SANCTUARY
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
מתחילה 9 לאוקטובר
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
סיימתי כרגע לראות ואני שמח שלא וויתרתי, הסידרה הלכה והשתפרה מפרק לפרק עד לפרק הכפול המעולה של סיום העונה. ממתין בקוצר רוח לעונה השנייה.
ספוילרים:
ד"א - מישהו יכול להסביר לי מה שינה את ההתנהגות של הקירח? הרי בהתחלה הוא ניסה להרוג את הבת שלו והתנהג כנבל אולטימטיבי, מה פתאום בסוף הוא הפך ללוחם צדק מתקתק?
כ"כ הצטערתי שהרגו את "שרלוק הולמס"/דוקטור ווטסון, מה שמוביל אותי לשאלה הבאה - אם הדם שלה אמור לגרום להם להישאר חיים וצעירים (הרי זה מה שהקירח רצה בהתחלה למיטב הבנתי) למה היא לא השתמשה בו להציל את ד"ר ווטסון, או במקביל למה היא לא השתמשה בדם הערפדים להציל אותו (לפחות בטיפה). משהו נוסף שאני לא מבין - אם המתנה שלה היא אריכות ימים, איך זה שהקירח וטסלה שקיבלו מתנות אחרות מהדם ערפדים עדיין חיים וצעירים?
ספוילרים:
ד"א - מישהו יכול להסביר לי מה שינה את ההתנהגות של הקירח? הרי בהתחלה הוא ניסה להרוג את הבת שלו והתנהג כנבל אולטימטיבי, מה פתאום בסוף הוא הפך ללוחם צדק מתקתק?
כ"כ הצטערתי שהרגו את "שרלוק הולמס"/דוקטור ווטסון, מה שמוביל אותי לשאלה הבאה - אם הדם שלה אמור לגרום להם להישאר חיים וצעירים (הרי זה מה שהקירח רצה בהתחלה למיטב הבנתי) למה היא לא השתמשה בו להציל את ד"ר ווטסון, או במקביל למה היא לא השתמשה בדם הערפדים להציל אותו (לפחות בטיפה). משהו נוסף שאני לא מבין - אם המתנה שלה היא אריכות ימים, איך זה שהקירח וטסלה שקיבלו מתנות אחרות מהדם ערפדים עדיין חיים וצעירים?
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
לפי טענתו - ההלם של כמעט מוות + הטיפול האכזרי שקיבל מטסלה הוציאו לו את השנאה מהראש.
טסלה קיבל אריכות ימים מפני שהפך לערפד בעצמו והם ניחונו באריכות ימים "בילט אין" אין לי מושג עדיין מדוע ג'ון עדיין חי וצעיר וקירח.
טסלה קיבל אריכות ימים מפני שהפך לערפד בעצמו והם ניחונו באריכות ימים "בילט אין" אין לי מושג עדיין מדוע ג'ון עדיין חי וצעיר וקירח.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

דאבל פוסטינג - אפשר למחוק
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 07/09/2009 23:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

הוא ניסה לאיים עליה שתתן לו את הדם על מנת לפתור לו איזושהי בעייה, אני מניח שזו האריכות ימים, אבל היא לא נתנה לו את הדם שלה והוא עדיין חי ולא מזדקן, אפא ההיגיון? מה אני מפספס?
בנוסף - הוא הרי היה ג'ק המרטש והוא כל הזמן טוען שמשהו דחף אותו לבצע את הרציחות ושזה לא היה מבחירה - מה זה היה, הוא ציין?
ד"א - שמתם לב שהוא משחק גם את איש הקווף בסידרה?
ראיתי שהיו WEBISODS, מישהו צפה בהם? שווה לחפש אותם?
בנוסף - הוא הרי היה ג'ק המרטש והוא כל הזמן טוען שמשהו דחף אותו לבצע את הרציחות ושזה לא היה מבחירה - מה זה היה, הוא ציין?
ד"א - שמתם לב שהוא משחק גם את איש הקווף בסידרה?
ראיתי שהיו WEBISODS, מישהו צפה בהם? שווה לחפש אותם?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

הווביסודס הם בערך הפרק הראשון והשני של הסידרה בתמציתיות רבה.
לדעתי לא שווה את הטירחה, אי אפשר להכניס משהו משמעותי בפרק של 5 דקות.
לדעתי לא שווה את הטירחה, אי אפשר להכניס משהו משמעותי בפרק של 5 דקות.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
מישהו עוקב אחרי העונה השניה?
כרגע ראיתי את הפרק הראשון (עוד מעט השני
), והוא פשוט מעולה!
כרגע ראיתי את הפרק הראשון (עוד מעט השני
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

