מה מסך LCD הכי טוב למרחק 3 מטר?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #21 

הטכנאיקרמר כתב:אתה אולי . יבואן או סוכן . וזה מעט מקלקל את המחשבה לאיילו שרוצים ליקנות ומיתלבטים .
...
אתה שוב כותב דברים בלי להכיר אותי, וחבל...
ב-4 שנים האחרונות אני עובד בחברת תוכנה, אני לא סוכן ולא יבואן (הלוואי), וכך גם לא אישתי, לא הורי, לא ההורים של אישתי ולא אף אחד מבני משפחתי (הילדות שלי בגן, אם חשדת לרגע :מבולבל: )

השרשור הזה כבר סטה לגמרי ממסלולו, הבחור רצה סה"כ המלצה למסך, אם יש לך מסך להמליץ לו, אתה מוזמן, אם לא אז לא...

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

המלצה שלי היא

שליחה #22 

שימדוד את מרחק הישיבה בבית . ויעמוד באותו מרחק בחנות מול כמה דגמים ויחליט לבד איזה גודל מתאים לו . הוא יראה בכול הדגמים שווה , יחזור לפורום ויכתוב
אני מיתלבט בין X Y Z . מה אתם ממליצים . כי ראה שווה בכול הדגמים מיכול מיני חברת

שיהייה לך שנה טובה ולכול בית ישראל . וחיילינו יחזרו בשלום מהדרום

בי
רק הטכנאי קרמר

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #23 

shshmul כתב:לילה\בוקר טוב [ער בעקבות כוננות באזורינו] :x

החלטתי להשתדרג לפנק את עצמי לכבוד יום הולדתי הקרב ומגיע :D
חסכתי לי 20K ש"ח למטרה זו,מה המסך הLCD הכי איכותי והכי גדול שאני יכול להרשות לעצמי למרחק זה? לא מעוניין בפלזמה. אשמח אם אקבל שמות של דגמים ספיציפיים.
תמהיל:
50% שידורי יס[כרגע צופה בממיר רגיל וכשארכוש מסך אחליפו לממיר HD]
50% HTPC FHD
מרחק צפיה 3 מ'

תודה מראש
מאחל לכל עם ישראל לילות וימים שקטים ובטוחים יותר.
...
היות ו50 אחוז טלוויזיה לא משנה ממיר HD, אתה זקוק למסך עם חבור סקארט
שיתן לך הנאה בעזרת כבל סקארט, שהתמונה דרכו יותר טובה בשדורים הרגילים.
תעיף מבט על לסידי קורו 46 דגם KRL.

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... ubcatid=81

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #24 

אני רוצה שיהיה לך ברור שמרחק קטן , טלויזיה גדולה ותכני SD לא הולכים ביחד .
לא משנה מה שלא תעשה , על טלויזיה גדולה בגודל 46 אינץ , לא תראה טוב תכני SD ממרחק של 3 מטר .
אני המלצתי לך ללכת על הגודל הזה (46) בגלל ה-25% שהם תכני HD .

אני קניתי 46 אינץ רק בגלל שיש לי כ-50% תכני HD ובזה הקרבתי את איכות הצפיה של 50% הנוספים - SD .

לראות SD על 46 אינץ ממרחק של 3 מטר זה כמו שמרכיב משקפיים מספר מינוס 3 , יצפה בתכנים רגילים ממרחק של 3 מטר , אבלל ללא משקפיים .

shshmul פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 730
שם מלא: שמוליק
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #25 

