מישהו שמע על המבצע שyes עושים עם הyes מקס??
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
לגבי המחירים, אני אולי תוקע לחברה שלי כדור ברגל אבל פניה לקשרי הלקוחות תניב הצעת מחיר זולה יותר.
ואני שונא את המילה "זול" .. נקרא לזה משתלמת.
אני מניח שאת שיחת חליבת המידע ביצעת עם שירות הלקוחות. אז יופי, אבל לא קיבלת את הכי טוב.
המשך הלאה בצינור ותקבל מסלול משתלם יותר. ואגב, 219 חודשי זה המחיר היום. זול יותר מקבל מי שסיים באנדל (מסלול משולב) אינטרנט ותוכן. מי שנמצא במסגרת מסלול תוכן בלבד, כאמור, 219 זה המחיר המשתלם ביותר שהחברה מציעה ..
וקצת מידע מבפנים, ישנו מסלול משולב מקס - נקרא top max .. כולל 13 חבילות (שזה כל התוכן בחברה מלבד ערוצי פרימיום) + ממיר 1 מקס + 2 ממירים רגילים כלולים ב 250 ש"ח .. יוצא תוספת של 31 ש"ח לחשבון הנוכחי שלך.
או, שניתן לקחת אותו בקשרי הלקוחות במחיר מציאה של 24.90 חודשי .. ככה תעמוד על 243.90 .. השוני הוא שב 250 אתה לוקח חבילה אחת שלמה עם מחיר קבוע ל-3 שנים. כמוצר ניפרד ב 24.90 אתה מתחייב ל-3 שנים אך ורק למוצר המקס עצמו .. מסלולים תעדכן באופן פרטני.
וואוו, מכדור אחד זה הפך לצרור באוטומט .. לא פשוטים הם החיים כפילנטרופ.
בהצלחה!!
אני מניח שאת שיחת חליבת המידע ביצעת עם שירות הלקוחות. אז יופי, אבל לא קיבלת את הכי טוב.
המשך הלאה בצינור ותקבל מסלול משתלם יותר. ואגב, 219 חודשי זה המחיר היום. זול יותר מקבל מי שסיים באנדל (מסלול משולב) אינטרנט ותוכן. מי שנמצא במסגרת מסלול תוכן בלבד, כאמור, 219 זה המחיר המשתלם ביותר שהחברה מציעה ..
וקצת מידע מבפנים, ישנו מסלול משולב מקס - נקרא top max .. כולל 13 חבילות (שזה כל התוכן בחברה מלבד ערוצי פרימיום) + ממיר 1 מקס + 2 ממירים רגילים כלולים ב 250 ש"ח .. יוצא תוספת של 31 ש"ח לחשבון הנוכחי שלך.
או, שניתן לקחת אותו בקשרי הלקוחות במחיר מציאה של 24.90 חודשי .. ככה תעמוד על 243.90 .. השוני הוא שב 250 אתה לוקח חבילה אחת שלמה עם מחיר קבוע ל-3 שנים. כמוצר ניפרד ב 24.90 אתה מתחייב ל-3 שנים אך ורק למוצר המקס עצמו .. מסלולים תעדכן באופן פרטני.
בהצלחה!!
עובד חברת YES
-
romanhit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
את חבילת ה top max אני יכול לקבל גם אני לקוח קיים כבר???בולט כתב:לגבי המחירים, אני אולי תוקע לחברה שלי כדור ברגל אבל פניה לקשרי הלקוחות תניב הצעת מחיר זולה יותר.
בהצלחה!!...
כי אם כן אז זה נשמע לי די משתלם, מאשר לשלם לבד על המקס 45 שקל.
כי בשירות לקוחות היא מארה לי שאו שזה כל החבילות והמקס ב 285 או שהמקס לבד בעוד תוספת של 45 שקל בחודש.
בולט אשמח לשמוע תשובתך...
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

