תחליף ל SRATIM

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

8O
רואים שזה ילדים מתעסקים בזה...

גם אני טרחתי לסנכרן פעם אחת למשהו שלא היה להם (עשיתי את זה עם SCRIPT שהעתיק מקובץ אחד את הזמנים ומקובץ אחר את שורות התרגום) ולא זכיתי להתייחסות

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

ziv_r כתב:sheva23,
אנחנו עוסקים פה בתרגומים, לא אתרי טורנט.
...
אופס, התבלבלתי בין 2 שרשורים. החלפתי את ההודעות

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

לא רציניים החברה.

חבל, זה תחום מאוד שיתופי ויפה וחבל שיורדים לרמה כזו.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

יש להם איזה מאבק משפטי שמתנהל עכשיו (בעמוד הראשי רשום משהו). תרמתי כמה שקלים באמצעות PAYPAL
http://www.sratim.co.il/donate.aspx
עדיף לתרום להם ולחבר'ה שמשקיעים שם את הנשמה מאשר לבובלילים למיניהם עם הצבעות בSMS

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

לאחרונה גיליתי חיסרון ע נ ק באתר הזה. הם מנהלים איזו מלחמה מטופשת עם קבוצת תרגום אחרת ועקב כך המון סדרות איכותיות מקבלות תרגום באיחור ניכר מאוד (או בכלל לא) ולפעמים עוברת חצי עונה עד שמגיע התרגום. די מוריד מאיכות האתר, חבל שהם לא מבינים את זה.

איזה אתר נוסף בסיגנון הזה יש? במי בעצם הם מתחרים שגורם לדיליי הזה? לא ממש מעניין אותי - אני פשוט מנסה להבין אפא אפשר להשיג את התרגומים בצורה יותר עיקבית.

Sratim_Admin
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95

שלום,

שליחה

שלום.

דבר ראשון, אני לא יודע אם מותר להקפיץ כאן הודעות או לא, אז במידה ולא, אני מתנצל מראש.

אני מנהל של אתר "סרטים".
ואני חייב לציין שאני זמן ארוך עוקב אחרי האתר הזה, לי אישית, בתור אוהד מושבע של סרטים וסדרות הוא תרם רבות (בתחום הטכני כמובן :) ).

אך אני חייב מספר מילים להגיד.

בנוגע לכל ה"אג'נדה" שלנו בנוגע לתרגומים של סדרות.

אנו מאמינים במתרגם קבוע לסדרה.
חלקכם אולי חושבים שזו פעולה לא נכונה או "מעקבת", אך לטווח הרחוק אתם יוצאים רק מורווחים.
1. מתרגם קבוע - דיוקים ברמת התרגום (שמות, מקומות, וכו'...).
2. המתאם לא חושש שמא ישב סתם שעות על התרגום, שמישהו אחר ייקח לו אותו.
3. במה קבועה לאותו מתרגם.
ויש עוד מספר סיבות לא מצומצם.

ההוכחה המנצחת לכך, אל הסדרות הקבועות, גדולות וקטנות כאחד.
"אבודים" ,"נמלטים", "הירוס", "איך פגשתי את אמא", "קייל XY", "מרלין" ורבות וטובות אחרות, שזוכות לתרגום בד"כ באותו יום-יום למחרת-אותו שבוע-אותו חודש :).

