ONKYO 606 או HARMAN KARDON 255
- superman274
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 528
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
ממה שאני ראיתי באתר,הרבה אנשים התלוננו על ההארמן שיש לו הרבה באגים והוא משתגע,האם זה תוקן כבר?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תוקן וסודר בעזרת עדכון ה- FIRMWARE האחרון ,ששוחרר ע"י חברת הרמן.superman274 כתב:ממה שאני ראיתי באתר,הרבה אנשים התלוננו על ההארמן שיש לו הרבה באגים והוא משתגע,האם זה תוקן כבר?...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

את הרמקולים אתה חייב לשמוע בעצמך. אף אחד פה לא יוכל להמליץ לך כי אף אחד לא מכיר את הטעם שלך . רק אתה תוכל להחליט האם הם נשמעים לך טוב או לא.yaki_s כתב:תודה לכולם,
אך מה לגבי הרמקולים?
האם 2 רצפתיים של CERWIN VEGA VE8 / VE12
+ סנטר V5C / VE5C יספיקו?...
מומלץ לשמוע את הרמקולים אצלך בבית עם הרסיבר שאתה רוצה לרכוש.
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
אני בעד.istarmini כתב:את הרמקולים אתה חייב לשמוע בעצמך. אף אחד פה לא יוכל להמליץ לך כי אף אחד לא מכיר את הטעם שלך . רק אתה תוכל להחליט האם הם נשמעים לך טוב או לא.yaki_s כתב:תודה לכולם,
אך מה לגבי הרמקולים?
מומלץ לשמוע את הרמקולים אצלך בבית עם הרסיבר שאתה רוצה לרכוש....
אבל... אתה מכיר חנות שתסכים "להלוות" לו את הרסיבר הביתה בכדי שיוכל לשמוע את זה יחד עם הרמקולים שלו?
לי פעם נתנו לקחת SUB. אבל לא הייתי משווה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בודאי שאני מכיר חנויות שיתנו לו . יכול להיות מצב שהוא יצטרך לקחת את הרמקולים מחנות אחת ואת הרסיבר מחנות שניה אבל זה בהחלט אפשרי.jaksirak כתב:אני בעד.istarmini כתב:את הרמקולים אתה חייב לשמוע בעצמך. אף אחד פה לא יוכל להמליץ לך כי אף אחד לא מכיר את הטעם שלך . רק אתה תוכל להחליט האם הם נשמעים לך טוב או לא.yaki_s כתב:תודה לכולם,
אך מה לגבי הרמקולים?
מומלץ לשמוע את הרמקולים אצלך בבית עם הרסיבר שאתה רוצה לרכוש....
אבל... אתה מכיר חנות שתסכים "להלוות" לו את הרסיבר הביתה בכדי שיוכל לשמוע את זה יחד עם הרמקולים שלו?
לי פעם נתנו לקחת SUB. אבל לא הייתי משווה....
במיוחד היום הגישה היא פשוטה: אני רציני אבל רוצה לבדוק בבית. אתה מסכים אחלה לא מסכים לא קונה.
דוגמאות:
1.סינימה פארדיסו בנמל ת"א הישן.
2.סטריאו סטאר בפ"ת.
במידה ויש את כל הציוד בחנות אחת יתכן מצב שניתן לשמוע בחנות תוך החלפת הרמקולים והרסיבר בהתאם לצורך. אומנם לא מצב אידיאלי אבל בטח טוב יותר מלקבל המלצות בפורום מבלי לשמוע.
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
בזה אני יותר ממסכים איתך. פשוט עוד לא נתקעתי בחנות שהסכימה.במידה ויש את כל הציוד בחנות אחת יתכן מצב שניתן לשמוע בחנות תוך החלפת הרמקולים והרסיבר בהתאם לצורך. אומנם לא מצב אידיאלי אבל בטח טוב יותר מלקבל המלצות בפורום מבלי לשמוע....
רשמתי לי. (לפעם הבאה)
תודה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

קף, B&W , טאנוי, פארדיים(ניתן לשמוע אותם רק בסטריאו סטאר בפ"ת), מיישן וכו...yaki_s כתב:סבבה צודקים,
יש המלצות איזה רמקולים לבקש לשמוע?...