רומן חברי הטוב,
אני ארגיש תחושת "נעיצת סכין" קלה אם אמשיך להדריך אותך אחד לאחד איך לפעול ..
ולכן, אסכם זאת ואומר שעליך להפעיל לחץ על החברה .. (או בעגה מקובלת - תאיים להתנתק)
שירות הלקוחות, מטבעו, מציע את המחירים היקרים ביותר. כחלק מהליך אסקלציה לגיטימי, לאחר שתסרב להצעת השירות ותאיים בניתוק (קשה לי לכתוב זאת אבל מה לעשות..), אתה תועבר לקשרי הלקוחות (להלן "שימור") .. שם, איש יקר, תגיע אל הארץ המובטחת (להלן "מבצעי מקס משתלמים"..)
שמע, המידע כאן הוא לא הכי נעים למכתב יד. אנא עשה בו שימוש הוגן ונעים. וכן, אל תהסס להפעיל לחץ .. איך גורסת הסיסמא שהנהיגו בהתנתקות? "ברגישות ובנחישות" ..
בהצלחה
בולט
ולכן, אסכם זאת ואומר שעליך להפעיל לחץ על החברה .. (או בעגה מקובלת - תאיים להתנתק)
שירות הלקוחות, מטבעו, מציע את המחירים היקרים ביותר. כחלק מהליך אסקלציה לגיטימי, לאחר שתסרב להצעת השירות ותאיים בניתוק (קשה לי לכתוב זאת אבל מה לעשות..), אתה תועבר לקשרי הלקוחות (להלן "שימור") .. שם, איש יקר, תגיע אל הארץ המובטחת (להלן "מבצעי מקס משתלמים"..)
שמע, המידע כאן הוא לא הכי נעים למכתב יד. אנא עשה בו שימוש הוגן ונעים. וכן, אל תהסס להפעיל לחץ .. איך גורסת הסיסמא שהנהיגו בהתנתקות? "ברגישות ובנחישות" ..
בהצלחה
בולט
עובד חברת YES
-
romanhit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
טוב ננסה. תודה לך.
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
זה מה שאני עשיתי וקיבלתי 230 שקלים לכל החבילות עם התחייבות לשנתיים (שילמתי כבר על כל הממירים).בולט כתב:רומן חברי הטוב,
בהצלחה
בולט...
אי לכך ובהתאם לזאת התנתקתי והם צריכים ליצור איתי קשר לשם החזרת הממירים.
סתם שאלה.. שהם יתקשרו אני צפוי לקבל עוד הצעה או שהם כבר הבינו את הרמז..?
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
לא יתקשרו. רק כאשר יגיע איש השטח שלהם לאסוף את הממירים, לפתע יציע לך הצעה משתלמת יותר מכל מה שהציעו לך עד עתה (כולל קשרי לקוחות)...
עריכה תיקון:
מסתבר שהמידע הזה כנראה לא רלוונטי יותר. ב-10/10 נכנסה תקנה שמחייבת ביצוע ניתוק תוך שני ימי עסקים מרגע הבקשה. לדברי חבר שעובד YES כבר אין יכולת שימור ע"י איש שטח. עם זאת, לדבריו עם קצת התעקשות ניתן לקבל את כל המבצעים שמציעים למנויים חדשים (פשוט צריך להסביר להם שחבל על האנרגיה בביצוע הוראת ניתוק ותוך מספר ימים להצטרף כלקוחות חדשים).
עריכה תיקון:
מסתבר שהמידע הזה כנראה לא רלוונטי יותר. ב-10/10 נכנסה תקנה שמחייבת ביצוע ניתוק תוך שני ימי עסקים מרגע הבקשה. לדברי חבר שעובד YES כבר אין יכולת שימור ע"י איש שטח. עם זאת, לדבריו עם קצת התעקשות ניתן לקבל את כל המבצעים שמציעים למנויים חדשים (פשוט צריך להסביר להם שחבל על האנרגיה בביצוע הוראת ניתוק ותוך מספר ימים להצטרף כלקוחות חדשים).
נערך לאחרונה על ידי איינשטיין ב 10/11/2008 17:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

