חנות פיוז בגבעתיים.

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #21 

oferlaor כתב:MadCow,

אגלה לך את אמריקה - זה המצב בכל התחום בכל החנויות...
...
כנראה שאתה צודק, אבל:

1. זה לא הופך את זה לבסדר.
2. ספציפית במקרה של החנות הזו, ששמה באמת הולך לפניה ובכל מקום מוזכרת לחיוב, לדעתי ראוי שתפעל קצת ביותר שקיפות בעניין המחיר ולא תעשה ממנו שוק.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10121
נתן תודות: 594 פעמים
קיבל תודות: 622 פעמים

שליחה #22 

הלכת לחנות, קיבלת שירות מצויין, קיבלת מחיר טוב, מה עוד אתה רוצה?
אתה לא חייב לקנות משם, הם לא לוחצים עליך כמו כל החנויות שלא מקצועיות..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #23 

Nba כתב:הלכת לחנות, קיבלת שירות מצויין, קיבלת מחיר טוב, מה עוד אתה רוצה?
אתה לא חייב לקנות משם, הם לא לוחצים עליך כמו כל החנויות שלא מקצועיות..
...
בדיוק! (Y)

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #24 

oferlaor כתב:MadCow,

אגלה לך את אמריקה - זה המצב בכל התחום בכל החנויות...
...
עופר,

התכוונת לומר "אגלה לך את טורקיה"

כמו שכתבתי, בכל מקום (בארץ) יש "דיבורים" אבל לא כמו הבזאר שרץ בפיוז.

לא יתכן שהמחיר שאקבל שם יהיה תלוי במה שניסן אכל בארוחת הצהריים באותו היום.

וכן, אם ישבתי עם ניסן וקיבלתי הצעת מחיר לרמקולים ואחרי יום מישהו אחר באתר סיפר לי שקיבל הצעת מחיר הנמוכה ב-20% ממה שאני קיבלתי, זה מרגיז ומקומם. הכסף שלי לא שווה פחות משלו ואם כדי לקבל מחיר טוב אני צריך להתבזות ולעשות הצגות של "אני הולך" אז עדיף לי לא לקנות שם.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78935
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #25 

danlior,

למה לא יתכן? אגלה לך שוב את אמריקה - ככה זה ברוב החנויות.

חנות שלו, זכותו לתת למי שהוא רוצה מחירים טובים... לא מבין את ההתרעמות שלך על זה...

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

עופר, לדעתך חנות יכולה להחשב מקצועית גם אם יש הבדל של 20% במחיר כששני הלקוחות הם לא חברים של בעל החנות אלא לקוחות מהשורה ?

kingshoko,Nba
ומה אם יגאל דיי שיקר לי באימייל רק בשביל שאני אגיע לחנות ואגלה שמה שהוא כתב לי לא נכון בפועל, זה נחשב מבחינתכם בסדר ? אני באמת לא רוצה לגדוע את הרושם החיובי שיש לאנשים מהחנות הזו (וכנראה בצדק) אבל הפעם האחרונה שלי איתם מאוד איכזבה אותי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #27 

MadCow,

לא ברור לי הקשר בין המקצועיות של הבעלים לבין המחירים?

לא מוצא חן בעיניך המדיניות של התמחור, אז אל תרכוש שם...

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #28 

MadCow
אני לקוח מהשורה ולא חבר של בעל החנות . קיבלתי יחס טוב , קיבלתי מחיר טוב , קיבלתי אחריות מעבר לטובה (נוכחתי בזה כשהייתי צריך תיקון).
השקיעו בי שעות רבות ולא התנו את זה בקנייה שאבצע .
לא הבנתי מה הקשר בין מחיר למקצועיות
וגם לא הבנתי את הסקר בין לקוחות (אני קיבלתי X הוא קיבל Y).
אף אחד לא מכריח לקנות באף חנות ובעיניי המחיר הוא רק חלק מהמכלול .
יש גם הבדל אם אתה קונה רכיב בקנייה בודדת או חלק מקנייה גדולה , ועוד הרבה משתנים (יכול להיות שגם למצב הרוח ולצורה חיצונית .. אני לא יודע :lol:)
סה"כ מדובר פה על אנשים ומליון גורמים יכולים להשפיע.
אני יודע שאת היחס שקיבלתי מניסן ויגאל יהיה לי מאוד קשה לקבל בחנות אחרת , ואני בטוח שקנייות עתידיות אבצע שם.

