הורדה מאוד איטית בביטורנט - איפה הבעיה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תדאג גם לקנפג את utorrent למצב ש Protocol Encryption הוא ב Enabled. זה מקשה (אבל לא מונע) על ה ISP לאתר שאתה משתמש ב P2P ולחנוק לך את הרוחב פס. תבדוק גם שה Port Forwarding מתבצע כהלכה דרך ה Speed guide
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
קודם כל תעבדו עם יוטורנט 1.8.1 (ולא 1.
שנית תגבילו את האפלוד שלכם עם תוכנה כמו NETLIMITER
אני למשל עם חיבור של 2.5 מגה יכול להעלות גג 26KBPS, אבל אני מגביל את זה ל 12 כי אז גם אין גלישה וגם המהירות הורדה נהיית איטית מאוד.
תעשו זאת ולא יהיו לגם יותר בעיות איטיות
שנית תגבילו את האפלוד שלכם עם תוכנה כמו NETLIMITER
אני למשל עם חיבור של 2.5 מגה יכול להעלות גג 26KBPS, אבל אני מגביל את זה ל 12 כי אז גם אין גלישה וגם המהירות הורדה נהיית איטית מאוד.
תעשו זאת ולא יהיו לגם יותר בעיות איטיות
גם לי פתאום בשבוע האחרון יש בעיות מהירות. גם מהורדות פרטיות (TL).
יש לציין כי לא כל המקורות הם ככה. יש מקורות שלא זזים אבל יש כאלה שבסדר. מוזר.. אז לדעתי זה לא הספק.
אני משתמש ב- Utorrent 1.7.7 בגלל שאני יכול מתוך התוכנה להגביל את מהירות ההעלאה ל-1K לטורנט בלי לאבד מהירות.
ככה עם 2.5 אני מוריד 295K בממוצע.
ב- Utorrent 1.8.1 יש הגבלה על שליטת מהירות ההעלאה ביחס להורדה מתוך המנוע של התוכנה.
יש לציין כי לא כל המקורות הם ככה. יש מקורות שלא זזים אבל יש כאלה שבסדר. מוזר.. אז לדעתי זה לא הספק.
אני משתמש ב- Utorrent 1.7.7 בגלל שאני יכול מתוך התוכנה להגביל את מהירות ההעלאה ל-1K לטורנט בלי לאבד מהירות.
ככה עם 2.5 אני מוריד 295K בממוצע.
ב- Utorrent 1.8.1 יש הגבלה על שליטת מהירות ההעלאה ביחס להורדה מתוך המנוע של התוכנה.
- staticx
- חבר מכור קשה

