תגובות לביקורת: Dragontech ioBox-100HD
הוא לא כזה מזעזע הוא פשוט סגול, חחחח.
מישהוא יכול להסביר לי בבקשה מהו ה-ioBox-200 Mini NAS Server...?
והאם הוא עובד גם עם ה-A110?
מישהוא יכול להסביר לי בבקשה מהו ה-ioBox-200 Mini NAS Server...?
והאם הוא עובד גם עם ה-A110?
"עליך להמשיך ללמוד, כל עוד יש משהו שאינך יודע"
-סנקה-
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
-סנקה-
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עכשיו זה נראה שאתה טעיתtoxin כתב:lawpower נראה לי שטעית בפוסט.....
DRM USER
זה NAS - תחפש על זה מאמרים - וכפי שזיו אמר - גם על זה תהיה סקירה בקרוב = אז תאלץ להמתין
(בגדול זה מתקן אחסון עצמאי המתחבר לרשת - ומכאן גם לפופקורן)
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
erezsolan,
כמו שרשמת, מה שמבדיל בין מכשירי ה NMT השונים הינו המארז והמחברים. לפעמים קיימים שינויים נוספים כגון MCU או התקנים מיוחדים במארז, על נושאים אלו לרוב אני מתמקד בביקורות למארזי (סליחה, מזרימי מדיה) NMT.
orenmd,
למכשיר יכולות Wireless מסוג 802.11n, אך הן לא יציבות ולכן לא מספקות פתרון עבור הזרמת תכנים בקצב נתונים גבוה לאורך זמן, עדיף להשתמש בראוטר נוסף על מנת לקיים יכולות כאלו, גם העלויות לא יותר מידי גבוהות לעומת דונגל.
ALFRED3,
הפרומו על מכשיר סקסי דיבר על מזרימדיה אחר אשר הינו הבא בתור.
כמו שרשמת, מה שמבדיל בין מכשירי ה NMT השונים הינו המארז והמחברים. לפעמים קיימים שינויים נוספים כגון MCU או התקנים מיוחדים במארז, על נושאים אלו לרוב אני מתמקד בביקורות למארזי (סליחה, מזרימי מדיה) NMT.
orenmd,
למכשיר יכולות Wireless מסוג 802.11n, אך הן לא יציבות ולכן לא מספקות פתרון עבור הזרמת תכנים בקצב נתונים גבוה לאורך זמן, עדיף להשתמש בראוטר נוסף על מנת לקיים יכולות כאלו, גם העלויות לא יותר מידי גבוהות לעומת דונגל.
ALFRED3,
הפרומו על מכשיר סקסי דיבר על מזרימדיה אחר אשר הינו הבא בתור.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
זיו תודה. השאלה היא האם גרסאות קושחה מתעדכנות באותה תדירות אצל כל היצרנים.ziv_r כתב:erezsolan,
orenmd,
ALFRED3,
הפרומו על מכשיר סקסי דיבר על מזרימדיה אחר אשר הינו הבא בתור....
ברור לי ש SYBASS מעדכנים את ה MIDDLEWARE, אך אני שואל על עדכוני קושחה של המוצר הסופי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
חשוב רק לציין שהתמיכה היא רק במידה ואתה קונה דונגל מתאים - זה לא BUILTIN במזרימדיהziv_r כתב:
orenmd,
למכשיר יכולות Wireless מסוג 802.11n, אך הן לא יציבות ולכן לא מספקות פתרון עבור הזרמת תכנים בקצב נתונים גבוה לאורך זמן, עדיף להשתמש בראוטר נוסף על מנת לקיים יכולות כאלו, גם העלויות לא יותר מידי גבוהות לעומת דונגל....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