בתוכניות שלי...
אני מחכה קצת, אולי יהיה תרגום
אני מחכה קצת, אולי יהיה תרגום
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אגב, כדאי לראות ברצף את 1 ו-2 של העונה השנייה.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

כרגע סיימתי את זה...guyezra כתב:אגב, כדאי לראות ברצף את 1 ו-2 של העונה השנייה....
יא אללה, כמה שאני מופתע! (ולא, אין פה סרקזם).
הסדרה הזו משתבחת מפרק לפרק.
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
אתמול סיימתי את העונה הראשונה. קצת מתקשה לעמוד בקצב עם כל הסדרות שאני עוקב אחריהן. מזל שדחו את LOST לפברואר. 
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

למעט שני הפרקים הראשונים העונה השנייה סתמית משהו בעיני.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

דווקא לדעתי העונה השנייה הרבה יותר מוצלחת מהראשונה. הפרק בו הלן נסעה בזמן וראתה את המחסה מושמד ע"י הוירוס/זומבים היה מעולה. הדבר היחיד שמפריע לי בסידרה הזו היא הרמה הדי בינונית של ה CGI, ובסידרה שכזו שמסתמכת על זה הייתי מצפה לאיכות הרבה יותר גבוה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אני חושב שלא היה פרק בלי שקיבלתי תחושת דה ז'ה וו חזקה ביותר (נראה בעיקר בגלל סטארגייט)
ואני מסכים שפרק העתיד היה נחמד למרות ה-דה ז' וו. ושה- CGI איום ונורא
ואני מסכים שפרק העתיד היה נחמד למרות ה-דה ז' וו. ושה- CGI איום ונורא
- Huber
-
- חבר במועדון HT

רק אני חושב שהשחקן שנמצא בתוך התחפושת של איש הקוף הוא אותו שחקן שמגלם את האקס של הלן והאבא של הבת שלה (הקירח עם הקול הסטיראופוני)?
ד"א - אם מדברים על דז'ה וו - השחקן הזה שיחק גם בפרק של SG1
ד"א - אם מדברים על דז'ה וו - השחקן הזה שיחק גם בפרק של SG1
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

Huber,
אתה לא צריך "לחשוב"...
הוא אכן משחק את שתי הדמויות, הוא שיחק בפרק של SG1 אבל יותר מזה - הוא שיחק את טוד (ה Wraith הפסיכופט) ב SGA...
http://www.imdb.com/name/nm0382216/
אתה לא צריך "לחשוב"...
הוא אכן משחק את שתי הדמויות, הוא שיחק בפרק של SG1 אבל יותר מזה - הוא שיחק את טוד (ה Wraith הפסיכופט) ב SGA...
http://www.imdb.com/name/nm0382216/
- Huber
-
- חבר במועדון HT

הבחור מקושר חזק - הא?
אני יודע שאפשר לבדוק את זה, פשוט תמיד כשראיתי פרק בסידרה הרגשתי את זה (העיניים והקול בעיקר) ותמיד כשהיא הסתיימה כבר שכחתי מזה לחלוטין
אני יודע שאפשר לבדוק את זה, פשוט תמיד כשראיתי פרק בסידרה הרגשתי את זה (העיניים והקול בעיקר) ותמיד כשהיא הסתיימה כבר שכחתי מזה לחלוטין
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

סיימתי סוף סוף לסגור פערים - העונה השנייה לדעתי מדהימה.
הפרק האחרון מעולה, למרות שבשלב מסוים הוא הופך להיות מעט צפוי.
הפרק האחרון מעולה, למרות שבשלב מסוים הוא הופך להיות מעט צפוי.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

פרק מצויין, אבל צפוי לחלוטין. ספוילר:
אין סיכוי שהיו הורגים באמת את אחת הדמויות הראשיות ואין שום סיכוי שיכולנו להאמין שהלן רצחה אותו.
אין סיכוי שהיו הורגים באמת את אחת הדמויות הראשיות ואין שום סיכוי שיכולנו להאמין שהלן רצחה אותו.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

Huber,
נכון - אבל מה בדיוק קורה שם לא היה צפוי...
ספוילר -
את העובדה שהוא לא מת ידענו - השאלה הייתה מי ירה בו (משנה צורה?) ומה בדיוק קורה שם.
נכון - אבל מה בדיוק קורה שם לא היה צפוי...
ספוילר -
את העובדה שהוא לא מת ידענו - השאלה הייתה מי ירה בו (משנה צורה?) ומה בדיוק קורה שם.