אילו רמקולים טובים יותר לדעתכם??
- byrdparis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1419
צסכים עם תומר בקשר לחוליה החלשה שנוצרת בזמן קניה שכזאת .
תומר אילו דגמי אבלון יש בטווח המחיר הזה ?
אביעד
תומר אילו דגמי אבלון יש בטווח המחיר הזה ?
אביעד
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
- itzo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1347
מדוע לבעל עסק אין זכות להביע את דעתו על המוצרים שלו
ושל מתחריו?
כל עוד הוא מזדהה ככזה, איני רואה שום בעיה - ההיפך זו תרומה משמעותית.
היתרונות הם רבים,קבלת מידע וחוו"ד מפי האתון, לימוד אופן החשיבה והסגנון של בעל העסק.
תחסום אותו - הוא יבוא לך מסביב בשמות בדויים.
אין מקום לעצור אנשים להגיד את מה שהם חושבים, לפחות לא בתקופה בה אנו חיים.
השרשור הכי מרתק יהיה כשאיל, שחורי וערן יחליפו דיעות והתנצחויות על היתרונות והחסרונות של הרמקולים שלהם.
ותן לכל אחד להחליט בעצמו מי מהם שכנע או הגעיל אותו.
כל זה בהנחה שהדיון יהיה תרבותי ולא יירד מתחת לחגורה.
כל עוד הוא מזדהה ככזה, איני רואה שום בעיה - ההיפך זו תרומה משמעותית.
היתרונות הם רבים,קבלת מידע וחוו"ד מפי האתון, לימוד אופן החשיבה והסגנון של בעל העסק.
תחסום אותו - הוא יבוא לך מסביב בשמות בדויים.
אין מקום לעצור אנשים להגיד את מה שהם חושבים, לפחות לא בתקופה בה אנו חיים.
השרשור הכי מרתק יהיה כשאיל, שחורי וערן יחליפו דיעות והתנצחויות על היתרונות והחסרונות של הרמקולים שלהם.
ותן לכל אחד להחליט בעצמו מי מהם שכנע או הגעיל אותו.
כל זה בהנחה שהדיון יהיה תרבותי ולא יירד מתחת לחגורה.
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
אינפורמציה לגבי טריאנגל סליוס
אמנם אני היבואן של רמקולים אלה, אבל המידע שאני רושם פה הוא אינפורמטיבי לחלוטין.
הסליוס המיוצר כעת הוא מסידרת ES ושונה משמעותית מהסליוס הקודם מסידרת 202.
המבנה, היחידות והצליל שונים מאוד בין שני הדגמים, את הסיבות לכך לא אעלה כאן.
תומר צין והכותב הקודם מתייחסים לדגם הישן, ואי לכך הערותיהם בנושא אינן רלוונטיות לדגם הנוכחי.
הסליוס המיוצר כעת הוא מסידרת ES ושונה משמעותית מהסליוס הקודם מסידרת 202.
המבנה, היחידות והצליל שונים מאוד בין שני הדגמים, את הסיבות לכך לא אעלה כאן.
תומר צין והכותב הקודם מתייחסים לדגם הישן, ואי לכך הערותיהם בנושא אינן רלוונטיות לדגם הנוכחי.
איל פור
- אילפור
-
- עוסק בתחום

היי ITZO
בנושא זה אני בהחלט מסכים עם המדיניות הקיימת, הן של מרטין והן בפורום תפוז.
אם כל יבואן יתחיל לכתוב תשבוחות על הציוד שלו, הפורום כולו יהפוך למסע פרסום ארוך של יבואנים שיכתבו על הציוד שלהם ויציפו את הפורום במסרים לא אוביקטיביים ולכן לא ממש רלוונטיים.
מידע קורקטי, לא לגבי האיכות של המוצר אלא לתיקון טעות ספציפית לגביו, כפי שכתבתי למשל בהודעה הקודמת שלי, הוא, כמובן, עניין אחר, וזו גם המדיניות בפורום תפוז.
אם כל יבואן יתחיל לכתוב תשבוחות על הציוד שלו, הפורום כולו יהפוך למסע פרסום ארוך של יבואנים שיכתבו על הציוד שלהם ויציפו את הפורום במסרים לא אוביקטיביים ולכן לא ממש רלוונטיים.
מידע קורקטי, לא לגבי האיכות של המוצר אלא לתיקון טעות ספציפית לגביו, כפי שכתבתי למשל בהודעה הקודמת שלי, הוא, כמובן, עניין אחר, וזו גם המדיניות בפורום תפוז.