lawpower
erezsolan,
רק חברת Syabas מכינה את הקושחות, חברות המזרימדיה השונות (HD X, ISTAR, Kaiboer...) מורכבות ממספר מצומצם של אנשי שיווק ושירות לקוחות טכני. מספר קושחות ה Public הינו זהה לכל היצרנים (לדוגמה, אם ל PH יצאו 5 קושחות בשנה האחרונה, לכל משווק מכשירי NMT אחר יצאו בדיוק אותו מספר של קושחות), זהו חלק מרשיון ה Network Media Tank.
DMR-user,
רק ה A-110 בעל יכולת DTS Stereo Downmix מכיוון שהם רכשו רשיון מתאים, שאר חברות המזרימדיה טוענות כי הם יציגו תמיכה כזאת בעדכון הקושחה הקרוב.
erezsolan,
רק חברת Syabas מכינה את הקושחות, חברות המזרימדיה השונות (HD X, ISTAR, Kaiboer...) מורכבות ממספר מצומצם של אנשי שיווק ושירות לקוחות טכני. מספר קושחות ה Public הינו זהה לכל היצרנים (לדוגמה, אם ל PH יצאו 5 קושחות בשנה האחרונה, לכל משווק מכשירי NMT אחר יצאו בדיוק אותו מספר של קושחות), זהו חלק מרשיון ה Network Media Tank.
DMR-user,
רק ה A-110 בעל יכולת DTS Stereo Downmix מכיוון שהם רכשו רשיון מתאים, שאר חברות המזרימדיה טוענות כי הם יציגו תמיכה כזאת בעדכון הקושחה הקרוב.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עוד 2 תמונות שלא נכנסו לביקורת.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אחלה ביקורת
נראה כמו קופסא שאורנג' (BOX?) הניחו אצלך בסלון..
מעניין האם נראה שחקנים מהמותגים הגדולים (סוני, פנסוניק, פיוניר) שיתחילו לייצר סטרימרים
או שהכיוון יהיה להטמיע סטרימרים לתוך המוצרים שלהם
נראה כמו קופסא שאורנג' (BOX?) הניחו אצלך בסלון..
מעניין האם נראה שחקנים מהמותגים הגדולים (סוני, פנסוניק, פיוניר) שיתחילו לייצר סטרימרים
או שהכיוון יהיה להטמיע סטרימרים לתוך המוצרים שלהם
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
עכשיו ברור, תודה !ziv_r כתב:lawpower![]()
erezsolan,
DMR-user,
רק ה A-110 בעל יכולת DTS Stereo Downmix מכיוון שהם רכשו רשיון מתאים, שאר חברות המזרימדיה טוענות כי הם יציגו תמיכה כזאת בעדכון הקושחה הקרוב....
יופי של ביקורת , יופי של צילום ווידאו .
ממש עשית לי חשק לרכוש סטרימר .

אולי אני ארכוש IoZIV

אולי אני ארכוש IoZIV
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שוב תודה על המילים החמות.
מלאך,
הסיבה מאוד פשוטה, הם לא רכשו רשיון.
ברשותך נדייק, רק ה A-110 של Popcorn Hour בעל יכולת של DTS Stereo Downmix. שאר חברות ה NMT טוענות כי הם יכללו תכונה זו בעדכון הקושחה הקרוב.
חשוב להזכיר לקוראים מהצד כי יכולת זו חשובה רק כאשר אין רסיבר אשר יבצע פענוח לפסי קול מסוג DTS, אם ברשותכם רסיבר, אין לכם מה לתור אחר פתרון בעל תכונה זו.
מלאך,
הסיבה מאוד פשוטה, הם לא רכשו רשיון.
ברשותך נדייק, רק ה A-110 של Popcorn Hour בעל יכולת של DTS Stereo Downmix. שאר חברות ה NMT טוענות כי הם יכללו תכונה זו בעדכון הקושחה הקרוב.
חשוב להזכיר לקוראים מהצד כי יכולת זו חשובה רק כאשר אין רסיבר אשר יבצע פענוח לפסי קול מסוג DTS, אם ברשותכם רסיבר, אין לכם מה לתור אחר פתרון בעל תכונה זו.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם הם רשמו כך בחוצות, סביר להניח כי הם דוברים אמת.
נראה זאת בעדכון הקושחה הקרוב.
נראה זאת בעדכון הקושחה הקרוב.
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אם זיו היה אחראי, כבר היה בפיתוח עוד ה-מ-ו-ן תכונות נוספות !!!Eyal_W כתב:יופי של ביקורת , יופי של צילום ווידאו .
![]()
![]()
אולי אני ארכוש IoZIV![]()
![]()
...
זיו, תודה על הביקורת המעולה.
מחכים לסקירה על ה NAS
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין ברשותי אמצעי מדידה מדוייקים ולכן קשה לי לומר בבטחה, אך מכיוון ששני המזרימי מדיה עושים שימוש בחומרה דומה, סביר להניח כי הם מייצרים כמות חום זהה.
במקרה של ה 100HD, אמצעי פיזור החום (גוף קירור ומארז) נדמים כיעילים יותר לעומת ה A-110, אזי קיים יתרון לראשון מבחינה זו.
במקרה של ה 100HD, אמצעי פיזור החום (גוף קירור ומארז) נדמים כיעילים יותר לעומת ה A-110, אזי קיים יתרון לראשון מבחינה זו.