ההתנקשות היום
ומה עם המשטרה ? הם בעצמם פוחדים ממשפחות הפשע... עיקלו לא מזמן למישהו מאחת
המשפחות את הרכב היוקרתי, ולאחר איומים הם החזירו את הרכב לבעליו כמו ילדים טובים
המשפחות את הרכב היוקרתי, ולאחר איומים הם החזירו את הרכב לבעליו כמו ילדים טובים
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
מני,
אולי אני לא מסכים עם דרכו של אלפרון, אבל אתה חייב להודות שהוא לא טמן את ידו בצלחת.
הוא היה שותף לכל מיני דברים לא כשרים ואיומים,סחיטות וכן גם חיסולים מצידו.
זה אדם שלא הייתי רוצה בסביבתי ובקרבתי. להגיד שאני מצטער שהוא מת אז אני ממש לא.
אבל דבר אחד בטוח, חייבים לחסל את כל הכאוס והסכנה ש"העולם התחתון" משרים בחברה הישראלית\יהודית.
ומבחינתי כל האמצעים כשרים ואין חסינות לאף אחד.
אולי אני לא מסכים עם דרכו של אלפרון, אבל אתה חייב להודות שהוא לא טמן את ידו בצלחת.
אבל דבר אחד בטוח, חייבים לחסל את כל הכאוס והסכנה ש"העולם התחתון" משרים בחברה הישראלית\יהודית.
ומבחינתי כל האמצעים כשרים ואין חסינות לאף אחד.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
מספיק לראות איך הוא חינך את בנו.keyser כתב:הכל בעיני המתבונן.
מי שרחוק ולא מכיר אף אחד עבריין, יגיד "שיישרפו כולם".
מי שמכיר, יהיה עצוב....
אגב, יחסך דומה גם לאותו אחד שחיסל אותו?
אתה נושא באווטר שלך תמונה של דמות בדיונית ששייכת לקטגוריה הזו. אני אשמח אם הם יישארו כגיוברים בדיונים בטלויזיה.
משה
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אני לא טענתי שהוא טלית שכולה תכלת.shraga007 כתב:מני,
ומבחינתי כל האמצעים כשרים ואין חסינות לאף אחד....
כל חטאי היה שכתבתי "יהי זיכרו ברוך".
בניגוד אליך, לשמחתי אני מכיר את המשפחה, וחבל לי על הבן אדם.
זה הכל. וכאן תמו תגובותיי בשירשור זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
דרור,
לא מדוייק. האכיפה היתה אבסלוטית, כך שאם צפרת ברחוב, היית מקבל אוטומטית חשבון שמביא דמעות לעיניך. מעבר חציה באדום (מנהג שבניו יורק ידוע כתנאי הכרחי לקבלת תעודת תושב) - חטפת דו"ח.
הטיפול בפשע, מקטן ועד גדול היה אבסלוטי וזה הביא לרגיעה, אם כי הרבה מאוד אנשים טובים ירקו דם תוך כדי שזה קרה.
אני לא אומר שזה רע, וזה בהחלט הפך את העיר לסימפטית יותר.
לא מדוייק. האכיפה היתה אבסלוטית, כך שאם צפרת ברחוב, היית מקבל אוטומטית חשבון שמביא דמעות לעיניך. מעבר חציה באדום (מנהג שבניו יורק ידוע כתנאי הכרחי לקבלת תעודת תושב) - חטפת דו"ח.
הטיפול בפשע, מקטן ועד גדול היה אבסלוטי וזה הביא לרגיעה, אם כי הרבה מאוד אנשים טובים ירקו דם תוך כדי שזה קרה.
אני לא אומר שזה רע, וזה בהחלט הפך את העיר לסימפטית יותר.
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
וואי רעידת אדמה בעולם הפשע הישראלי
חבל על בן אדם שמת.keyser כתב:אני לא טענתי שהוא טלית שכולה תכלת.shraga007 כתב:מני,
ומבחינתי כל האמצעים כשרים ואין חסינות לאף אחד....
כל חטאי היה שכתבתי "יהי זיכרו ברוך".
בניגוד אליך, לשמחתי אני מכיר את המשפחה, וחבל לי על הבן אדם.
זה הכל. וכאן תמו תגובותיי בשירשור זה....
חבל על זה שבן אדם עשה בחירות סוציופאתיות בחייו, ופגע ברבים אחרים. (ואיני מקבל אפולגטיקה על ילדותם המסכנה, כי על כל אחד כזה יש הרבה שבחרו לחיות בהגינות).