שלום רב
עקב מגבלותיי[לא אכנס לזה] איני יכול "לשוטט" בחנויות ולהשוות דגמים במו עיניי[לצערי]
אני ארכוש את המסך לפי דעתכם,ולאור "המקצועיות והנסיון" של חברי הפורום כאן
לגבי המרחק שDJEURO אמר ,אני נמצא "בקטגורייה של הלוקים בראייה" [לצערי]כך שהגודל אכן משפיע על השיקולים שלי!!!
הבנתי נכון שחברת פיוניר מייצרת מסכי LCD ? וכיצד הם? אני יודע שפיוניר הם מאד איכותיים בפלזמות ,וכיצד הם במסכי LCD?
איני מבין בכל המונחים הטכניים שיש לכל מסך,כך שאני מסתמך מאד על המלצותיכם.
לגופו של עניין, יש לי 3 דגמים שאני מתלבט ביניהם והם:
סמסונג LA46A950
סוני KDL-46X4500\AEP
פיוניר KRL-46V [שאין לי מושג לגביה]
הבנתי שהמחירים שלהם פחות או יותר דומים
אך מה הכי טובה מביניהם?
תודה מראש
והרבה ימים שקטים ובטוחים לעם ישראל

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78828
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #26 

אם אתה בלוקים בראיה, אז ב-50" יתכן שאפילו HD READY יספק אותך.

אם אתה רוצה ללכת על FULL HD, אז הסמסונג והסוני מרשימים ביותר.

עדיין לא מכיר לעומק את הפיוניר, כך שאין לי ממש מה להגיד עליה (לא לטוב ולא לרע).

הייתי מוסיף עוד שני מסכים נוספים לרשימה שלך - 50PV80 (או 800 אפילו) ו-5080 (שיש לאחרונה במבצעים מתוך סטוקים ישנים יותר).

nadav243
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 174
קיבל תודות: 0

שליחה #27 

ההתבלבטות שלך צריכה ליהיות בין הסוני לסמסונג(LED),שני מסכים מדהימים לפי
מה שאומרים פה...

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

לדעתי שני הדגמים יקחו אותך הרחק , הרחק מהתקציב שלך . עד כמה שאני יודע שני המסכים לא ניתנים להשגה בארץ בינתיים , אז לא מבין איך מציעים אותם כאן .
ואם כבר 20000 שח תקציב , אני היתי מפנק את עצמי ב-55 אינץ או מעלה ודואג לסטרימר טוב ותכני HD מכל הכיוונים .
nadav243 כתב:ההתבלבטות שלך צריכה ליהיות בין הסוני לסמסונג(LED),שני מסכים מדהימים לפי
מה שאומרים פה...
...

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #29 

djeuro,
1- שני הדגמים ניתנים להשגה בארץ.
2- הדגמים הללו הוצעו רק אחרי ש-shshmul שאל לגבי דגמים בלי הגבלת מחיר...
shshmul כתב:ואם המחיר הוא לא מהווה בעיה?
מה המסך הטוב ביותר שאני יכול לרכוש לצרכיי ולמרחק?
אשמח לקבל שמות של דגמים.
הבנתי שהסמסונג טובה,היש טובה ממנה שתענה על צרכיי?
תודה מראש
...
המחיר של המסכים הללו מתקרב יותר לאיזור ה-30K.

shshmul פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #30 

או קי ,אז כך

המחיר לא מהווה בעייה מסיבה פשוטה: חבר טוב שלי שהוא יבואן שמייבא על בסיס קבוע מסין מפאת עסקיו בארץ מזמין[ קונטיינר]מכולה מחו"ל והוא מוכן להזמין לי מסך במחיר עלות-כלומר כמה שעולה שם אני משלם,את השאר הוא משלם[כמו שציינתי מתנת יומולדת] כך שהמחיר הוא בהרבה מ 30K ש"ח
ודבר חשוב שרציתי לדעת: אם הוא מייבא לי מסין מה הדגם הספיציפי המלא שאני צריך לומר לו שיתאים לשידורים בארץ?? ,כי הבנתי שאנו "עובדים" כמו אירופה.[תקנו אותי אם טעיתי]
לגבי המסך איני מעוניין בפלזמה
והשאלה האחרונה :סוני או סמסונג?
תודה מראש

djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

לדעתי אתה לוקח 30000 שח וזורק אותם לפח וסליחה על הבוטות .

