כן במקרה של S350 וכן במקרה של BD35KHuber כתב:שזה אומר? למיטב ידיעתי ה PS3 יודע לפענח כל פורמט אודיו ותומך HDMI1.3 שנחשב למתקדם ביותר -תוכל להגיד אותו הדבר על נגן של 200$?...
מחפש רעיונות מה להביא מארה"ב
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אתה ראית מי זאת אשה אמריקאית טיפוסית?Huber כתב:נו, כבר אמרתי - אישה אמריקאית...
משהו עגלגל ונמוך ברוחב של מטר
נערך לאחרונה על ידי michael123 ב 25/12/2008 17:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני המלצתי לחבר שנסע לפני שבוע לקנות שם את ה IN WALLS שהוא צריך לדירה החדשה שלו.
(אגב שלחתי אותו ל J&R בניו יורק שזו חנות שאני אוהב).
אולי קצת ציוד מחשוב, היתר לא זול.
אני מתכנן על NY בסוף ינואר. יש אייפון ב NY בלי התחייבות? PS3 בארה"ב לא מהווה בעיה מבחינת הפורמט שידור וכו'?
(אגב שלחתי אותו ל J&R בניו יורק שזו חנות שאני אוהב).
אולי קצת ציוד מחשוב, היתר לא זול.
אני מתכנן על NY בסוף ינואר. יש אייפון ב NY בלי התחייבות? PS3 בארה"ב לא מהווה בעיה מבחינת הפורמט שידור וכו'?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
סבבה, אבל זה לא משנה את הטענה שלי, ב 400$ יש PS3 שנותן הרבה יותר (כמובן אם מעניין אותך מה שהוא נותן, אם ממש לא, ברור שעדיף לחסוך 200$).shurvitz כתב:כן במקרה של S350 וכן במקרה של BD35KHuber כתב:שזה אומר? למיטב ידיעתי ה PS3 יודע לפענח כל פורמט אודיו ותומך HDMI1.3 שנחשב למתקדם ביותר -תוכל להגיד אותו הדבר על נגן של 200$?......
- Huber
- חבר במועדון HT

תסתכל בבקשה למלה, כבר הגבתי לזהmichael123 כתב:אתה ראית מה שאת איז אמריקאית טיפוסית?Huber כתב:נו, כבר אמרתי - אישה אמריקאית...
משהו עגלגל ברוחב של מטר...
- Huber
- חבר במועדון HT

כן ולא. אם הוא ירכוש אותו בחו"ל הוא לא יוכל לנגן סרטים שנרכשו/הושכרו בארץ (עם תרגום מובנה), אבל לחלק גדול מהאנשים זה לא ממש רלוונטי, או שכתוביות לא רלנוונטית ורמת האנגלית מספיק גבוה לרב, מה גם שהרבה יותר זול לרכוש סרים מארה"ב גם ככה, או שפשוט לא רוכשים סרטים (אצלי למשל).שח_מט כתב: PS3 בארה"ב לא מהווה בעיה מבחינת הפורמט שידור וכו'?...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הובר - בסוגיית הסרטים אתה שוב חוזר לאותה נקודה שלא יעבדו...Huber כתב:כן ולא. אם הוא ירכוש אותו בחו"ל הוא לא יוכל לנגן סרטים שנרכשו/הושכרו בארץ (עם תרגום מובנה), אבל לחלק גדול מהאנשים זה לא ממש רלוונטי, או שכתוביות לא רלנוונטית ורמת האנגלית מספיק גבוה לרב, מה גם שהרבה יותר זול לרכוש סרים מארה"ב גם ככה, או שפשוט לא רוכשים סרטים (אצלי למשל).שח_מט כתב: PS3 בארה"ב לא מהווה בעיה מבחינת הפורמט שידור וכו'?......
גם אני פעם חשבתי כמוך - עד שהבנתי שככל הנראה - רוב הסרטים יעבדו - השאלה אם בעתיד יחליטו כן להכניס את סוגיית האיזורים.
ועוד נקודה - אני מתחיל להבין שאולי סוני סידרו אותנו עם הפורמטים החדשים - אבל עד אשר לא יהיה איזה מבחן משווה - יהיה לנו קשה לדעת.
- Huber
- חבר במועדון HT