איל פור
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
itzo, הנושא הזה דובר ודוסקס רבות.
אני מצטער, אבל היינו "בסרט הזה" שבו נותנים לסוחרים להתבטא חופשי (בין אם הם מזוהים או לא). זה לא עובד.
לך תראה מה קורה בפורומים אחרים ואח"כ תגיד לי מה כדאי.
אני מוכן "לאבד" את דעתו של סוחר ולהרויח פורום שלא נראה כמ ולוח פרסום/ברושור של היבואן או לחליפין יתחילו פה השמצות על מוצרים של מתחרים.
תודה, אבל לא תודה.
החוקים פה מאוד ברורים. דיעה על מוצר אחד או אחר, בעל אינטרס לא יוכל לכתוב.
מידע אינפורמטיבי - טכני או מחירים, תאריכים רלוונטיים, מקומות שבהם ניתן לקנות וכו' זה לגיטימי.
אתה רוצה לשמוע את דעתם? בבקשה, תרים אליהם טלפון, ואני בטוח שהם יותר מישמחו לפרט למה המוצר שלהם הוא הכי טוב בעולם.
לגבי החזרה שלהם בשמות בדויים, את זה תשאיר לי ולטכנולוגיה....
אילפור,
המידע שנתת אינו אינפורמטיבי בכלל.
פסלת דיעה של מישהו מהפורום ללא שום נימוק הוא הוכחה.
זה שהרמקול החדש "שונה" ופתאום הוא לא מנסר אוזניים, זה ממש לא אינפורמטיבי. זו ממש דעתך האישית.
אזהרה אחרונה.
אני מצטער, אבל היינו "בסרט הזה" שבו נותנים לסוחרים להתבטא חופשי (בין אם הם מזוהים או לא). זה לא עובד.
אני מוכן "לאבד" את דעתו של סוחר ולהרויח פורום שלא נראה כמ ולוח פרסום/ברושור של היבואן או לחליפין יתחילו פה השמצות על מוצרים של מתחרים.
תודה, אבל לא תודה.
מידע אינפורמטיבי - טכני או מחירים, תאריכים רלוונטיים, מקומות שבהם ניתן לקנות וכו' זה לגיטימי.
אתה רוצה לשמוע את דעתם? בבקשה, תרים אליהם טלפון, ואני בטוח שהם יותר מישמחו לפרט למה המוצר שלהם הוא הכי טוב בעולם.
אילפור,
זה שהרמקול החדש "שונה" ופתאום הוא לא מנסר אוזניים, זה ממש לא אינפורמטיבי. זו ממש דעתך האישית.
אזהרה אחרונה.
- itzo
-
- חבר ותיק

לא מסכים איתך איל
הרי אותם בעלי אינטרסים נכנסים בשמות מוסווים ודוחפים ציוד שלהם או "מלכלכים" על אחרים.
לא תהיה פה הצפה, פשוט אחד שיציף ויהיה לא ענייני ומעניין, פשוט יהיה הראשון ליפגע (יחד עם מוצריו).
בוא תגיד לי למה כששמעתי את ה"אליעד" (מחובר לאודיו נוט) הוא נשמע לי חסר בשר במיד?
מעניין אותי לשמוע את הסברך, לפחות באותה מידה מהסברים והשערות של חברי פורום אחרים.
זה עובד נצוין ב- AA.
זו לפחות דעתי.
לא תהיה פה הצפה, פשוט אחד שיציף ויהיה לא ענייני ומעניין, פשוט יהיה הראשון ליפגע (יחד עם מוצריו).
בוא תגיד לי למה כששמעתי את ה"אליעד" (מחובר לאודיו נוט) הוא נשמע לי חסר בשר במיד?
מעניין אותי לשמוע את הסברך, לפחות באותה מידה מהסברים והשערות של חברי פורום אחרים.
זה עובד נצוין ב- AA.
זו לפחות דעתי.
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
מדוייק.MartinHSabag כתב:itzo, הנושא הזה דובר ודוסקס רבות.
תודה, אבל לא תודה.
אילפור,
אזהרה אחרונה....
- bitton71
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
תומר , או כל אחד אחר ,
אפשר להסביר לי בבקשה מה הכוונה ב "רמקולים אנליטיים" ?
