מחפש רעיונות מה להביא מארה"ב

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
shurvitz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #21 

Huber כתב:שזה אומר? למיטב ידיעתי ה PS3 יודע לפענח כל פורמט אודיו ותומך HDMI1.3 שנחשב למתקדם ביותר -תוכל להגיד אותו הדבר על נגן של 200$?
...
כן במקרה של S350 וכן במקרה של BD35K

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים

שליחה #22 

Huber כתב:נו, כבר אמרתי - אישה אמריקאית :lol:
...
אתה ראית מי זאת אשה אמריקאית טיפוסית?

משהו עגלגל ונמוך ברוחב של מטר
נערך לאחרונה על ידי michael123 ב 25/12/2008 17:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #23 

אני המלצתי לחבר שנסע לפני שבוע לקנות שם את ה IN WALLS שהוא צריך לדירה החדשה שלו.
(אגב שלחתי אותו ל J&R בניו יורק שזו חנות שאני אוהב).
אולי קצת ציוד מחשוב, היתר לא זול.
אני מתכנן על NY בסוף ינואר. יש אייפון ב NY בלי התחייבות? PS3 בארה"ב לא מהווה בעיה מבחינת הפורמט שידור וכו'?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73272
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #24 

shurvitz כתב:
Huber כתב:שזה אומר? למיטב ידיעתי ה PS3 יודע לפענח כל פורמט אודיו ותומך HDMI1.3 שנחשב למתקדם ביותר -תוכל להגיד אותו הדבר על נגן של 200$?
...
כן במקרה של S350 וכן במקרה של BD35K
...
סבבה, אבל זה לא משנה את הטענה שלי, ב 400$ יש PS3 שנותן הרבה יותר (כמובן אם מעניין אותך מה שהוא נותן, אם ממש לא, ברור שעדיף לחסוך 200$).

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #25 

michael123 כתב:
Huber כתב:נו, כבר אמרתי - אישה אמריקאית :lol:
...
אתה ראית מה שאת איז אמריקאית טיפוסית?

משהו עגלגל ברוחב של מטר
...
תסתכל בבקשה למלה, כבר הגבתי לזה :wink:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #26 

שח_מט כתב: PS3 בארה"ב לא מהווה בעיה מבחינת הפורמט שידור וכו'?
...
כן ולא. אם הוא ירכוש אותו בחו"ל הוא לא יוכל לנגן סרטים שנרכשו/הושכרו בארץ (עם תרגום מובנה), אבל לחלק גדול מהאנשים זה לא ממש רלוונטי, או שכתוביות לא רלנוונטית ורמת האנגלית מספיק גבוה לרב, מה גם שהרבה יותר זול לרכוש סרים מארה"ב גם ככה, או שפשוט לא רוכשים סרטים (אצלי למשל).

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #27 

Huber כתב:
...
כן ולא. אם הוא ירכוש אותו בחו"ל הוא לא יוכל לנגן סרטים שנרכשו/הושכרו בארץ (עם תרגום מובנה), אבל לחלק גדול מהאנשים זה לא ממש רלוונטי, או שכתוביות לא רלנוונטית ורמת האנגלית מספיק גבוה לרב, מה גם שהרבה יותר זול לרכוש סרים מארה"ב גם ככה, או שפשוט לא רוכשים סרטים (אצלי למשל).
...
הובר - בסוגיית הסרטים אתה שוב חוזר לאותה נקודה שלא יעבדו...
גם אני פעם חשבתי כמוך - עד שהבנתי שככל הנראה - רוב הסרטים יעבדו - השאלה אם בעתיד יחליטו כן להכניס את סוגיית האיזורים.

ועוד נקודה - אני מתחיל להבין שאולי סוני סידרו אותנו עם הפורמטים החדשים - אבל עד אשר לא יהיה איזה מבחן משווה - יהיה לנו קשה לדעת.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #28 

כל עוד אין לך הוכחה חד משמעית שכל הסרטים יעבדו ושבעתיד דברים לא ישתנו -אני אשאר בדיעותיי. אני לא יכול להבטיח למשיהו שבעתיד לא יאכפו את זה ברצינות (אנחנו מדברים כמובן על סרטי BD, ב DVD זה כבר נאכף מלא) ואני מניח שגם אתה לא.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #29 

lawpower כתב:
Huber כתב:
...
...
הובר - בסוגיית הסרטים אתה שוב חוזר לאותה נקודה שלא יעבדו...
גם אני פעם חשבתי כמוך - עד שהבנתי שככל הנראה - רוב הסרטים יעבדו - השאלה אם בעתיד יחליטו כן להכניס את סוגיית האיזורים.