תרגומים אחרים ש"מתעכבים" אינם מתעכבים כתוצאה מפעולות האתר.
במידה ויש תרגום "חיצוני" לא של המתרגם, ברוב הסיכויים שהוא לא יאושר.
קחו בחשבון שגם תרגום זה (שאנו כמובן רואים אותו עוד לפני שבכלל שאר הגולשים מכירים) בודקים אותו, והוא לא איכותי בד"כ כמו השאר.
ולכן, אנו מעדיפים למען ציבור הגולשים הנאמן שלנו, לא לאשר אותו, ולהמתין לתרגום איכותי באמת, שיתרום לכלל הציבור - הגולשים, והמתרגמים למיניהם.
אחראי הכל, שהמתרגם מרוצה, ומקבל מה שהוא רוצה, הוא גם יהיה מעוניין להמשיך ולתרגם לכם.
אם תספרו, אתם תראו שהמתרגמים בשורה התחתונה הם אלה שעומדים בתפוקה הרבה ביותר של התרגומים. ככה שאני מעדיף לפעמים לא לאשר תרגום פרטי (שסביר להניח אותו מתרגם לא יבצע תרגום נוסף) ולתת את הבמה לאנשים שתרמו לנוכחי, ולבא אחריו.

אם תשאלו לדעתי האישית, ואמרתי את זה גם למתרגמים עצמם, שאני מכיר כבר אישית מפועלי איתם, להוציא תרגום באותו יום, זו הטעות הכי גדולה שעשו.
הופך את הגולש הישראלי ל-Needy ברמות שזה עצוב.

אך כאתר, אנו לא מעקבים תרגומים.
ברגע שיוצא תרגום, הגולשים שלנו, הם הראשונים לקבל אותו ברשת.

נכון שיש חלופות ברשת, זה אינו סוד, אך אנו משקיעים המון, אם זה מזמננו, מכספנו, על מנת להיות האתר המוביל.

נכון לכרגע, בתגובה ל-2 אנשים מעלי, אנו אכן עדיין במאבק משפטי.
ורק רציתי להגיד תודה על התרומה.
במיוחד דרך פייפל.
ששם 90% מהכסף באמת מגיע אלינו, ומאפשר לנו עזרה כספית עם הוצאות המשפט (הלא זולות בכלל!!).

בכל אופן,
רק למילות סיכום,
בפן האישי, המון תודה.
מהאתר הזה למדתי המון, ואני עדיין למד, אני אישית בעל מכשיר מזרימדיה (פופקורן) שנהנה ממנו מאוד!
ועכשיו שאני מכיר את העולם הזה של המזרימדיות, אני בהחלט אשקול להוסיף דברים נוספים לאתר, שיכולים להוות קרש קפיצה גם לעולם הזה.
(כמובן שאני אישית אשמח לקבל רעיונות מכם, בתור אנשים וותיקים בתחום).

בפן המקצועי,
שמחתי לשמוע שאתם אוהבים את האתר, אנו עובדים על שיפורים רבים לאתר.
אנו מקווים להשיק אותם בטווח הקרוב.
אני מאוד מקווה שמה שאנו מתכננים בטווח הקרוב יפתיע אפילו אתכם (ואנו בהחלט עובדים על מספר דברים כאלו).

(לרעיונות / הצעות / שאלות זה המייל שלי: [email protected]).
אני מאוד משתדל לענות על כל המיילים, במידה ולא, מתנצל מראש שוב.
(אתם מתארים לעצמכם כמה מיילים אני מקבל) :)

כל מה שיש לי להגיד,
המשך גלישה מהנה.
תום.
מנהל אתר "סרטים".

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

תודה תום,

אני משתמש ותיק וכבד באתר שלכם.

מחזיק אצבעות ובהצלחה עם המאבק המשפטי.

אני שמח שהיינו ועדיין עוזרים לכם.

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem

Re: שלום,

שליחה

Sratim_Admin כתב:שלום.

דבר ראשון, אני לא יודע אם מותר להקפיץ כאן הודעות או לא, אז במידה ולא, אני מתנצל מראש.

אני מנהל של אתר "סרטים".
ואני חייב לציין שאני זמן ארוך עוקב אחרי האתר הזה, לי אישית, בתור אוהד מושבע של סרטים וסדרות הוא תרם רבות (בתחום הטכני כמובן :) ).

אך אני חייב מספר מילים להגיד.

בנוגע לכל ה"אג'נדה" שלנו בנוגע לתרגומים של סדרות.