אבל מני, כשאתה אומר "יהי זכרו ברוך", ביטוי הנהוג לאמר על אנשים טובים שהלכו לעולמם, אתה עושה זילות לביטוי.
גם לאמדיניגיאד יש משפחה שמישהו מכיר.
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לעניין הבעת הצער,
זה לגיטימי שיש אנשים שיביעו את צערם על מותו של אלפרון, אל תשכחו שמלבד עסקיו המפוקפקים, הוא היה גם בן אדם שהרבה מאוד אנשים אהבו והעריכו ושעזר לרבים מהם (לא חסרות עדויות של אנשים כאלה).
ויש מי שמכיר רק את הצד השלילי שבו וזה לגיטימי שהוא יסלוד ממנו ולא כ"כ יצטער על לכתו בטרם עת.
שתי התגובות הן לגיטימיות ולא צריך להתלהם ולהתעצבן על תגובות של אחרים.
זה לגיטימי שיש אנשים שיביעו את צערם על מותו של אלפרון, אל תשכחו שמלבד עסקיו המפוקפקים, הוא היה גם בן אדם שהרבה מאוד אנשים אהבו והעריכו ושעזר לרבים מהם (לא חסרות עדויות של אנשים כאלה).
ויש מי שמכיר רק את הצד השלילי שבו וזה לגיטימי שהוא יסלוד ממנו ולא כ"כ יצטער על לכתו בטרם עת.
שתי התגובות הן לגיטימיות ולא צריך להתלהם ולהתעצבן על תגובות של אחרים.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
תשמעו, אני חייב לספר לכם ואתם חייבים לקרוא-הפואנטה של הסיפור זה עבריינות בצפת לעומת שיקאגו דטרויט
ותל אביב
אבא שלי ז'ל היה הקופאי של סניף תנובה בצפת,וכל יום חמישי היה צועד מהסניף לבנק להפקיד כספים וניירות ללא ערך
ככה במשך הרבה שנים
יום אחד שהיה בחצי הדרך ליד תחנת אוטובוס מקומית הגיח במהירות עלם חמודות וחטף מידו את התיק מבלי שפגע בו
עכשו תקשיבו-משטרת צפת שידועה ביכולתה לפענח מיקרים קשים הגיעה,שאלה את העומדים בתחנת האוטובוס אם
ראו מי זה היה-אז כולם ענו במקהלה:כן, בטח,משה גז-המשטרה מיהרה אליו הביתה ומצאה אותו עם התיק,אפילו לא
פתח אותו-כל הענין נגמר ב20 דקות---והמסקנה-אם אתה אזרח הגון וחנון עדיף שתגור בצפת,ואם אתה עבריין-לא!
ותל אביב
אבא שלי ז'ל היה הקופאי של סניף תנובה בצפת,וכל יום חמישי היה צועד מהסניף לבנק להפקיד כספים וניירות ללא ערך
ככה במשך הרבה שנים
יום אחד שהיה בחצי הדרך ליד תחנת אוטובוס מקומית הגיח במהירות עלם חמודות וחטף מידו את התיק מבלי שפגע בו
עכשו תקשיבו-משטרת צפת שידועה ביכולתה לפענח מיקרים קשים הגיעה,שאלה את העומדים בתחנת האוטובוס אם
ראו מי זה היה-אז כולם ענו במקהלה:כן, בטח,משה גז-המשטרה מיהרה אליו הביתה ומצאה אותו עם התיק,אפילו לא
פתח אותו-כל הענין נגמר ב20 דקות---והמסקנה-אם אתה אזרח הגון וחנון עדיף שתגור בצפת,ואם אתה עבריין-לא!
אמן מייסר
- AviBiton
- גורו HTmobile

מילים כדורבנותילדיעפים כתב:תשמעו, אני חייב לספר לכם ואתם חייבים לקרוא-הפואנטה של הסיפור זה עבריינות בצפת לעומת שיקאגו דטרויט
ותל אביב
ככה במשך הרבה שנים
פתח אותו-כל הענין נגמר ב20 דקות---והמסקנה-אם אתה אזרח הגון וחנון עדיף שתגור בצפת,ואם אתה עבריין-לא!...
- AviBiton
- גורו HTmobile

נכון, אבל גם על אחמדיניג'אד יהיה מי שיגיד "יהי זכרו ברוך"...moco כתב:אבל מני, כשאתה אומר "יהי זכרו ברוך", ביטוי הנהוג לאמר על אנשים טובים שהלכו לעולמם, אתה עושה זילות לביטוי.
גם לאמדיניגיאד יש משפחה שמישהו מכיר....