לא הבנתי..
שהאיש שטח שלהם יגיע לאסוף את הממירים (הטכנאי) הוא יתן לי עוד הצעה..? אתה בטוח?
בכל מקרה הם חייבים להתקשר כדי לתאם מתי לקחת את הממירים..
אז רציתי לשאול אם הם יתנו לי עוד הצעה כשהם יתקשרו.
שהאיש שטח שלהם יגיע לאסוף את הממירים (הטכנאי) הוא יתן לי עוד הצעה..? אתה בטוח?
בכל מקרה הם חייבים להתקשר כדי לתאם מתי לקחת את הממירים..
אז רציתי לשאול אם הם יתנו לי עוד הצעה כשהם יתקשרו.
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

עריכה: התשובה נמסרה בה"פ.
- levikon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 759
לא מבין בקטע הזה את יס. באמת. הם הרי בעצם אומרים שההצעה המשתלמת ביותר היא בקשרי לקוחות (שלא נדבר על המשמר שטח). למה זה קורה? הרי זה הופך את כל הנושא לשיטת מצליח. אם נאמר שהשירות הצליח לשכנע 50% מהלקוחות לבחור במבצע היקר יותר, והעביר רק 50% הלאה לקשרי לקוחות, הם בעצם הצליחו "לדפוק" את הלקוחות ההגונים יותר, אלה שלא משחקים ומאיימים בניתוקים...
בהוט, עם כל השירות הגרוע שלה, ההצעות של שירות וקשרי לקוחות הן בסופו של דבר אותן הצעות. אולי ההצעות של קשרי לקוחות מוגשות באריזה יפה יותר, אבל בבסיסן הן זהות. ניתן לראות את זה בפורום, עם האנשים שהתחברו לטריפל HD.
בהוט, עם כל השירות הגרוע שלה, ההצעות של שירות וקשרי לקוחות הן בסופו של דבר אותן הצעות. אולי ההצעות של קשרי לקוחות מוגשות באריזה יפה יותר, אבל בבסיסן הן זהות. ניתן לראות את זה בפורום, עם האנשים שהתחברו לטריפל HD.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
מסכים לחלוטין עם levikon.
זאת אחת הסיבות שעברתי מיס להוט. התקשרתי ליס 3 פעמים ושאלתי בנימוס אם יש מבצעים ל-HD שמתחרים במבצע של הוט, ו-3 פעמים דיקלמו לי את אותם תעריפים יקרים ולא כדאיים.
לכן, פשוט עברתי להוט בלי לאיים ולסחוט אף אחד. כשיס התקשרו לתת לי מבצעים טובים יותר, כבר היה מאוחר מדי.
זאת אחת הסיבות שעברתי מיס להוט. התקשרתי ליס 3 פעמים ושאלתי בנימוס אם יש מבצעים ל-HD שמתחרים במבצע של הוט, ו-3 פעמים דיקלמו לי את אותם תעריפים יקרים ולא כדאיים.
לכן, פשוט עברתי להוט בלי לאיים ולסחוט אף אחד. כשיס התקשרו לתת לי מבצעים טובים יותר, כבר היה מאוחר מדי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
אם כך,אז מדבריך אני מבין כי עדיף שאני אשאר בהוט עם ממיר HD אחד וממיר דיגיטלי?
ולא אעבור ליס למבצעים עם 2 יס מקס וממיר HD?
ולא אעבור ליס למבצעים עם 2 יס מקס וממיר HD?
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
התקשרו אלי היום מ-yes, וכמו שצפיתי הציעו לי להמשיך לצפות בכל החבילות בתוספת של 10 ש"ח. סה"כ 245 ש"ח בהתחייבות לשנתיים.
בנוסף לזה על המקס בפקדון צריך להוסיף 13.9 ש"ח.
והציעו מתנה 7 סרטי DVDBOX.
אני מתלבט אם יש לי כוח להתחיל לריב עם קשרי לקוחות.
בנוסף לזה על המקס בפקדון צריך להוסיף 13.9 ש"ח.
והציעו מתנה 7 סרטי DVDBOX.
אני מתלבט אם יש לי כוח להתחיל לריב עם קשרי לקוחות.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
245 כולל אינטרנט?
זה לכל החבילות??
זה לכל החבילות??
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