אנו מאמינים במתרגם קבוע לסדרה.
חלקכם אולי חושבים שזו פעולה לא נכונה או "מעקבת", אך לטווח הרחוק אתם יוצאים רק מורווחים.
1. מתרגם קבוע - דיוקים ברמת התרגום (שמות, מקומות, וכו'...).
2. המתאם לא חושש שמא ישב סתם שעות על התרגום, שמישהו אחר ייקח לו אותו.
3. במה קבועה לאותו מתרגם.
ויש עוד מספר סיבות לא מצומצם.

ההוכחה המנצחת לכך, אל הסדרות הקבועות, גדולות וקטנות כאחד.
"אבודים" ,"נמלטים", "הירוס", "איך פגשתי את אמא", "קייל XY", "מרלין" ורבות וטובות אחרות, שזוכות לתרגום בד"כ באותו יום-יום למחרת-אותו שבוע-אותו חודש :).

תרגומים אחרים ש"מתעכבים" אינם מתעכבים כתוצאה מפעולות האתר.
במידה ויש תרגום "חיצוני" לא של המתרגם, ברוב הסיכויים שהוא לא יאושר.
קחו בחשבון שגם תרגום זה (שאנו כמובן רואים אותו עוד לפני שבכלל שאר הגולשים מכירים) בודקים אותו, והוא לא איכותי בד"כ כמו השאר.
ולכן, אנו מעדיפים למען ציבור הגולשים הנאמן שלנו, לא לאשר אותו, ולהמתין לתרגום איכותי באמת, שיתרום לכלל הציבור - הגולשים, והמתרגמים למיניהם.
אחראי הכל, שהמתרגם מרוצה, ומקבל מה שהוא רוצה, הוא גם יהיה מעוניין להמשיך ולתרגם לכם.
אם תספרו, אתם תראו שהמתרגמים בשורה התחתונה הם אלה שעומדים בתפוקה הרבה ביותר של התרגומים. ככה שאני מעדיף לפעמים לא לאשר תרגום פרטי (שסביר להניח אותו מתרגם לא יבצע תרגום נוסף) ולתת את הבמה לאנשים שתרמו לנוכחי, ולבא אחריו.

אם תשאלו לדעתי האישית, ואמרתי את זה גם למתרגמים עצמם, שאני מכיר כבר אישית מפועלי איתם, להוציא תרגום באותו יום, זו הטעות הכי גדולה שעשו.
הופך את הגולש הישראלי ל-Needy ברמות שזה עצוב.

אך כאתר, אנו לא מעקבים תרגומים.
ברגע שיוצא תרגום, הגולשים שלנו, הם הראשונים לקבל אותו ברשת.

נכון שיש חלופות ברשת, זה אינו סוד, אך אנו משקיעים המון, אם זה מזמננו, מכספנו, על מנת להיות האתר המוביל.

נכון לכרגע, בתגובה ל-2 אנשים מעלי, אנו אכן עדיין במאבק משפטי.
ורק רציתי להגיד תודה על התרומה.
במיוחד דרך פייפל.
ששם 90% מהכסף באמת מגיע אלינו, ומאפשר לנו עזרה כספית עם הוצאות המשפט (הלא זולות בכלל!!).

בכל אופן,
רק למילות סיכום,
בפן האישי, המון תודה.
מהאתר הזה למדתי המון, ואני עדיין למד, אני אישית בעל מכשיר מזרימדיה (פופקורן) שנהנה ממנו מאוד!
ועכשיו שאני מכיר את העולם הזה של המזרימדיות, אני בהחלט אשקול להוסיף דברים נוספים לאתר, שיכולים להוות קרש קפיצה גם לעולם הזה.
(כמובן שאני אישית אשמח לקבל רעיונות מכם, בתור אנשים וותיקים בתחום).

