רואים שזה ילדים מתעסקים בזה...
גם אני טרחתי לסנכרן פעם אחת למשהו שלא היה להם (עשיתי את זה עם SCRIPT שהעתיק מקובץ אחד את הזמנים ומקובץ אחר את שורות התרגום) ולא זכיתי להתייחסות

אופס, התבלבלתי בין 2 שרשורים. החלפתי את ההודעותziv_r כתב:sheva23,
אנחנו עוסקים פה בתרגומים, לא אתרי טורנט....

Sratim_Admin כתב:שלום.
דבר ראשון, אני לא יודע אם מותר להקפיץ כאן הודעות או לא, אז במידה ולא, אני מתנצל מראש.
אני מנהל של אתר "סרטים".
ואני חייב לציין שאני זמן ארוך עוקב אחרי האתר הזה, לי אישית, בתור אוהד מושבע של סרטים וסדרות הוא תרם רבות (בתחום הטכני כמובן).
אך אני חייב מספר מילים להגיד.
בנוגע לכל ה"אג'נדה" שלנו בנוגע לתרגומים של סדרות.
אנו מאמינים במתרגם קבוע לסדרה.
חלקכם אולי חושבים שזו פעולה לא נכונה או "מעקבת", אך לטווח הרחוק אתם יוצאים רק מורווחים.
1. מתרגם קבוע - דיוקים ברמת התרגום (שמות, מקומות, וכו'...).
2. המתאם לא חושש שמא ישב סתם שעות על התרגום, שמישהו אחר ייקח לו אותו.
3. במה קבועה לאותו מתרגם.
ויש עוד מספר סיבות לא מצומצם.
ההוכחה המנצחת לכך, אל הסדרות הקבועות, גדולות וקטנות כאחד.
"אבודים" ,"נמלטים", "הירוס", "איך פגשתי את אמא", "קייל XY", "מרלין" ורבות וטובות אחרות, שזוכות לתרגום בד"כ באותו יום-יום למחרת-אותו שבוע-אותו חודש.
תרגומים אחרים ש"מתעכבים" אינם מתעכבים כתוצאה מפעולות האתר.
במידה ויש תרגום "חיצוני" לא של המתרגם, ברוב הסיכויים שהוא לא יאושר.
קחו בחשבון שגם תרגום זה (שאנו כמובן רואים אותו עוד לפני שבכלל שאר הגולשים מכירים) בודקים אותו, והוא לא איכותי בד"כ כמו השאר.
ולכן, אנו מעדיפים למען ציבור הגולשים הנאמן שלנו, לא לאשר אותו, ולהמתין לתרגום איכותי באמת, שיתרום לכלל הציבור - הגולשים, והמתרגמים למיניהם.
אחראי הכל, שהמתרגם מרוצה, ומקבל מה שהוא רוצה, הוא גם יהיה מעוניין להמשיך ולתרגם לכם.
אם תספרו, אתם תראו שהמתרגמים בשורה התחתונה הם אלה שעומדים בתפוקה הרבה ביותר של התרגומים. ככה שאני מעדיף לפעמים לא לאשר תרגום פרטי (שסביר להניח אותו מתרגם לא יבצע תרגום נוסף) ולתת את הבמה לאנשים שתרמו לנוכחי, ולבא אחריו.
אם תשאלו לדעתי האישית, ואמרתי את זה גם למתרגמים עצמם, שאני מכיר כבר אישית מפועלי איתם, להוציא תרגום באותו יום, זו הטעות הכי גדולה שעשו.
הופך את הגולש הישראלי ל-Needy ברמות שזה עצוב.
אך כאתר, אנו לא מעקבים תרגומים.
ברגע שיוצא תרגום, הגולשים שלנו, הם הראשונים לקבל אותו ברשת.
נכון שיש חלופות ברשת, זה אינו סוד, אך אנו משקיעים המון, אם זה מזמננו, מכספנו, על מנת להיות האתר המוביל.
נכון לכרגע, בתגובה ל-2 אנשים מעלי, אנו אכן עדיין במאבק משפטי.
ורק רציתי להגיד תודה על התרומה.
במיוחד דרך פייפל.
ששם 90% מהכסף באמת מגיע אלינו, ומאפשר לנו עזרה כספית עם הוצאות המשפט (הלא זולות בכלל!!).
בכל אופן,
רק למילות סיכום,
בפן האישי, המון תודה.
מהאתר הזה למדתי המון, ואני עדיין למד, אני אישית בעל מכשיר מזרימדיה (פופקורן) שנהנה ממנו מאוד!
ועכשיו שאני מכיר את העולם הזה של המזרימדיות, אני בהחלט אשקול להוסיף דברים נוספים לאתר, שיכולים להוות קרש קפיצה גם לעולם הזה.
(כמובן שאני אישית אשמח לקבל רעיונות מכם, בתור אנשים וותיקים בתחום).
בפן המקצועי,
שמחתי לשמוע שאתם אוהבים את האתר, אנו עובדים על שיפורים רבים לאתר.
אנו מקווים להשיק אותם בטווח הקרוב.
אני מאוד מקווה שמה שאנו מתכננים בטווח הקרוב יפתיע אפילו אתכם (ואנו בהחלט עובדים על מספר דברים כאלו).
(לרעיונות / הצעות / שאלות זה המייל שלי: [email protected]).
אני מאוד משתדל לענות על כל המיילים, במידה ולא, מתנצל מראש שוב.
(אתם מתארים לעצמכם כמה מיילים אני מקבל)
כל מה שיש לי להגיד,
המשך גלישה מהנה.
תום.
מנהל אתר "סרטים"....

את החיפוש לפי שם קובץ ניתן לבצע כבר כיום בעזרת Google.oferlaor כתב:אם מדברים על WISHLIST אז הלוואי והיה לי דרך לסמן קובץ ולהוריד ישר מהאתר את התרגום (תוכנה חיצונית).
עיקר הבעיה זה החיפוש - כי את התכנות אני יכול לעשות......