קדם מגבר מאנגליה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161

שליחה

Balance כתב:הי לכולם,

אני שוקל לייבא קדם מגבר מאנגליה ונאמר לי שהמכשיר עובד ב- 230/240 וולט.
היות ובארץ אנו עובדים ב 220 וולט רציתי לשאול אם צפויה לי בעייה כלשהי.

תודה
...
קודם כל, בארץ זה 230 ולא 220 (יש לי מייצב מתח עם תצוגה קבועה של המתח שהוא מודד)

- אני הבאתי את 8000AP של אודיולאב
- גם סאב של YAMAHA (עבור מקרן קול) שהוא גם עם מגבר פנימי
- הבאתי אגב גם מגבר של LINN לגיסי

בקיצור, אין שום בעיה

אילפור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1029

שליחה

MartinHSabag כתב:
לקנות בלי לשמוע ולהשוות למוצרים אחרים בתחום מחיר זה, זו פעולה לא הגיונית.
...
אייל, אני קצת מתפלא על השורה הזו, הרי אתה בעצמך מכרת רמקולים מאוד יקרים לאנשים שכלל לא שמעו אותם, לא ככה?
או שלמעשה, אם מזמינים אצלך משהו בלי לשמוע, אתה מזכה בצורה מלאה במידה וזה לא מוצא חן?
אחרת, מה ההבדל ?
...
יש הבדל.

ראשית כל, מי שהזמין את המוצר שאולי אתה מתכוון אליו, שמע את הגרסה הקטנה יותר של אותו רמקול (בבית שלו , במשך שבוע ויותר , עם הגברות שונות) , התאהב בו, והחליט לקחת צאנס.

מה שהיה חסר לו זה עוד באס, הגרסה שהוא הזמין היא בדיוק עם אותן יחידות של הרמקול שאהב, אבל בגרסה רצפתית.

מעבר לזה, הסיכום היה שאם הרמקול לא יעשה לו את זה, הוא יפסיד סכום קטן ויוכל להזדכות עליו.

במקרה של המכשיר הנוכחי: אם הקונה מכיר מצוין מכשיר מאותה סדרה אבל זול יותר, חי איתו והשווה אותו למוצרים אחרים, ויכול להחזיר את המכשיר עליו הוא חושב באם הוא לא מוצא חן בעיניו, זה סיכון הגיוני. לעומת זאת, אם ההפך הוא הנכון, כלומר כל מה שהוא מכיר זה כתבות או מוצרים מסדרות אחרות לגמרי, ואין לו שום סיכוי להפטר מהמכשיר במידה ואינו מוצלח, זה הימור מסוכן.
איל פור

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

אני לא מכיר הרבה רמקולים שגירסת הרצפתי, ששונה לגמרי בכל פרמטר (תיבה, קרוב, אלמנטים) היא "בדיוק" כמו המדפי רק עם יותר באס, אבל אם זה הסיכום שהיה (ואני מכיר את הסיכום...) וההפסד הוא לא גדול, סבבה מבחינתי.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

אילפור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1029

צודק

שליחה

מעבר מרמקול מדפי לרצפתי יכול להיות מאוד מאכזב.

לכן זה אכן היה הימור, וללקוח זה היה ברור מראש.
איל פור

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856

שליחה

מעבר לזה, הסיכום היה שאם הרמקול לא יעשה לו את זה, הוא יפסיד סכום קטן ויוכל להזדכות עליו.
...
נשמע הגון למדי ,כאשר עיסקה בתצורה הזו נעשית אין הפתעות לאף אחד.
למרות ששמענו על מקרים(חלילה לא בהקשר שלך או מישהו ספיציפי) שקנייה על סמך התלהבות ראשונית ללא האזנה בבית הסתיימה באכזבה גדולה ובחוסר אפשרות תקשור מול המוכר.
כל הכבוד על השקיפות וההגינות. (Y)

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”