בפן המקצועי,
שמחתי לשמוע שאתם אוהבים את האתר, אנו עובדים על שיפורים רבים לאתר.
אנו מקווים להשיק אותם בטווח הקרוב.
אני מאוד מקווה שמה שאנו מתכננים בטווח הקרוב יפתיע אפילו אתכם (ואנו בהחלט עובדים על מספר דברים כאלו).

(לרעיונות / הצעות / שאלות זה המייל שלי: [email protected]).
אני מאוד משתדל לענות על כל המיילים, במידה ולא, מתנצל מראש שוב.
(אתם מתארים לעצמכם כמה מיילים אני מקבל) :)

כל מה שיש לי להגיד,
המשך גלישה מהנה.
תום.
מנהל אתר "סרטים".
...

(Y)

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

יפה ששמענו את תום.
(רק תחליף במעכב את ה ק' ב כ' זה צורם לי)
אני גולש בשניהם. אין ספק שסרטים מאוד מקיף ומעניין מבחינת המידע שבו.
שח

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472

שליחה

לא משנה מה מורידם - העיקר להגיד תודה לאחר כלך הורדה.
אחד שלא קיבל תודה .....
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

הי תום.

גם אני משתמש קבוע באתר שלכם ואני מסכים עם רב דבריך, רק דבר אחד לא מובן לי. אם יש מתרגם שנבצר ממנו למלא את תפקידו עקב מחלה/סיבות אישיות, למה לא לאפשר למתרגם אחר מהצוות למלא את מקומו? הדוגמא המושלמת לכך היא הסידרה HOUSE שם יש מתרגמת שעושה עבודה נפלאה ברמת האיכות (ובאמת כל הכבוד לבחורה שעושה שם עבודה מדהימה), אבל למיטב זיכרוני הייתה שם תקופה שנבצר ממנה לתרגם ובמקום לתת לה תחליף זמני, פשוט עיכבו (ולמיטב ידיעתי עדיין מעכבים) תרגום לסידרה הגדולה הזו. אני מבין שהחברה עושים את עבודתם בהתנדבות כך שעצם העובדה שאין תגמול פר פרק/סידרה לא ייצור מצב בו אם מישהו יחליף את המתרגם הקבוע (במידה וצריך כמובן) הוא יצא מופסד, להיפך, הוא לא יפסיד כלום וקהל הגולשים שלך לא יאלץ להמתין לפעמים חודשים לתרגום. אני לא מציע שתפתחו את התרגום לכל גולש מהרשת (מצב בו נחזור למתרגמים עילגים כמו שהיה בעבר), אלא פשוט לאפשר למישהו אחר מהצוות למלא את מקומו של מי שנבצר ממנו לתרגם סידרה עליה הוא אחראי מסיבה זו או אחרת.

רובנו לא מחוברים ל YES/HOT בדיוק מהסיבות הללו - עונות שמגיעות מאוחר מידיי או בכלל לא (וחוסר בסדרות/סרטים איכותיום ב HD כמובן). ברגע שיש מצב זהה עם סדרות שמורדות מהרשת, כל היתרון בתחליף הזה הופך ללא רלוונטי.

אז נכון - ברב המיקרים רובנו יכולים להסתפק בפרק ללא תרגום ואז באמת אין צורך להמתין לא לכבלים/YES ולא לתרגום מאתרים ברשת, אבל בסידרה כמו HOUSE למשל שמכילה מונחים טכניים, למרות שלרובנו יש רמת אנגלית מספקת לרב הסדרות, קשה לצפות בסידרה ללא תרגום.

אחרי כל התגובה הזו אני חייב להודות שלמרות הכל אני כן אסיר תודה על התרומה של הצוות שלכם לסצנה והעובדה שאני כן מחכה לתרגומים שלכם ב HOUSE למרות העיכוב הניכר מעידה כאלף עדים על הכרתי באיכות התרגום של הצוות שלכם. ישר כח.

Sratim_Admin
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95

לא מדויק.

שליחה

במקרה הזה, האוס הינה שמתורגמת ע"י צוות טורק.
אך זה ממש לא משנה בתור דוגמא.