כל עוד אין לך הוכחה חד משמעית שכל הסרטים יעבדו ושבעתיד דברים לא ישתנו -אני אשאר בדיעותיי. אני לא יכול להבטיח למשיהו שבעתיד לא יאכפו את זה ברצינות (אנחנו מדברים כמובן על סרטי BD, ב DVD זה כבר נאכף מלא) ואני מניח שגם אתה לא.
- michael123
- חבר מכור קשה

מחזק את דברייך לגבי הסרטים: ראיתי מצגת של SMPTE, שום כמעט באופן רשמי מוכרז שהסרטים הם region-freelawpower כתב:הובר - בסוגיית הסרטים אתה שוב חוזר לאותה נקודה שלא יעבדו...Huber כתב:כן ולא. אם הוא ירכוש אותו בחו"ל הוא לא יוכל לנגן סרטים שנרכשו/הושכרו בארץ (עם תרגום מובנה), אבל לחלק גדול מהאנשים זה לא ממש רלוונטי, או שכתוביות לא רלנוונטית ורמת האנגלית מספיק גבוה לרב, מה גם שהרבה יותר זול לרכוש סרים מארה"ב גם ככה, או שפשוט לא רוכשים סרטים (אצלי למשל).שח_מט כתב: PS3 בארה"ב לא מהווה בעיה מבחינת הפורמט שידור וכו'?......
גם אני פעם חשבתי כמוך - עד שהבנתי שככל הנראה - רוב הסרטים יעבדו - השאלה אם בעתיד יחליטו כן להכניס את סוגיית האיזורים.
ועוד נקודה - אני מתחיל להבין שאולי סוני סידרו אותנו עם הפורמטים החדשים - אבל עד אשר לא יהיה איזה מבחן משווה - יהיה לנו קשה לדעת....
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
למה אתה מתכוון?lawpower כתב: ועוד נקודה - אני מתחיל להבין שאולי סוני סידרו אותנו עם הפורמטים החדשים - אבל עד אשר לא יהיה איזה מבחן משווה - יהיה לנו קשה לדעת....
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- Huber
- חבר במועדון HT

michael123 - על איזה מצגת מדובר? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי.
- michael123
- חבר מכור קשה

אני חבר ב-SMPTE (באחת הקבוצות הדיון הקשורות ל-data exchange)
זה נמצא בחלק המאובטח
מצגת היא ארוכה יחסית
יש כמה שקופיות רלוינטיות..
זה נמצא בחלק המאובטח
מצגת היא ארוכה יחסית
יש כמה שקופיות רלוינטיות..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

להבטיח - מי אמר להבטיח? אתה אומר לאנשים שזה לא יעבוד - זה לא נכון - תאמין לי שאני נזהר במה שאני אומר - ומסייג את זה כמו שצריך (עו"ד או לא?) אבל למה שאנשים יחשבו שזה לא עובד כשזה כן עובד לעת עתה?Huber כתב:כל עוד אין לך הוכחה חד משמעית שכל הסרטים יעבדו ושבעתיד דברים לא ישתנו -אני אשאר בדיעותיי. אני לא יכול להבטיח למשיהו שבעתיד לא יאכפו את זה ברצינות (אנחנו מדברים כמובן על סרטי BD, ב DVD זה כבר נאכף מלא) ואני מניח שגם אתה לא....
- Huber
- חבר במועדון HT