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

דודי ועופר,
מבחינתי מקצועיות זה לא רק להדגים בצורה נכונה ולתת מענה ללקוח, אלא זה גם שתהיה שקיפות מבחינת מחירים (אני כבר שאלתי פעמיים כמה עולה רמקול מסויים ותאמין או לא עד היום לא קיבלתי מחיר סופי, כל פעם זרקו לי משהו אחר) וכן אני חושב שלקוחות צריכים לקבל את אותו המחיר (אלא אם מדובר בקניה גדולה ואז זה כבר משהו אחר).

ואגב כולכם כתבתם כאילו אני מתרעם על המחיר ושאם לא טוב לי שאלך לקנות במקום אחר. אני לא אמרתי שיש לי בעיה עם המחיר הסופי אלא בעיה עם כל הדרך לשם וזה נכנס להגדרה שלי של מקצועיות. אם אתם לא מסכימים עם ההגדרה זה כבר משהו אחר, וגם אם כל החנויות בארץ נוהגות באותה דרך זה גם פסול מבחינתי אבל מכיון שלא ביקרתי בחנות אחרת אני לא יכול להעיד לכאן או לכאן.

דודי, ספציפית למקרה שלך אני מאוד שמח שאתה מרוצה ואני גם מאמין שקיבלת את השירות שקיבלת. אני לא דיברתי על השירות שלהם אלא על עניין תמחור המוצרים ובינתיים אתה ועוד הרבה אנשים כאן הגבתם על דברים אחרים לגמרי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #30 

MadCow,

גם אני הייתי רוצה מחיר קבוע בכל החנויות, אבל מה לעשות שאנחנו בישראל ובישראל לא עובדים ככה... הישראלי מחליט איפה הוא קונה לפי % ההנחה... לא נחמד, אבל בעמנו אנחנו חיים..

אגב, רק שתדע שיש חוק בישראל שליד כל ציוד צריך להיות תווית מחיר. אחת מחנויות הק"ב שדיברתי איתם לאחרונה קיבלו דוח מפקח של לשכת התמ"ס בגלל שלא היה ליד כל מכשיר ומסך תוית מחיר.

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

תשמע, זה נכון שבישראל קונים לפי אחוז ההנחה. אני לא אשקר ואני אומר לך את האמת - גם אני אוהב שבעל החנות מחליט שאני חבר שלו ונותן לי הנחה וכו', אבל כמו שאמרתי לך מבחינתי ההרגשה שם היא לא של הנחה אלא בדיוק להפך - גרמה לי אישית לתחושה שיש להם הרבה מקום לרמות אותי. בכל אופן העסקה איתם לא נסגרה מסיבות אחרות שאולי אפרט בשרשור אחר.

לגבי השירות שלהם - בשלושת הפעמים שביקרתי שם קיבלתי שירות טוב כלקוח פוטנציאלי וכמו שכבר ציינתי אין לי בעיה עם השירות שלהם.

עופר אני מצטער אבל לא הבנתי את ההקשר של תוית המחיר.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #32 

כמו שכבר כתבתי, כן, ככה זה אצל כולם אבל אצל פיוז זה מוקצן.

דודי, לו היית מגלה שלקוח אחר שנכנס יום אחריך לחנות ורכש את אותו הציוד וקיבל מחיר שהוא 20% פחות ממה שאתה שילמת רק בגלל שהוא יותר שיחק אותה "לא מעוניין", לא היה חורה לך?

לא היית מצפה מחנות שאם תיכנס אליה ותשים את הקלפים על השולחן שאתה מאוד מעוניין במוצר ורוצה לרכוש אותו, שבו במקום תקבל את המחיר הטוב ביותר שאפשר לקבל?

נכון, בחנויות אחרות יש טווח של 5% לכאן או לכאן אבל עד כדי כך?

חברה, תתחילו לדרוש יותר מהחנויות אז גם תקבלו. אל תהיו ישראלים פראירים.

עניין התגיות לא רלוונטי כי תמיד אפשר לשים מחיר רישמי ואז להוריד בעל פה.

