר הדברים
כולל M2TS שנתקעו לי בעבר
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

יכולת הצגת התפריטים שהציגה DViCO נקראת BD folders support ומסתבר כי הם לא הראשונים בעלי יכולת זו. חברת LimHD כבר הציגה יכולות כאלו וגם חברת Middleware נוספת בשם Hameidi, תמיכה ב BD ISO גם כבר קיימת אצל חברות אלו.
כמו שהזכרתי קודם, חברת Syabas תציג גם היא יכולת BD folders support עם דור ה SMP8635 הנוכחי. לגבי תמיכה מלאה בתפריטי Blu-ray, כמצופה הדבר דורש הרבה זכרון. כרגע רוב מכשירי ה NMT בעלי 256MB RAM ואילו על מנת לספק תמיכה נאותה, יש צורך בלפחות 384MB RAM, לפיכך במידה ותוצג תמיכה מלאה, ייתכן והיא תעבוד כשורה רק על חלק מכותרי ה Blu-ray ולא על כולם.
כמו שהזכרתי קודם, חברת Syabas תציג גם היא יכולת BD folders support עם דור ה SMP8635 הנוכחי. לגבי תמיכה מלאה בתפריטי Blu-ray, כמצופה הדבר דורש הרבה זכרון. כרגע רוב מכשירי ה NMT בעלי 256MB RAM ואילו על מנת לספק תמיכה נאותה, יש צורך בלפחות 384MB RAM, לפיכך במידה ותוצג תמיכה מלאה, ייתכן והיא תעבוד כשורה רק על חלק מכותרי ה Blu-ray ולא על כולם.
-
oferlaor
-
- מנהל

לדעתי זו הסיבה האמיתית שהחברות לא ממש ששו להציג את היכולת הזו כי בעצם משמעות הדבר היא שהם צריכים בעצם לתכנן חומרה חדשה עם היכולות הללו.
ואם כבר, אז ככל הנראה עדיף להם גם לעבור לצ'יפים עם עיבוד תמונה טוב יותר (VXP) שסיגמא רכשו מ-GENUM.
לכן, לדעתי ב-CES או מעט אחרי זה נתחיל לשמוע על מוצרים חדשים מבוסס 8655 ועם מספיק זיכרון בשביל לפתור את רוב הבעיות שראינו עד כה.
אלה גם ככל הנראה הסיבות שאנחנו רואים בעיות עם ניגון קבצי בלוריי בגירסאות שונות. ה-H264 יש REFERENCE לפריימים קדימה, אחורה ופיענוח שלהם מסתבך והולך ככל שהפרופיל גבוה יותר וקצב הנתונים מתגבר. ככל הנראה המגבלות של הזיכרון של המכשירים כבר דורש הרבה מאוד TWEAKS מצד החברות.
ואם כבר, אז ככל הנראה עדיף להם גם לעבור לצ'יפים עם עיבוד תמונה טוב יותר (VXP) שסיגמא רכשו מ-GENUM.
לכן, לדעתי ב-CES או מעט אחרי זה נתחיל לשמוע על מוצרים חדשים מבוסס 8655 ועם מספיק זיכרון בשביל לפתור את רוב הבעיות שראינו עד כה.
אלה גם ככל הנראה הסיבות שאנחנו רואים בעיות עם ניגון קבצי בלוריי בגירסאות שונות. ה-H264 יש REFERENCE לפריימים קדימה, אחורה ופיענוח שלהם מסתבך והולך ככל שהפרופיל גבוה יותר וקצב הנתונים מתגבר. ככל הנראה המגבלות של הזיכרון של המכשירים כבר דורש הרבה מאוד TWEAKS מצד החברות.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
תזכיר לי, מי בדיוק אמר שה- 512MB שיש ל-HDX1000 לעומת ה- 256MB שיש ל-PH לא חשובים?ziv_r כתב: כמו שהזכרתי קודם, חברת Syabas תציג גם היא יכולת BD folders support עם דור ה SMP8635 הנוכחי. לגבי תמיכה מלאה בתפריטי Blu-ray, כמצופה הדבר דורש הרבה זכרון. כרגע רוב מכשירי ה NMT בעלי 256MB RAM ואילו על מנת לספק תמיכה נאותה, יש צורך בלפחות 384MB RAM, לפיכך במידה ותוצג תמיכה מלאה, ייתכן והיא תעבוד כשורה רק על חלק מכותרי ה Blu-ray ולא על כולם....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 897#665897
בכלל, ככל שאני קורא יותר בפורומים של NMT ורואה איזה דברים אנשים עושים עם סקריפטים ומרחיבים את יכולות החומרה, ברור לי שכל מגהבייט נוסף של זכרון הוא ברבה.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
העצה של עפר לשנות את האודיו לאנלוגי, לבטל את ה HD audio passthrough, לאתחל, לשנות שוב ולאתחל מחדש עבדה!
פעם אחת
בפעם הבאה שהדלקתי את 6500 הייתי שוב חייב "להתניע" את האודיו על ידי השמעת קובץ מוזיקה תחילה. יש מעט מאוד צדק בעולם הזה.
פעם אחת
בפעם הבאה שהדלקתי את 6500 הייתי שוב חייב "להתניע" את האודיו על ידי השמעת קובץ מוזיקה תחילה. יש מעט מאוד צדק בעולם הזה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
התקנתי את הגרסה. התפריטים עובדים יפה בסרט Death Race כך גם הסאונד. ביצעתי את ההוראות של עפר ובעיית הסאונד, נכון לעכשיו נפתרה.
בסרט קונג פו פנדה (שניגון ה M2TS שלו עובד מצויין) גורם מיידית ל REBOOT של המכשיר...
בסרט קונג פו פנדה (שניגון ה M2TS שלו עובד מצויין) גורם מיידית ל REBOOT של המכשיר...