תודה ,
דודי
אפשר להסביר לי בבקשה מה הכוונה ב "רמקולים אנליטיים" ?
תודה ,
דודי
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
- אילפור
-
- עוסק בתחום

המידע שנתתי הוא לדעתי אינפורמטיבי.
אני חוזר ואומר: שני הכותבים כתבו על רמקול אחר, לא על הדגם הנוכחי.
אתה יכול לברר איתם את זה בעצמך.
האם לעדכן את חברי הפורום שדעה מסוימת נכתבה על מוצר שאינו קיים ואינו רלוונטי יותר, חורגת ממסגרת לגיטימית לחלוטין של עידכון?
לי זאת נראית חסימת פיות על רקע אישי.
אתה יכול לברר איתם את זה בעצמך.
האם לעדכן את חברי הפורום שדעה מסוימת נכתבה על מוצר שאינו קיים ואינו רלוונטי יותר, חורגת ממסגרת לגיטימית לחלוטין של עידכון?
לי זאת נראית חסימת פיות על רקע אישי.
איל פור
- MartinHSabag
-
- מנהל

1. את הרלוונטיות של הדיעה של כל אחד פה, תשאיר לשואל לשפוט. בטח שלא לך.
2. מאיפה הבאת את העיניין של הרקע האישי פתאום? אגב, אתה יודע שאף אחד לא מחייב אותך לרשום פה נכון?
אם המדיניות שלנו לא נראית לך, אתה יכול להמשיך לכתוב בפורומים אחרים בהם אתה פעיל.
המדיניות שלי היא עיקבית. אשמח אם תוכיח לי שאני מתנקל לך בגלל "רקע אישי".
מה שמצחיק הוא שדווקא איתך הייתי עד היום הכי לארג'. אם עפר לא היה עוצר אותי, הרבה פחות הודעות שלך היו רואות אור.
2. מאיפה הבאת את העיניין של הרקע האישי פתאום? אגב, אתה יודע שאף אחד לא מחייב אותך לרשום פה נכון?
אם המדיניות שלנו לא נראית לך, אתה יכול להמשיך לכתוב בפורומים אחרים בהם אתה פעיל.
המדיניות שלי היא עיקבית. אשמח אם תוכיח לי שאני מתנקל לך בגלל "רקע אישי".
מה שמצחיק הוא שדווקא איתך הייתי עד היום הכי לארג'. אם עפר לא היה עוצר אותי, הרבה פחות הודעות שלך היו רואות אור.
- אילפור
-
- עוסק בתחום

אם ככה, תסביר לי בבקשה:
מה לא תקין בלעדכן את הקוראים שחוות דעת על מוצר מסוים אינה רלוונטית כי המוצר הוחלף במוצר שונה לגמרי? מוצר ששמו אולי די דומה, אבל שום פרמטר אחר לא נשאר בו אותו דבר?
לדעתי זה מידע שהוא לא רק בעייתי, הוא חשוב לקוראים בפורום ואתה צריך להיות הראשון שישמח על כך שהוא מתפרסם.
לא כתבתי מילה אחת על הביצועים, ואם או במה הם שונים. ציינתי עובדות יבשות וברורות.
האם מי שיכתוב בפורום מכוניות על פולסווגן גולף מודל 88, שהיתה 1100 סמ"ק, לא ראוי לתגובת היבואן שהגולף מודל 2005 היא 1600 סמ"ק ולכן אלו מכוניות שונות?
יעניין אותי מאוד להבין מה הבעיה עם מידע כזה.
לדעתי זה מידע שהוא לא רק בעייתי, הוא חשוב לקוראים בפורום ואתה צריך להיות הראשון שישמח על כך שהוא מתפרסם.
לא כתבתי מילה אחת על הביצועים, ואם או במה הם שונים. ציינתי עובדות יבשות וברורות.
האם מי שיכתוב בפורום מכוניות על פולסווגן גולף מודל 88, שהיתה 1100 סמ"ק, לא ראוי לתגובת היבואן שהגולף מודל 2005 היא 1600 סמ"ק ולכן אלו מכוניות שונות?
יעניין אותי מאוד להבין מה הבעיה עם מידע כזה.
איל פור
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

סליחה שאני מתפרץ...
אני חושב שעדיף - שתעשו את זה בפרטי.
לעניות דעתי,זה לא תורם כלום לאף אחד.
עופר.
========================
לעניות דעתי,זה לא תורם כלום לאף אחד.
עופר.