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #33 

קיבלתי מחיר טוב מאוד ולא מאמין שמישהו היה מקבל מחיר זול יותר.
אם מישהו כן קיבל מחיר יותר טוב אחרי , שיהיה לו לבריאות ,

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #34 

אחת התכונות שאני הכי אוהב אצל הישראלים זה שהם אף פעם לא יוצאים פראירים.. :roll: :roll: :roll:

לצערי, אני פראייר ובענק...אותי לא מעניין אם פלוני קיבל בחנות אלמונית מחיר יותר טוב על אותו מוצר שאני קניתי..מה שאותי מעניין אם בעיניי המחיר שאני קיבלתי הוא טוב ו"שווה לי" לאחר שעשיתי סקר שוק..

מה לעשות אני פראייר...

דרך אגב, גם אני לקוח מרוצה מאד של חנות פיוז ולדעתי הם בין העסקים המצטיינים בתחום האודיו בשירות בסבלנות וכן גם במחירים..

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #35 

מה הקשר לפראייר? אתם באמת לא מבינים כמה זה מעצבן לגלות ששילמת מחיר גבוה מדי, ושהאחרים משלמים פחות, רק כי אתה בנאדם נורמלי שלא רוצה להתבזות בהתמקחות ובפוזות של "תחזיקו אותי, אני הולך"?

ולגבי ההצעה שלכם "לא מתאים לך, אל תקנה" - זה בדיוק מה שדני אמר. לא מתאימה לי שיטה כזאת, וזה בכלל לא משנה מה המחירים שלהם. אז לא קונה.
Silence speaks louder than words

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #36 

ג'ו

אני מניח שאתה מכיר את המונח "ברומא תתנהג כמו רומאי.."

כמו שזה כבר נאמר בשירשור הזה...זו התרבות הצרכנית/ מסחרית/ קימעונאית הנהוגה בתחום הזה כמעט בכל החנויות ...פיוז אינה יוצאת דופן בעניין..

ממש כשם שתרבות המיקוח הזו מושרשת עמוק בשווקים ובתרבויות אחרות (מי אמר טורקיה..או תאילנד..) כך השתרשה לה תרבות מסחר זו בתחום האודיו..

אין בעיה אם אתה לא מוכן להשתתף במשחק אבל אלו כללי המשחק שנהוגים כאן בשוק האודיו בארץ..

האמת לא החלטתי ביני לבין עצמי אם אכן טוב לי עם תרבות מסחרית שכזו של מיקוח על המחיר...אבל זה מה יש..

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #37 

לא מסכים. אם כולם יתנהגו כרומאים, באמת תיווצר לנו רומא כזאת פה. אני בחיים לא אתמקח עם אף אחד, לא משנה כמה זה יוריד לי במחיר. אני פשוט לא אכנס לחנות שבה המחירים לא קבועים וקשיחים.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #38 

פראייר זה לא המושג הנכון - אלא פשוט תמים....
גם אני לצערי חוטא בכך ולא יתווכח עד זוב דם שלי ושל המוכר/שירות לקוחות
זה בהחלט מתסכל

המזל היחידי - שרוב הזמן - בגלל שהמחירים שמציעים לך לא קשורים למה שמופיע בזאפ - לא תדע אם תקעו אותך או לא - כי אין לך מדד להשוות.

אולי בגלל זה החנויות מבקשות שלא תפרסם את המחיר...
שלא תדע כמה דפקו אותך :)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #39 

MetalliJoe כתב:לא מסכים. אם כולם יתנהגו כרומאים, באמת תיווצר לנו רומא כזאת פה. אני בחיים לא אתמקח עם אף אחד, לא משנה כמה זה יוריד לי במחיר. אני פשוט לא אכנס לחנות שבה המחירים לא קבועים וקשיחים.
...
א. או שאתה לא קונה דברי חשמל (כמו שאומרים פה האחרים) או ש...????
ב. אתה בד"כ לא יודע אם המחירים קשיחים - ר' הודעה קודמת שלי.

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #40 

אני משתדל לבדוק את השוק, אבל אם דיברנו על אודיו, בדרך כלל יבואן אחד מייבא את המוצר כך שאין מה לבדוק. אז אני קונה אצל יבואנים שאני סומך עליהם, כמו איל פור או אניגמה. לא מוכן ולא מתכוון להתמקח.

נעול

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”