אם הייתם שמעון מזרחי-מה הייתם עושים?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #21 

אם מכבי תא לא צריכה את איחולי ההצלחה שלי-זה נשמע שחצני,מתנשא כמו מכבי בשנים האחרונות

חוץ מזה אני צפתי,כך שאני הייתי עוד של מכבי כמו כל בית ישראל מירושלים,עד אחרי הראיון עם מר מזרחי

החלקלק-או שאולי מכבי גם לא צריכה אותי בתור אוהד?
אמן מייסר

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #22 

ילדיםעפים,

בירנבוים מונה כמאמן בזכות הרקורד שלו כמאמן טוב - אבל כפי שאהרל'ה וייסברג כתב היום בטור שלו בידיעות (ולטעמי - הוא פרשן הכדורסל הטוב ביותר שכותב היום בארץ) - אפי פעל בניגוד לדרך שלו:
במקום לשמור על רוטציה קצרה (9-10 שחקנים), כשכל אחד יידע בדיוק מה הוא עשה, מתי - ועם מי, השחקנים לא ידעו למה לצפות: משחק אחד הם פתחו בחמישיה, שלושה משחקים הם לא שיחקו בכלל, ואחרי זה הם נכנסו כדי לתת לשחקן אחר לנוח.

אין מה לעשות - אפי לא עשה את העבודה שבשבילה הביאו אותו, ואני מסכים עם שרגא - הוא היה צריך להתפטר בעצמו.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35087
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #23 

shraga007 כתב:מה שקרה אז התחיל השוק האירופי להשתגע, ומחירי המאמנים נסקו, לא רצו גם מצד שני להביא שוב מאמן זר. פיני הלך להתרענן באולימפיקוס והמועמד היחיד שהיה ראוי היה בלאט שרצה חוזה של מיליון דולר.
הנהלת מכבי מתוך אידיאולוגיה סירבה לשלם סכום כזה לבלאט וללכת שבי אחרי השיגעון האירופי ותגיד מה שלא תגיד אני חושב שבצדק.
...
אז משלמים לפיני מליון דולר.
לפי המאמר של מליניאק שפיני כנראה לא יבוא בגלל מס הכנסה, אז הוא בטח גם דרש ממכבי לפצות אותו על הפינה הזו.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #24 

אכן - הנהלת מכבי הבינה שאידיאולוגיה לא תעזור...

אם מכבי לא תעלה ל Top 16 - היא תפסיד סכומי עתק משידורי טלויזיה - שווה לה להשקיע כרגע.

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #25 

אם אני הייתי שמעון הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר...אבל בשקט..

ההתנהלות הנוכחית של ההנהלה וההדלפות לתיקשורת פשוט דוחות..בוודאי שכך לא מתנהלים מול מאמן שמתכוונים לפטר..הלו..קצת יחסי אנוש..מינימום כבוד לזולת...

איפוה הימים בהם חוץ מפרצוף חמוץ וקודר לא ניתן היה להוציא משמעון מזרחי שום מידע אלא רק לאחר שהכל נסגר ונתפר..........

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #26 

KOOKE כתב: איפוה הימים בהם חוץ מפרצוף חמוץ וקודר לא ניתן היה להוציא משמעון מזרחי שום מידע אלא רק לאחר שהכל נסגר ונתפר..........
...
לצערנו - הימים האלה הלכו עם מוני פנאן...
הוא היה הנשמה הטובה בהנהלה של מכבי - והיחיד שאיזן את הפוליטיקאים שמעליו.

מי יודע - אולי עם החזרה של פיני יצליחו לשכנע גם אותו לחזור (אני משוכנע שבימי חמישי הוא יושב בבית ונושך שפתיים...)

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #27 

KOOKE כתב:אם אני הייתי שמעון הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר...אבל בשקט..

ההתנהלות הנוכחית של ההנהלה וההדלפות לתיקשורת פשוט דוחות..בוודאי שכך לא מתנהלים מול מאמן שמתכוונים לפטר..הלו..קצת יחסי אנוש..מינימום כבוד לזולת...

איפוה הימים בהם חוץ מפרצוף חמוץ וקודר לא ניתן היה להוציא משמעון מזרחי שום מידע אלא רק לאחר שהכל נסגר ונתפר..........
...
אתמול ביציע העיתונות שמעון עלה לשידור ואמר שהכל התנהל בחדרי חדרים.
הבעיה היא התקשורת האיומה בארץ שלמדה מחברת החדשות ומעלות מידי יום שמועות וספקולציות ולפעמים חלקן הופכות למציאות.
די היה לראות אתמול את שירלי בר דיין מראיינת את אבי נימני, בכח היא ניסתה להוציא ממנו משהו פיקנטי שישרת את הכותרות של חדשות הספורט.