========================
נערך לאחרונה על ידי עופר_צפריר ב 03/12/2005 15:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
-
- מנהל

כבר כתבתי למעלה מה בדיוק הבעיה ואני אחזור על זה (למרות שאתה חושב שאני לא מבין מה בעצם אתה עושה בכל ה"ויכוח" הזה):
בדוגמא שלך של הגולף, כתבת במפורש שיש הבדל בנפחי המנוע. זה מידע רלוונטי ואינפורמטיבי. לבוא ולהגיד שהם שונים בביצועים זה כבר דורש בדיקה אישית ולבטח לא נסתמך על דעתך בעיניין, שהרי אתה גם טוען שיש הבדלים בין כבלים, אז מה זה אומר?
הקיצר, אם היית אומר למשל:
בדגם החדש הטוויטר הוחלף, הקרוס שונה, התיבה מולתה בחומרים אחרים וכו'
הייתי אומר שזה מידע חשוב ואינפורמטיבי.
איך כל זה תורם או לא תורם לצליל, שכל אחד יישפוט.
אבל ברגע שאתה פוסל את דעתו של תומר צין, אתה למעשה מביע את דעתך על הרמקול.
אז תפסיק להיתמם, אני יודע שאתה יותר חכם מזה.
בזה הנושא הזה הסתיים.
תגובות נוספות, בבקשה בפרטי.
בדוגמא שלך של הגולף, כתבת במפורש שיש הבדל בנפחי המנוע. זה מידע רלוונטי ואינפורמטיבי. לבוא ולהגיד שהם שונים בביצועים זה כבר דורש בדיקה אישית ולבטח לא נסתמך על דעתך בעיניין, שהרי אתה גם טוען שיש הבדלים בין כבלים, אז מה זה אומר?
הקיצר, אם היית אומר למשל:
בדגם החדש הטוויטר הוחלף, הקרוס שונה, התיבה מולתה בחומרים אחרים וכו'
הייתי אומר שזה מידע חשוב ואינפורמטיבי.
איך כל זה תורם או לא תורם לצליל, שכל אחד יישפוט.
אבל ברגע שאתה פוסל את דעתו של תומר צין, אתה למעשה מביע את דעתך על הרמקול.
אז תפסיק להיתמם, אני יודע שאתה יותר חכם מזה.
בזה הנושא הזה הסתיים.
תגובות נוספות, בבקשה בפרטי.
- itzo
-
- חבר ותיק

מרטין אתה כתבת את משפט המפתח:
"את הרלוונטיות של הדיעה של כל אחד פה, תשאיר לשואל לשפוט. בטח שלא לך"
זה בדיוק העניין, כל אחד באינלגנציה שלו ישפוט את כוונות, יושרו ומקצועיותו של הכותב.
כל עוד הכותב, ולא משנה מי, מביע את דעתו, או מציין דברים שהם לדעתו עובדות - אז הכל בסדר.
סוחר שיביא פה עובדות, שיופרחו, או דיעות שאין בהם הגיון, עם הזמן יקבל התייחסות בהתאם משאר המשתתפים.
אומנם הפורום הוא פרטי, אך צנזורה על דיעות באופן שאתה מאמין בה, תביא לפורום אנמי.
בדבר אחד אני מאמין, וזה לשמור על תרבות הדיון, כל דבר אחר הוא בסדר.
בפורום כמו AA, יש הרבה סוחרים אשר מביעים את דעתם, והדבר לא הפך את AA לפורום פחות טוב משלנו.
זו דעתי.
זה בדיוק העניין, כל אחד באינלגנציה שלו ישפוט את כוונות, יושרו ומקצועיותו של הכותב.
כל עוד הכותב, ולא משנה מי, מביע את דעתו, או מציין דברים שהם לדעתו עובדות - אז הכל בסדר.
סוחר שיביא פה עובדות, שיופרחו, או דיעות שאין בהם הגיון, עם הזמן יקבל התייחסות בהתאם משאר המשתתפים.
אומנם הפורום הוא פרטי, אך צנזורה על דיעות באופן שאתה מאמין בה, תביא לפורום אנמי.
בדבר אחד אני מאמין, וזה לשמור על תרבות הדיון, כל דבר אחר הוא בסדר.
בפורום כמו AA, יש הרבה סוחרים אשר מביעים את דעתם, והדבר לא הפך את AA לפורום פחות טוב משלנו.
זו דעתי.
