אם כך, אז נראה כי היה לך עסק עם נוכלים ואולי ניתן לתבוע אותם.tiptip כתב:זה קל לומר טיפש אחרי אבל שבדקו אותי
הבטיחו לי שזה 100% בטוח ושאני אראה יותר טוב מ 6:6![]()
...
לא נתנו לך כל מיני דברים לחתום ?

אז יש צדיק בסדום.אחד הדברים ששיכנעו את אשתי לעשות אצל פרופ' פרוכט היה כתבה תלויה אצלו בחדר עליו ועל ביתו שהוא ניתח בעצמו. אז הנה לך לפחות אחד....

גם אני חושב שאחוזים כאלה לא באים בחשבון אלא אם כן מדובר בסכנת חיים. במיוחד שה-30% כשלון הם לא רק שהניתוח לא יצליח והמצב יישאר כשהיה, אלא שהמצב יתדרדר...tiptip כתב:לפי פרופ. פרוכט בפורום שהוא ניהל ושמשום מה מחקו בYNET
70 % הצלחה![]()
לי לא היו נותנים להכנס הביתה עם תוצאות כאלה בלימודים...
הגדרתי כישלון שרלוונטי לצורך העיניין כמצב שבו המטופל יצטער על החלטתו.theAman כתב:גם אני חושב שאחוזים כאלה לא באים בחשבון אלא אם כן מדובר בסכנת חיים. במיוחד שה-30% כשלון הם לא רק שהניתוח לא יצליח והמצב יישאר כשהיה, אלא שהמצב יתדרדר...tiptip כתב:לפי פרופ. פרוכט בפורום שהוא ניהל ושמשום מה מחקו בYNET
70 % הצלחה![]()
לי לא היו נותנים להכנס הביתה עם תוצאות כאלה בלימודים......

ואחרי כל זה הבחור עדיין החליט ללכת על זה - מה שמראה לכם שלא באים לפה באמת בשביל להתייעץ אלא לקבל אישור על החלטה שנעשתה מראש ואם התגובות לא מתאימות, פשוט מתעלמיםAmnonP כתב:תודה רבה על התגובות של חברי הפורום, כמו שציינתם אין ניתוח בלי סיכון. ועדיף ללכת למכון בעל שם. אני ככול הנראה אבחר בהדסה, ובפרופ' גרזוזי בתור המנתח. אם משהו התנסה אצלם אני אשמח לתגובות....

לא שמתי לב,moco כתב:הגדרתי כישלון שרלוונטי לצורך העיניין כמצב שבו המטופל יצטער על החלטתו.theAman כתב:גם אני חושב שאחוזים כאלה לא באים בחשבון אלא אם כן מדובר בסכנת חיים. במיוחד שה-30% כשלון הם לא רק שהניתוח לא יצליח והמצב יישאר כשהיה, אלא שהמצב יתדרדר...tiptip כתב:לפי פרופ. פרוכט בפורום שהוא ניהל ושמשום מה מחקו בYNET
70 % הצלחה![]()
לי לא היו נותנים להכנס הביתה עם תוצאות כאלה בלימודים.........