את אשר אתה רוצה לעשות , בסכום שאתה רוצה לעשות , עושים כשיש נסיון קודם בארץ .
יש כאן שלוש בעיות :
1.טלויזיה מסין ... לא יודע אם מישהו בין המומחים כאן יוכל לענות לך אם ניתן להמיר את השיטה הסינית שהיא בודאות שונה מהארץ לשיטה שלנו , בדומה למה שעשה משתמש אחר בפורום עם טלויזיה LA52A650 נדמה לי .
2.תפריטים בסינית ? בניגוד לארה"ב שמשם תוכל לרכוש טלויזיה עם תפריטים באנגלית , מסין תקנה טלויזיה עם תפריטים בסינית ... אם ניתן להפוך ואם כן איך את התפריטים לאנגלית , אתה תצטרך לגלות לבד ( כבוד של חלוצים ) .
3.טכנולוגיה מתקדמת בצעדי ענק ולשלם היום 30000 שח עבור מוצר בעל שימוש מוגבל מאוד שיהיה מוצר היסטורי בעוד שנה , בעיניי בעייתי . תשאל את עצמך מה אתה יכול לקנות היום ב-15K בתחום הזה ותבדוק אם בעד ה-15K הנוספים אתה מקבל הפרש באיכות שמצדיק את הכסף . לדעתי התשובה - לא מוחלט .

ZiXeD
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #32 

djeuro כתב:לדעתי אתה לוקח 30000 שח וזורק אותם לפח וסליחה על הבוטות .

יש כאן שלוש בעיות :
1.טלויזיה מסין ... לא יודע אם מישהו בין המומחים כאן יוכל לענות לך אם ניתן להמיר את השיטה הסינית שהיא בודאות שונה מהארץ לשיטה שלנו , בדומה למה שעשה משתמש אחר בפורום עם טלויזיה LA52A650 נדמה לי .
2.תפריטים בסינית ? בניגוד לארה"ב שמשם תוכל לרכוש טלויזיה עם תפריטים באנגלית , מסין תקנה טלויזיה עם תפריטים בסינית ... אם ניתן להפוך ואם כן איך את התפריטים לאנגלית , אתה תצטרך לגלות לבד ( כבוד של חלוצים ) .
3.טכנולוגיה מתקדמת בצעדי ענק ולשלם היום 30000 שח עבור מוצר בעל שימוש מוגבל מאוד שיהיה מוצר היסטורי בעוד שנה , בעיניי בעייתי . תשאל את עצמך מה אתה יכול לקנות היום ב-15K בתחום הזה ותבדוק אם בעד ה-15K הנוספים אתה מקבל הפרש באיכות שמצדיק את הכסף . לדעתי התשובה - לא מוחלט .
...
אם מדובר בחבר שלו שעשה את העניין כבר בעבר אני מעריך שיש לו נסיון..
סך הכל צריך לבדוק שהטלוויזיה מולטי סיסטם (אני בטוח שיש כאלה דגמים בסין.. בטח ביקרים יותר) ושיש תפריטים באנגלית..

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #33 

shshmul,
אני חייב ללכת איתך צעד אחד אחורה.
אמנם המסכים שהועלו כאן נחשבים היום למסכי ה-LCD הטובים מסוגם (יש עוד אחד של פיליפס, אבל נראה לי שאתה כבר מסובך ואני רוצה לנסות לעשות לך קצת סדר), אבל...

כל המסכים הללו, בלי יוצא מן הכלל, לא ייתנו לך תמונה טובה ב-SD ממרחק 3 מטרים בגודל שציינו (46"), ואצלך השידורים הללו מהווים 50% מכלל הרגלי הצפיה שלך.
המסכים הללו נועדו מראש לשידורי HD ולמרות שיש להם מעבדי תמונה חזקים וטובים, הם עדיין לא יכולים לעשות יש מאין.
אם היית צופה ב-80% ומעלה ב-HD, הייתי ממליץ לך בשמחה לרכוש אחד מהם (כמובן בהנחה שהמחיר לא מהווה בעיה).

