קושחה פרוצה עם DTS Downmix

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
yuvalp
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

שליחה

זיו,

בעקרון לא צריכים להשתמש דווקא בגרסה הפרוצה. הפתרון כולל לכל גרסת FW.

בעניין האחריות, מאחר וניתן לבצע את התהליך ההפוך ואין כאן שום התערבות בחומרה, למיטב הבנתי אין באמת חשש להסרת האחריות. כתבתי את ההסתייגות בכדי שאנשים יחשבו קצת לפני. יתר על כן, הטיעון של ניסים מאוד הגיוני והתשובה שלך מתוקף היותה היפותטית לחלוטין, אינה משנה כלל ועיקר.

הפואנטה כאן שאפשר להפוך את הISTAR לפופקורן וגם להפוך פופקורן 100 ל110 באותה צורה.

אני לא מתכוון לבצע את התהליך על המכשיר שלי. למרות שכרגע למיטב ידיעתי גרסת FW של פופקורן מעודכנת יותר משל ISTAR. (מי אמר שתמיד?)
יחד עם זאת, אם בעתיד הפופקורן יתקדם משמעותית מעבר לISTAR, לא הייתי פוסל על הסף לבצע את התהליך. בפרט כשיש גיבוי לעניין מהחברה (ראה מכתב ניסים).

לגבי חוקיות/אי חוקיות העניין, יש ערפל לא קטן. לא רוצה לפתוח פה תיבת פנדורה אבל תדע שזה ממש ממש לא חד משמעי.
נערך לאחרונה על ידי yuvalp ב 10/01/2009 18:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46479

שליחה

כל גרסאות ה Public כיום זהות מבחינת ביצועים.
לגבי ההשערה שלך לגבי הפיכה של A-100 ל A-110 (רק מבחינת DTS Downmix מכיוון שיש גם הבדלים חומרתיים), אני ממש לא כל כך בטוח כמוך שזה יעבוד.

מעניין שכולם בטוחים שזה יעבוד ושהיצרן יספק תמיכה למוצרים כאלו, אבל אף אחד לא מוכן לעמוד מאחורי דבריו ובאמת לנסות את התהליך.

yuvalp
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

כיוון שאין לי פופקורן, מובן שלא אוכל לבדוק את העניין בעצמי.
יחד עם זאת, בכל הנוגע לISTAR, אם תהיה סיבה מספיק רצינית (ההבדל הנוכחי לא מצדיק כי אין לי צורך בכך), אשקול לבדוק את העניין.

לסיכום, כמו שכתבת בביקורת על המכשיר האחרון, ההבדלים בין המכשירים השונים הם בעיקר קוסמטיים... כרגע לפחות.

yuvalp
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

ziv_r כתב:yuvalp,
בניגוד גמור למה שרשמת, העדכונים לדגם ה A-110 של חברת Popcorn Hour לא תמיד יוצאים לפני העדכונים למכשירי ה NMT האחרים, אם תסתכל בהסטורית שחרורי הקושחה, תראה את זה בעצמך.

כמו שרשמתי בהודעה אשר פתחה שרשור זה, מעשה זה איננו חוקי, מבטל אחריות וכלל לא מומלץ.
...
היי זיו,
בניגוד גמור למה שאתה רשמת ולמרבה הצער, נראה שהעדכון לפופקורן מקדים בהמון את שאר העדכונים.

אגב, מצ"ב הקישור לאתר FTP של ISTAR:
ftp://219.145.242.18/
אולי מישהו ימצא שם, חוץ מגרסה פרוצה של XP, איזו גרסת קושחה מתקדמת יותר מזו שיש לנו.
נערך לאחרונה על ידי yuvalp ב 05/03/2009 16:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

תקרא שוב את מה שרשמתי וצוטטת ותראה שאין פה ניגוד.

yuvalp
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

באותה מידה שאני לא אמרתי שתמיד. כך או כך תלוי ממתי מתחילים לבדוק... :)
בכל מקרה, אשמח מאוד לדעת אם במקרה או שלא במקרה, ידוע לך מתי נוכל להנות מיישור הקו עם פופקורן?

כמו כן, אשמח לדעת מה הפרוצדורה להצטרף לקבוצת הבטא, או לחלופין קישור להורדת גרסאות כאלה ולהתעלל במכשיר שלי.

רוב תודות!

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

אתה רשמת כי תמיד מכשירי ה PH מקבלים את העדכון קודם לכן, אני טענתי שלא והצגתי מקרה כזה.
עכשיו יצא עדכון קושחה חדש ל PH ואתה משום מה רושם כי זה בניגוד למה שרשמתי ומציג את דברי כסתירה.

בכל אופן, לא ניתן להצטרף לקבוצת הבטא למכשירי ה PH, זוהי קבוצה סגורה.

yuvalp
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

תודה על התשובה. אגב, איפה רשמתי תמיד?
yuvalp כתב:
מה דעתכם?בעיקר לאור העובדה שהעדכונים של פופקורן מקדימים בהרבה את העדכונים של הISTAR?

[/left]
...
בכל מקרה, הפואנטה כאן שלוקח יחסית הרבה יותר זמן ממה שהיה מצופה וזה מאוד מתסכל.
תסכים איתי שהבדל של כמה חודשים הוא מוגזם.

בעניין הבטא, לא יכול להיות שלא ניתן להצטרף בשום אופן. אפילו לבונים החופשיים אפשר להצטרף :)

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

לא רשמת תמיד, רשמת "בניגוד גמור למה שרשמת" - כלומר אתה רושם שדברי מטעים.
הקושחה לשאר המכשירים תצא בקרוב, Syabas עובדת על הנושא.

לגבי הבטא, לא מבין מה הרצון הגדול להתקין קושחה נסיונית אשר עלולה להשבית את המכשיר. בכל אופן, אני מריץ את קבוצת הבטא בארץ. ההשתתפות בקבוצה הסגורה תלויה בחבר האתר ובתרומתו מעל דפי הפורום.

yuvalp
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

האמירה בניגוד התייחסה במידת ציניות קלה לכך שאמרת שאמרתי תמיד... לא חשוב :)

מקווה שבאמת בקרוב.

בעניין תנאי החברות, לא ממש הבנתי מה נדרש בכדי להיות ראוי להצטרפות אבל אשתדל לתרום יותר לאתר ובכך להעלות את הסיכויים לעמוד בתנאים.

שוב תודה ותדע שאני מאוד מעריך ומוקיר את פועלך באתר. יישר כח! (Y)

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

(Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78973
שם מלא: עפר לאור

שליחה

זיו,

יש חדשות לגבי HDX?

יש לי HDX900 שממש היה עוזר לי אם היה עושה DTS DOWNMIX (הוא סתם יושב ומעלה אבק ואני צריך DTS DOWNMIX לחדר השינה).

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

תן לזה שבוע ימים לערך, הדבר נכון גם ל ISTAR 1.1.
לגבי פענוח DTS, עדיין לא ברור אם היכולת תוצג (ולא הייתי מחזיק יותר מידי אצבעות במקומך).

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”