ועוד נקודה - אני מתחיל להבין שאולי סוני סידרו אותנו עם הפורמטים החדשים - אבל עד אשר לא יהיה איזה מבחן משווה - יהיה לנו קשה לדעת.
...
מחזק את דברייך לגבי הסרטים: ראיתי מצגת של SMPTE, שום כמעט באופן רשמי מוכרז שהסרטים הם region-free

orenfe פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #30 

lawpower כתב: ועוד נקודה - אני מתחיל להבין שאולי סוני סידרו אותנו עם הפורמטים החדשים - אבל עד אשר לא יהיה איזה מבחן משווה - יהיה לנו קשה לדעת.
...
למה אתה מתכוון?
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #31 

michael123 - על איזה מצגת מדובר? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #32 

אני חבר ב-SMPTE (באחת הקבוצות הדיון הקשורות ל-data exchange)
זה נמצא בחלק המאובטח

מצגת היא ארוכה יחסית
יש כמה שקופיות רלוינטיות..

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1622
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #33 

רעיונות נוספים מה להביא -

1. wii + wii fit
2. ציוד ספורט (נעלי ריצה, ביגוד dry fit, שעון ריצה garmin)
3. נגן Mp3
4. מצלמה
אמיר.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #34 

Huber כתב:כל עוד אין לך הוכחה חד משמעית שכל הסרטים יעבדו ושבעתיד דברים לא ישתנו -אני אשאר בדיעותיי. אני לא יכול להבטיח למשיהו שבעתיד לא יאכפו את זה ברצינות (אנחנו מדברים כמובן על סרטי BD, ב DVD זה כבר נאכף מלא) ואני מניח שגם אתה לא.
...
להבטיח - מי אמר להבטיח? אתה אומר לאנשים שזה לא יעבוד - זה לא נכון - תאמין לי שאני נזהר במה שאני אומר - ומסייג את זה כמו שצריך (עו"ד או לא?) אבל למה שאנשים יחשבו שזה לא עובד כשזה כן עובד לעת עתה?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #35 

שתי ביטויים שהופכים אותי לזהיר בהבטחה ש BD כן יעבוד בכל נגן ללא בעיית איזורים:

MOST - רובם, לא כולם - קרי יש כאלו שלא יעבדו.

SO FAR - עד עכשיו, ז"א שאף אחד לא מבטיח לך שממחר לא יישמו פתאום הגנת איזורים ברובם או בכולם כמו שיש כרגע ב DVD.

בקיצור - מישהו שרוכש מארה"ב צריך להבין ש DVD מהארץ לא יעבדו לו ושחלק מה BD לא יעבדו ובעתיד אולי כולם.

shurvitz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755
נתן תודות: 43 פעמים

שליחה #36 

Huber כתב:שתי ביטויים שהופכים אותי לזהיר בהבטחה ש BD כן יעבוד בכל נגן ללא בעיית איזורים:

MOST - רובם, לא כולם - קרי יש כאלו שלא יעבדו.

SO FAR - עד עכשיו, ז"א שאף אחד לא מבטיח לך שממחר לא יישמו פתאום הגנת איזורים ברובם או בכולם כמו שיש כרגע ב DVD.

בקיצור - מישהו שרוכש מארה"ב צריך להבין ש DVD מהארץ לא יעבדו לו ושחלק מה BD לא יעבדו ובעתיד אולי כולם.
...
אם המשמעות היא לשלם עכשיו 800 ש"ח במקום 2000+ ש"ח (במקרה הטוב), אז אני אקח את "הסיכון" הזה.
ולגבי DVD, יש לי כבר DVD מולטי-זון עובד ומצוין. מה, אני חייב לזרוק אותו רק בגלל שאני קונה בלו-ריי?
וחוץ מזה, מי מונע ממני להמשיך לקנות דיסקים בארה"ב כמו שאני עושה עכשיו? בלאו הכי הם יותר זולים שם...

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #37 

אף אחד לא אומר לא לקחת את הסיכון - עובדה שאני עשיתי את זה בעצמי, אבל חייבים לתת את כל המידע לרוכש לפני ולתת לו להחליט אם לקחת את הסיכון או לא. לא?

ברור שאתה לא צריך "לזרוק" את הנגן DVD שיש לך, אבל השאלה המתבקשת היא למה להחזיק 2 נגנים בו זמנית? אם תרכוש נגן BD הוא יהווה נגן DVD לכל דבר, למה לשים 2 מכשירים בסלון?

אף אחד לא מונע ממך לרכוש דיסקים בארה"ב - להיפך, אם אתה מלכתחילה רוכש שם אז כל הנושא של איזורים לא רלונוטי לגביך (זה רלוונטי אך ורק למי שירצה לרכוש/להשכיר סרטים עם תרגום בישראל), חשבתי שהבנת את זה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #38 

Huber כתב:
...
...
מה שהדגשתי ומה שאתה אמרת פה:
"בקיצור - מישהו שרוכש מארה"ב צריך להבין ש DVD מהארץ לא יעבדו לו ושחלק מה BD לא יעבדו ובעתיד אולי כולם."

זה שני דברים שונים לגמריי - ובגלל זה אני הערתי לך - כי זה לא פעם ראשונה שאתה כותב את זה.

המשפט השני הוא כמובן הנכון להגיד לאנשים שחושבים להביא.

שלח תגובה

חזור אל “כללי”