מלבד זה שנתוניו של המסך טובים, קיים הפרמטר החשוב ביותר, וזהו הנתון הסובייקטיבי, התאמתו לצופה, ולדעתי (אני מסכים לגמרי עם oferlaor ו-djeuro) לפי כל הנתונים שמסרת, המסכים הללו כנראה לא יתאימו לך.
אתה מראש פסלת את האפשרות למסך פלזמה (לא מבין את הסיבה) ובגלל זה לא המלצתי לך על מסך כזה, אבל אני חושב שכדאי לך ברצינות לשקול את הפיוניר 5080, את הפנסוניק pv80/800 (גם פה אני מסכים עם עופר) ואולי גם את הסמסונג A450.
כולם מסכי פלזמה HDR ולא FHD, התאמתם לתמהיל השידורים שלך היא יותר טובה מהמסכים האחרים (המצויינים, אבל לא בשבילך).
ואם זה משנה לך משהו, אז גם תישאר עם לא מעט כסף מה-20K שחסכת ואיתם תוכל לרכוש סטרימר טוב (אולי אתה לא צריך כי יש לך HTPC), או אולי לקחת ממיר HD בפיקדון (אם עדיין ניתן לעשות זאת)וכו'...
בהצלחה בכל מה שתבחר.

shshmul פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #34 

יש לו נסיון רב ביבוא מסין
יש כאן שלוש בעיות :
1.טלויזיה מסין ... לא יודע אם מישהו בין המומחים כאן יוכל לענות לך אם ניתן להמיר את השיטה הסינית שהיא בודאות שונה מהארץ לשיטה שלנו , בדומה למה שעשה משתמש אחר בפורום עם טלויזיה LA52A650 נדמה לי . אתה רוצה לומר שבכל הונג קונג אין מסך שיתאים לשידורים שלנו\אירופה?2.תפריטים בסינית ? בניגוד לארה"ב שמשם תוכל לרכוש טלויזיה עם תפריטים באנגלית , מסין תקנה טלויזיה עם תפריטים בסינית ... אם ניתן להפוך ואם כן איך את התפריטים לאנגלית , אתה תצטרך לגלות לבד ( כבוד של חלוצים ) .כנ"ל
3.טכנולוגיה מתקדמת בצעדי ענק ולשלם היום 30000 שח עבור מוצר בעל שימוש מוגבל מאוד שיהיה מוצר היסטורי בעוד שנה , בעיניי בעייתי . מדוע? הרי כל מוצר אלקטרוני חדש מאבד את ערכו לאחר תקופת מה... תשאל את עצמך מה אתה יכול לקנות היום ב-15K בתחום הזה ותבדוק אם בעד ה-15K הנוספים אתה מקבל הפרש באיכות שמצדיק את הכסף . לדעתי התשובה - לא מוחלט .
...
הרי רשמתי לפני כן שייצא לי הרבה מתחת ל30K .לקחתי את המלצתך לגבי הסוני וזה מה שאזמין ממנו.
THEAMAM
איני חפץ בפלזמה מפני שאני יושב על המחשב המון[גם משחק המון] ורב הסרטים שאני צופה\אצפה בהם הם HD דרך המחשב ,[נמאס לי לצפות במסך 24" קטן מידי לסרטים]והמסך של המחשב הוא דווקא איכותי לדעתי-DELL 2407WFP HC ורואים בו נהדר,אז בטח במסך גדול יותר החוויה תהיה מרשימה יותר,לא כך?![תקנו אותי אם אני טועה]

לגבי הממיר ברור שאחליפו לתומך HD,למה שלא ארכוש מוצר איכותי במחיר נמוך בהרבה מאשר בארץ?!
במקרה הגרוע אתחיל להרגיל את עצמי לצפייה בתכנים של HD [הרי זה העתיד]

תודה מראש

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #35 

shshmul כתב:

יש לו נסיון רב ביבוא מסין
יש כאן שלוש בעיות :
1.טלויזיה מסין ... לא יודע אם מישהו בין המומחים כאן יוכל לענות לך אם ניתן להמיר את השיטה הסינית שהיא בודאות שונה מהארץ לשיטה שלנו , בדומה למה שעשה משתמש אחר בפורום עם טלויזיה LA52A650 נדמה לי . אתה רוצה לומר שבכל הונג קונג אין מסך שיתאים לשידורים שלנו\אירופה?2.תפריטים בסינית ? בניגוד לארה"ב שמשם תוכל לרכוש טלויזיה עם תפריטים באנגלית , מסין תקנה טלויזיה עם תפריטים בסינית ... אם ניתן להפוך ואם כן איך את התפריטים לאנגלית , אתה תצטרך לגלות לבד ( כבוד של חלוצים ) .כנ"ל
3.טכנולוגיה מתקדמת בצעדי ענק ולשלם היום 30000 שח עבור מוצר בעל שימוש מוגבל מאוד שיהיה מוצר היסטורי בעוד שנה , בעיניי בעייתי . מדוע? הרי כל מוצר אלקטרוני חדש מאבד את ערכו לאחר תקופת מה... תשאל את עצמך מה אתה יכול לקנות היום ב-15K בתחום הזה ותבדוק אם בעד ה-15K הנוספים אתה מקבל הפרש באיכות שמצדיק את הכסף . לדעתי התשובה - לא מוחלט .
...
הרי רשמתי לפני כן שייצא לי הרבה מתחת ל30K .לקחתי את המלצתך לגבי הסוני וזה מה שאזמין ממנו.
THEAMAM
איני חפץ בפלזמה מפני שאני יושב על המחשב המון[גם משחק המון] ורב הסרטים שאני צופה\אצפה בהם הם HD דרך המחשב ,[נמאס לי לצפות במסך 24" קטן מידי לסרטים]והמסך של המחשב הוא דווקא איכותי לדעתי-DELL 2407WFP HC ורואים בו נהדר,אז בטח במסך גדול יותר החוויה תהיה מרשימה יותר,לא כך?![תקנו אותי אם אני טועה]

לגבי הממיר ברור שאחליפו לתומך HD,למה שלא ארכוש מוצר איכותי במחיר נמוך בהרבה מאשר בארץ?!
במקרה הגרוע אתחיל להרגיל את עצמי לצפייה בתכנים של HD [הרי זה העתיד]

תודה מראש
...
אין שום בעיה, רק רציתי שתחשוב על כל המכלול לפני שאתה מחליט, בכל זאת מדובר בלא מעט כסף, גם אם תביא את המסך ב"קומבינה" מסין.
שים לב שהוא צריך לתמוך ב-PAL (שיטת השידור בארץ) ולקבל מתח של 220V.
אולי כדאי לך לשקול הוספה של מעבד חיצוני דוגמת DVDO EDGE - http://www.hometheater.co.il/p-1.article01387 ולקבל איכות תמונה טובה יותר בשידורי SD, אבל זה כבר נושא שאני לא כ"כ מכיר...

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #36 

theAman כתב:
yanivol כתב:אני מאד התרשמתי ממסך ה LCD LED 46 של סמסונג מסדרה 9 שהושק בחגיגות 4 לאתר.
...
לא העמדתי אותם אחד ליד השני, אבל ראיתי את שניהם.
התרשמתי יותר מהמסך של סוני (אני לא אומר שהמסך של סמסונג לא היה מרשים).
...
לא ראיתי את הסוני, אז לא אוכל לחוות עליה דעה.

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #37 

אני ראיתי תמונה מעולה . ראיתי עים נגן בלו ריי אצל לגאסי בהשקע . חבל שערוצי ישראל לא משדרים באיכות כזו . השידור של יס מעט פחות טוב . תמונה מעט כהה . אבל התמונה עים הנגן סוני בלו ריי . הייה ממש מדהים .
רק הטכנאי קרמר

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”