לדעתי גם ב 177 ש=יש את ההגבלה הזו...לפחות ממה שזכור לי
נטלימיטר פותר את כל הבעיות
בכל מראה אצלי אין שום בעייה, בזק בינל + כבלים
כרגע סיימתי להוריד קובץ מ TL על 290K.
היו בעיות של ניתוקים השבוע..אבל לא איטיות...
נטלימיטר פותר את כל הבעיות
בכל מראה אצלי אין שום בעייה, בזק בינל + כבלים
כרגע סיימתי להוריד קובץ מ TL על 290K.
היו בעיות של ניתוקים השבוע..אבל לא איטיות...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אתה יכול להגביל את מהירות ה upload ב 1.8.1 למה שאתה רוצה בדיוק כמו שהיה בכל הגרסאות הקודמות. זה נמצא שחור על גבי חלון במסך ה Bandwith ודווקא אצלי בבית ה upload מקובע על 80% ממהירות ה download ואין לי שום בעיות מהירות או תגובות איטיות בגלישה רגילה.
היות ובאתרים פרטיים דווקא עוקבים אחר יחס העלאה כנגד הורדה והם מעיפים מהאתר את כל העלוקות לא לאפשר העלאה בקצב המקסימלי שאתה יכול כדילשמור על יחס חיובי.
היות ובאתרים פרטיים דווקא עוקבים אחר יחס העלאה כנגד הורדה והם מעיפים מהאתר את כל העלוקות לא לאפשר העלאה בקצב המקסימלי שאתה יכול כדילשמור על יחס חיובי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לא ביטלתי לא זה ולא זה כי זה לא חשוב. הטרקרים של אתרים פרטיים ממילא לא מיישמים DHT ו Peer Exchange או Peer Discovery כך שזה לא משנה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46434
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
staticx,
אין צורך ב Netlimiter כפי ששאר החברים כאן הזכירו. קליינט ה uTorrent מכיל מגביל מהירות מובנה משוכלל עם Scheduler ואפשרות לקביעת קצב העלאה אפילו לכל טורנט בנפרד.
בגרסה 1.77, התקיימה הגבלה של Download לפי ה Upload, ערך של 6KBps כבר איפשר קצב הורדה מקסימלי.
בגרסה 1.8, המצב מעט הוחמר, כעת ההגבלה ירדה לרמה של טורנט ואסור להוריד את קצב ה Up של טורנט לערך פחות מ 6KBps, אחרת תתקיים ירידה במהירות המקסימלית, למרות כי קצב ההעלאה בשאר הטורנטים גבוה מ 6KBps.
בגרסה 1.8.1, המצב נהיה ממש טוב, אין שום הגבלה על מנת לקבל קצב הורדה מקסימלי.
לגבי DHT, זה נכון רק כאשר הטרקר אוכף את ה Private Flag, לא כולם כך ולכן בשביל להיות בטוח - תמיד צריך לבטל את ה DHT, אלא אם כן אתם בטרקרים ציבוריים.
אין צורך ב Netlimiter כפי ששאר החברים כאן הזכירו. קליינט ה uTorrent מכיל מגביל מהירות מובנה משוכלל עם Scheduler ואפשרות לקביעת קצב העלאה אפילו לכל טורנט בנפרד.
בגרסה 1.77, התקיימה הגבלה של Download לפי ה Upload, ערך של 6KBps כבר איפשר קצב הורדה מקסימלי.
בגרסה 1.8, המצב מעט הוחמר, כעת ההגבלה ירדה לרמה של טורנט ואסור להוריד את קצב ה Up של טורנט לערך פחות מ 6KBps, אחרת תתקיים ירידה במהירות המקסימלית, למרות כי קצב ההעלאה בשאר הטורנטים גבוה מ 6KBps.
בגרסה 1.8.1, המצב נהיה ממש טוב, אין שום הגבלה על מנת לקבל קצב הורדה מקסימלי.
לגבי DHT, זה נכון רק כאשר הטרקר אוכף את ה Private Flag, לא כולם כך ולכן בשביל להיות בטוח - תמיד צריך לבטל את ה DHT, אלא אם כן אתם בטרקרים ציבוריים.
- staticx
- חבר מכור קשה

- השימוש בנטלימיטר הוא לאו דווקא בשביל יוטורנט , אלא בשביל ניטור המערכת ותיעול המידע בצורה אפקטיבית יותר. חוץ מהשימוש האדיר שלה בהגבלת המהירות בלחיצת כפתור, ניתן לשלוט בהמון תוכנות אחרות כמו אימיול, DC++ וכו', כמו כן, אפשר להגביל אפלוד למשל כאשר שולחים קובץ לחבר, או אימייל...בקיצור לדעתי תוכנה חובה.
- לגבי DHT ו PEX הרבה יעשו לך בעיות עם זה. הנה ציטוט מ TL
What is DHT and Why must i turn it off
DHT must be disabled in your client, DHT can cause your stats to be recorded incorrectly and could be seen as cheating also disable PEX (peer exchange) Anyone using this will be banned for cheating the system. Check your snatchlist regularly to ensure stats are being recorded correctly, allow 30mins for the tracker to update your stats.
- לגבי DHT ו PEX הרבה יעשו לך בעיות עם זה. הנה ציטוט מ TL
What is DHT and Why must i turn it off
DHT must be disabled in your client, DHT can cause your stats to be recorded incorrectly and could be seen as cheating also disable PEX (peer exchange) Anyone using this will be banned for cheating the system. Check your snatchlist regularly to ensure stats are being recorded correctly, allow 30mins for the tracker to update your stats.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

staticx,
אתה הזכרת את Netlimiter בהקשר של uTorrent, אנחנו ניסינו להסביר כי אין צורך בכלל לעשות בו שימוש בהקשר זה.
לגבי שימוש ב Netlimiter עם השימושים שהזכרת רק בהודעה האחרונה שלך, זה כבר משהו אחר (וגם לא ממש חובה...).
אתה הזכרת את Netlimiter בהקשר של uTorrent, אנחנו ניסינו להסביר כי אין צורך בכלל לעשות בו שימוש בהקשר זה.
לגבי שימוש ב Netlimiter עם השימושים שהזכרת רק בהודעה האחרונה שלך, זה כבר משהו אחר (וגם לא ממש חובה...).
- staticx
- חבר מכור קשה

