תודה על המילים החמות מכולם

טוב שהכרתי אותך עוד מהערב קונסולות

- עזוב ארוחה זוגית - את שלי לקחתי ממך

- כבר קבלתי KO אתמול בלילה

.
התמונות לא עובדות - תשלח לי במייל ואני אנסה להעלות אותן.
ואני חושב שצריך להעביר את השאלות לגבי הטלויזיה לפורום אמצעי תצוגה
בכל מקרה
הבעייה היא לא בדיוק מריחה - זו לא ההגדרה המדויקת
הייתי אומר פיקסליזציה - פשוט בתמונות של מתחת למים - למשל בתחילת להציל את טוראי ראיין, אז זה פשוט נראה כמו כיווץ או משהו (כמו שרואים ביס) כאשר למעשה במקום תמונה חלקה מעבר בין גוונים יש מעין פיקסליזציה.
גם ב- BOUNDIN של PIXAR בתמונת השמים יש פחות (כנראה בגלל פחות גוונים) אבל בהחלט נראה במקומות מסוימים תופעה דומה.
זה לא קשור למגבר בכלל - כי חיברנו את הפופקורן ישירות לטלויזיה.
ועוד שאלה - הפעם בעניין כבלים - יש לטיפטיפ כבלים לרמקולים הקדמיים עבים יקרים - כאשר למעשה החוט בנוי מחוט אמצעי אחד עבה, מעל זה ציפוי פלסטי - ואז סיכוך נחושת בד ואז הציפוי פלסטיק העבה. - לא נתקלתי עד היום בכבל כזה - מה שעשיתי זה חתכתי את כל הסיכוך כדי שלא יהיו קצרים וכד' (שהיו לנו אחרי הזזת הרסיבר) - זה תקין? מה שמפריע זה שבגלל שמדובר בכבל בודד - הייתה לי תחושה שלא משנה כמה חזק אתה סוגר את המחבר - החיבור לא מאה אחוז - ובתזוזה של הרסיבר החוט עלול לצאת. - יש איזה פתרון לזה.
ומשהו פחות קשור.
מה שכן - עכשיו משהכרתי את ה3800, אני חייב לומר שאני עוד יותר מרוצה מה LX70.
אחרי המבחן של CAVI התבאסתי קצת. (למרות שכשבאתי לקחת אותו מאניגמה אבי היה שם ואמר שהוא בוחן אותו לאתר ושאני אהיה שמח...

שששש... אסור לספר)
בכל מקרה - אחרי שביליתי כמה שעות טובות עם המגבר - אני חייב להגיד שלדעתי ה LX70 לוקח אותו.
אולי בסאונד הוא יותר טוב - אבל לדעתי רק מישהו שישב וישווה אותם הרבה ירגיש בהבדלים.
אבל בפשטות השימוש - לדעתי לא ממש - הבדיקה האקוסטית של הLX70 לוקחת ובגדול - ה-3800 ממש מצחיק - הוא מסיים את הבדיקה (היותר קצרה) ואז מודיע לך שהסאב חזק מידיי. בLX70 ישר אחרי בדיקת הLEVEL הוא אומר לך את זה - ולא מסכים להמשיך עד שאתה לא מנמיך - ושהוא מוצא שזה מתאים. וגם פעם אחת יצא לנו שהסאב 30 ס"מ מהמיקרופון כיול - כשהוא היה בערך 4-5 מ'.
לדעתי גם כל שיטת הכניסות בפיוניר הרבה יותר נחמדה. - אבל לא נכנסתי בסוגיה לעומק.
מה שעוד למדתי - שכל המבני גבס - זה נראה מרשים בתמונות - אבל רק בתמונות.
אלא אם אתה בונה שם את הציוד - ובחיים לא נוגע בו.
קשה להעביר כבלים, קשה להגיע לחלק האחורי של הציוד. זה נשרט מתלכלך ומה לא.
להתראות מחר חברים!