האמת שהסתכלית...אולי במקום הלא נכון....לכן שאלתי...
guyezra
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104
שליחה
ziv_r כתב:המכשיר החדש הינו מתוצרת ISTAR, כמובן שהם מתכוונים לנגוס במכירות של HD X.
...
alon_fleischer
חבר פעיל מאוד
תגובות: 274
שליחה
אני חושב שלרובנו כאן, המחירים כבר נמצאים באזור שהוא נוח לרכישה. מן הסתם לא מדובר בפערים של 50% או משהו דרסטי.
כמו כן, עלות המשלוח והמכסים הינה מרכיב קבוע שלא מאפשר פערי עלות גדולים מדי בין הדגמים הזולים...
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46479
שליחה
המחיר כנראה יעמוד על $195, הפרש של כמעט 100 ש"ח (ללא חישוב מיסים) עם השער של היום לעומת מכשירים כמו ה HD X 1000 או ה A-110.
עכשיו יוצא מכשיר דומה במחיר נמוך יותר.
אח"כ יגיע מכשיר שגם יאפשר VFD או יכולל VFD
ממש קשה לקנות ככה (יש לי פופקורן H100 ורסיבר שתומך בפורמטים החדשים - אני שוקל לשדרג - אבל לא יודע מתי )
lawpower כתב:עכשיו יוצא מכשיר דומה במחיר נמוך יותר.
אח"כ יגיע מכשיר שגם יאפשר VFD או יכולל VFD
ממש קשה לקנות ככה (יש לי פופקורן H100 ורסיבר שתומך בפורמטים החדשים - אני שוקל לשדרג - אבל לא יודע מתי )
UNZI - כמה שונה כבר יכולה להיות הביקורת???
...
חחח צודק!!!!
אבל אולי המכשיר החדש של ISTAR יכיל צ'יפ יותר חדש ומשודרג....
אולי הם יחשבו על שילוב של מפענח DTS בתוך המכשיר ללא צורך ברכישת ציוד נוסף...
אני מתכוון שניתן יהיה להעביר DTS באמצעות HDMI ישירות לטלוויזיה ללא צורך ברסיבר או מפענח DTS חיצוני...
ziv_r
עורך ראשי HTmag
שליחה
unzi200888,
אני בקשר כמעט יומיומי עם היצרן, הצ'יפ אותו צ'יפ, היכולות אותן יכולות - רק המארז שונה.
לגבי DTS Downmix, היכולת תוצג בקרוב בכל מכשירי ה NMT.
erezsolan,
בהודעה אשר פתחה שרשור זה רשמתי כי הדגם הינו H5. בשרשור אותו הצגת, הדגם הינו H10, דגם נוסף של חברת ISTAR אשר יוצג גם הוא בקרוב והדבר היחיד שמעכב אותו הינו המתנה לדרייבר VFD מ Syabas.
ziv_r כתב:unzi200888,
אני בקשר כמעט יומיומי עם היצרן, הצ'יפ אותו צ'יפ, היכולות אותן יכולות - רק המארז שונה.
לגבי DTS Downmix, היכולת תוצג בקרוב בכל מכשירי ה NMT.
...
אבל ידוע מתי יצא צ'יפ חדש..?
ziv_r
עורך ראשי HTmag
שליחה
unzi200888,
כן, בחודשים הקרובים.
מספר חודשים לאחר מכן יצא עוד צ'יפ חדש.