- itzo
-
- חבר ותיק

מר צפריר הנכבד,
אני כותב לך את זה לא בפרטי:
גם בפורום זה וגם במקביל לו, אתה תומך באמצעות מילים ואייקונים במנהלי הפורומים - וזה בסדר.
אך תעשה לי טובה, תן טיפה כבוד גם למשתתפים זוטרים כמוני.
גם בפורום זה וגם במקביל לו, אתה תומך באמצעות מילים ואייקונים במנהלי הפורומים - וזה בסדר.
אך תעשה לי טובה, תן טיפה כבוד גם למשתתפים זוטרים כמוני.
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

מר itzo הנכבד.
אני תומך במה שניראה לי נכון-אתה יכול לחשוב אחרת.
זה בסדר מבחינתי.
לעצם העניין,אני חושב שהדיין גלש למקום אחר,והוא לא היה מוסיף כלום לאף אחד.
מכאן נבעה תגובתי.
עופר.
========================
זה בסדר מבחינתי.
לעצם העניין,אני חושב שהדיין גלש למקום אחר,והוא לא היה מוסיף כלום לאף אחד.
מכאן נבעה תגובתי.
עופר.
========================
- MartinHSabag
-
- מנהל

תודה itzo,
הנקודה שלך הובנה וכבר נשקלה לפני יותר משנה.
אני בטוח שתרבות הדיון פה תהיה מצויינת והבעיה היא לא עם אנשים מנוסים כמוך שיידעו לסנן מהי דיעה אינטרסנטית ומהי לא.
הבעיה היא לגבי הכמות האדירה (פי שניים מהרשומים) הפסיביים באתר הזה והחדשים שלא ממש מבינים.
עכשיו, יבוא מישהו חדש וישאל האם הוא צריך להשקיע בכבלים - יבוא אדון סוחר, שבאמת ובתמים מאמין ויכולתם של הכבלים לשנות את המערכת כאילו שידרג את הרמקולים בפי שניים כסף ויגיד לו משהו בסגנון:
"בטח שכדאי, מניסיוני, ואני בכלל לא אומר זה כי אני מוכר את הכבלים הכי טובים בעולם, שנבחרו בקפידה לאחר שהשוויתי לכל מוצר אחר בעולם במבחני האזנה מדוקדקים, אלא בגלל שאני קודם כל חובב כמוך בתחום ולא עושה את זה בשביל הרווח.
שים לב, מיד יבואו כל אלו שחושבים שאין הבדלים ויגידו לך שאתה הוזה ומדמיין, אל תיתן לזה להשפיע עליך, אתה מוזמן אלי ואני אוכיח לך.
כל אלו שלא שומעים הם פשוט חירשים, המערכת שלהם לא שקופה מספיק, ובכלל מה אתה מצפה ממי ששומע דרך רסיבר וDVD ומעמיד את המערכת שלו על סטנד מאיקאה ?.
יש לי לקוחות שהם דוקטורים באנרגיה גרעינית, טייסי קרב בח"א ומהנדסי אלקטרוניקה עם אלפיים פטנטים רשומים כל אחד, וכולם מדווחים על שיפורים, גם הם מדמיינים?"
ברור לך שזה למעשה פירסום חינם ולכן כל סוחר יינצל את זה למקסימום, נכון?
אחד יביע את דעתו, השני לא יירצה להישאר חייב או שלפחות שמו או מוצריו לא יוזכרו בשירשור ולכן הוא יגיב ולו רק כדי להעמיד את ה"שלט" שלו ליד השלט של המתחרה....
הקיצר, זה לא ייגמר.
עכשיו, מה אתה מצפה מבחור תמים שנכנס זה עתה לפורום, והפורום מוצף בהודעות מהסוג הזה?
לך תראה מה קרה לפורום של אזניים או של נענע, בגלל ה"ליברליות" הזו.
מצטער, יש פה ניגוד אינטרסים ברור.
אנחנו,כאתר, מנסים למצוא את שביל הזהב, בו לכולם יהיה הכי טוב. כמו במערכת אודיו, גם פה נעשות פשרות.
כולם "קצת" מפסידים, למען הרווח הגדול.
המוטו שלנו, ואתה יכול להתקשר לכל סוחר שאנחנו בקשר איתו, הוא "WIN WIN SITUATION".
כלומר, הסוחרים מקבלים חשיפה לקהל יעד ממוקד והקהל מקבל מבצעים מיוחדים ופעילויות שאחרת לא היה מקבל.