הכתבים היום לא מתעניינים בפרטים אמיתיים וקונקרטיים אלא מתעסקים בספקולציות על מנת להוציא כותרות מפוצצות על מנת להיות יחודיים וראשונים בשידור ידיעה.

גם בענף החדשות(ערוץ2 וערוץ 10), שימו לב שכמעט אין חשאיות וצנזורה על פעילות הצבא ופעילות מדינית. פעולות אלה הן הרסניות במיוחד שכאן זה כבר לא רק ספורט אלא עתיד המדינה.
השבוע שמעתי קטע דווקא מהמדיה האוסטרלית, הם ערכו ראיון עם בוגי ופירסמו שהוא אמר שצריך לחסל את ההנהגה האירנית.
אני לא מכיר את בוגי אישית, אבל התרשמתי שמדובר בבן אדם שקול ובר דעת שלא היה אומר דבר שכזה אפילו אם הוא מאמין בכך.

זה לצערי העיתונות ותקשורת היום.
אם זה היה תלוי בי, אחרי מלחמת לבנון השניה, כל פאנל החדשות של ערוץ 10 ו-2 היו מאחורי סורג ובריח באשמת ריגול ושיתוף פעולה עם אויב. וכן גם יונית לוי ומיקי חיימוביץ' לא היו יוצאות נקיות מזה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

תראה, גם אם העיתונות חוטאת בנטייה לצהוב ולשערוריות היא לא עושה זאת על "ריק"...הם בכל זאת חוששים מתביעות לשון הרע וכו'..

במקרה הזה העיתונות ניזונה מהדלפות ומדברים מפורשים של שמעון מזרחי עצמו שאמר בראיון מצולם "אנחנו מנהלים "שיחות" עם פיני ...יש דברים שמונעים ממנו להגיע.."

כל הניסיון של שמעון עצמו בשיחה אתמול לחפות על אמירה אומללה זו ועל התנהלות ההנהלה היה בלשון המעטה פטאתי..

כשאין לעיתונות שמץ של מידע והכל בגדר השערות...המשקל של הדברים שונה והפגיעה במעורבים פחותה...לא זה המקרה כאן...

כמו כל המדינה, גם הנהלת מכבי איבדה את הבושה...אם בשנים קודמות כולם היו משתינים בבריכה, אז היום עדיין כולם משתינים בבריכה אבל הם לא מתביישים לעשות זאת מהמקפצה...

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #29 

במקרה אני ראיתי את הראיון עם שמעון.
מה שהוא טען שם זה שללא קשר למצב פיני נמצא בקשר ישיר עם ההנהלה של מכבי כמו גם דיוויד בלאט ושאר אנשים שהיו במערכת ומוערכים על ידה.
לא צריך להיות גאון גדול, גם ללא הראיון של שמעון , ששינוי חייב להתבצע ותאמין לי שמר בירנבוים הנכבד ידע שימיו ספורים.
על אותו משקל אני טוען שהוא היה צריך להחזיר את המפתחות ביום חמישי אחרי המשחק או לכל המאוחר בשישי בבוקר.
מכבי זה לא בני השרון,הפועל י-ם, הפועל חולון ושאר קבוצות הליגה ובינוניות זה משהו שלא מתקבל ועל אחת כמה וכמה תצוגות נפל כמו באולימפיאקוס וי-ם.
אומנם ההפסד בי-ם היה רק הפסד ליגה ראשון העונה ומין הסתם לא יקבע את גורל האליפות בארץ. יש עוד למעלה משני סיבובים ועוד פלייאוף.
מה שהתברר להנהלה של מכבי הוא שהמשחק הבא ביורוליג מול מלאגה הוא MUST WIN, אחרת העלייה לטופ 16 בסכנה מאוד גדולה. דבר זה עלול לגרום לאובדן תקציב שנה הבאה ולאור עליית המחירים באירופה זה דבר שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה.
מה שבדרך כלל מניב אפקט מיידי הוא זעזוע וכזה נעשה.
עוד לפני הראיון עם שמעון התקשורת ניחשה שבירנבוים בדרך הביתה אז לא צריך להלין על הראיון של שמעון.