שתי ביטויים שהופכים אותי לזהיר בהבטחה ש BD כן יעבוד בכל נגן ללא בעיית איזורים:
MOST - רובם, לא כולם - קרי יש כאלו שלא יעבדו.
SO FAR - עד עכשיו, ז"א שאף אחד לא מבטיח לך שממחר לא יישמו פתאום הגנת איזורים ברובם או בכולם כמו שיש כרגע ב DVD.
בקיצור - מישהו שרוכש מארה"ב צריך להבין ש DVD מהארץ לא יעבדו לו ושחלק מה BD לא יעבדו ובעתיד אולי כולם.
SO FAR - עד עכשיו, ז"א שאף אחד לא מבטיח לך שממחר לא יישמו פתאום הגנת איזורים ברובם או בכולם כמו שיש כרגע ב DVD.
בקיצור - מישהו שרוכש מארה"ב צריך להבין ש DVD מהארץ לא יעבדו לו ושחלק מה BD לא יעבדו ובעתיד אולי כולם.
אם המשמעות היא לשלם עכשיו 800 ש"ח במקום 2000+ ש"ח (במקרה הטוב), אז אני אקח את "הסיכון" הזה.Huber כתב:שתי ביטויים שהופכים אותי לזהיר בהבטחה ש BD כן יעבוד בכל נגן ללא בעיית איזורים:
בקיצור - מישהו שרוכש מארה"ב צריך להבין ש DVD מהארץ לא יעבדו לו ושחלק מה BD לא יעבדו ובעתיד אולי כולם....
ולגבי DVD, יש לי כבר DVD מולטי-זון עובד ומצוין. מה, אני חייב לזרוק אותו רק בגלל שאני קונה בלו-ריי?
וחוץ מזה, מי מונע ממני להמשיך לקנות דיסקים בארה"ב כמו שאני עושה עכשיו? בלאו הכי הם יותר זולים שם...
- Huber
- חבר במועדון HT

אף אחד לא אומר לא לקחת את הסיכון - עובדה שאני עשיתי את זה בעצמי, אבל חייבים לתת את כל המידע לרוכש לפני ולתת לו להחליט אם לקחת את הסיכון או לא. לא?
ברור שאתה לא צריך "לזרוק" את הנגן DVD שיש לך, אבל השאלה המתבקשת היא למה להחזיק 2 נגנים בו זמנית? אם תרכוש נגן BD הוא יהווה נגן DVD לכל דבר, למה לשים 2 מכשירים בסלון?
אף אחד לא מונע ממך לרכוש דיסקים בארה"ב - להיפך, אם אתה מלכתחילה רוכש שם אז כל הנושא של איזורים לא רלונוטי לגביך (זה רלוונטי אך ורק למי שירצה לרכוש/להשכיר סרטים עם תרגום בישראל), חשבתי שהבנת את זה.
ברור שאתה לא צריך "לזרוק" את הנגן DVD שיש לך, אבל השאלה המתבקשת היא למה להחזיק 2 נגנים בו זמנית? אם תרכוש נגן BD הוא יהווה נגן DVD לכל דבר, למה לשים 2 מכשירים בסלון?
אף אחד לא מונע ממך לרכוש דיסקים בארה"ב - להיפך, אם אתה מלכתחילה רוכש שם אז כל הנושא של איזורים לא רלונוטי לגביך (זה רלוונטי אך ורק למי שירצה לרכוש/להשכיר סרטים עם תרגום בישראל), חשבתי שהבנת את זה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

מה שהדגשתי ומה שאתה אמרת פה:Huber כתב:כן ולא. אם הוא ירכוש אותו בחו"ל הוא לא יוכל לנגן סרטים שנרכשו/הושכרו בארץ (עם תרגום מובנה), אבל לחלק גדול מהאנשים זה לא ממש רלוונטי, או שכתוביות לא רלנוונטית ורמת האנגלית מספיק גבוה לרב, מה גם שהרבה יותר זול לרכוש סרים מארה"ב גם ככה, או שפשוט לא רוכשים סרטים (אצלי למשל).שח_מט כתב: PS3 בארה"ב לא מהווה בעיה מבחינת הפורמט שידור וכו'?......
"בקיצור - מישהו שרוכש מארה"ב צריך להבין ש DVD מהארץ לא יעבדו לו ושחלק מה BD לא יעבדו ובעתיד אולי כולם."
זה שני דברים שונים לגמריי - ובגלל זה אני הערתי לך - כי זה לא פעם ראשונה שאתה כותב את זה.
המשפט השני הוא כמובן הנכון להגיד לאנשים שחושבים להביא.