חברים יקרים,
חלק מהטענות אני מקבל וחלק אני לא.
לגבי הליך האסקלציה המקובל - ככה זה עובד. בחברה כלכלית-ריווחית מחפשים קודם להרוויח. אם יעבירו את כלל הלקוחות למבצעי שימור הלקוחות, הרי שההכנסות יירדו והמצב יילך וידרדר .. ולכן, מתחילים בהצעה הגבוה ומשם מתחיל הליך. זה לא משחק, זו פרוצדורה הגיונית של חברה שמחפשת רווחים.
לגבי האיסוף ציוד, אתה אכן תקבל הצעה נוספת. ייפנה אליך גורם בכיר אף יותר וישוחח על ליבך. אל דאגה, עדיין לא שלחו אותך לנפשך מהחברה .. לא כל כך מהר. צפה לשיחה. ושם תביא את כישורי המו"מ הכי טובים שלך למען קבלת המסלול המשתלם ביותר.
בהצלחה
בולט
חלק מהטענות אני מקבל וחלק אני לא.
לגבי הליך האסקלציה המקובל - ככה זה עובד. בחברה כלכלית-ריווחית מחפשים קודם להרוויח. אם יעבירו את כלל הלקוחות למבצעי שימור הלקוחות, הרי שההכנסות יירדו והמצב יילך וידרדר .. ולכן, מתחילים בהצעה הגבוה ומשם מתחיל הליך. זה לא משחק, זו פרוצדורה הגיונית של חברה שמחפשת רווחים.
לגבי האיסוף ציוד, אתה אכן תקבל הצעה נוספת. ייפנה אליך גורם בכיר אף יותר וישוחח על ליבך. אל דאגה, עדיין לא שלחו אותך לנפשך מהחברה .. לא כל כך מהר. צפה לשיחה. ושם תביא את כישורי המו"מ הכי טובים שלך למען קבלת המסלול המשתלם ביותר.
בהצלחה
בולט
עובד חברת YES
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
לא כולל אינטרנט וכמובן לא כולל ערוצי פרמיום.BigDragoon כתב:245 כולל אינטרנט?
זה לכל החבילות??...
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

אם ככה, 245 ש"ח לדעתי זה הרבה.
אני לא מזמן חידשתי את המנוי (לפני 3-4 חודשים) ואני משלם 200 ש"ח (ללא אינטרנט) על 5 חבילות.
לא נראה לי שווה לשלם על עוד כמה חבילות לא נצפות 45 ש"ח.
אני לא מזמן חידשתי את המנוי (לפני 3-4 חודשים) ואני משלם 200 ש"ח (ללא אינטרנט) על 5 חבילות.
לא נראה לי שווה לשלם על עוד כמה חבילות לא נצפות 45 ש"ח.
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

דברים השתנו בחודש האחרון, כיום לא ניתן לקבל מחירים כאלה.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

ממש מצער!איינשטיין כתב:דברים השתנו בחודש האחרון, כיום לא ניתן לקבל מחירים כאלה....
גם 200 זה יותר מדי על הכלום שמקבלים (מבחינת תוכן ואיכות).
אני חושב שבHOT אפשר להשיג מחירים דומים.
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני מאלה שקיבלו לפני כמה חודשים 200 ש"ח לארבע חבילות + ערוץ בייבי (לשנה). נראה מה יהיה עוד חודשיים כשהשנה תיגמר...
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

למה אתה מתכוון?איינשטיין כתב:דברים השתנו בחודש האחרון, כיום לא ניתן לקבל מחירים כאלה....
אם הנציג שימור יבוא אלי הוא לא יתן לי הצעה כזאת?