מבחינתנו, כאתר, לא משנה לנו מי מהקבוצה מתרגם.
אם ניקח לדוגמא את "נמלטים".
אם הוא יתורגם ע"י עמית וגל, או ע"י קססה ומשה, מבחינתנו, כאתר זה לא משנה.

זה משהו שצריך להסגר ברמת הצוות המתרגם.

אם כבר העלאת את הנושא של "האוס", תסכים איתי שלא מדובר בסדרה קלה, הרוב שם אלה מונחים רפואיים, ואני חושב לפחות, שאלוויר מצוות טורק עושה עבודה לא רעה בכלל בתרגום הסדרה הזו.
והתרגומים שיצאו שאינם של אלוויר, בתור אחד שהסתכל עליהם טרם שהם שוחררו, לא היו קרובים להיות איכותיים בשביל צפיה.

אזכיר לך ברשותך, במידה ואתה לא היית בתקופה, או לא זוכר אותה, מה היה לפני כמה שנים.
אני בסצינה קרוב ל-10 שנים. ועד לפני 3 שנים, לא הכל היה זוכה לתרגום, אם זה סרטים או סדרות.
ומה שכבר כן היה זוכה לתרגום, היה מקבל תרגום רק לאחר יציאת הסרט ב DVDRIP, וגם כתוביות באנגלית, מה שאומר, ש"תרגום משמיעה" בכלל לא היתה אופציה.
ככה שאם תעשה השוואה בין הזמן שהיום יוצאת כתובית, לבין הזמן שהיתה יוצאת כתובית אז זה אומר "הקדמה" של יציאת הכתובית בחצי שנה לפחות(!).

קח בחשבון שיש לפעמים גורמים שלא ניתן לשלוט עליהם בחיי המתרגם.
אם זה אירוע, אשפוז בבית חולים של בן משפחה, תרגום של 90% מהסרט, והקובץ נדפק ככה שצריך להתחיל הכל מההתחלה.
כל הדוגמאות האלה, אלה סיטואציות אמיתיות שקרו פעם אחת לפחות לכל אחד מתרגמים.
ואוסיף יותר מזה, עיכוב בכוונה לאחר אי מתן תגובה.
לדעתי, זו הסיבה הכי מוצדקת לעכב תרגומים.
להוריד, ואפילו לא לעשות את הפעולה הכי פשוטה, ולהודות למתרגם, את זה אנשים לא עושים.
אם תשאל אותי, על כל אחד שמוריד בלי תגובה, צריך לעכב את התרגום הבא אחריו בכמה שעות.
המתרגמים לא עובדים לא שלי, ולא של הגולשים.

שורה תחתונה,
אם אתה חושב שצוות מסויים מראה סוג של חריגה מהנורמל של שחרור הסדרה שלו, יש כתובת לנושאים האלה.
אם זה דרך "צור קשר" באתרי, ואם זה ישירות לצוות המתרגם.
זה הפתרון הראוי ביותר לעשותו, על מנת גם לכבד את עבודתו של המתרגם.
לעומת זאת, לדוגמא מה שעשו אצלנו ב"האוס", לבוא ולהאשים את האתר, שלא מעוניינים לפרסם תרגום של מישהו אחר, זה מעשה שלא יעשה.
פוגע במתרגם, בצוות שלו, ובצוות האתר.
שאף אחד מאיתנו, לא מקבל שקל עבור כל התוכן שמצא באתר.

אוסיף רק דבר אחרון, שלא ציינתי.
לחלק גדול מהמתרגמים, יש מספר סדרות, ועכשיו זו "עונת האוסקרים" מה שנקרא.
(משוחררים מלא SCR של האוסקרים שנשלחים לשופטים באקדמיה).
ככה שזו תקופת עומס.
מבחינתכם, זה פחות מורגש, אתם רק תשימו לב שהראשי שלנו יתעדכן באופן יותר תכוף.

