התמונות הגיעו , בשעה טובה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
טוב אין ברירה
כולם יגיעו אליך מחר ב-20:00 בשביל לראות...
יצאת נקניק... עופר - הוא הסכים לבאן - יאללה להעיף
כולם יגיעו אליך מחר ב-20:00 בשביל לראות...
יצאת נקניק... עופר - הוא הסכים לבאן - יאללה להעיף
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

עכשיו שיש חדר הקרנה ייעודי, כורסאות ייעודיות, מסך ייעודי, מקרן ייעודי - אולי הגיע הזמן גם למצלמה ייעודית? איזה זוועה 
החדר נראה סוף
אמורים להגיע עוד מתקנים לרמקולים וכד'?
המסך אמרנו 114 אינץ?
החדר נראה סוף
אמורים להגיע עוד מתקנים לרמקולים וכד'?
המסך אמרנו 114 אינץ?
הרגת אותי מצחוק.
באמת האיכות זוועתית.
אולי באמת הגיע הזמן למצלמה טובה.
כן , אני צריך לקנות עוד 2 רמקולים ו 4 מעמדים לצדדים והאחוריים.
גם חסר לי עדיין מדף , כדי להרים את כל המכשירים מהרצפה , גם מקרר , ומיקרו לפופקורן
( לא הסטרימר , THE OTHER POPCORN )
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

א. שתדע - יש כפתור ערוך (בפינה השמאלית העליונה של ההודעות שלך - אתה יכול להכנס חזרה להודעה ולערוך (ואם אף אחד לא הגיב אחריך - אפילו לא ישימו לב (אם מישהו הגיב אז נכנסת הערה שההודעה נערכה)
ב. יש מכונת פופקורן (למרות שזה קצת מעצבן - צריך לעשות הפסקות בין הכנה להכנה) - חברה שלי קנתה לי במתנה כי רציתי כזה להשלמת המקום.
יאללה תהנה!
ב. יש מכונת פופקורן (למרות שזה קצת מעצבן - צריך לעשות הפסקות בין הכנה להכנה) - חברה שלי קנתה לי במתנה כי רציתי כזה להשלמת המקום.
יאללה תהנה!
א. כן אני יודע , אבל אני מקפיצן , ספאמר , וטרול .lawpower כתב:א. שתדע - יש כפתור ערוך (בפינה השמאלית העליונה של ההודעות שלך - אתה יכול להכנס חזרה להודעה ולערוך (ואם אף אחד לא הגיב אחריך - אפילו לא ישימו לב (אם מישהו הגיב אז נכנסת הערה שההודעה נערכה)
יאללה תהנה!...
ב. חפשתי אחת כזו , מה שמצאתי היתה מכונה מאוד קטנה במידותיה וכמו שאמרת - גם לא פרקטית , אבל תודה על הרעיון בכל מקרה.
אה , חשבתי באתר בינלאומי....
מעולה , אני רץ לקרוא.