מה אתה אומר
המלצה לטוויטר בעל צליל גבוהה וטבעי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אז מה אתה אומר מיותר לעשות את זה? כי בגדול הסאונד אצלי מושלם!!! רק הייתי מעוניין בעוד אחוז מזערי של תחום הכי הכי גבוהה של הטוויטר.....
לא יודע איזה ג'וק נכנס לי בראש אני מסתכל על הטוויטר הזה והוא ממש פאדיחה לרמקול שלי ... וחשבתי לעצמי שהיה מתאים שם איזה טיטאניום קטן
חחחח 
לא יודע איזה ג'וק נכנס לי בראש אני מסתכל על הטוויטר הזה והוא ממש פאדיחה לרמקול שלי ... וחשבתי לעצמי שהיה מתאים שם איזה טיטאניום קטן
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
AssafAviv
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ראסמי אני אומר לך לא בשחצנות ... ככה יצא
צליל תואם את המקור
אוליי בגלל שאני משוגע ופסיכולוגית אני רוצה עוד טיפטיפה תחום גבוהה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לפי דעתי הממברנה שממנה עשוי הרמקול היא לא הדבר הכי קריטי לאופן הפקת הצלילים, זה תלוי במלא מאוד גורמים אחרים כמו הקרוס אובר , האקוסטיקה בחדר , התיבה ומיקום הטוויטר בה..
בכל מקרה אתה יכול להסתכל באתר 1388.com , למרות שמלא אנשים בטח יגידו שמה שהם עושים שם זה סוג של אמונה תפלה אבל אני יכול להעיד אחרת, תדרי התהודה של החומרים השונים והשפעתם על השדות החשמליים משנים בוודאות את הצליל , אם זה תדרים גבוהים ,נמוכים, במה..
תנסה כמה דברים משם ואם זה משפר לך את הצלילים הגבוהים אז הרווחת ואתה לא צריך לחפש תחלופות לטוויטרים ולהתחיל לבנות קרוסים חדשים ולנסות להתאים אותם לרמקול שלך הקיים.
בכל מקרה אתה יכול להסתכל באתר 1388.com , למרות שמלא אנשים בטח יגידו שמה שהם עושים שם זה סוג של אמונה תפלה אבל אני יכול להעיד אחרת, תדרי התהודה של החומרים השונים והשפעתם על השדות החשמליים משנים בוודאות את הצליל , אם זה תדרים גבוהים ,נמוכים, במה..
תנסה כמה דברים משם ואם זה משפר לך את הצלילים הגבוהים אז הרווחת ואתה לא צריך לחפש תחלופות לטוויטרים ולהתחיל לבנות קרוסים חדשים ולנסות להתאים אותם לרמקול שלך הקיים.