טוב בכל מקרה הסיבה שלחלק היוטורנט 1.8.1 (אולי גם גרסאות לפני זה) לא מוריד על כל המהירות , זה כי אתם נותנים אפלוד יותר מ 8.
נסו ותראו
ברגע שאפלוד על 8 , התוכנה מורידה על המקסימום, ברגע שמעל, יש ירידה ניכרת במהירות.
ואל תתווכחו איתי בבקשה...אין לי כוח לצרף לכם סרטון על זה.
נסו ותראו
ברגע שאפלוד על 8 , התוכנה מורידה על המקסימום, ברגע שמעל, יש ירידה ניכרת במהירות.
ואל תתווכחו איתי בבקשה...אין לי כוח לצרף לכם סרטון על זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

צירוף סרטון איננו מהווה הוכחה. אנחנו מדברים סוג תקשורת אשר מהירותו תלויה בחלקה גם בקצב ההעלאה, במידה וקצב ההעלאה מהיר יחסית, ניתן לבצע Up גבוה יותר מהערך שציינת.
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אז אתם אומרים שבעצם לא משנה באיזה גרסא 1.8.1 או 1.7.7 צריך להגביל את ההעלאה ל8?
אי אפשר לעשות את זה - בטרקרים פרטיים הרטיו הוא חלק חשוב.
אי אפשר לעשות את זה - בטרקרים פרטיים הרטיו הוא חלק חשוב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- staticx
- חבר מכור קשה

אני לא בטוח לגבי זה. אמנם יש לי חיבור של 2.5 מגה, אבל 8 רחוק מלהיות מגבלת האפלוד שלי (25)ziv_r כתב:צירוף סרטון איננו מהווה הוכחה. אנחנו מדברים סוג תקשורת אשר מהירותו תלויה בחלקה גם בקצב ההעלאה, במידה וקצב ההעלאה מהיר יחסית, ניתן לבצע Up גבוה יותר מהערך שציינת....
compman112, פשוט תצטרך להשאיר את ההורדות לזמן ממושך יותר... ותמיד אפשר לזייף
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אפשר לזייף, אבל לפשע אין רגלייםstaticx כתב:אני לא בטוח לגבי זה. אמנם יש לי חיבור של 2.5 מגה, אבל 8 רחוק מלהיות מגבלת האפלוד שלי (25)ziv_r כתב:צירוף סרטון איננו מהווה הוכחה. אנחנו מדברים סוג תקשורת אשר מהירותו תלויה בחלקה גם בקצב ההעלאה, במידה וקצב ההעלאה מהיר יחסית, ניתן לבצע Up גבוה יותר מהערך שציינת....
compman112, פשוט תצטרך להשאיר את ההורדות לזמן ממושך יותר... ותמיד אפשר לזייף...
הקשר להשאיר, אני משאיר, 48 שעות כמו שבחוקים של רוב האתרים.
אני מדבר על זה שזה לא פתר את הבעיה, ההורדה לא עוברת את מהירות ה200.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה יכול להיות בטוח, זהו אחד המאפיינים של פרוטוקול TCP/IP.staticx כתב:אני לא בטוח לגבי זה. אמנם יש לי חיבור של 2.5 מגה, אבל 8 רחוק מלהיות מגבלת האפלוד שלי (25)ziv_r כתב:צירוף סרטון איננו מהווה הוכחה. אנחנו מדברים סוג תקשורת אשר מהירותו תלויה בחלקה גם בקצב ההעלאה, במידה וקצב ההעלאה מהיר יחסית, ניתן לבצע Up גבוה יותר מהערך שציינת.......
http://en.wikipedia.org/wiki/TCP/IP