אנחנו מוכנים לספוג את זה שלא נשמע את הדיעות של הסוחרים בפומבי (לפחות יש לך אלטרנטיבה לזה - אתרי הבית שלהם, מסר אישי, מייל, טלפון ואפילו לסור לחנות שלהם) ולו רק כדי שהאתר הזה לא ייאבד מצביונו כאתר לא ממוסחר, נטול אינטרסים, שלו, אין אלטרנטיבה.
הנקודה שלך הובנה וכבר נשקלה לפני יותר משנה.
אני בטוח שתרבות הדיון פה תהיה מצויינת והבעיה היא לא עם אנשים מנוסים כמוך שיידעו לסנן מהי דיעה אינטרסנטית ומהי לא.
הבעיה היא לגבי הכמות האדירה (פי שניים מהרשומים) הפסיביים באתר הזה והחדשים שלא ממש מבינים.
עכשיו, יבוא מישהו חדש וישאל האם הוא צריך להשקיע בכבלים - יבוא אדון סוחר, שבאמת ובתמים מאמין ויכולתם של הכבלים לשנות את המערכת כאילו שידרג את הרמקולים בפי שניים כסף ויגיד לו משהו בסגנון:
"בטח שכדאי, מניסיוני, ואני בכלל לא אומר זה כי אני מוכר את הכבלים הכי טובים בעולם, שנבחרו בקפידה לאחר שהשוויתי לכל מוצר אחר בעולם במבחני האזנה מדוקדקים, אלא בגלל שאני קודם כל חובב כמוך בתחום ולא עושה את זה בשביל הרווח.
שים לב, מיד יבואו כל אלו שחושבים שאין הבדלים ויגידו לך שאתה הוזה ומדמיין, אל תיתן לזה להשפיע עליך, אתה מוזמן אלי ואני אוכיח לך.
כל אלו שלא שומעים הם פשוט חירשים, המערכת שלהם לא שקופה מספיק, ובכלל מה אתה מצפה ממי ששומע דרך רסיבר וDVD ומעמיד את המערכת שלו על סטנד מאיקאה ?.
יש לי לקוחות שהם דוקטורים באנרגיה גרעינית, טייסי קרב בח"א ומהנדסי אלקטרוניקה עם אלפיים פטנטים רשומים כל אחד, וכולם מדווחים על שיפורים, גם הם מדמיינים?"
ברור לך שזה למעשה פירסום חינם ולכן כל סוחר יינצל את זה למקסימום, נכון?
אחד יביע את דעתו, השני לא יירצה להישאר חייב או שלפחות שמו או מוצריו לא יוזכרו בשירשור ולכן הוא יגיב ולו רק כדי להעמיד את ה"שלט" שלו ליד השלט של המתחרה....
הקיצר, זה לא ייגמר.
עכשיו, מה אתה מצפה מבחור תמים שנכנס זה עתה לפורום, והפורום מוצף בהודעות מהסוג הזה?
לך תראה מה קרה לפורום של אזניים או של נענע, בגלל ה"ליברליות" הזו.
מצטער, יש פה ניגוד אינטרסים ברור.
אנחנו,כאתר, מנסים למצוא את שביל הזהב, בו לכולם יהיה הכי טוב. כמו במערכת אודיו, גם פה נעשות פשרות.
כולם "קצת" מפסידים, למען הרווח הגדול.
המוטו שלנו, ואתה יכול להתקשר לכל סוחר שאנחנו בקשר איתו, הוא "WIN WIN SITUATION".
כלומר, הסוחרים מקבלים חשיפה לקהל יעד ממוקד והקהל מקבל מבצעים מיוחדים ופעילויות שאחרת לא היה מקבל.
אנחנו מוכנים לספוג את זה שלא נשמע את הדיעות של הסוחרים בפומבי (לפחות יש לך אלטרנטיבה לזה - אתרי הבית שלהם, מסר אישי, מייל, טלפון ואפילו לסור לחנות שלהם) ולו רק כדי שהאתר הזה לא ייאבד מצביונו כאתר לא ממוסחר, נטול אינטרסים, שלו, אין אלטרנטיבה.
