toxin כתב:דיזינגוף ניסיתי לשים את הפלאג ב PHOTO על ההארד דיסק הפנימי ב HDX1000 וברגע שאני מנסה להכנס המסך נהפך שחור ואז חוזר חזרה למצב הרגיל. יש לך איזה רעיון למה זה?
...
איזה פלאג? אתה מדבר על עיברות הממשק?
זה כבר כמה פעמים שאתה שואל משהו ולא מסביר בפירוט - כך קשה יהיה לעזור לך..
דיברתי על הגו'קבוקס. אתמול אמרת לי לנסות לקחת את הTHEME שיש כאן בקישור ולפרוס אותו על ההארד דיסק בעזרת כונן חיצוני לעשות ריסט ואז אני אראה את MJB. אבל זה לא עובד..
dizingof
חבר ותיק
תגובות: 2518
שליחה
toxin כתב:דיברתי על הגו'קבוקס. אתמול אמרת לי לנסות לקחת את הTHEME שיש כאן בקישור ולפרוס אותו על ההארד דיסק בעזרת כונן חיצוני לעשות ריסט ואז אני אראה את MJB. אבל זה לא עובד..
...
אתה עושה סלט ..
הTHEME קשור לעיברות הממשק של הנגן בלבד. הוא לא קשור לג'וקבוקס.
כן אמרתי שאם תיקח את קובץ INDEX.HTM שנוצר ע"י תוכנת הג'וקבוקס (שרץ על המחשב שלך) ותשים את הקובץ ב ROOT של הכונן הקשיח בנגן שלך - אזי אחרי ריסט הנגן ידלק ואתה תראה מיד את מסך הג'וקבוקס (כלומר דילוג על הממשק הרגיל שבא עם המזרימדיה)
whoisgod
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 828
שליחה
דיזינגוף, אולי יש לך פתרון מדוע בסקין החדש (2.0) הסקין לא מופיע לי על כל המסך? (42 אינץ). השורה התחתונה (עם כל הקטגוריות ואפשרויות הדפדוף) לא מופיעה לי במסך, ורק שאני לוחץ על חץ למטה אני רואה אותה.
יש צורך לשנות משהו בהגדרות?
Mad-Dog
חבר מביא חבר
תגובות: 4302
שליחה
dizingof כתב:לא תמצא. הכל מקודד בPHP
מה שהחב'רה באתר SYABAS עשו זה כתבו קובץ HTML פשוט עם הפנייה ישירה לג'וקבוקס כתחליף למסך הפתיחה הרגיל.
הצורה הכי פשוטה זה להעתיק את INDEX.HTM שמייצר הג'וקבוקס עצמו ולשים אותו בROOT של המזרימדיה (כמובן כשיש כונן קשיח במזרימדיה והוא מחובר לPC דרך USB SLAVE - אין לי מושג לגבי FTP SMB ושאר ירקות)
בצע ריסט למזרימדיה ובמקום לראות את מסך התפריט הרגיל תקבל ישר את הג'וקבוקס.
זאת הצורה הפשוטה. הצורה היותר מתוחכמת זה כמו שיש בסירטון בראש השירשור.. קובץ INDEX מיוחד עם הפנייה לתיקיות שונות וגם לSETUP של המזרימדיה.
גם פה מעתיקים את הINDEX המיוחד ושמים בROOT של המזרימדיה
...
השאלה היא איך מפנים ל SETUP למשל ?
הרי אם אתה לא יודע איך...
אתה נתקע עם ה INDEX שלא כולל את ה SETUP שהכרחי
alicenir
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 570
שליחה
לוחצים על ה-SETUP בשלט -לא
"Assumption Is The Mother Of All Fuckups"
toxin
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
שליחה
MAD-DOG הצלחת להכניס את ה INDEX לתוך ההארד דיסק הפנימי של ה HDX?
Mad-Dog
חבר מביא חבר
תגובות: 4302
שליחה
dizingof כתב:לא תמצא. הכל מקודד בPHP
מה שהחב'רה באתר SYABAS עשו זה כתבו קובץ HTML פשוט עם הפנייה ישירה לג'וקבוקס כתחליף למסך הפתיחה הרגיל.
הצורה הכי פשוטה זה להעתיק את INDEX.HTM שמייצר הג'וקבוקס עצמו ולשים אותו בROOT של המזרימדיה (כמובן כשיש כונן קשיח במזרימדיה והוא מחובר לPC דרך USB SLAVE - אין לי מושג לגבי FTP SMB ושאר ירקות)
בצע ריסט למזרימדיה ובמקום לראות את מסך התפריט הרגיל תקבל ישר את הג'וקבוקס.
זאת הצורה הפשוטה. הצורה היותר מתוחכמת זה כמו שיש בסירטון בראש השירשור.. קובץ INDEX מיוחד עם הפנייה לתיקיות שונות וגם לSETUP של המזרימדיה.
גם פה מעתיקים את הINDEX המיוחד ושמים בROOT של המזרימדיה
...
השאלה היא כיצד ניתן להפנות מה INDEX ל SETUP למשל...?