זה רק עניין של זמן שההפסד שלהם יהיה משמעותי דיו בכדי שהם יאלצו לעבור למודלים אחרים.
לדעתי בסופו של דבר אנחנו נרכוש מנויים ישירות אצל החברות עצמן ונקבל לינק פרטי לגירסא שלנו של התוכנית.
שאלת הדיוט - מהיכן אתם משיגים את תכני ה HD שלכם??
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
- IlanLCD
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 241
עופר,
לא הבנתי את המחיקה, זה בדיוק כמו HDMANIA אבל לא נורא, אם מישהו רוצה שיפנה בפרטי.
לגבי ספקי התוכן, אני מסכים, חברות הסרטים יתעוררו באיזה שלב ויציעו שירות של הורדת תכנים אישית, זה יכול להיות נחמד לבחור את פס הקול בשפה שאתה רוצה, תרגום שאתה רוצה ואיכות מבוקשת, להוריד את זה תוך כמה שעות, לצפות ולמחוק או לשמור.
מה שבטח מטריד אותם זה שכולם גנבים ובטח אחד יוריד ויפיץ לכל העולם, מה שהיום לא קורה
לא הבנתי את המחיקה, זה בדיוק כמו HDMANIA אבל לא נורא, אם מישהו רוצה שיפנה בפרטי.
לגבי ספקי התוכן, אני מסכים, חברות הסרטים יתעוררו באיזה שלב ויציעו שירות של הורדת תכנים אישית, זה יכול להיות נחמד לבחור את פס הקול בשפה שאתה רוצה, תרגום שאתה רוצה ואיכות מבוקשת, להוריד את זה תוך כמה שעות, לצפות ולמחוק או לשמור.
מה שבטח מטריד אותם זה שכולם גנבים ובטח אחד יוריד ויפיץ לכל העולם, מה שהיום לא קורה
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
IlanLCD,
העריכה נעשתה מכיוון שפרסמת קישור לאתר אשר מציע תכנים לא חוקיים.
העריכה נעשתה מכיוון שפרסמת קישור לאתר אשר מציע תכנים לא חוקיים.
-
amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
עדכון קל -
בעזרת כמה אנשים טובים פה שזרקו לי כמה טיפים וכמה שמות גיליתי כמה פוטנציאל יש ברשת..
(או במילים אחרות: אני עם סרטי DIVX למיניהם סיימתי!
)
רכשתי מנוי פרימיום בראפיד שר - לדעתי מלבד העובדה שכמות ההורדה מוגבלת
ל 2.66 ג'יגה ליום, המחירים שווים את התמורה!
סוף סוף אני יכול להנות כמו שצריך מה Q9!
הצעד הבא הוא איזה סטרימר טוב..
בעזרת כמה אנשים טובים פה שזרקו לי כמה טיפים וכמה שמות גיליתי כמה פוטנציאל יש ברשת..
(או במילים אחרות: אני עם סרטי DIVX למיניהם סיימתי!
רכשתי מנוי פרימיום בראפיד שר - לדעתי מלבד העובדה שכמות ההורדה מוגבלת
ל 2.66 ג'יגה ליום, המחירים שווים את התמורה!
סוף סוף אני יכול להנות כמו שצריך מה Q9!
הצעד הבא הוא איזה סטרימר טוב..