-
emordeko
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1219
תודה על התשובה תומר.תומרצין כתב: לטעמי, הטריאנגל נשמעים מעט אנליטיים והבס שלהם קל משקל ולוקה בחסר. למוצארט צליל חם מידי, הוא חסר הגדרה ופירוט. את ה-VR-2 לא שמעתי. האודיטוריום נשמע לאוזני מאוזן ודינאמי בצורה מענגת, מבין השלושה הוא היה הבחירה שלי.
ישנם דגמים טובים בתקציב שלך גם לחברות: טוטם, B&W, JMLab, דיינאודיו, דאלי, טאנוי, קף, מישן, קאנטון, פארדיים, אבלון ועוד.
שים לב שהרסיבר הופך להיות חוליה חלשה אצלך.
תומר...
שאלה אישית לי אליך מה לדעתך האישית הרמקול הטוב ביותר עד 12K ותן לי המלצה למגבר
שלא יהיה חולשה חלשה אבל שישמש גם כקולנוע ביתי (אני בכוונה לא רושם תקציב כי אין לי מושג כמה צריך להשקיע במגבר )
השאלה פתוחה לכולם אם מישהו רוצה לענות לפי הטעם האישי שלו.
נערך לאחרונה על ידי emordeko ב 02/12/2005 15:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- itzo
-
- חבר ותיק

מרטין, תודה על התשובה המפורטת.
אכן דילמה לא קטנה (בנושא האיזוטרי שאנו מתעסקים בו).
אני בהחלט מבין ומקבל את רוב טעונך.
אילו ש"אכלו" אותה על קניית כבל ב- 2000 ש"ח לרסיבר שלהם, כנראה גם יספרו את זה בפורום ולחברים שלהם, כך שאותו סוחר
ייצא בסופו של דבר כששכרו יצא בהפסדו.
כשאני מתקשר לסוחר, אז אני מקבל תשובות שלא תמיד יש לי את הידע והיכולת להתמודד איתם.
ופה בפורום יש מגוון דיעות והרבה ידע שבסופו של דבר ולאורך זמן, יתברר מי הסוחר ש"עובד"על אנשים ולמי אפשר לפנות
כדי לקבל את החבילה הטובה.
תחילת שרשור זה היתה בשאלה לגבי 4 רמקולים, ומה ענו לבחור - לך לשמוע.
כאן המקום לסוחרים שהם בעלי מקצוע כדי לתאר את היתרונות של המוצר שלהם (וסוחר הגון יתאר גם את החסרונות),
ובאותה הזדמנות גם יענה לשאלות.
השאלה שלי לאיל לא היתה ספציפית אלא אנלוגית.
באותה מידה יכלתי לשאול את שחורי, מדוע הרמקול שלו נשמע סביר רק עם הגברה מאוד יקרה,
ואת ערן למה לרמקול היקר שלו יש גימור של פרויקט DIY במועדון הטכני המקומי?
ארשה לי לתמצת את עמדתי בהתלות על ענף גבוה והוא "כוחות השוק" (שמבחינה חברתית אני מתעב
אני בהחלט מבין ומקבל את רוב טעונך.
אילו ש"אכלו" אותה על קניית כבל ב- 2000 ש"ח לרסיבר שלהם, כנראה גם יספרו את זה בפורום ולחברים שלהם, כך שאותו סוחר
ייצא בסופו של דבר כששכרו יצא בהפסדו.
כשאני מתקשר לסוחר, אז אני מקבל תשובות שלא תמיד יש לי את הידע והיכולת להתמודד איתם.
ופה בפורום יש מגוון דיעות והרבה ידע שבסופו של דבר ולאורך זמן, יתברר מי הסוחר ש"עובד"על אנשים ולמי אפשר לפנות
כדי לקבל את החבילה הטובה.
תחילת שרשור זה היתה בשאלה לגבי 4 רמקולים, ומה ענו לבחור - לך לשמוע.
כאן המקום לסוחרים שהם בעלי מקצוע כדי לתאר את היתרונות של המוצר שלהם (וסוחר הגון יתאר גם את החסרונות),
ובאותה הזדמנות גם יענה לשאלות.
השאלה שלי לאיל לא היתה ספציפית אלא אנלוגית.
באותה מידה יכלתי לשאול את שחורי, מדוע הרמקול שלו נשמע סביר רק עם הגברה מאוד יקרה,
ואת ערן למה לרמקול היקר שלו יש גימור של פרויקט DIY במועדון הטכני המקומי?
ארשה לי לתמצת את עמדתי בהתלות על ענף גבוה והוא "כוחות השוק" (שמבחינה חברתית אני מתעב