למגבר טוב לא אמור להיות שום צבע צליל.maor199 כתב: האם צריכה להיות התאמה בין מגבר סטריאו לרסיבר שבמצב קולנע אני לא אשמע 2 גוונים שונים לחלוטין של סאונד? האם ישנם דגמים ממולצים של דנון?...
אין כמעט משמעות להתאמת צבע צליל בין הקדמיים לבין ההיקפיים.
.

למגבר טוב לא אמור להיות שום צבע צליל.maor199 כתב: האם צריכה להיות התאמה בין מגבר סטריאו לרסיבר שבמצב קולנע אני לא אשמע 2 גוונים שונים לחלוטין של סאונד? האם ישנם דגמים ממולצים של דנון?...

פאור זה מגבר נטו שכל מה שהוא יודע לעשות זה להגביר את האות, שמגיע מהרסיבר/פרה סטריאו ייעודי , ולהעביר אותו לרמקולים .maor199 כתב:אוקי
זה המצב עד עכשיו
מגבר- אפשרי אבל קצת מסבך את כל הענין בגלל הגברה והנמכה של ווליום (הרסביר שלי עם יציאת PRE) לא כל כך פרקטי לשימוש שלי
נגן CD - יכול לעזור אבל לא מניה בטוחה לשיפור
פאור- מה זה ? מה הוא עושה ואם אפשר בכלל לחבר לרסיבר?
לפי מה שהבנתי אלו הן האפשריות
פיספסתי משהו?
שמח לקבל הסבר על פאוור...

כמו ש"איתי_הגיתי" כתב קודם יש מגברי סטיראו אשר מיועדים להיות משורשרים לק"ב כך שהמעבר מסטיראו להגברה עבור ק"ב מתבצעת בלחיצת כפתור ללא צורך בשינוי ותאום ווליומים בכלל !maor199 כתב: מגבר- אפשרי אבל קצת מסבך את כל הענין בגלל הגברה והנמכה של ווליום (הרסביר שלי עם יציאת PRE) לא כל כך פרקטי לשימוש שלי...

Kotipelto כתב:אתם רציניים??
א. לדנון 1908 אין שום בעיה בסאונד
ב. להמליץ לבחור להחליף לימהה, כי להם יש מצב X זה חובבנות במקרה הטוב ועצת אחיתופל במקרה הפחות טוב.
היום יש לכל חברה -גם לדנון - מצב שהוא "עאלק" דיירקט. בכל רסיבר לקולנוע ביתי (גם ב20K) תמצא הגברה פחות איכותית ממגבר סטריאו בחצי המחיר. הכי פשוט זה להסיר את המכסה העליון ולראות את הקבלים וגופי הקירור...
ג. סאונד מושפע ב ע י ק ר מרמקולים! לא הגברה, נגן או כבלים. לאיכות ההקלטה חלק מכריע גם כן, וא זה ח*א זה ישמע ח*א!
ד. למאור - האם בדקת את הרמקולים שלך עם הרסיבר טרם הקניה? עם איזה רסיבר? באיזו סביבה אקוסטית? מה נוגן? (ג'אז תמיד ישמע טוב יותר מרוק כבד, לדוגמא)
אל תיפול לבור ללא תחתית.
שמעתי רסיברים רבים עם רמקולים מכל החברות המוכרות, ואני מייעץ לך להיות שקול ולא לקפוץ להרפתקנות שבסופה תישאר עם חצי תאוותך בידיך.
אם תקנה רסיבר מצויין של דנון \ הרמן \קיימברידג' וכו', והמוזיקה שתשים לא תהיה איכותית (ברמת ההקלטה) - לא תשמע איכותי![]()
![]()
![]()
שרון...

עוד לא נולד הרסיבר שיישמע בסטריאו כמו מגבר סטריאו ייעודי טוב.Kotipelto כתב: א. לדנון 1908 אין שום בעיה בסאונד...
ניסיוני, כמו גם ניסיונם של אלפי אנשים בארץ ומיליוני אנשים ברחבי העולם הוא שונה.Kotipelto כתב: ג. סאונד מושפע ב ע י ק ר מרמקולים! לא הגברה, נגן או כבלים....

עניין ה- Bypass הוא עניין של נוחות בלבד. אני מסתדר טוב מאד גם בלעדיו.maor199 כתב: אני אמשיך לחפש את הפתרון הכי טוב של איכות / מחיר אני אתחיל לבדוק מגברים משולבים עם BYPASS ואולי אוסיף לו נגן CD איכותי...

ברשימת המגברים הקצרה שרשמתי קודם המחירים היו מכ2K למגבר משומש דרך 4K, 7K.. עד לכ 10K לחדשmaor199 כתב: לפי המחירים שראיתי עד עכשיו כל המגברים עם BYPASS גם עולים בהתאם
אז אני פשוט אחכה לכריסמס ואפתיע את אישתי,,,...