רק אל תשכח, שגם המתרגמים הם בני אדם, וגם להם מותר לקחת חופש לפעמים.
והדרך הכי טובה בשבילהם לעשות את זה, זה ב"פגרות" של הסדרות.
לדוגמא: "גיבורים", "אבודים", "נמלטים" שנכנסו עכשיו לפגרה.
נותן אפשרות לנשום עמוק, לקראת ההמשך של העונה.

אז לא כל הדברים הם כמו שאתה או אחרים רואים אותם.

מקווה שקיבלתם עכשיו תמונת מצב טיפה שונה.

יום מצוין
תום
מנהל אתר "סרטים".

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

Sratim_Admin,
יפה, למרות הכל, זו ממש עבודת קודש :)
אני רואה סדרות עם הילד (שרה קונור, סטארגייט, אגדת המחפש, גיבורים) ומה לעשות, הוא חייב תרגום וגם אשתי אם היא מצטרפת למשהו.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

יש מצב שתוכל להסביר פעם אחת ולתמיד את ה"פוליטיקה" בסצנה הזו? אני עד עכשיו לתומי הנחתי שיש אותכם ואת צוות המתרגמים שלכם ואת האתר המתחרה. הסבר זה יוכל לעזור לי (ואולי לאחרים) להבין מי מתרגם מה ולמה ולמי לפנות במיקרים מיוחדים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אין בכלל שאלה, האתר שלכם הוא שמאפשר לאשתי לצפות איתי בסדרות שאנחנו רואים ב-HD כיום.

אגב, האוס היא בדיוק מסוג הסדרה שמדהים אותי שיש תרגום חיצוני אליה - בשל הסיבוך הכרוך בתרגום שלה.

זו הסדרה היחידה, אני חושב, שאני לא חושב שאני בעצמי הייתי יכול לתרגם...

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

המצב עם "האוס" קשה...

אני כבר לא זוכר מה היה בפרק האחרון.
היה צריך לתת את הלפיד למתרגם אחר.

הבנתי שבאתרים אחרים יש תרגום לפרקים החדשים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

לשמחתי אני רואה בלי תרגום את האוס.

בעבר הייתי משתמש ב-TOREC אבל המנגנון שמונע ממני להוריד דברים יותר מפעם אחת (עם ה-COMBO BOX הזה) והאיטיות של האתר (יותר מדי אנשים, שרת מועמס רצח) כבר הופכת אותו ללא שמיש עבורי.

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796

שליחה

תום,

בכל מקרה ולמרות החריקות המועטות (והמובנות)
אתר SRATIM הוא דוגמה ומופת לפונקציונליות, עיצוב ונגישות.

קשה לי לתאר את שגרת ההורדות שלי בלעדיו.

הייתי שמח לקבל יכולת RSS על תוצאות חיפוש ממוקד, אבל זה לשיחה אחרת.

תודה לך ולצוות.

ארז

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אם מדברים על WISHLIST אז הלוואי והיה לי דרך לסמן קובץ ולהוריד ישר מהאתר את התרגום (תוכנה חיצונית).

עיקר הבעיה זה החיפוש - כי את התכנות אני יכול לעשות...

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

oferlaor כתב:אם מדברים על WISHLIST אז הלוואי והיה לי דרך לסמן קובץ ולהוריד ישר מהאתר את התרגום (תוכנה חיצונית).

עיקר הבעיה זה החיפוש - כי את התכנות אני יכול לעשות...
...
את החיפוש לפי שם קובץ ניתן לבצע כבר כיום בעזרת Google.

לדוגמא את הקובץ "House.S05E07.HDTV.XviD-LOL" ניתן למצוא כך:
site:www.sratim.co.il House.S05E07.HDTV.XviD-LOL

ראה דוגמא

http://www.google.com/search?hl=en&safe ... tnG=Search

חזור אל “סרטים וטלויזיה”