לסיכום, אני לא אהיה בת יענה ואומר שלא ניתן היה לעשות חלק ונעים יותר, אבל לא צריכים גם להיות נאיבים ולהתרגש כאילו זה נפל מהשמיים.
אני רואה גם עוד צד בטררם הגדול שהיה, עכשיו אחרי שאפי הלך, השחקנים יודעים שפיני זה לא אפי, ויש לו גיבוי מלא מההנהלה.
מי שלא יתן את התחת לא יהיה בקבוצה ולפיני אין בעיה גם להושיב שחקן של 2.5 מליון על הספסל.
אני מאמין שעקב הבלאגן הגדול השחקנים קיבלו את הזעזוע שלהם ומעתה והלאה נגמרו התירוצים.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #30 

התירוצים אולי יגמרו, נשארה שאלת היכולת.

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

אני מסכים שאפי ידע או חש שימיו בקבוצה ספורים...

אבל איני מסכים עם הקביעה שאפי היה צריך להתפטר משיקולי כבוד...אל תשכח שיש כאן את העניין הכלכלי וחוזה בין הצדדים - איני יודע מהם תנאי החוזה בין אפי למכבי אבל קרוב לוודאי שאם אפי היה מתפטר ועוזב ביוזמתו הוא היה מאבד את כל הזכויות או ההטבות הכספיות בעוד שאם מפטרים אותו אז מכבי ככל הנראה תמשיך ותשלם לו כספים כאלו ואחרים..

אני חוזר ומבהיר..הצעד הזה היה הכרחי והבחירה בפיני הכרחית...רק הדרך..החגיגה התיקשורתית שלובתה על ידי הנהלת מכבי...זה לא זה...

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #32 

KOOKE כתב: אני חוזר ומבהיר..הצעד הזה היה הכרחי והבחירה בפיני הכרחית...רק הדרך..החגיגה התיקשורתית שלובתה על ידי הנהלת מכבי...זה לא זה...
...
אני ממש לא מסכים איתך בנושא. אבל לא נלך לרב בגלל זה.
אני נרגש קראת יום חמישי ואני מאחל לאפי דרך צלחה.

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #33 

הם עשו מאפי סמרטוט-והנקמה של אפי עוד תגיע והיא תהיה מתוקה וכואבת
אמן מייסר

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #34 

ילדיעפים כתב:הם עשו מאפי סמרטוט-והנקמה של אפי עוד תגיע והיא תהיה מתוקה וכואבת
...
:lol: :lol:
keep dreaming

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #35 

ביום שאפי ייקח ממכבי אליפות כל אחד מחברי האתר יקבל ממני קופסת סיגריות רוקטס

40 סיגריות בקופסא למרות שמשרד הבריאות מזהיר מפני סכנות העישון
אמן מייסר

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #36 

ילדיעפים כתב:ביום שאפי ייקח ממכבי אליפות כל אחד מחברי האתר יקבל ממני קופסת סיגריות רוקטס

40 סיגריות בקופסא למרות שמשרד הבריאות מזהיר מפני סכנות העישון
...
:lol:
קל להבטיח שהסיכוי שזה יקרה קלוש מאוד.

לצורך הקונטרה,
קופסת נובלס לכל חבר אתר ביום שבני סכנין תזכה בליגת האלופות.

ילדיעפים פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #37 

עכשו בורשטיין ןחבריו ילחמו על כל כדור ולא ישחקו כמו8 אידיוטים אהבלים כמו הכדור שעף לבורשטיין

על הראש-אוי כמה שהוא נראה דביל באותו רגע :cry:

וזה יהרוג אותי למה הם יעשו את זה בשביל פיני ,אבל לא בשביל אפי-זה פשוט יבאס אותי רצח
אמן מייסר

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #38 

מה שאני ראיתי מהמשחקים הוא שהשחקנים לא משחקים בשביל אף אחד ולא נותנים 100 אחוז מעצמם, גם העובדה שאין לאפחד בטחון חוץ מארויו כספי ושארפ מדאיגה.. בראון פוחד לעשות, וויליאמס עגלה שגם מפחד וכנל לגבי סימונס.. כולם שולחים את הכדור לארויו כאילו הוא המושיע.. מקווה שפיני יכניס להם קצת בטחון, ביצים ואמונה שהם ילחמו על כל כדור במגרש ולא יהיו לחבורה של לוזרים.. והמצב של אפי הוא גם אשמתו, הוא בנה הרכב שהציג יכולת חלשה ולא נלחם, וזה גם אשמתו ולא תירוץ של כמה משכורת כל אחד מקבל.. הוא יכל ליצור לעצמו דמות של מאמן שכל שחקן יתפוס ממנו ויעשה הכל בשבילו ולא חשוב בכלל כמה הוא מרוויח - הכל בראש.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #39 

יש לי תחושה שמכבי היום מתפוצצים על מלאגה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #40 

בהרבה מקרים המשחק הראשון אחרי החלפת מאמן הולך טוב.
השאלה מה אח"כ.

(אפשר לשאול את נמני...)

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”