לכל חברה מספר דגמים, החל מסדרות זולות ועד לסדרות יקרות.
בהצלחה
- superman274
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 528
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אין כמו פוקל
יצא לי לשמוע סט רצפתיים של פיור אקוסטיקס (אני חושב שקצת יותר מתקדם ממה שהציעו לך) ואני חייב לציין שהוא נשמע לי יותר טוב מסט של סרווין ווגה שעלה פי 1.5 ממנו.
אני לא יודע אם כדאי לך לפסול מראש. שווה ללכת ולהאזין.
אני לא יודע אם כדאי לך לפסול מראש. שווה ללכת ולהאזין.
istarmini,
ראיתי את ההשוואה שלך בין הרסיברים ונראה באמת שההארמן קרדון מאוד אטרקטיבי, אבל ההספקים של הרסיברים שלהם יחסית לאחרים מאוד נמוכים (50W ביחס ל- 100W לכל ערוץ). האם זו לא בעיה? האם חווית הקולנוע לא נפגמת כתוצאה מכך?
כמובן בהנחה שאני לא מחבר מגבר נוסף ביחד עם הרסיבר, אלא רוצה להסתפק רק ברסיבר.
ראיתי את ההשוואה שלך בין הרסיברים ונראה באמת שההארמן קרדון מאוד אטרקטיבי, אבל ההספקים של הרסיברים שלהם יחסית לאחרים מאוד נמוכים (50W ביחס ל- 100W לכל ערוץ). האם זו לא בעיה? האם חווית הקולנוע לא נפגמת כתוצאה מכך?
כמובן בהנחה שאני לא מחבר מגבר נוסף ביחד עם הרסיבר, אלא רוצה להסתפק רק ברסיבר.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ממש לא מאחר וההרמן מספק זרם גבוה משמעותית מהאונקיו ודומיו +- 40A ,מה שמאפשר לו להתמודד גם עם רמקולים שנחשבים קשים לדחיפה, הווה אומר נצילות נמוכה וירידה לעכבה נמוכה אבל אומר גם שהרסיבר מתחמם יותר ולכן יש למקמו במקום מאוורר ולא להכניסו לתוך ארונית סגורה.liornach כתב:istarmini,
כמובן בהנחה שאני לא מחבר מגבר נוסף ביחד עם הרסיבר, אלא רוצה להסתפק רק ברסיבר....
ידוע הוא בעולם האודיו, שהרמן מפרסמים נתונים אמיתיים לעומת המתחרים שמפרסמים נתונים ,שאתה לא תמיד יודע כיצד ובאילו תנאים נמדדו.
רק לצורך השכלה כללית ,בחדר סטנדרתי 8 WATT ( ואולי אפילו פחות) אמיתיים יגרמו לכל בן תמותה לברוח מהחדר כל עוד נפשו בו מה שאומר ש- 40WATT זה מספיק במיוחד שהרסיבר מספק זרם גבוה.
מצטרף לשאלה גם כן ואף מוסיף הצעה, היה בחור לפני חודשיים שטען כי אחיו קנה את ההרמן המדובר ב2630 ש"ח, אני מציע אפילו להנהלת האתר שרשור דביק עבור שלושת הרסיברים 255,1909 ו606 עם מחירים מיוחדים לחברי הפורום. סה"כ מדובר כרגע במוצרים הכי מבוקשים ואין סיבה שהפורום לא ינצל את כח הקניה שלו עבור המשתמשים.roytombom כתב:איפה ניתן לרכוש את הרמן 255 ? במחיר הכי טוב בארץ ....
guyII כתב:מצטרף לשאלה גם כן ואף מוסיף הצעה, היה בחור לפני חודשיים שטען כי אחיו קנה את ההרמן המדובר ב2630 ש"ח, אני מציע אפילו להנהלת האתר שרשור דביק עבור שלושת הרסיברים 255,1909 ו606 עם מחירים מיוחדים לחברי הפורום. סה"כ מדובר כרגע במוצרים הכי מבוקשים ואין סיבה שהפורום לא ינצל את כח הקניה שלו עבור המשתמשים.roytombom כתב:איפה ניתן לרכוש את הרמן 255 ? במחיר הכי טוב בארץ .......
איפה 2630 ש"ח ?